Beauty

Tommy Hilfiger | Peach Blossom + nieuwtjes!

8 maart 2012


Deze geur van Tommy Hilfiger is al even te koop, maar ik wil hem alsnog graag in het zonnetje zetten. Op de Beauty Brands United maakte ik al kennis met de nieuwste variant van deze geur èn een nieuwe mannengeur, waarover verderop in dit artikel meer informatie, maar ik wil deze Peach Blossom ook graag aan jullie laten zien omdat ik denk dat dit een geur is die veel meiden/vrouwen zal aanspreken.

“Peach Blossom is sprankelend en charmant, net als de vrouw die zich met deze geur omringt. Ze is onschuldig en lief, maar met een ondeugende knipoog. Net wanneer je haar denkt te kennen, verrast ze je weer met iets volkomen nieuws waardoor je opnieuw voor haar valt. Ze brengt nieuwe eigentijdse romantiek, fascinerend en onweerstaanbaar.”

De verpakking spreekt mij persoonlijk wel aan, heel lieflijk en dat heeft vooral met het strikje te maken natuurlijk. De ietswat bollige vierkanten fles staat leuk tussen mijn andere parfums en doet lekker robuust aan. Dit is de 30ml variant, maar er is ook nog een 50ml variant.

“Peach Blossom opent met een verfrissende explosie van Italiaanse bergamot tegen een zinnelijke achtergrond van sappige witte perzik en pittige, sensuele zwarte bessen. Halverwege ontvouwt zich een bloemenhart van paarse iris en bloeiende mimosa omsluierd door een vleugje weelderige vanille. Bij het vervliegen wordt de huid in warmte gehuld, met een mengsel van stimulerende muskus en tonkabonen, afgerond met exotische gerookte kokosnoot.”

Mmmm, dit is echt een heerlijke frisse geur met toch een warme basis erin waar ik wel van jou. Ik denk dat dit een geur is die heel veel verschillende vrouwen zal aanspreken, juist door de verschillende tonen erin. Je ruikt wat friszurigs, wat zoets, wat bloemigs, wat warms… Een geur die met je mood meegaat, of tenminste zo ervaar ik dat zelf dan. En omdat het hier om een Eau de Parfum gaat blijft hij ook nog een flink aantal uurtjes goed ruiken op de huid, hoe langer hij op zit hoe warmer hij gaat ruiken. I like! Ik was alleen voor een iets feller tintje gegaan als accentkleur in het strikje, omdat dit lieflijk zachtroze kleurtje misschien doet vermoeden dat het om een heel zachte en bloemige geur gaat, maar hij heeft zeker meer pit wat je zo niet uit de verpakking zou halen.

Tommy Hilfiger Peach Blossom eau de parfum 30ml kost €30,00 en is verkrijgbaar bij Douglas.


Daarnaast heb ik ook nog 2 fijne nieuwtjes van Tommy Hilfiger waarmee ik op de Beauty Brands United al even kennis maakte, maar ik wil ze alvast graag aan jullie laten zien.

Hilfiger Man
Een frisse geur met houtachtige boventoon, pittige noten van gember en kardemom, citrusnoten van mandarijn, artemisia en ananas met een hart van cypress essence, geranium, lavendel, sandelhout en amber. Voor de all American man: stijl, sport en verleiding! Verkrijgbaar vanaf april 2012, vanaf €29,00/30ml.

Pear Blossom
Een limited edition geur met een fruitige boventoon van peerbloesem, neroli en frambozen, de kracht van sandelhout en ceder en warme noten van geroosterde organische tonka, Davana essence, kaneelschors en de romige touch van slagroom. Een geur die je een warm en pittig gevoel geeft en staat voor een vrije geest. Gelimiteerd verkrijgbaar vanaf april 2012, €29,00/30ml.

Heb jij ervaring met de geuren van Tommy Hilfiger en ben je ook zo benieuwd geworden naar de nieuwe varianten voor de man en de vrouw?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 10 maart 2012 at 18:39

  hmmm deze lijkt mij heel lekker!

 • Avatar van Yanna
  Reply Yanna 10 maart 2012 at 10:53

  Hi Desirée! Flesje ziet er alvast heel leuk uit! Maar ik moet toch even kwijt dat ik telkens als ik op je site kom cravings krijg naar chocola, hmm I wonder why? Zal toch wel niets met je chocoladereep artikel te maken hebben zeker?:p Haha Lots of Love! xoxo

 • Avatar van Myrna
  Reply Myrna 8 maart 2012 at 20:57

  Deze heb ik ook en hij is inderdaad echt heerlijk! Ik rook ‘m een hele tijd geleden in de winkel en zonder na te denken heb ik ‘m toen gelijk gekocht. Flesje ziet er ook cute uit.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 maart 2012 at 09:51

   Je zou hem ook bijna alleen al kopen om het leuke flesje he ^^

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 8 maart 2012 at 19:19

  Oooh dat flesje! #pureliefde

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 8 maart 2012 at 18:38

  Ik heb toevallig van de week nog deze geur in de winkel geroken. Echt heerlijk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 8 maart 2012 at 17:07

  Klinkt lekker! Dat strikje is ook gewoon zo schattig :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 maart 2012 at 09:53

   Het is weer eens zo’n verpakking waarbij het zonde is om hem in het donker neer te zetten, ook al weet je dat dat beter is voor je parfum…

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 8 maart 2012 at 16:11

  hij lijkt me erg lekker!
  het flesje vind ik er ook heel mooi uitzien :)

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 8 maart 2012 at 15:55

  Wat lief dat strikje! Ik ben nu wel benieuwd naar de geur, heb hem nog niet geroken :).

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 8 maart 2012 at 15:27

  Wat een té schattig flesje! Ik vind de geuren van Tommy Hilfiger altijd errug lekker!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 maart 2012 at 09:54

   Ik moet eerlijk zeggen er nog niet zoveel geroken te hebben tot voor kort, had ik dat maar eerder gedaan want ze zijn echt lekker fris over het algemeen!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 8 maart 2012 at 14:55

  Aaah schattig flesje, alleen daarom wil ik hem al!

  Ik ga eens even sniffen binnenkort, aangezien jij zo’n beetje dezelfde smaak hebt als ik qua parfums… denk ik dat ik hem ook wel lekker vind!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 maart 2012 at 09:54

   Ik denk inderdaad dat onze parfumsmaak best dicht bij elkaar ligt, grappig ^^

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 8 maart 2012 at 14:43

  Leuke flesje met strik
  Ik ben heel erg benieuwd naar

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 8 maart 2012 at 14:43

  Dat flesje is echt cute! Alleen daarom zou ik hem al willen hebben haha.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 8 maart 2012 at 14:40

  Awh, dat flesje is echt zo leuk! Ik wil ‘m in de winkel ruiken!

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 8 maart 2012 at 14:25

  Ik ken alleen de mannelijke geur Tommy van Tommy Hilfiger, vind die heel lekker ruiken. Dit flesje en ook het doosje waarin hij komt vind ik superleuk! Ben heel benieuwd hoe deze ruikt!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.