Beauty

Vraag een gratis sample Chilly aan en maak kans op een lingeriesetje!

5 maart 2012

Chilly biedt verschillende producten voor de dagelijkse uitwendige verzorging van je intieme zone waarmee je je elke dag schoon en fris voelt. Ben je nieuwsgierig naar Chilly? Vraag dan een gratis sample aan op de Facebook pagina of actiewebsite van Chilly en maak ook nog eens kans op een lingeriesetje!

Chilly heeft 2 producten in het assortiment zitten die beide beschikbaar zijn in 3 verschillende varianten; een wasemulsie (€250ml, €4,99) en intiemtissues (12st., €2,89). De producten zijn bij de meeste Nederlandse drogisterijen verkrijgbaar. De verschillende varianten zijn:

Gel: een formule die je een fris gevoel geeft met natuurlijke menthol
Delicate: een verzachtende formule die geschikt is voor vrouwen waarbij de huid en vaginale slijmvliezen gevoelig zijn
Protect: dagelijkse intiemverzorging met extra bescherming en antibacteriële werking.

Ik heb zelf ervaring met de Chilly Gel intieme wasemulsie waar natuurlijke menthol in zit. Het product komt in een verpakking met handige pompflacon en je hebt maar een klein beetje nodig per keer. Ik gebruik dit product als ik onder de douche sta en pak dan een klein beetje gel wat ik opschuim tussen mijn handen (het wordt een soort foam, lekker luchtig) en was hier mijn liezen en vagina (niet erìn!) mee en spoel het daarna goed af met water.

Ik was eigenlijk heel angstig voor de menthol die hierin zit vanuit eerdere ervaringen met ‘verfrissende douchegels’ (die voor down there echt een no go zijn!), maar ik heb het ervaren als een frisse tinteling en een fris gevoel. Misschien komt dat ook omdat ik echt maar een kleine hoeveelheid gebruik en dat eerst opschuim en het niet direct aanbreng.

Wil jij Chilly gratis uitproberen? Klik dan hier, meld je aan voor de Chilly iBox app, ontvang een sample èn maak kans op een lingeriesetje. Heb je geen Facebook account? Klik dan hier om naar de actiewebsite van Chilly te gaan en vraag een gratis sample aan.

Aangezien Chilly al even op de markt is ben ik natuurlijk ook heel benieuwd of jij al ervaring hebt met deze producten en welke variant jij het fijnst vindt?

 

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Arnela
  Reply Arnela 5 maart 2012 at 17:50

  Uhh, ik wil het wel graag proberen, maar durf het nog niet! Toch maar eens een keer overwegen :)

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 27 februari 2012 at 18:54

  Ik vind dit product echt verschrikkelijk…Ik had er een proefje van aangevraagd een tijdje terug en kreeg de Gel versie. Die heeft dus als tweede ingrediënt SLES (Sodium Laureth Sulfate)…stomme ik had het al gebruikt voor ik de ingrediënten had bekeken. Jeuk en uitslag, verschrikkelijk. Ik gebruik dit nooit en nooit weer!

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 27 februari 2012 at 17:46

  Menthol lijkt me niet echt een goed idee voor de intieme zone.

 • Avatar van Immi
  Reply Immi 27 februari 2012 at 15:09

  ik heb al eens eerder een sample besteld en was toen heel tevreden! De menthol is wel even wennen, maar het geeft een heerlijk fris gevoel bij je intieme zone.Persoonlijk raad ik het zeker aan~

 • Avatar van Joy
  Reply Joy 27 februari 2012 at 14:16

  Ik gebruik het eigenlijk elke dag. Ik vind het fijn spul. Was even wennen in het begin omdat er menthol inzit en dat een branderig gevoel gaf, maar ben er nu aan gewend en het voelt fris. Het ruikt ook goed. Heb ook ander merk geprobeert van de action maar dta vind ik niks. Dus ik blijf chilly wel gebruiken :)
  Mijn vriend gebruikt het soms ook…. echt waar. hij zegt dat het dan zo schoon aanvoelt allemaal.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.