Beauty

Trind Caring Colors lente 2012 ‘Pretty Pastels’

13 maart 2012


Toen deze nagellakcollectie van Trind alweer even geleden binnenkwam kreeg ik gelijk een grote glimlach op mijn gezicht. Ik ben namelijk een enorme fan van pastelkleurtjes en dan zit je dus helemaal goed met deze Pretty Pastels collectie die bestaat uit de 4 kleurtjes die jullie in dit artikel zullen gaan zien. Deze lente en zomer gaan we veel verschillende trends en kleuren terugzien en het lijkt daarbij wel te gaan om òf heel felle kleuren òf heel zachte kleuren, maar mix & match gerust tot het bij jouw persoonlijke stijl past natuurlijk!


De trend van zachte pasteltinten heeft Trind doorvertaald naar vier nieuwe tinten voor haar limited edition Caring Colors voorjaarsrange: bright pink, pastel pink, pastel lilac en lavender blue.

“Dit jaar werden er veel outfits in fraaie sorbettinten geshowd. Daar waar vorig jaar de felle kleuren overheersten, zagen wij deze nu ook in zachtere vorm terug” vertelt Suzanne Uding, Sales Manager Trind Cosmetics. “De combinaties van energieke, levendige kleuren en subtiele zachte tinten voor dit voorjaar leveren een verfrissend beeld op. Met de delicate zachte pastel tinten van de Caring Color limited editions voeg je een vleugje romantiek toe aan elke outfit”.

Laten we kijken naar de swatches van de nagellakjes zoals ze op de volgorde hierboven staan:


Ik heb hier geen basecoat onder gedragen en geen topcoat overheen gedaan, zodat je de juiste kleur, dekking en glans goed kunt zien. De kleurtjes dekken allemaal in 2 laagjes mooi, zeker als je er een topcoat onder zou dragen. De glans van de Trind lakjes vind ik altijd erg mooi. Door de lange, smalle dop ligt deze fijn in de hand voor het lakken maar ik zou het persoonlijk fijner vinden werken als de kwastjes minder rond geweest zouden zijn. Een platter kwastje vind ik fijner lakken namelijk. Ik vind dit echt heel erg vrolijke, zomere kleurtjes en ik gok dat ze vaak de kast uit zullen komen als het zonnetje schijnt of als ik wel wat vrolijkheid kan gebruiken.

Het fijne aan deze Caring Colors nagellak is dat deze verrijkt is met ingrediënten die de nagels verzorgen : mooi meegenomen dus! Deze nieuwe pasteltinten zullen vanaf halverwege deze maand verkrijgbaar zijn voor €9,95 per stuk (9ml). De producten van Trind zijn te koop bij de meeste winkels van de grote ketens: ETOS, DA en Douglas, klik hier voor de exacte verkooppunten.

Ben jij ook zo’n pastelliefhebber of ga jij toch eerder voor de felle kleurtjes?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 15 maart 2012 at 20:18

  Ik vind deze lakjes perfect voor de lente. Ben qua kleding nooit zo van de pastelkleuren maar op m’n nagels word ik er wild van, haha.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 13 maart 2012 at 20:17

  Prachtige kleuren.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 13 maart 2012 at 15:17

  hele mooie kleurtjes!

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 13 maart 2012 at 12:56

  Ik heb een voorkeur voor felle kleurtjes maar ik vind het blauwe lakje wel mooi !

 • Avatar van Martina
  Reply Martina 13 maart 2012 at 12:09

  Ik ben gek op pastel kleuren, ik blijf ook maar aan het kopen! :)

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 13 maart 2012 at 11:29

  Ik vind het echt geweldig leuke lakjes!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 13 maart 2012 at 10:43

  Ik heb ze al gezien maar vind ze ook wel erg mooi om te zien, allemaal!

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 13 maart 2012 at 09:10

  Zelf ben ik gek op deze kleuren! Wel vind ik de structuur iets minder maar de kleur maakt een hoop goed :P

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 13 maart 2012 at 08:38

  Pastel Pink ziet er prachtig uit echt een lentekleurtje voor mij!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2012 at 11:23

   Helemaal als je een beetje zongebruind bent dan moet die prachtig staan :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 13 maart 2012 at 07:51

  Die lichte roze vind ik leuk! :D
  Maar om eerlijk te zijn vind ik ze allemaal cute!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2012 at 11:23

   Het is net een snoepjeswinkel he ^^

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 13 maart 2012 at 07:38

  Ik hou van pastelkleuren, deze zijn erg mooi! Ook felle kleurtjes draag ik vaak

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 13 maart 2012 at 07:10

  Ik heb nog nooit een Trind lakje geprobeerd. Maar deze kleuren zijn echt te mooi! Ik krijg gewoon spontaan zin in de lente/zomer!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 maart 2012 at 11:24

   Dat heb ik dus ook bij deze lakjes, lekker fris en vrolijk!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 13 maart 2012 at 02:26

  Ik vind pastel kleurtjes echt heel mooi en deze lakjes dus ook! Ik zou ze allemaal wel willen hebben! :D

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 13 maart 2012 at 00:43

  i love pastel kleurtjes :D en vind de lakjes erg mooi
  maar ik hou ook van felle kleuren hoor.

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 13 maart 2012 at 00:15

  Wist ik nu maar waar ik trind kon vinden hier in Belgie, ik vind het echt zo’n mooie collectie :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.