Fashion

Plus Size Shop | C&A

28 maart 2012


Sinds kort heeft C&A een eigen online shop waar je terecht kan voor hun gehele assortiment, lekker uitgebreid dus! C&A heeft een eigen grote maten collectie en hier zitten soms verrassend leuke items tussen. Natuurlijk is niet alles mijn smaak, maar als je goed weet te combineren dan kan je er zeker leuke kledingstukken vinden t/m maat 3XL/56. Kijk mee voor meer informatie over de webshop en enkele items die mij persoonlijk aanspreken uit de huidige collectie.


Qua broeken en jeans kan je er terecht voor veel verschillende modellen: van nette pantalonbroeken en leggings, tot aan trendy jeans en skinny’s. Ook in de bovenkleding hebben ze ontiegelijk veel verschillende soorten en modellen. Dus ben je op zoek naar een leuke blouse, shirt, tuniek of juist die fijne basics zoals effen t-shirtjes? Dan kan je bij C&A goed slagen èn nog voor erg fijne prijsjes ook! Zo heb je al een jeans voor zo’n €29,00 en een shirtje kost gemiddeld zo’n €15,00 en tuniekjes voor €25,00. Dat is nog eens leuk shoppen ^^

De kleding van de grote matencollectie gaat dus t/m maat 3XL/56 en het handige aan de webshop is dat er verschillende foto’s te zien zijn van elk model en dat het materiaal erbij omschreven staat, zo weet je goed van tevoren wat voor stof/kwaliteit je in huis haalt. Ook voor plussize badkleding en lingerie en langere riemen kan je hier goed slagen. De BH’s gaan t/m maat 95F, de slips en strings t/m maat 52/54 en de badkleding t/m maat 54.

En… Bij C&A verkopen ze ook erg leuke schoenen, tassen, hoedjes en shawls! Dus je kan jezelf er zo goed als van top tot teen in het nieuw steken. Ik heb in ieder geval een boel gezien wat ik binnenkort toch echt even wil gaan passen (dat is weer het fijne dat er ook veel fysieke winkels van zijn).

Bij de C&A webwinkel kan je betalen via creditcard, iDeal of PayPal, betaal je €3,95 verzendkosten per bestelling (t/m 2 april betaal je geen verzendkosten) en heb je deze met 3-5 werkdagen in huis. Retourneren van producten kan kosteloos binnen 14 dagen.

Tip! –> Voor meer leuke plussize webwinkels kan je een kijkje nemen op de shopspagina.

Reacties op dit artikel

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.