Beauty

Wella Pro Series | Nieuwe haarmaskers & stylingproducten

23 maart 2012


Vanaf eind deze maart zullen er in de schappen nieuwe stylingproducten te vinden zijn van de Wella Pro Series, waarmee ze aan de behoefte tegemoet komen om veeleisende kapsels te kunnen crëeren. Daarnaast zijn er ook enkele nieuwe 1-minuut haarmaskers in de winkels te vinden. Vandaag meer informatie over deze nieuwe producten en mijn mening hierover.


De nieuwe stylingproducten sluiten aan op de bestaande producten binnen de Wella Pro Series lijnen die geïnspireerd zijn op de professionele expertise van Wella. Binnen de Volumelijn kan je hiervoor nu een mousse, haarspray en een airmousse vinden (zie de onderste 2 foto’s hierboven) en daarnaast zijn ook de volgende producten nieuw: Max Hold mousse, Max Hold haarspray en een Strong Hold haarspray. Alle producten kosten €5,49 per stuk en zijn vanaf eind maart verkrijgbaar bij Kruidvat.

Het fijne vind ik dat de mousse heel fijn aanvoelt en het haar ook nog eens beschermen tegen UV-straling. Vooral de air mousse vind ik een uniek product: het ziet er in de flacon uit als een lotion, maar eenmaal op de hand is het een luchtige mousse. Je kan hem gebruiken in combinatie met de föhn, op vochtig haar of op droog haar om elke keer een ander effect te creëeren. De geur van de producten is aangenaam, echt zo’n kappersgeurtje waar ik van hou.

Ik ben normaal geen enorme gebruiker van haarstylingproducten, maar voor een feestje of een bijzondere gelegenheid maak ik er graag tijd voor en dan wil ik ook dat mijn haar de hele tijd blijft zitten zoals ik het in model heb gebracht. Met deze mousse en haarlak blijft mijn haar in model, heeft het een mooie glans en naderhand is het nog best goed uit te borstelen en zo uitgewassen.


Deze nieuwe 1-minuut haarmaskers zijn sinds enkele maandjes in de winkel te vinden en vormen een aanvulling op de bestaande Wella Pro Series Repair en Moisture lijnen. Het Moisture masker helpt om de vochtbalans van het haar te herstellen en onhandelbaar haar te temmen. De verzorgende bestanddelen zorgen voor zacht haar en laten een beschermende laag achter. Het Repair masker geeft beschadigd haar een intensieve verzorging en heeft een herstellende werking die het haar een gezonde glans geeft en het makkelijk te kammen maakt. De maskers zitten in een pot van 200ml en kosten €5,49 per stuk.

De maskers ruiken lekker fris en hebben maar een korte inwerktijd nodig om hun werk te kunnen doen. Natuurlijk kan je het langer laten intrekken voor een extra boost, maar ik merk dat na een paar minuutjes intrekken mijn haar onder de douche al enorm zacht aanvoelt. Als mijn haar eenmaal droog is dan voelt het lekker zacht, ruikt het lekker en ziet het er gezond uit. Een groot voordeel voor mij is dat mijn haar niet al haar volume verliest en er niet sneller vet door uit gaat zien.

Kortom: er zijn weer een paar fijne Wella Pro Series producten uit die de shampoo’s en conditioner’s mooi aanvullen om zo een complete haarverzorgings- en stylingslijn aan te kunnen bieden. De producten zijn al leuk geprijsd, maar er zijn ook nog eens regelmatig mooie acties waardoor ze helemaal budgetvriendelijk worden.

Heb jij ervaring met producten van de Wella Pro Series lijnen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 24 maart 2012 at 22:16

  Dat klinkt wel heel erg fijn :D. Op zich vind ik Wella sowieso wel goed.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 maart 2012 at 08:11

   Ze hebben soms inderdaad verrassend fijne producten :)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 23 maart 2012 at 21:01

  Ik gebruik altijd mousse, ik ga ze zeker eens proberen. :)

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 23 maart 2012 at 17:08

  Die 1 minuut maskers is ook wel wat voor mij!
  Eigenlijk gebruik ik dit merk nooit, maar als ik dit artikel zo lees moet ik dit nodig eens gaan doen!
  Liefs

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 23 maart 2012 at 16:35

  Ik ben niet zo’n fan van mousse, maar zo’n haarmasker komt er wel in haha! Ze klinken erg fijn en ook prima geprijsd :) Volgens mij heb ik nu een serum van Wella, weet niet of het dezelfde lijn is eigenlijk. Maar hij is wel fijn!

 • Avatar van silja
  Reply silja 23 maart 2012 at 15:15

  Die one minute maskers lijken me echt super lekker!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 23 maart 2012 at 14:37

  Oh, dat klinkt wel goed! En dat prijsje is inderdaad lekker ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.