Beauty

Pupa | Desert bronzing powder kit & Pupalash kit

30 maart 2012


Pupa is een merk wat regelmatig met leuke kitjes uitkomt, waarvan ik er zelf op dit moment weer 2 aan mijn make-up verzameling toe heb mogen voegen. Het gaat hier om de Desert Bronzing Powder Kit en de Pupalash Kit. In deze kitjes betaal je voor het hoofdproduct (de bronzer en de mascara) en krijg je er een bijpassend product (een kwast en een oogpotlood) èn een leuk tasje bij cadeau. Erg leuke deals dus als je het aan mij vraagt! Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, reviews en een look waarin ik alle producten gebruikt heb.


Desert Bronzing Powder Kit €23,00
In deze kit vind je de grote bronzer terug met 12gr aan product die je de kleur geeft van een zongekuste huid. Er zijn 2 verschillende kleuren verkrijgbaar, waarvan ik 06 Cocao Matt van heb en er ook nog de Golden Rose Matt van is. Het tasje zelf is erg leuk om enkele make-upjes in mee te nemen voor onderweg en is mooi afgewerkt. De poederkwast is een kortere kwast met natuurlijke haren, maar voor mij persoonlijk toch echt iets te prikkelig en niet fluffy genoeg om een bronzer mooi mee aan te kunnen brengen.

De bronzer zelf is voor mij echt iets te oranje, maar ik heb dan ook een heel lichte huidskleur. Als ik hem voorzichtig aantik met een flinke fluffy kwast, deze hierna weer aftik en de overgebleven bronzer vervolgens aanbreng over mijn gezicht dan geeft hij toch nog een mooi en sunkissed gloedje aan mijn huid zonder enig spoor van glitters. Ik vind matte bronzers sowieso mooier, dan kan ik met een blush of highlighter wel wat glans aanbrengen daar waar ik wil.

Al met al vind ik het zeker een leuke kit, maar zou de andere kleur bronzer net wat meer bij mij passen door de roze ondertoon die daarin zit. Het is een goed gepigmenteerde bronzer, je gebruikt maar een heel klein beetje per keer en je kan met de grote 12 grams verpakking dus een flinke tijd vooruit. Fijn!


Pupalash Kit €17,50
In dit leuke kitje zit  een fullsize Pupalash mascara in de kleur extrablack en een zwart romig Multiplay oogpotlood. Ook hiervan is het tasje goed afgewerkt en is weer perfect om bijvoorbeeld een oogpotlood, mascara en lipgloss mee te vervoeren in je handtas. De mascara geeft extra volume, krul en lengte in een pikzwarte kleur en zou de groei van je wimpers moeten bevorderen. Ik vind het borsteltje heel fijn in gebruik en de mascara geeft een mooi resultaat aan mijn korte, rechte wimpers.

Het oogpotlood kan je op 3 verschillende manieren gebruiken, als kajal, oogpotlood en als oogschaduw. De textuur is lekker creamy waardoor hij het ook op de waterlijn goed doet en als basis onder een smokey eye ook erg mooi blijft zitten. De kleur is longlastig en watervast, dus fijn voor de warme dagen die eraan zitten te komen. Op de achterkant zit een rubberen applicator waarmee je je net gezette lijntje wat zou kunnen vervagen, maar dit moet je wel snel doen voordat het lijntje geset is.

Bij bovenstaande look heb ik naast de basis van primer, foundation, concealer, wenkbrauwpoeder en gezichtspoeder enkel het oogpotlood, de mascara, de bronzer en de Pupa sun lip stylo in 01 gebruikt. Beide setjes vind ik persoonlijk erg leuk als cadeautje, voor jezelf of voor een ander. Je betaalt dus enkel voor het hoofdproduct en krijgt er een tasje en een ander product gratis bij. Voor meer informatie en de verkooppunten neem je een kijkje op Pupa.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 3 april 2012 at 16:58

  Ziet er goed uit!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 2 april 2012 at 08:42

  leuke sets. :)

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 1 april 2012 at 22:57

  O wat is die bronzer mooi!

 • Avatar van Emma Wessels
  Reply Emma Wessels 30 maart 2012 at 20:37

  Erg mooie huid heb je zeg! En een fijn lipglosskleurtje, staat je goed.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 april 2012 at 09:33

   Dankjewel, wat lief Emma! :)

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 30 maart 2012 at 20:36

  Ik heb beide kitjes ook, allemaal hele fijne producten!

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 30 maart 2012 at 19:46

  Ik vind het Multiplay potlood en de Pupalash mascara echt superfijn, gebruik ze de laatste tijd non stop!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 april 2012 at 09:34

   De mascara is ook hier een nieuw favorietje geworden :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 30 maart 2012 at 17:07

  Heb ze beide ook! Die bronzer is mooi!
  Die mascara vind ik ook fijn :)

 • Avatar van Elke
  Reply Elke 30 maart 2012 at 16:53

  Heel erg mooie setjes!

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 30 maart 2012 at 16:01

  Mooie setjes! Lijken me fijn

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 30 maart 2012 at 15:24

  Lijken me mooie producten… prachtige foto’s heb je gemaakt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 maart 2012 at 15:54

   Wow, dankjewel! Zeker van iemand die zelf ook prachtige foto’s maakt vind ik dat een groot compliment ^^

   • Avatar van Helen
    Reply Helen 30 maart 2012 at 15:56

    Ahh dankjewel! Dát is voor mij weer een groot compliment :D

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 30 maart 2012 at 14:47

  De bronzer ziet er leuk uit ! Pupa is in België niet zo superbekend denk ik, heb het nog niet zo vaak zien liggen. Af en toe es bij de Planet Parfum :-)

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.