Eten & drinken

Win 1 van de 5 Céréal pakketten vol lekkere en gezonde producten!

12 maart 2012

cerealwinactie - Win 1 van de 5 Céréal pakketten vol lekkere en gezonde producten!

Céréal heeft een breed aanbod van producten waarbij ruime aandacht is besteed aan een evenwichtige samenstelling, natuurlijkheid en een lekkere smaak. Céréal biedt u meer of minder, aangepast aan datgene wat uw lichaam nodig heeft; meer vitamines en mineralen of vezels, minder calorieën en zonder toegevoegde suikers. Céréal gebruikt geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleurstoffen en/of kunstmatige aroma’s in haar producten. 

Céréal komt vanaf vandaag met een nieuwe campagne “Het goede erin, het slechte eruit” en ter ere van deze nieuwe campagne mag ik maar liefst 5 van jullie blij gaan maken met een kennismakingspakket met enkele fullsize producten van Céréal. Het gaat om de volgende producten die in èlk pakket zitten:

* Choco Delight koekjes
* Choco Puur broodbeleg
* Stevia poeder (suikervervanger)
* Haverzemelen
* Sap.

“Je staat er vaak niet bij stil of een tussendoortje gezond en verantwoord is. Het ene product bevat meer suikers en vetten dan de ander. Vind je het ook lastig om elke dag gezond en verantwoord te eten? Céréal helpt je op weg. Céréal kenmerkt zich door een breed aanbod aan gezondheidsproducten, waarbij de nadruk ligt op lekkere, natuurlijke voedingsproducten en tussendoortjes. Het merk onderscheidt zich door haar producten op een natuurlijke wijze te verrijken met meer vitamines, mineralen en vezels en zorgt voor minder calorieën of (toegevoegde) suikers per product. Daarnaast streeft Céréal ernaar geen conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen en aroma’s te gebruiken in haar producten. Kortom: Het goede erin, het slechte eruit! Door een gezonde voeding blijft je lichaam vitaal en geniet je meer van eten. Daarom kan je met Céréal je dag weer door.”

Wil jij kans maken op 1 van de 5 pakketten? Stuur een mail met het antwoord op de volgende vraag naar winactie@curvacious.nl: Hoeveel procent van de vrouwen denkt niet alleen aan zichzelf, maar juist aan haar gezin als ze gezonde producten koopt? en zet in die mail tegelijkertijd je adresgegevens zodat het pakket direct naar je verzonden kan worden als je gewonnen hebt. Klik hier voor een hint om het antwoord te vinden ;-) Let erop dat je je antwoord dus niet in de comments neer zet!

Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd of je misschien al ervaring hebt met de producten van Céréal òf naar welke producten je nieuwsgierig bent? Laat dit achter in de comments zodat ik zeker weet dat je meedoet met deze winactie.

Meedoen kan t/m maandag 19 maart 2012, 23.59u. De winnaars krijgen daarna persoonlijk bericht. Heel erg veel succes allemaal!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van amy
  Reply amy 21 maart 2012 at 15:40

  Lekkere actie hoor

 • Avatar van MariekeV
  Reply MariekeV 20 maart 2012 at 23:06

  ‘k ben echt nieuwsgierig naar de Cereal Stevia, al veel over gehoord, zou er zeker dankbaar gebruik van maken!

 • Avatar van Chiara
  Reply Chiara 19 maart 2012 at 17:16

  Had al een mail gestuurd ;-) maar ik ben heel benieuwd naar Cereal !! gezond en lekker gaan meestal niet samen maar zou het nu dan toch…… !!!!

 • Avatar van Joke Luijten
  Reply Joke Luijten 19 maart 2012 at 14:03

  Ik ben dol op Cereal control tussendoortjes en vind alle smaken jam suikervrij ontzettend lekker en heel verantwoord. Toch een lekker broodbeleg met voldoende keuze uit de diverse smaken en ik houd het gewicht en de suiker sterk in de gaten zeker als de jaartjes gaan tellen is dit enorm belangrijk. Ik kies dus bewust voor Cereal. Gewoon een fijne gedachte dat er zoveel lekkere dingen zijn

 • Avatar van Claudia van Heck
  Reply Claudia van Heck 19 maart 2012 at 13:55

  Ik heb deze producten nog nooit geprobeerd, maar het concept spreekt me enorm aan! Hoe natuurlijker, hoe gezonder, dat kan niet anders. In ons gezin met vier kinderen ben ik altijd zo verantwoord en gezond mogelijk met eten bezig en daar passen deze producten helemaal in “natuurlijk” :-). Ik ben erg benieuwd naar alle 5 de producten, en mijn kinderen vast en zeker ook… We zouden er erg blij mee zijn!!

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 19 maart 2012 at 13:11

  Ken de produkten niet, dus ben zeer benieuwd.

1 4 5 6

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Eten & drinken
oscarbabettethee9 - Oscar & Babette | Joyful Tea Wellness theemelanges
Oscar & Babette | Joyful Tea Wellness theemelanges

Als je aan mij vraagt of ik een koffie- of theeliefhebber ben dan komt er toch eerder de laatste uit:...

Sluiten