Beauty

Truly Yours box februari 2012

7 maart 2012


De nieuwste Truly Yours box is alweer even geleden afgeleverd en voor mij was het de eerste ervaring met deze beauty box. Het gaat hier om de februari editie en vandaag wil ik de producten die in deze editie zitten laten zien en daarbij ook gelijk wat meer over Truly Yours vertellen. Mocht je jouw februaribox nog niet geopend hebben, lees dan niet verder tenzij je een spoiler niet erg vindt ;-)

De doos zelf is van een lieflijk grijsblauwe tint met een leuke zwarte strik erop, heel erg cute! Ik opende de doos, zag de producten en het leuke kaartje wat erbij zat:

“De nieuwe Truly Yours box: daar is-ie dan. Een dot van een doos met een al even lekkere inhoud. Vijf fantastische high-end beautyproducten, waaronder something sugary en something youthful. Check onze site en blog voor meer informatie en handige tips en tricks. En nu eindelijk: unwrap!”

en kon mijzelf niet meer inhouden de producten van dichterbij te bekijken.

Brazilian Fruit body boter 200ml, €13,95 (fullsize)
“Klinkt boterzacht aanlokkelijk? Dan juich je bij het gebruik van deze rijke, romige, smakelijk geurende en parabeenvrije body boter. Almost good enough to eat. Almost.”

Ik heb zelf de ‘cupuacu’ variant, die de huid hydrateert en het uitdrogen tegengaat. Er zit ook nog eens zonnebloemolie en vitamine E in. De geur is voor mij fruitiger dan ik zou verwachten als ik naar de verpakking kijk, maar het is wel een frisse en zomerse geur. Een beetje mango-achtig ^^ De textuur is meer die van een dikkere bodylotion dan van een echte butter, maar hierdoor trekt hij wel lekker vlot in. Hij laat direct een zacht laagje achter op de huid, al ben ik bang dat dat ook komt door de siliconen die erin zitten. Nu heeft mijn huid hier niet snel last van, dus voor mij geen nadeel. Maar voor sommigen wel het vermelden waard.

Mavala nail color cream 5ml, €4,95 (fullsize)
“Voer voor nagellakfetisjisten, de Nail Colour Cream van Mavala. Kleine flesjes – dus ruim voor het stadium uitdroging leeg – in up-to-date kleuren: suikerzoet, helemaal catwalk spring/summer 2012.”

Ik heb dit nagellakje in de kleur 154 aquamarine ontvangen, een mintgroen kleurtje waar een subtiel groen shimmertje in zit. Dit moet voor de lente zeker een prachtig kleurtje zijn die in de zon net wat speciaals krijgt met die shimmer. Binnenkort komt er zeker een NOTD voorbij waarin ik dit lakje op zal hebben. Ik hou wel van zulke kleurtjes al willen ze nog wel eens lastig dekken en aangezien ik nog geen ervaring heb met dit merk ben ik heel benieuwd!

Lancaster 365 cellular elixir intense 5ml (sample, fullsize vanaf €69,00/30ml)
“Het is net een som in een flesje: jij bent jij, trek daar een jaar of tien vanaf, en je hebt de jeugd. En dus de toekomst. Een weergaloze antioxidantencocktail die huidschade herstelt bij de wortel: het DNA.”

Lancaster sun sport easy on gel 10ml (sample, fullsize €29,00/75ml)
“Voorjaarszonnetje? Smeren is het mantra. Een rondje joggen of een beetje actieve vakantie schreeuwen om een innovatieve textuur die water- en zweetbestendig is. Deze Sun Sport Easy on Gel met SPF20, basically.”

Hmmm ik krijg bij deze 2 producten in de doos toch meer een proefmonster-idee dan luxe samples/miniaturen. Maar alsnog is het een leuke manier om deze producten eens te kunnen proberen. Ik ben een serum, elixir, concentraten en olie liefhebber voor mijn gezicht om toe te voegen naast een basiscrème zodat ik kan inspelen op een direct behoefte (droog, vaal, onzuiver etc.) en het 365 cellular elixir ga ik dan ook zeker graag uitproberen!

Make-Up Studio cream eyeliner 2ml, €14,90 (fullsize)
“Een wonderbaarlijk krachtige eyeliner in crèmevorm, voor klassiek scherpe flicks of fotogenieke smoky eyes. Verstopt in het slanke dopje: tadaa! Een uitschuifbaar kwastje.”

Deze creamliner ken ik al en heb ik nog niet heel erg lang geleden over geschreven in dit artikel. Ben je benieuwd naar mijn mening over dit product, lees dan zeker de review die ik erover schreef.

Ik blijf zulke beautyboxen een leuke manier vinden om op een goedkope manier kennis te kunnen maken met nieuwe producten en andere merken dan waar je normaal voor zou gaan. Ook is het doosje weer te bewaren voor andere spulletjes, altijd handig! Als je de totale waarde van dit pakket zou uitrekenen dan zit je rond de €49,-, goede deal toch?! Truly Yours is een maandelijkse box in abonnementvorm, welke je op ieder gewenst moment weer kan opzeggen. De box kost €12,95 per maand inclusief verzendkosten. Als je benieuwd bent naar meer informatie en reviews over de producten die erin zaten, dan kan je dat vinden op de website van Truly Yours.

Heb jij een abonnement of ervaring met deze beautybox? Wat vind jij van de producten die erin zitten en van het beautybox-concept?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van britt
  Reply britt 10 maart 2012 at 20:04

  Ik heb nu 2 keer de glossybox ontvangen en vind het erg leuk! Alleen verschilt mijn box altijd met die van jou en dan baal ik soms wel eens omdat ik dan toch liever dat andere product had gehad maar goed het is een leuk concept!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 maart 2012 at 14:49

   Dat is wel jammer dat de wisselende producten dan telkens net niet de leukste zijn voor jou :( Maybe next time? ^^

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 7 maart 2012 at 17:05

  Die nagellak is leuk! Maar ik ben niet zo van die boxen! Veel te bang dat ik steeds dingen krijg die ik uiteindelijk toch niet gebruik!

 • Avatar van Daniëlle
  Reply Daniëlle 7 maart 2012 at 15:37

  Leuke inhoud wel, maar zou toch niet zo snel voor deze box kiezen :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 7 maart 2012 at 14:25

  Ik vind het wel een leuke box.
  Liefs, xx

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 7 maart 2012 at 12:07

  Ik zit nog steeds te twijfelen of ik ook een van de boxen wil gaan bestellen. Misschien voor 1x misschien voor vaker, maar ik denk dat ik niet alle producten zal gaan gebruiken en dat vind ik dan weer zonde.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2012 at 16:00

   Je kan natuurlijk ook altijd een ander blij maken met een product wat je evt. zelf niet zou gebruiken :)

 • Avatar van Amanda
  Reply Amanda 7 maart 2012 at 11:41

  Ik vind de inhoud zelf een beetje tegenvallen, omdat er items bij zitten die ik zelf niet zou komen;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2012 at 16:01

   Dat heb je bij elke box wel denk ik, maar wel leuk om eens uit te proberen :)

 • Avatar van crystaliciousss
  Reply crystaliciousss 7 maart 2012 at 10:37

  Aquamarine van Mavala is top! beetje a la jade van chanel (wou serieus sjanel typen lol)

  die boxen werken wel veslavend….ik zeg niet op omdat ik dan bang ben dat er volgende maand iets heel tofs inzit haha (net zoiets als postcodeloterij niet op durven zeggen….)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2012 at 16:02

   Ik vind het ook een erg mooi en lekker zomers kleurtje! En jaaaa ze werken zeker verslavend! Je zou maar opzeggen en nèt die maand erna een gigantisch toffe inhoud mislopen…

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 7 maart 2012 at 10:32

  het nagellakje vind ik erg mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2012 at 16:02

   Lekker zomers kleurtje he? Love it!

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 7 maart 2012 at 09:33

  Wat een leuke inhoud!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2012 at 16:03

   De inhoud viel me ook zeker niet tegen, natuurlijk kan er iets in zitten wat je net iets minder vindt maar over het algemeen erg leuk!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 7 maart 2012 at 09:03

  Het concept is zeker leuk, maar op één of andere manier zou ik toch sneller naar Glossybox neigen. De roze doos vind ik mooier en de producten doen luxer aan. Misschien is een volgende editie meer aansprekend, want dat kan natuurlijk per box verschillen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2012 at 16:03

   Het verschilt ook zo enorm per box natuurlijk, maar de roze boxxen spreken mij ook wat meer aan tot nu toe :)

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 7 maart 2012 at 08:51

  Ik vind het concept super leuk, ik ben ook benieuwd naar die nagellak van Mavala, ik zie ze wel eens bij ons bij de drogist staan en denk telkens “zal ik..?” maar het is er toch nog niet van gekomen.
  Ik zit momenteel ook in een financieel dipje, maar anders zou ik zeker overwegen een abonnement te nemen op zo’n soort box. Het is toch een hele leuke manier om dingen uit te kunnen proberen waar je misschien normaal gesproken niet zo snel voor zou kiezen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 maart 2012 at 16:04

   Ik heb het lakje net vandaag even getest en op de foto gezet, erg leuk kleurtje! Binnenkort een NOTD :)

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 7 maart 2012 at 08:40

  Ik vind deze niet zo heel leuk, ik had de glossybox maar heb die ook afgezegd, vond die ook niet zo heel leuk, en €12,50 is best duur als je geen inkomen hebt…

 • Avatar van HollandaBeauty
  Reply HollandaBeauty 7 maart 2012 at 08:29

  Ik ben geabonneerd op de Glossy Box maar deze ziet er ook wel erg goed uit, mooie producten.

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 7 maart 2012 at 00:55

  Ik heb geen enkele box. Gewoonweg omdat ik het geld er niet voor heb. Ik ben 17, ga naar school, loop stage… Dus heel veel tijd om te werken heb ik nog niet. Het lijkt me wel erg leuk om iedere maand zo’n leuke box te krijgen, maar helaas pindakaas.

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.