Beauty

Win een Lush lente pakket!

20 maart 2012

Vandaag begint officieel de lente! En om dat te vieren heb ik echt een heerlijke winactie waarvan je een instant lentegevoel krijgt, al zeg ik het zelf. Vorige week liet ik jullie een aantal van de nieuwe Lush lente en paasproducten zien en in het pakket wat je kan winnen zitten een boel van deze items. Kijk snel mee naar meer informatie over het verwenpakket wat je kan winnen en wat je moet doen om kans te maken…


In het pakket zit:

* The washing up Fairy (een bubble bar om de afwas een stuk leuker mee te maken)
* Bubble bloom bubble bar
* Madame butterfly bubble bar
* Tulpen uit Amsterdam bubble bar
* The Guv’ner deodorantpoeder
* Grass douchegel.

Kortom, een overheerlijk pakket waarmee je direct de lente in huis haalt! En mocht je nu geen bad hebben dan zijn de bubble bar’s ook geweldig lekker om te gebruiken als voetenbadje: even roeren en je kan met één bubble bar heel vaak je voetjes (en neus) verwennen ^^ Voor meer informatie over de producten kan je dit artikel lezen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit geweldige pakket? Laat een reactie achter en vertel daarin jouw ultieme lentegevoel. Meedoen kan t/m dinsdag 27 maart 2012, 23.59u. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Heel erg veel succes allemaal!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jolijn Roots
  Reply Jolijn Roots 9 april 2012 at 15:34

  Is de winnaar al bekend?? :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 april 2012 at 09:26

   Hi Jolijn, winnaars van winacties krijgen altijd persoonlijk bericht en daarnaast worden ze nog eens extra bekend gemaakt via Twitter en/of Facebook. De winnaar van het Lush pakket heeft de prijs al in ontvangst mogen nemen :)

 • Avatar van Rosuzan
  Reply Rosuzan 31 maart 2012 at 16:12

  Rosuzan20 maart 2012 om 10:05 #
  Mijn lente gevoel is kijken naar de bloemen en de vlinders die van bloem naar bloem verspringen. Mijn lente gevoel is met gezellige gelakte teentjes in het gras lopen met je favoriete outfit aan en je zonnebril op voor het ultieme gevoel. Mijn lente gevoel is de zon op je toet en het gevoel hebben dat de wereld je toelacht. Mijn lente gevoel is samen met mijn vriendinnen zitten in een park en een “Room Eleven op hebben staan op je mp3 met La,la,la love” zodat je de echte lentekriebels krijgt! Met dat nummer krijg je zelfs op de fiets een heel fijn gevoel! Daarbij komt als ik bij de Lush ben langs geweest en mijn hele mandje weer vol heb geshopt met spulletjes, dan kan mijn geluksgevoel dagen lang duren!

  Turn that frown upside down!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 27 maart 2012 at 23:53

  Het ultieme lentegevoel is na jaren van mezelf niet zijn voor de allereerste keer weer een kriebel in je buik krijgen bij de geur van de buitenlucht, de krokussen die uit het gras schieten en de vogels die je wekken! Meer lente bestaat niet!

 • Avatar van Anniek (smausie)
  Reply Anniek (smausie) 27 maart 2012 at 23:44

  Mijn ultieme lente gevoel is met een drankje in t eerste zonnetje zitten en daarbij een heerlijk dik magazine, dat is gewoon puur genieten

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 27 maart 2012 at 23:42

  Mijn ultieme lentegevoel is dat je als je wakker wordt het lekker weer is en dat je buiten de vogels hoort fluiten. Daarna ga je naar beneden en dan zie je leuke vrolijke bloemetjes en vogeltjes. Maar ook dat je lekker buiten kan zitten met een boekje erbij of laptop. Heerlijk vind ik dat!

 • Avatar van meike bleuming
  Reply meike bleuming 27 maart 2012 at 23:36

  Mijn ultieme lente gevoel had ik zondag. Ik heb voor het eerst genoten van een ijsje in het zonnetje in het openbaar met mijn kinderen . Na behoorlijk te zijn afgevallen durfde ik dit voor het eerst zonder dat ik dacht dat andere mensen mij een dikzak met een ijsje zouden vinden. Nee ik zat daar volmaakt gelukkig te zijn in het zonnetje met een ijsje en mijn gezin, als trotse gelukkige volslanke dame. Mijn geluk op dat moment was met geen pen te beschrijven!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 27 maart 2012 at 23:13

  Ik wilde er al eerder aan mee doen, maar was het totaal vergeten omdat ik ziek was. Wat een geweldige winactie! Ik heb nog maar één product van Lush en deze producten zien er gewoon té leuk uit.

  Mijn ultieme lentegevoel is… Ik word wakker en zie de zon door mijn gordijn heen schijnen. Ik doet hem omhoog en ziet dat de vogeltjes buiten vliegen en heerlijk fluiten. Ik neem een douche en loop later naar mijn kledingkast. Ik kan eindelijk weer de leuke jurkjes aan, zonder dat ik het koud heb. De winter depressie is weg en de kleuren worden tevoorschijn getoverd. Ik ontbijt samen met de mensen waarvan ik hou, een heerlijk beschuitje met aardbeien. Ik voel de vrolijkheid er vanaf spatten en zit heerlijk met mijn gezicht in het zonnetje.

 • Avatar van Natasha
  Reply Natasha 27 maart 2012 at 22:45

  Wat een heerlijke set van Lush! Wie wil deze Lush lente pakket nou niet;)
  My ultimate feeling of spring comes when I walk in the street and I see crocuses blossoming all around me , the sun is shining so bright that it almost blinds if I am not wearing the sunglasses, when birds are singing, when the ducks are catching a sun “ tan” on a green grass. The feeling that I do not want to go home because it is so joyful to be outside, my soul is singing like in the movie “The sound of music” ;-) . Coming of spring inspires me to wear a skirt again after a long monotonous winter.

 • Avatar van babs
  Reply babs 27 maart 2012 at 22:35

  Mijn ultiemste voorjaarsgevoel is viooltjes planten in de border en in de hanging baskets!

 • Avatar van Stacey LoveOrJustLeave
  Reply Stacey LoveOrJustLeave 27 maart 2012 at 20:12

  Mijn ultieme lentegevoel is dat ik van de week samen mijn mijn mannetje ben gaan shoppen in het zonnetje, lekker op een terrasje buiten eten samen, wat wil een mens nog meer? IK HOU VAN DE ZON :D

 • Avatar van Jolijn Roots
  Reply Jolijn Roots 27 maart 2012 at 19:25

  In het zonnetje met mijn laptop een nieuwe blog van Curvacious lezen ;)! Liefst met een coctailtje erbij en een stokbroodje.

 • Avatar van Merel
  Reply Merel 27 maart 2012 at 19:16

  Het heerlijke ontspannen gevoel van gewoon uren in de zon te liggen met een fris drankje en te kunnen luisteren naar de vogeltjes die van s’morgens vroeg tot s’avond laat vrolijk sjirpen. De dagen die eindelijk langer worden en dat lome herfst gevoel dat eindelijk verdwijnt. Ja, de lente is zeker mijn favoriete seizoen! (:

 • Avatar van Marian van Trigt
  Reply Marian van Trigt 27 maart 2012 at 19:05

  De vogeltjes vroeg horen fluiten en dan beseffen dat je weer van deze dag mag gaan genieten

 • Avatar van Bianca Puts
  Reply Bianca Puts 27 maart 2012 at 18:13

  Lekker een extra lange wandeling met de honden maken in de eerste zonnestralen!!

 • Avatar van ann
  Reply ann 27 maart 2012 at 17:03

  Elke dag om 16u begint mijn lentegevoel, dan schijnt het heerlijke zonnetje eindelijk anderhalf uurtje op mijn balkon hihi, heerlijk even ontspannen !

 • Avatar van cha
  Reply cha 27 maart 2012 at 17:01

  De lente collecties in de kledingwinkels geven mij absoluuuut een heerlijk lentegevoel. En als ik daarna nog even bij lush binnen spring is het helemaal compleet :) !!

 • Avatar van linda theunissen
  Reply linda theunissen 27 maart 2012 at 16:36

  Lente is de tijd van nieuw begin en optimisme.
  Het is die zin in de LENTE die ons ertoe brengt om onze kasten te openen en om een eerste blik te werpen op de plaats waar lichtere en luchtiger kledingstukken hangen.

  Het is ook de zin in de LENTE die ons de stad “ïnjaagt”, in de hoop om in de etalages al de nieuwe collecties te zien en te kopen.

  En je voelt je weer helemaal nieuw en toppy.

 • Avatar van Lisette R.
  Reply Lisette R. 27 maart 2012 at 16:20

  Mijn ultieme lentegevoel:
  Onder de zonne-uitslag zitten, direct knalrood verbranden in de zon (en de rest van de zomer rood blijven..) en constant een snotneus van het genies door de hooikoorts… Maar… dat allemaal HELEMAAL NIET ERG vinden :D (ik sla er zelfs meestal ook geeneens acht op ;))
  Omdat de zon, de vogeltjes, de lammetjes, het ontbijten in de tuin, alle blije mensen, de voorjaarsbloemen en de nieuwe blaadjes dat allemaal meer dan goed maken. In de lente heb je wegens die bloeiende natuur alleen maar nog meer mooie dingen om op te focussen en dat is voor mij het echte lente-gevoel, die overdosis aan geluksprikkeltjes ^_^

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 27 maart 2012 at 16:07

  Leuke actie!

  Mijn ultieme lentegevoel:
  Wakker worden met fluitende vogels buiten. Zonnestralen die door mijn gordijn piepen.. De lekkere geuren van bloemetjes die tot groei komen, van gras dat weer begint te groeien.
  EN eindelijk je dikke jas kunnen laten hangen en gewoon in een vestje de straat op!

  Heerlijk!

  Liefs,
  Claudia

 • Avatar van laurea hidma
  Reply laurea hidma 27 maart 2012 at 16:02

  wow super leuk!!

  ik krijg een ultiem ente gevoel wanneer:
  ik ’s ochtend’s naar buiten ga en ga ontbijten dat mijn konijntjes (6!!) naar me toe komen en gaan snuffelen en mijn moeder zegt ze hebben de ente in hun bol.

  nou dat was em

  PS:ik denk dat mijn oma ook heel erg blij is met de washing up fairy!!!

 • Avatar van Kokkie1
  Reply Kokkie1 27 maart 2012 at 15:06

  de boel de boel laten en lekker buiten leven

 • Avatar van sanne theunissen
  Reply sanne theunissen 27 maart 2012 at 13:36

  Een terrasje pakken,luchten in de zon,het kan weer.
  Een ding is duidelijk we zijn in de lente allemaal iets vrolijker.

 • Avatar van ria theunissen
  Reply ria theunissen 27 maart 2012 at 13:20

  Wat zorgt het zonnige weer toch voor een heerlijk lentegevoel!
  Afgelopen week ben ik druk bezig geweest om de tuin wat op te fleuren met viooltjes.narcisjes,primula’s gezellig.
  Ook binnen komt het langzamerhand het paasgevoel naar binnen.
  De kippetjes en de eitjes hebben al een plekje gevonden in de keuken.

 • Avatar van Malika
  Reply Malika 27 maart 2012 at 13:02

  Mijn lentegevoel is het wakker worden met de zon die op je gezicht schijnt, terwijl de frisse wind zijn intrede doet in je huis via het geopende raam, terwijl de vogeltjes de zonnestralen aan het verwelkomen zijn met getjilp. Dan weet je: het is lente.

 • Avatar van Ko (Jacoba)
  Reply Ko (Jacoba) 27 maart 2012 at 12:52

  Het ultieme lentegevoel is voor mij: ZIN hebben in schoonmaken, terwijl ik normaal niet zo’n schoonmaakprinsesje ben!! Na het schoonmaken, mezelf lekker schoonmaken onder de douche :-)

 • Avatar van Hasse
  Reply Hasse 27 maart 2012 at 12:52

  Op de fiets, met de zon op je gezicht, langs een weiland vol narcissen fietsen en allemaal jonge dieren tegenkomen! Super schattig :D

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 27 maart 2012 at 12:51

  Mijn ultieme lentegevoel ; Zonnestraaltjesplukken! and save them for a rainy day!

 • Avatar van Yenice
  Reply Yenice 27 maart 2012 at 09:13

  Op de valreep: Het ultieme lentegevoel is voor mij als het ’s avonds weer langer licht is waardoor je veel meer energie lijkt over te hebben. Als het dan ook nog eens lekker weer is geweest overdag dan is het helemaal lekker.

 • Avatar van Heppie
  Reply Heppie 27 maart 2012 at 08:14

  Mijn ultieme lentegevoel is fris onder de douche vandaag (gedoucht met Lush natuurlijk ;) op de fiets richting het stadspark. Lekker met vrienden picknicken, rosé erbij ……..dan ben ik echt helemaal blij!!

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 26 maart 2012 at 23:58

  Mijn ultieme lentegevoel is ’s morgens vroeg met vriendlief skaten door de weilanden terwijl de lammetjes en vogels ontwaken..

 • Avatar van patricia nieuwkerk
  Reply patricia nieuwkerk 26 maart 2012 at 23:04

  Mijn ultieme lentegevoel is met mijn koptelefoon op, sportkleding aan, in de zon, mijn cursus yoggen volgen in de polder, tussen de bloempjes en de bijtjes

 • Avatar van Lorenzo de Jongh
  Reply Lorenzo de Jongh 26 maart 2012 at 22:48

  Samen met mijn vriendin voor het eerst samen op een grasveld picknicken.

 • Avatar van elly van dongen
  Reply elly van dongen 26 maart 2012 at 22:42

  de eerste echt verse groenten, raapsteeltjes,verse spinazie, asperges…

 • Avatar van Marie-Louise
  Reply Marie-Louise 26 maart 2012 at 22:24

  binnenkort met mijn man een weekendje relaxen in een luxe huisje voorzien van een groot bad, dan komt zo een heerlijk pakket van lush zekers wel van pas.
  Zonnetje erbij en genieten maar !!!

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 26 maart 2012 at 22:08

  Mijn ultieme lentegevoel is als ik met mijn 2 kids lekker aan het picknicken ben in het park op deze prachtige zonnige dagen. En dan geniet ik extra als ik die kleine blote voetjes zie huppelen in het gras.

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 26 maart 2012 at 22:02

  Mijn ultieme lentegevoel is heerlijk op mijn balkonnetje zitten, mijn teennagels lakken. Kijken naar mijn katten die de omgeving ontdekken vanaf het balkon en schrikken van vogels die ze niet kennen. En dit alles met een heerlijk zelfgemaakte vruchtenshake….
  Voor mij zijn de afgelopen dagen dus perfect geweest.

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 26 maart 2012 at 21:59

  Lekker met je witte blote voeten in het zeewater !!!

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 26 maart 2012 at 21:39

  Mijn lentegevoel is de vogels die weer fluiten en nestjes bouwen.
  En het mooie weer, de tuin weer opknappen en de mooie bloemen, narcissen…..en de heerlijke geuren van de lente.

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 26 maart 2012 at 21:15

  Het ultieme lentegevoel… Dat is die eerste dag na een reeks grijze dagen waarop het zonnetje je huid streelt, je op weg naar je werk de geur opvangt van het eerste versgemaaide gras, de dag waarop je beseft dat die jas eigenlijk veel te warm is om aan te doen en waarbij je ineens ziet dat het grasveldje verderop volstaat met vrolijke bollen. Eigenlijk het beste moment van het jaar, alles ruikt en kleurt dan ineens veel fijner!

 • Avatar van Michele
  Reply Michele 26 maart 2012 at 20:28

  Het warme weer, wind door m’n haren, lammetjes in de wei, vers gemaait gras, vogels die je wakkker maken inplaats van je irritante wekker kinderen die je hoort gillen die ook genieten van het begin van het voorjaar:D

 • Avatar van Michele
  Reply Michele 26 maart 2012 at 20:27

  Het warme weer, wind door m’n haren, lammetjes in de we,i vers gemaait gras, vogels die je wakkker maken inplaats van je irritante wekker kinderen die je hoort gillen die ook genieten van het begin van het voorjaar:D

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 26 maart 2012 at 20:07

  De geur van versgemaaid frisgroen voorjaarsgras en dat eerste vinkje dat af en aan vliegt met materiaal om haar nestje te maken in het vogelhuisje :-) Daar word ik nou spontaan heppiedepeppie van !

 • Avatar van iris
  Reply iris 26 maart 2012 at 18:11

  Mijn ultieme lentegevoel is wanneer je wakker wordt gefloten door de vogeltjes en er dan voor het eerst weer heerlijke zonnestralen op je vallen, i love it ! <3

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 26 maart 2012 at 16:41

  Op het dakterras van mijn vriendin onze zelfgemaakte pannenkoeken opeten terwijl we genieten van het zonnetje en het uitzicht over de stad en de duinen die erachter liggen.

 • Avatar van Vivian
  Reply Vivian 26 maart 2012 at 16:38

  Wakker worden van het getjilp van de vogels in alle vroegte en dan lekker naar buiten zonder jas en genieten van het voorjaarszonnetje en de geur van vers gemaaid gras.

 • Avatar van Roos
  Reply Roos 26 maart 2012 at 15:21

  Met mijn lief naar het park; kleedje mee, wijntje mee en genieten maar.

 • Avatar van Els Donkers
  Reply Els Donkers 26 maart 2012 at 15:16

  Me te goed doen aan allerlei soorten paashazen en daarna lekker buiten sporten om weer in vorm te komen.

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 26 maart 2012 at 14:23

  Lekker in het weekend ’s ochtends op mijn balkonnetje met een ontbijtje de echte geur van de lente opsnuiven. Wat een geweldige geur!!

 • Avatar van Claudia Koolen
  Reply Claudia Koolen 26 maart 2012 at 14:02

  Het echte lente gevoel is bij mij eindelijk een koudere douche nemen en daarna met nog vochtige haren op de fiets springen, eindelijk zonder jas en met zonnebril, en genieten van de warme windvlagen die langs je gezicht gaan. De geur van vers gemaaid gras in de lucht en de vrolijke koeien en schaapjes in de wei maken de dag al prachtig, ongeacht wat die dag zal brengen.

 • Avatar van Bo
  Reply Bo 26 maart 2012 at 13:31

  Mijn ulieme lentegevoel is toch echt zonder jas naar buiten kunnen!
  Echt een heerlijk gevoel vind ik dat :)

 • Avatar van Veerle
  Reply Veerle 26 maart 2012 at 13:25

  Mijn ultieme lentegevoel is als ik s ochtends wakker wordt met fluitende vogeltjes, de zon door een kiertje naar binnen schijnt en ik daardoor heel vrolijk wakker wordt. Hierdoor is de hele dag meteen goed en kan niets mij meer hier vanaf brengen. Heerlijk genieten van het zonnetje en alle bloemen die uitkomen.

 • Avatar van Larissa van Oorschot
  Reply Larissa van Oorschot 26 maart 2012 at 13:23

  Mijn lentegevoel is heerlijk wakker worden met een zonnetje wat net door de rolluiken naar binnen schijnt en naar het gebrabbel luisteren van mijn wakker wordend dochtertje die haar uitrekprocedure aan het doen is. Daarna haar lekker aan de borst leggen en na ons intiem momentje samen, lekker naar buiten, op de fiets en langs alle diertjes rijden die er hier in ons dorpje zijn. Dochter blij, mama blij!

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 26 maart 2012 at 13:11

  de lammetjes in de wei is mijn ultime lente gevoel

 • Avatar van Leone Bock
  Reply Leone Bock 26 maart 2012 at 12:53

  in je eentje de tuin in, net als je wakker bent, met je blote tenen in het nog natte gras. je voelt een ochtendbriesje door je nachthemd en je gezicht vangt de eerste zonnestralen van wat belooft een heerlijke dag te worden….

 • Avatar van Susanne
  Reply Susanne 26 maart 2012 at 12:39

  In de tuin luisteren naar het vrolijke gekwetter van de vogeltjes die de lente in hun bol hebben, zonnetje op mijn gezicht en de geur van vers gras. Dàt is voor mij het ultieme lentegevoel.

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 26 maart 2012 at 12:36

  Ultieme lentegevoel? In de hangmat in de tuin wegdoezelen, met de guur van vers gemaaid gras op de achtergrond!

 • Avatar van SNEEUWKLOK
  Reply SNEEUWKLOK 26 maart 2012 at 12:19

  Ik heb verschillende ultieme lentemomenten! Het begint met sneeuwklokken en kerstrozen (de meeste soorten bloeien namelijk later dan kerst!). De lammetjes die er weer vroeg bij zijn dit jaar. Het gegak van de ganzen die weer terugkomen. Vervolgens de pinksterbloemen en het gekwaak van de kikkers! En dan te bedenken dat er iemand was die de kikkers liet vangen en verder losliet vanwege het gekwaak! Zonde! Ik heb trouwens ook al prachtige grote hommels wat oemelig van bloem tot bloem zien kuieren (dat is toch een beetje hun vliegstijl). Dit alles past precies bij de Lush “Leven en Laten Leven” stijl.

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 26 maart 2012 at 12:11

  De eerste bloemetjes die gaan bloeien. Steeds weer een verrassing welke kleuren en bloemen er elke dag te zien zijn.

 • Avatar van Judith Donkers
  Reply Judith Donkers 26 maart 2012 at 11:34

  Mijn ultieme lentegevoel is, s’morgens wakker worden als de vogels fluiten en dan de eerste
  zonnestralen die in huis komen, dan lekker naar buiten en genieten van het zonnetje op mijn
  huid, dus na het zonnen kan mijn huid wel een oppepper gebruiken met deze heerlijke
  pruducten.

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 26 maart 2012 at 11:05

  Mijn ultieme lentegevoel is die eerste zonnestralen weer op je huid voelen. Zonnebril op en met zn allen massaal de terrassen op! Dan weet je dat de Lente in Nederland is begonnen!

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 26 maart 2012 at 10:49

  Bloemen; in de tuin, in huis en op mijn kleren (rokje met bloemen).

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 26 maart 2012 at 10:48

  Het lentegevoel is voor mij: wakker worden met zonnestralen op je gezicht en de vogels die al uit volle borst hun liedjes zingen. Dan ben je gelijk blij.
  wij hebben een bad, heerlijk om even te relaxen. Ik zou dit pakket ook graag willen winnen.

 • Avatar van froukje
  Reply froukje 26 maart 2012 at 10:42

  Gisteravond, even op de stoel buiten zitten, ogen dicht en luister !! Je hoort de vogels weer zingen. Ook viel me gisteren op dat het bos weer groen aan het worden is…. Geweldig, laat de lente maar weer komen !!!

 • Avatar van DinyG
  Reply DinyG 26 maart 2012 at 10:24

  Blote benen en losse haren in de wind is wat ik de ultieme lente-gevoel vind.

 • Avatar van Renée
  Reply Renée 26 maart 2012 at 10:06

  Het ultime lentegevoel is de eerste zon die door komt!

 • Avatar van louisa
  Reply louisa 26 maart 2012 at 10:06

  Mijn ultieme lentegevoel is als je buiten zit, met korte mouwen, het zonnetje schijnt, je voelt een licht briesje. Je zit op een terrasje met een vriendin van je. En je ziet weer allemaal vogeltjes die vrolijk fluiten. Dat is het ultieme lentegevoel.

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 26 maart 2012 at 09:50

  Wauw ten eerste wat een super pakket, Lush is altijd leuk!

  Voor mij is lente eindelijk weer dat beetje zon door de wolken, vogeltjes die vrolijk gaan fluiten, bloemetjes in de bloei, jurkjes uit de kast, de zon straalt dus ik kan ook weer vol op gaan stralen!

 • Avatar van saravdv
  Reply saravdv 26 maart 2012 at 09:30

  Mijn ultieme lentegevoel is vrij simpel eigenlijk. ’s morgens de zon op je gezicht terwijl je naar het werk rijdt. heerlijk toch?!
  ’s avonds en/of in het weekend hoort er een goede BBQ bij, dat hoort nu eenmaal zo :-)

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 26 maart 2012 at 08:04

  Ultieme lentegevoel,
  zon, bloeiende plantjes, winterkleren in de kast, maaien van het gazon,
  en de BBQ aan,
  dan zijn er stralende gezichten,
  dat is wat ik met ultiem lentegevoel bedoel!

 • Avatar van Neetu Mohan
  Reply Neetu Mohan 26 maart 2012 at 00:24

  Mijn ultime lente gevoel is,
  Heerlijk badderen en douchen met Lush,
  Zou tich lekker zijn om naar lentegras te ruiken.hmmmm
  Jurkje aan een heerlijk genieten buiten in het zonnetje!!

  Liefs Neetu Mohan

 • Avatar van Neetu Mohan
  Reply Neetu Mohan 26 maart 2012 at 00:21

  Wat een heerlijke set,
  Het maakt al blij om het te zien.Het zal in ieder geval heel lekker ruiken in de douche:)
  Ik maak graag een kansje
  Liefs een Lush fan

  Neetu Mohan

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 25 maart 2012 at 23:46

  De koeien die dansen in de wei!

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 25 maart 2012 at 22:45

  Mijn ultieme lentegevoel is heerlijk genieten van de eerste zonnestralen, lekker in de tuin met een kop heerlijke latte machiato.
  Eind van de dag lekker douchen met Lush shampoo en nadien heerlijk insmeren met een Lush body butter en genieten van die heerlijke Lush geuren.

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 25 maart 2012 at 22:38

  Het ultieme lentegevoel… Zonder jas met zonnebril op een rit op mijn verzorgpaard, heerlijk met de wind door mijn haren in galop over het groene gras. mensen die je buiten weer tegenkomt, spelende kinderen, baby diertjes… Oooh, zo’n rit maakt me zo blij!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 25 maart 2012 at 22:35

  Het ultieme lentegevoel is de dag beginnen en eindigen met een heerlijk zonnestraaltje, hierdoor begint en eindigt de dag spontaan met een lach.

 • Avatar van Steffie
  Reply Steffie 25 maart 2012 at 22:06

  Let me tell you about the BIRDS and the BEES and the FLOWERS and the TREES and the moon up above.. and a thing called LOVE
  Let me tell you about the stars in the sky and a girl and a guy and the way they could KISS.. on a (spring)night like this :-)

 • Avatar van Gabrielle
  Reply Gabrielle 25 maart 2012 at 22:05

  Ik ben net verbrand in de eerste stralen van het lentezonnetje. Stiekem vind ik het helemaal niet erg, maar mijn huidje kan nu wel wat extra verzorging gebruiken.

 • Avatar van Marryon
  Reply Marryon 25 maart 2012 at 22:01

  Het ultieme lentegevoel had ik toch echt vanochtend. Ik was fris gedoucht en, met nog natte haarpunten, maakte ik een flinke wandeling met de hond. Hij holde rond als een dolle, pakte stokken die eigenlijk te groot zijn en zwom er op los. Tussen het wandelen door bezocht ik een stil bankje om even in het zonnetje energie op te doen. Héérlijk..!!

 • Avatar van Steph
  Reply Steph 25 maart 2012 at 21:55

  Mijn ultieme lentegevoel….
  Die eerste keer dat je met een dunnere jas of zelfs zonder jas even naar buiten kunt, omdat het zonnetje heerlijk schijnt.
  Genieten van de stralen van datzelfde zonnetje op je gezicht.
  Het eerste ijsje eten.
  Bij mijn vader achterop op de motor zitten, urenlang, en het zelfs ’s avonds, als het afgekoeld is, nog heerlijk vinden om buiten te zijn.
  Lente is goede zin krijgen na de winterse kou en opnieuw van alles kunnen genieten :)

 • Avatar van Lynn
  Reply Lynn 25 maart 2012 at 21:47

  Mijn ultieme lentegevoel krijg ik al van een paar zonnestraaltjes, de krokussen die op komen en de vogeltjes die tjilpen. Met dit lente pakket van Lush krijg vast nog veel meer de lente in mijn bol.

 • Avatar van P.
  Reply P. 25 maart 2012 at 20:10

  Leuke winactie!!
  Ik woon best ver van mijn school. Vanaf mijn huis naar school is ongeveer een uurtje fietsen. Als de het zonnetje lekker schijnt is het heerlijk om te fietsen met mijn jas op mijn stuur. En ik vind de omgeving echt prachtig. Ik zag afgelopen week dat er al wat lammetjes geboren zijn. Dat is iedere dag weer heerlijk om te zien. En mijn ultime lente gevoel!

  xox

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 25 maart 2012 at 19:09

  Lente: mijn favoriete seizoen. Zodra ik zie dat de krokussen opkomen wordt het al spannend. Het is dan elke dag speuren totdat ik dan eindelijk de allereerste krokus zie. Heerlijk! Dan weet ik dat de lente er aan komt. En als dan ook nog mijn prunus met wollige roze bloesem gaat bloeien dan kan ik opgelucht ademhalen: de winter is weer voorbij.

 • Avatar van petra
  Reply petra 25 maart 2012 at 19:00

  Elke morgen gewekt worden door de vogels geeft mij het ultieme lente gevoel!!

 • Avatar van linda voskuil
  Reply linda voskuil 25 maart 2012 at 18:26

  voorjaar heerlijk de bloemtjes en de bijtjes met dit heerlijk product kan deze lente echt niet meer stuk

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 25 maart 2012 at 18:19

  Mijn ultieme lentegevoel is…

  Het moment dat ik elke zaterdagochtend om half 6 wakker wordt omdat ik moet werken en ik de vogeltjes in het bos naast mijn huis hoor fluiten! Voor mij hét teken dat de lente is begonnen: een enorme boost om de dag te beginnen, hoe vroeg het ook is!

 • Avatar van Jan van Lievenoogen
  Reply Jan van Lievenoogen 25 maart 2012 at 18:10

  Laat het voorjaar maar komen met dit fantastische pakket.
  Dat is pas ultiem genieten van het voorjaar ! ! !

 • Avatar van DIKKIEDIK
  Reply DIKKIEDIK 25 maart 2012 at 17:15

  BLOEMETJES & BIJTJES …..

 • Avatar van Isabelle De Meyer
  Reply Isabelle De Meyer 25 maart 2012 at 16:51

  Heerlijk zonnetje op ons dak,
  Pasgeboren lammetjes in de wei op hun gemak (en ja, ze maken echt deel uit van onze familie)
  Heerlijk de bossen in om vogels te spotten, al het groen tot leven te zien komen en vitamine D lekker te kunnen omzetten om ons weer helemaal fit te voelen! Laat de paashaas maar komen en laat ons al het lekkers, het moois van dit prachtige seizoen met elkaar delen! DAT is pas echt het lentegevoel!

 • Avatar van Sannie
  Reply Sannie 25 maart 2012 at 13:06

  Mijn lentegevoel bestaat uit blote voeten, rode neusjes, zonnebrandgeur, kriebels in de buik, terrasjes, bubbels, naderende zomervakantie, zorgen die opeens verdwenen lijken, blije gezichten, naderend vakantiegeld, nieuwe outfit, rokjesdag, bloembollen en dat alles vergezeld door de ZON! Mmmm heerlijk, net als dit geweldige pakket!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 25 maart 2012 at 12:17

  De zomersproetjes, die na het eerste straaltje zon op mijn neus ontwaken…….het licht dat ’s morgensvroeg door mijn luxaflex van mijn slaapkamer binnen kruipt….de warmte op mijn huid…..de groene knoppen aan de bomen…..de terrasjes vol happy people…..de lach op mijn gezicht…..
  Elke winter lijk ik je te zijn vergeten en ineens ben je er weer….LENTE!!!!

 • Avatar van Marlies
  Reply Marlies 25 maart 2012 at 11:53

  Mijn ultieme lente gevoel is:
  Het gevoel van rust, vrede en blijdschap. In de lente voel ik mij altijd net weer wat beter door dat door de zon mijn slaapstoornis iets minder wordt. Deze zon geeft mij de kracht om door te gaan en mij tijdens mijn revalidatie ook in te zetten want ik moet 6 maanden revalideren voor het chronisch vermoeidheids syndroom. Laats liepen we met een groepje naar een ijstentje en tijdens het ijsje eten had ik echt mijn ultieme lente gevoel want wat is er nu heerlijker dan een ijsje te eten. De warme zon op je gezicht te voelen. De lammetjes in de wei zien lopen. Te bedenken dat er na deze lente weer een heerlijke zomer komt. Te bedenken dat je na je revalidatie je volgende zomer misschien wel voor het eerst in je leven niet moe bent en geen pijn meer hebt, Te bedenken dat je straks misschien ook een keertje uit kan voor het eerst op je 17de. Zodat je misschien ook die ene leuke kerel tegen kan komen. Te bedenken dat je hopelijk nog wat jaartjes voor je hebt waar in je niet meer moe bent je dromen kan verwezenlijken en kan genieten van het leven wat je voor je hebt. Wat dromen bestaan wat dit weer is toch al een droom?! Het zorgt voor liefde, lammetjes, en minder moe. En dat is dus mijn ultieme lente gevoel.

 • Avatar van E.Postma
  Reply E.Postma 25 maart 2012 at 11:08

  mijn ultiem lente gevoel is de zon,langerlicht,heerlijk in het zonnetje zitten op een terrasje met een cappuccino,heerlijke strandwandelingen maken,mijn zomer kleding te voorschijn halen,kijken waar ik deze zomer op vakantie ga(met een zonnetje kan ik beter beslissen.)
  naar ijssalon Pisa een heeeeeeeeeeeeeeeeerlijk ijsje eten.het leven is gewoon veel mooier als de zon schijnt!!!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 25 maart 2012 at 10:47

  Het italiaanse ijssalon in mijn straat die sinds deze week weer open is, dan is het echt weer lente!

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 25 maart 2012 at 10:22

  Lammetjes in de wei
  Eerste kievitsei
  Neuriënde merels
  Terrasje met leuke kerels
  Elke dag wakker worden met het voorjaarszonnetje dat is wat ik bedoel,
  met het ultieme LENTEGEVOEL.

 • Avatar van Petra Roelands
  Reply Petra Roelands 25 maart 2012 at 10:19

  Mijn ultieme lentegevoel is wanneer je de koeien weer in de weilanden ziet huppelen, de vogels het hoogste lied zingen en als ik geen jas meer aan hoef wegens het heerlijke zonnetje!

 • Avatar van Bianca Kral
  Reply Bianca Kral 25 maart 2012 at 09:47

  Alles even lekker verfrissen in huis, met mijn ramen open geeft mij al een heerlijk gevoel van lente die fris door mijn huisje waait. De dag na een dagje rommelen in huis lekker afsluiten met heerlijk warm bad met een verfrissen mental en lavendel geur, Lekker verfrissend glaasje prosecco erbij en WOW, krijg er al helemaal zin in!!! Zo kan ik echt het gevoel krijgen van een beginnen lente en krijg je nog meer zin in de zomer..

 • Avatar van manouk
  Reply manouk 25 maart 2012 at 09:32

  ultieme lentegevoel:ik word wakker van het gefluit van de vogeltjes. Het zonnetje schijnt al heerlijk mijn slaapkamer binnen. Ik sta op neem een frisse douche met de heerlijk producten van lush, eet een beschuitje met aardbeien en heerlijk vers sinaasappelsap en de dag kan beginnen.

 • Avatar van marlies
  Reply marlies 25 maart 2012 at 09:21

  met al die heerlijke spullen uit dit lush pakket wordt de lente voor mij dikke pret!

 • Avatar van Jacqueline de Waal
  Reply Jacqueline de Waal 25 maart 2012 at 07:14

  Geweldig het zonnetje schijnt het begint te kriebelen van binnen!
  Al het jonge spul in de wei!
  Geniet er maar van want voor je het weet is de lente voorbij!

 • Avatar van Tanja
  Reply Tanja 24 maart 2012 at 18:41

  Het ultime lentegevoel. dat zijn die heerlijke geuren, van de bloemen en planten. Het gefluit van de vogeltjes. Het zonnetjes op je huid. Een soort van zelfde effect heeft het Lush pakket, daar ben ik van overtuigd!

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 24 maart 2012 at 16:22

  Mijn ultieme lentegevoel is dat ik wakker wordt door het zonnetje en de tjilpende vogeltjes en daarna gelijk uit bed wil. En dat ik zonder jas naar buiten kan omdat het zonnetje zo heerlijk straalt! En het is ook zo leuk om al die bloemetjes tegen te komen die net beginnen te bloeien!

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 23 maart 2012 at 22:38

  Vroeg opstaan, voor de zon opkomt en dan door het nog natte gras in de polder lopen. De vogels zingen, je ruikt de lente en dan komt de zon op en weet je dat het een heerlijke warme dag gaat worden. Je ziet de bomen uitlopen, lammetjes in de wei, overal komen bloemetjes uit de grond en de watervogels hebben het druk met elkaar het hof te maken.Thuis gekomen eventjes douchen, lekker ontbijtje en dan om een uur of 12 een wandelingetje naar het centrum en daar op een terrasje een lekkere cappuccino en een lekker broodje gezond nuttigen. Dat is lente voor mij.

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 23 maart 2012 at 20:21

  Mijn ultieme lentegevoel, lekker slapen met de ramen open zonder geklaag van mijn kouwelijk lief, wakker worden terwijl zon en flierefluitende voteltjes al op zijn, frisgroene knoppen aan bomen en planten die niet kunnen wachten om open te barsten, kleurige tapijtjes van krokussen, narcissen en ander moois. En gisteren, bij een wandeling het vrolijke knisperen van van door de zon opgewarmde denneappels. Ricekrispies geknisper: eet your heart out!

 • Avatar van Emmy
  Reply Emmy 23 maart 2012 at 12:22

  Mij ultieme lentegevoel is waterballon gooien vanaf het dak, lekker met de zon in je gezicht mensen laten schrikken. :)

 • Avatar van Stephanie m
  Reply Stephanie m 23 maart 2012 at 11:41

  ‘Mijn ultieme lente gevoel’

  Dagen, dat je s’ochtends wakker wordt, je kamer al licht is de lucht strak blauw en de zon al aan het opkomen is. Je duwt je donkere en dikke kleding opzij, en je pakt weer de zomercollectie erbij. Naar buiten zonder jas en een zonnebril op. Het Lente gevoel is en blijft top :)

 • Avatar van Ellen
  Reply Ellen 23 maart 2012 at 11:07

  De eerste keer met je blote voeten in het gras. Aarzelend: misschien is het nog net iets te fris en je voeten hebben het zwaar gehad in de winter ingepakt in warme sokken en stevige stappers. Maar die eerste keer is toch het best. Fris lentegras, kriebelend, vrijheid.

 • Avatar van natasja kroneman
  Reply natasja kroneman 22 maart 2012 at 20:34

  het ultieme lente gevoel..vroeg wakker..zonnetje begint al te komen, fluitende vogeltjes, veel mensen op straat, krokussen die bloeien..dit alles is voor mij het begin van weer een heerlijke tijd…XX

 • Avatar van Janine
  Reply Janine 22 maart 2012 at 18:22

  De ochtendzon al vroeg schijnt door mijn slaapkamer raam,Dat dieren voorzichtig hun hol uit kruipen,En vogels hun hoogste lied gaan fluiten.De ramen en deuren weer lekker open staan,En de frisse lucht ons huis binnen kan gaan. Echte lente gevoel krijg ik hiervan (: *happy*

 • Avatar van Patrici
  Reply Patrici 22 maart 2012 at 17:15

  Buiten in het warme zonnetje kijkend naar mijn huid. Zoals de blaadjes aan de bomen vallen en opnieuw aangroeien zo zal mij huid zich ook weer vernieuwen. Het geeft mij een prettig gevoel. Alsof de lente ook op mijn huid intrede doet.

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 22 maart 2012 at 17:03

  Ik doe mee! :
  Mijn ultieme lente gevoel?
  100% zeker weten:
  Als het zonlicht ’s ochtends me kamer in schijnt, heerlijk!
  had ik vandaag en wat een geweldige dag!

  Zonse! x

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 22 maart 2012 at 16:16

  Het is weer langer licht en het zonnetje voelt al behaaglijk warm aan, de lente dient zich weer aan

 • Avatar van Lijntje
  Reply Lijntje 22 maart 2012 at 16:09

  Mijn ultieme lentegevoel is als je wakker wordt door de vogeltjes, naar buitenkijkt en ziet dat het heerlijk licht is. mijn energiepeil stijgt met 100% en ik wil weer uren naat buiten in plaats van met een lekkerboek en kleedje op de bank hangen. Elk jaar weer voelt de lente als een nieuw begin van 1000 prachtige dingen, en dit jaar begon t goed. 6 april krijgen we de sleutel van ons nieuwe huisje en kunnen we als 2 echte lovebirds ons vogelhuisje ingaan richten

 • Avatar van Nathalie Bosman
  Reply Nathalie Bosman 22 maart 2012 at 14:07

  Ik doe mee, omdat ik er al zoveel over gehoord heb, en iedereen er lyrisch over is dat ik het nu ook wel eens wil proberen ♥
  @nathaliebosman

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 22 maart 2012 at 13:37

  Mijn ultieme lentegevoel is vroeg opstaan met de zon die al heerlijk schijnt, de vogels die fluiten ………….dan lekker met een kopje koffie in de tuin zitten en genieten van al het groen om me heen, heerlijk gewoon!!!!!!!!!!

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 22 maart 2012 at 11:09

  Voor mij is het ultieme lentegevoel op een dekentje in het gras zitten en madeliefjes tussen mijn tenen steken en in mijn haar vlechten. Madeliefjes = LENTE! :-D

 • Avatar van Ruth
  Reply Ruth 22 maart 2012 at 10:27

  Ik word wakker van het vrolijke gekwetter van vogels en de eerste zonnestralen die mijn gezicht raken. Langzaam rek ik me uit en kruip dan nog even tegen mijn vriend aan voor een knuffel momentje. Mijn laatste restjes vermoeidheid spoel ik weg onder de douche met Lush grass. Ik reinig mijn gezicht met Angels On Bare Skin, poets mijn tanden met de Sparkle toothy tab en smeer me als laatste helemaal in met King Of Skin body butter. Beneden maak ik een heerlijke Latté Macchiato en smeer ik een broodje, die ik vervolgens lekker mee naar buiten neem om in de ochtendzon te nuttigen. De was wappert aan de waslijn en de geur van versgemaaid gras komt bij de buren vandaan. ’s Middags maak ik een lange boswandeling zónder mijn jas en haal ik het eerste Italiaanse ijsje van het jaar. Dát is voor mij het ultieme lente gevoel.

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 22 maart 2012 at 10:16

  Ik liep met mijn dochter achter de kinderwagen richting het dorp om zomaar wat rond te neuzen. Ineens zien we overal krokussen in allerlei vrolijke kleuren, wow! Mijn dochtertje van amper 2 kijkt wild om zich heen en wijst al die mooie bloempjes aan:”kijk! kijk!”

  Tegen de tijd dat we bij de schaapjes komen en mijn dochter verrukt de diertjes aan het bekijken is en de zon op ons gezicht schijnt sta ik met een grote glimlach te genieten van de lente.

 • Avatar van Mayara
  Reply Mayara 22 maart 2012 at 10:15

  Mijn ultime lente gevoel is dat ik geen wekker nodig heb, ik wordt wakker van de heerlijk zon en door de vogels. Is dat ik geen jas meer aan hoef, dat ik dan weet winterdepressief is voorbij. Dat het buiten altijd lekker ruikt naar die lekkere bloemen. Dat ik weer foto’s kan maken en dat alles mooi is. Dat alles op een fantasie wereld lijkt door al die mooie kleuren en deze lekker weer.

  Nog fijn dag verder in deze lekker lente.

 • Avatar van Alana
  Reply Alana 22 maart 2012 at 10:06

  Mijn ultieme lente gevoel is toch echt wel dat ik gister mijn zonnebril weer ophad!
  Heerlijk gevoel en ook nog eens super handig aangezien je wallen na een lange schooldag dan een beetje bedekt worden :)

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 22 maart 2012 at 10:01

  He!

  Wat een leuke actie.. Lush is echt n favoriet van me!
  Normaal ga ik voor de ‘Big’ Shampoo maar zou het ontzettend leuk vinden
  om eens andere producten uit te proberen! :)

  Zonnige groetjes,
  Karen

 • Avatar van Angelique Dielissen
  Reply Angelique Dielissen 22 maart 2012 at 09:57

  mijn ultime lentegevoel? s ochtends wakker worden van het zonnetje op me slaapkamer raam, de vogeltjes die fluiten..het idee dat ik me heerlijke open schoentjes aan kan en niet alles hoef te verhullen onder een dikke winterjas.. de dagen langer worden en alles weer mooi in bloei staat.. dan ook nog eens verliefd zijn en de vlinders weer ontwaken.. das mijn ultieme lente gevoel..

 • Avatar van Jenny
  Reply Jenny 21 maart 2012 at 19:52

  Super leuke winactie!
  Mijn ultieme lentegevoel is ’s ochtends wakker worden en de vogeltjes horen fluiten. Ook heb ik laatst als vrijwilliger met bejaarden gelopen door een park, super leuk was dat! De bloemen, de heerlijke zon, het groene gras .. het is geweldig hoe leuk die mensen het vinden en blij worden van het weer, en heb ook voor degene die ik duwde een mooi bosje bloemen geplukt, wat was ze daar blij mee zeg. Toen had ik echt een ultiem lente gevoel!

  Liefs, Jenny

 • Avatar van Marrit
  Reply Marrit 21 maart 2012 at 19:14

  Mijn ultieme lentegevoel is dat ik op mijn werk gelijk weer hoor: “Juf, mogen we MET zonder jas buiten?” De kleutertjes hoeven maar eventjes de zon te voelen en ze willen gelijk de jas uit. Zo schattig.

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 21 maart 2012 at 19:02

  Mijn ultieme lentegevoel is de eerste was buiten laten drogen door de wind en de zon. Het ruikt dan zo fris en naar lente.

 • Avatar van SpringVibes
  Reply SpringVibes 21 maart 2012 at 17:58

  Ik zal mijn ‘spring vibes’ beschrijven:

  Je fietst, het zonnetje brand op je huid. Ja, je weet het zeker. De lente is begonnen! Je doet je zonnebril op, en geniet van het heerlijke weer! De vlinders en kriebels in je buik, net alsof je verliefd bent! Lekker zwemmen met vriendinnen, een fanta op een terrasje. Leuke jongens in zwembroek :) Huiswerk wordt opeens minder erg, je kan het toch lekker buiten in de zon maken! Lente is gewoon leuk. En ik denk dat iedereen het met me eens is!

  x SpringVibes

 • Avatar van Saar
  Reply Saar 21 maart 2012 at 16:00

  Mijn ultieme lentegevoel is het gevoel van geluk, het gevoel van liefde. Het gevoel van met mijn vriendinnen op een terrasje zitten, van met mijn vriend een ijsje delen en het gevoel dat de wereld best een leuke plek is om te zijn. Dat is lente.

 • Avatar van maaike
  Reply maaike 21 maart 2012 at 15:25

  Mijn lentegevoel is als een liedje in mijn hoofd.
  Als een fluitketeltje in mijn hoofd ’s ochtends, terwijl de druppels van de douche de rozemarijngeur van de douchegel weg spoelt.
  Als een soort zoemen van de bijtjes in mijn hoofd als de zon mn gezicht verwarmt in de middag.
  Als het ’s avond nog wel zo koud is, dat je wegkruipt onder een deken, en het liedje klinkt als het knisperen van je winterdekbed.
  Maar weet: HET IS LENTE.
  ll ll
  .(>’.'<)
  c( UU )

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 21 maart 2012 at 15:01

  Mijn ultieme lentegevoel steekt de kop op, als ik een uurtje voor de zon ondergaat, wat kan rondslenteren in de stad of in de natuur. Alles baadt dan in een mooi oranje-geel licht, en heel de wereld ziet er een stuk vrolijker en rustiger uit. Geeft me een instant-vakantiegevoel! :-)

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 21 maart 2012 at 14:38

  Min ultieme lentegevoel is de vreemde gewaarwording ieder jaar opnieuw dat ik ineens geel wél een mooie kleur vind :-)

 • Avatar van Van
  Reply Van 21 maart 2012 at 14:20

  Sorry ging wat mis, Mijn ultieme gevoel, is als ik s’morgens wakker gemaakt wordt door de vogelzang in de tuin ipv door mijn irritante wekker. Eindelijk de tijd aangebroken waarin ik niet chagrijnig wakker hoef te worden door het vreselijke geluid van mijn wekker. En door het mooie weer ben ik ook te porren om me fiets op te stappen en naar me werk te fietsen ipv met de auto. Dus niet alleen ik blij maar ook de bloemen die langs de kant van de weg proberen te bloeien en mij verwelkomen met hun mooie verschijning. Goed voor mij en goed voor het milieu!!

 • Avatar van LindaB
  Reply LindaB 21 maart 2012 at 12:38

  Mijn ultieme lentegevoel zijn de kriebels in mijn buik die ik krijg van de zon, het zitten op een terrasje in de zon, met blote voeten in schoenen kunnen lopen, alle ramen open kunnen zetten, het fluiten van de vogels, een zalig muziekje terwijl ik in de zon zit en het feit dat het steeds langer licht blijft!

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 21 maart 2012 at 11:03

  Het ultime lentegevoel is,
  wakker worden door het vrolijke gefluit van de vogeltjes.
  Na dat ik de warme dekens van de nacht heb verlaten,
  laat ik me door de warmte van de zon verwarmen.
  Als ik dan de geur van de eerste lentebloemetjes
  diep heb opgesnoven is het gevoel voor mij compleet.
  Ik word er al warm van binnen van als ik eraan denk :D

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 21 maart 2012 at 09:38

  Mijn ultieme lentegevoel is met mijn vriend hand in hand lekker door het bos lopen en daar te gaan picknicken. Dit was onze eerste date en elke lente willen we dit opnieuw doen. Pas dan weten we dat de lente begonnen is.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 21 maart 2012 at 07:33

  Gewoon dat heerlijke gevoel!Daar begint het al mee.Je bent vrolijk,je merkt dat veel meer mensen al lekker vrolijk zijn!De vogels beginnen weer heerlijk te fluiten s’ochtends vroeg en de natuur begint langzaamaan ook weer uit te komen!Dan dat heerlijke gevoel van het heerlijke zonnetje en dat je dan geen jas meer nodig bent!Lekker in de tuin bezig kunnen en dan uiteindelijk lekker in de tuin genieten van het heerlijke weer!

 • Avatar van Shannon
  Reply Shannon 21 maart 2012 at 06:13

  Ik werd vandaag heerlijk wakker met het geluid van de tjirpende vogeltjes <3

  Fijne lente allemaal!

 • Avatar van nicole
  Reply nicole 21 maart 2012 at 04:28

  een lekker opgeruimd huis, de deur open, frisse lucht die naar binnen komt en dan genieten in de tuin van de eerste zonnestralen op deze eerste lente dag wat wil een mens nog meer ???

 • Avatar van Kelly Tierney
  Reply Kelly Tierney 21 maart 2012 at 00:31

  First of all, I apologize for my entry being in English as I’ve only been a resident for a short time and am still working on my Dutch.
  My ultimate spring feeling began when the daylight began to last a little longer into the evenings. Recently I noticed some of the flowers and plants I had planted in the garden have began to bloom and birds are visiting my bird feeders. During these beautiful sunny days I can hear children playing and laughing and see neighbors visiting one another, enjoying the sunshine. I really enjoy being able to have the back door open, letting a slight breeze into the house. But one of the most enjoyable parts of spring for me is getting to take my sweet dog, Izzy, to the park and enjoy the sunshine together.

 • Avatar van Annett
  Reply Annett 21 maart 2012 at 00:28

  ’s ochtens nog in bed liggen en al de vogels horen fluiten

 • Avatar van mijke
  Reply mijke 20 maart 2012 at 22:24

  Mijn ultieme lentegevoel: met een boek op een bank aan de waterkant kijken naar jonge eensjes!

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 20 maart 2012 at 22:12

  Het eerste zonnetje dat ik op mijn huid voel branden en de vogeltjes die beginnen te fluiten!

 • Avatar van Brigitte
  Reply Brigitte 20 maart 2012 at 22:00

  Met Lush is mijn lentegevoel altijd aanwezig,
  Zelfs bij sneeuw, vorst en regen ,
  Zijn de producten van Lush een zegen!!!

 • Avatar van Chantal Beerepoot-Bakker
  Reply Chantal Beerepoot-Bakker 20 maart 2012 at 21:43

  Lentegevoel: alle deuren en ramen open, grote schoonmaak, kappertje, schoonheidsspecialist en dan: de gehele lente en zomer genieten in de tuin en de boel de boel laten!

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 20 maart 2012 at 21:33

  Mijn ultieme lentegevoel is toch lekker simpel: Het eerste ijsje van het jaar! I love ice cream en als de ijssalonnetjes weer open gaan betekent dat voor mij toch echt: LENTE:D

 • Avatar van Kristel
  Reply Kristel 20 maart 2012 at 21:29

  Mijn ultieme lentegevoel is heerlijk buiten zijn. Boekje lezen in de zon, met blote voeten in het gras, op het terrasje zitten, in de tuin werken. Heerlijk van de zon genieten
  Iedereen is vrolijk en het kan allemaal niet meer stuk! Daar horen natuurlijk de producten van Lush bij. Die maken het lentegevoel nog beter!

 • Avatar van Dewi
  Reply Dewi 20 maart 2012 at 21:28

  Een ultiem lentegevoel bestaat niet, vind ik. Alle kleine dingetjes bij elkaar opgeteld, dat zorgt bij mij voor een lentegevoel. De eerste lammetjes in de wei, vrolijke bloemetjes overal en vooral al die mensen op straat. Jong, oud, man, vrouw, donker, licht: bijna iedereen lacht en is vrolijk. Vogeltjes die weer zingen en mij helaas wel uit mijn slaap halen, maar toch! Dat alles bij elkaar opgeteld, al die miljoenen gevoelens, dat zorgt bij mij voor een lentegevoel.

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 20 maart 2012 at 21:27

  Mijn ultieme lente gevoel is heerlijk in het zonnetje wandelen met goed gezelschap, lente bloemen die op komen, zonnebril op een een knalroze lipstick! YES!!!

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 20 maart 2012 at 21:08

  mijn ultieme lentegevoel is in een weekend, wakker worden, een heerlijk bad nemen, of een douche, maar een bad is natuurlijk veel leuker, dan lekker in mn hotpant en tanktop naar buiten en in het bos bij het grasveld gaan liggen met mn vriend, terwijl op het veld ernaast gemaaid wordt.
  kortom;
  een heel ontspannend dagje met een heerlijk lush-bad, een rustige goed-ruikende omgeving, en een geweldige vriend <3

 • Avatar van vivian
  Reply vivian 20 maart 2012 at 21:00

  mijn ultieme lentegevoel is:
  gewekt worden op een zaterdag door de vogeltjes die fluiten in de bloesem, die volop bloeit en je ogen half open doen en er door je gordijnen heen wat warm opkomend zonlicht komt. Daarna opstaan en heerlijk douchen, en je haren niet hoeven te fohnen, omdat het zo lekker warm is maar toch met een heerlijk briesje waarodor je haren perfect opdrogen. In de zon lopen en alle bloemen zien openen, maar je nog net geen hooikoorts krijgt omdat het lente is, en geen zomer :D. Gewoon naar school kunnen fietsen zonder jas, lachend met je vriendinnen op de fiets.
  Het lekker warm hebben, maar ook ene koel briesje in je haren hebben. Dat je makeup perfect blijft zitten, want het is niet te koud en niet te warm.
  Heeeeeerlijk is dat.
  Hoop zo dat ik win hihi echt leuke prijs!
  liefs

 • Avatar van Diny
  Reply Diny 20 maart 2012 at 20:59

  De eerste keer lekker in de tuin in het zonnetje met een bakje koffie wakker worden.

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 20 maart 2012 at 20:37

  ik heb een paar producten toevallig in het echt gezien en het ziet er zo leuk uit :D
  mijn ultieme lente gevoel is toch wel de zonnestralen op mijn huid en een lekker wandeling door het bos met een heleboel krokussen of op het strand. heerlijk!!

 • Avatar van Kuranai
  Reply Kuranai 20 maart 2012 at 20:09

  Mijn ultieme lentegevoel was een poosje terug, en voor velen vast herkenbaar. Het begint altijd leuk en onverwacht. Je loopt op een doordeweekse dag de deur uit om naar het werk gegaan en wordt verrast door de plots mildere temperatuur. Er waait een zacht briesje en je snuift de lucht diep in. Een zachte welm van lentebloemen, vers gemaait gras, pollen, die onmiskenbare geur van de lent..lent..-WHATSJOEEE!! Als klokslag loopt mn neus vol, rollen de tranen over mn wangen en moet ik tegen de drang vechten om in mn ogen te krabbelen, wat een jeuk! Met dikke grijns,en snotneus grabbel ik in mn tas naar de hooikoorts tabletjes. Toch wel leuk, die lente.

 • Avatar van Gé Geurtsen
  Reply Gé Geurtsen 20 maart 2012 at 20:03

  Mijn ultieme lentegevoel krijg ik als ik ’s ochtends over de hei in de zon naar mijn werk fiets en de vogeltjes hoor fluiten!

 • Avatar van Geraldine
  Reply Geraldine 20 maart 2012 at 19:57

  Mijn ultieme lente gevoel:

  Wanneer ik wakker word en de zon al een aantal uurtjes eerder aan de hemel staat dan een half jaar geleden
  vogeltjes mij begroeten met liederen en de jonkies om het beste eten streden.
  als de kinderen weer vrolijk rond rennen, gillend in de zon van plezier
  en moeders achter ze aanrennen, lachend om al dat geklier.
  als de bloemetjes weer blaadjes geur en kleur ontvangen
  en wij mannen en vrouwen weer naar liefde verlangen
  als bij mij het gevoel weer stijgt om liefdevol te rijmen
  en mensen dat niet meer bestempelen met slap slijmen.
  als de wereld weer lekker in harmonie leeft
  is precies dat, dat wat mij een lente gevoel geeft

  ~G~

 • Avatar van nathalie
  Reply nathalie 20 maart 2012 at 19:35

  tranende ogen, niesbuien, rode neus, kortademig…ja de pollen komen er aan! En dan weet ik dat het lente word. Even doorbijten en genieten van al dat jonge leven…alles gaat weer langzaam aan bloeien..de over ijverige buurman gaat weer druk met de hogedrukspuit en heggeschaar in de weer..(liefst op zondagochtend) maar oh wat hou ik van de lente! wens iedereen een hele fijne lente toe!

 • Avatar van nathalie
  Reply nathalie 20 maart 2012 at 19:34

  mijn ultieme lente gevoel is als ik s’ochtends de vogeltjes hoor fluiten als ik opsta (normaal vind ik ze irritant hihi) maar in de lente en zomer vind ik het juist erbij horen.
  en als ik dan lekker lang met mijn jack russel kan wandelen en erna kan gaan shoppen met vriendinnen en terrassen,,heel lang en heel veel terrassen want het is lekker weer en het is lekker lang licht!:)

  heel veel liefs xxx

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 20 maart 2012 at 19:30

  Mijn ultieme lentegevoel is om weer heerlijk in mijn t-shirt naar buiten te kunnen. En dan op zaterdagmiddag scouting te draaien en lekker met het zonnetje schijnend met de kids naar het bos te kunnen. Daar gezellig te ravotten, lekker vies worden en daarna weer thuis heerlijk met de lushproducten me weer lekker verzorgen!

 • Avatar van Jeannet
  Reply Jeannet 20 maart 2012 at 19:28

  Wauw! te gekke winactie
  Mijn ultieme lente gevoel is als ik als trotse moeder samen met mijn lieve dochtertjes naar buiten kan, eendjes voeren en lekker in het zonnetje een waterijsje kan eten
  Ik zie ze helemaal stralen

  liefsx

 • Avatar van lora
  Reply lora 20 maart 2012 at 19:25

  de eerste warme zonnestraaltjes op je huid, de terrasjes wat vol beginnen te lopen, de bbq-geuren overal (behalve bij ons, jammer genoeg :( haha), wakker worden door het gefluit van de vogeltjes, mensen in de tuin zien werken, vers gemaaid gras ruiken, zonnebril uithalen, dit alles geeft mij echt lente kriebels :)

 • Avatar van Maud
  Reply Maud 20 maart 2012 at 19:24

  Mijn ultieme lentegevoel was vandaag. Ik loop stage bij een dierenkliniek in Engeland. Een van de patiënten is een hond die al enige tijd bij ons moet verblijven. Hij vind dit alles behalve leuk en dat kun je aan hem zien. Maar vandaag scheen het zonnetje zo lekker dat hij lekker bij een open deur mocht liggen in de zon. Voor het eerst had hij lekker zijn oogjes dicht en genoot tijdens zijn verblijf. Dat geeft mijn zo’n vrolijk gevoel dat het voor mij al lente is.

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 20 maart 2012 at 19:22

  mijn winterkleding opbergen tot volgend jaar! en de leuke gekleurde zomer kleding terug uithalen, witte broeken, korte jeans jasjes, roze blazer, .. Love it !! En de lente schoonmaak hoort daar ook bij zeker? :p. Mijn ultieme lentegevoel zou helemaal compleet gemaakt worden met dit leuke Lush pakket ! :)

 • Avatar van Jolijn Roots
  Reply Jolijn Roots 20 maart 2012 at 19:17

  Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauw! Wat een mega vette actie!! Mijn ultieme lentegevoel is wanneer het zonnetje schijnt en ik met mijn vriendinnen op een terrasje zit te genieten van een wijntje of een drankje!!

 • Avatar van Amo
  Reply Amo 20 maart 2012 at 19:16

  Ik geraak meestal nogal moeilijk uit bed maar als ik wakker word met het heerlijke zonnetje op mij, is gewoont HET ultieme lentegevoel voor mij !! Maakt je hele dag goed :) en mijn kamer ruikt altijd heerlijk naar de lush snowglobe zeep, waarvan ik met de sale 1kg voorraad heb ingeslagen, super frisse geur!! x

 • Avatar van loredana
  Reply loredana 20 maart 2012 at 19:14

  In de auto met de ramen omlaag en de muziek lekker hard!! samen met mijn beste vriendin natuurlijk :) zij is volgens my DE grootste lush fan aller tijden hihi, als ik het pakketje win is het zeker een cadeautje voor haar :) ! of delen natuurlijk, want zelf ben ik ook fan !! de lente collectie is super !

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 20 maart 2012 at 19:13

  Mijn ultieme lentegevoel: naar buiten zonder jas en aan de slag in de tuin! Alles weer lekker een flinke opknapbeurt geven en genieten van de geur en kleur van alle plantjes en bloemen, daarna lekker genieten in de zon van je tuin die weer net een metamorfose heeft ondergaan met vrienden en familie onder genot van een drankje en de bbq=D! De lente is dan zeker weer ingeluid=D!

 • Avatar van Deborah Maysa
  Reply Deborah Maysa 20 maart 2012 at 19:13

  Mijn ultieme lente gevoel:
  ’s morgens de deur open doen, de voortuin inlopend en verrast worden door de kleurenpracht van de voorjaarsbloemetjes, krokusjes, narcisjes. En dan de vogeltjes die de morgenrust op leuken met hun gekwetter. Vrolijk stap je dan de auto in, een bakje verse aarbeitjes op de passagiers stoel en genietend de file in. Laat de lente maar lekker komen!

 • Avatar van cha
  Reply cha 20 maart 2012 at 19:11

  Mijn ultieme lentegevoel was toen ik bij Lush binnen liep voor de nieuwe lente collectie !!!!
  Kreeg er spontaan vlinders van, al die mooie bubble bars! Heb de Fluffy egg gekocht omdat snow fairy mijn favoriete geur of all times is :D En het lekkere zonnetje van de laatste dagen helpt natuurlijk ook heel goed aan het lentegevoel ;). Ik vind het een superleuk pakket !!

 • Avatar van Sistyria
  Reply Sistyria 20 maart 2012 at 19:11

  Heerlijk in het zonnetje met mijn oppaskindje naar de pasgeboren dieren gaan kijken en voeren in het park!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 20 maart 2012 at 19:00

  heerlijk weer……lente!!!!!!! lekker op je blote voeten in het gras of er helemaal heerlijk naar ruiken. super fris pakket.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 20 maart 2012 at 18:59

  Mijn ultieme lentegevoel is, om met mijn blote voeten door het gras te lopen. Uiteraard met zonder jas!

 • Avatar van nathalie
  Reply nathalie 20 maart 2012 at 18:55

  mijn ultieme lente gevoel is als ik uit de nachtploeg kom en ik ga slapen de vogeltjes al fluiten zo rustgevend en als ik wakker wordt schijnt het zonnetje door de ramen, dat is voor mij ultiem genieten

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 20 maart 2012 at 18:55

  Mijn ultieme lente gevoel borreld naar boven als ik pas gemaaid gras ruik. Lucky me, want onze buurman maait heel erg vaak zijn geliefde grasveldje. Met gevolg dat het ook bij ons heerlijk ruikt :D Bedankt buurman!

 • Avatar van Evi
  Reply Evi 20 maart 2012 at 18:52

  die was vandaag, ik stapte op de fiets zonderjas! zag al een paar narcissen staan. met mijn holga (lomografie camera) en mijn tekenspullen in mijn tas. ben naar het bos gefietst en heb een open plek in de zon opgezocht en ben daar gaan tekenen. warme zon op je rug fluitende vogels de eerste bijen en hommels
  , echt genieten!

 • Avatar van ingrid
  Reply ingrid 20 maart 2012 at 18:51

  mijn ultieme lente gevoel heb ik leren ontdekken toen ik vorig jaar aan het opkrabbelen was uit een burn out. Het was een zware tijd, maar heel langzaam kwamen de krokusjes uit de grond, steeg de temperatuur en scheen de zon! Sindsdien waardeer ik dit jaargetijde enorm. De schoonheid van het gaan en komen van de natuur om ons heen, de geur van de bloesem , mensen die de grauwe kleren weer in de kast laten en hun bloemetjes jurk weer aantrekken. Terrasjes die vol zitten … het is niet 1 ultiem gevoel , het is een totaal plaatje van allemaal kleine mooie details , die het leven de moeite waard maken

 • Avatar van Serena
  Reply Serena 20 maart 2012 at 18:45

  Mijn ultieme lentegevoel is als ik weer voor het eerst zonder jas buiten kan lopen. Ik ga dan met de bus naar school en de warmte van de zon schijnt op mijn gezicht door de ramen heen. als ik dan eindelijk ben aangekomen op de plaats van bestemming voel ik die heerlijke zon op mijn huid en geniet ik van de blauwe lucht met prachtige wolken. vervolgens lekker naar school lopen met mijn jas uit.

 • Avatar van Silke V.
  Reply Silke V. 20 maart 2012 at 18:19

  Mijn ultieme lentegevoel is voor de eerste keer met blote voeten over het gras lopen, in een fris kleedje om madeliefjes te gaan plukken.

 • Avatar van beautinista
  Reply beautinista 20 maart 2012 at 18:04

  Mijn ultieme lentegevoel:
  Vanuit school naar huis fietsen met een heerlijk licht zonnetje, terwijl het niet donker is. Wat ik in de winter wel heb, en niet prettig vind

  x

 • Avatar van Britney
  Reply Britney 20 maart 2012 at 17:36

  Mijn ultime lente gevoel is als de eerste bloemmetjes beginnen te bloeien als ik met mijn fiets naar school trek en dan dat heerlijk ochtend zonnetje!

 • Avatar van Jennifer
  Reply Jennifer 20 maart 2012 at 17:29

  Mijn ultieme lente gevoel is als ik wakker word gefloten door de vogeltjes die langs mijn raam vliegen, zoekend naar voedsel voor hun jongen. Nog niet wetend wat voor’n mooie dag het zal worden, kijk ik naar mijn gordijnen waar de warme zonnestralen doorheen schijnen. Wanneer ik mijn gordijnen open, lijkt het net of er een bom ontploft van allemaal verschillende kleuren bloemetjes met hun heerlijke geuren die ik ruik als ik mijn raam open doe. Eenmaal buiten wandelend door de natuur genieten van de bloemetjes, bijen, hommels, lieveheersbeestjes en vlinders waarvan je het mooie gefladder van hun vleugels hoort als ze vlak langs je heen vliegen. Wat het lente gevoel overdag helemaal af maakt zijn een ahimsa zijde jurk die door een heel zacht briesje langs mijn lichaam flatteert, blote voeten waarmee ik elk hobbeltje van de met gras begroeide aarde kan voelen en niet te vergeten een zijde zachte huid en zacht glanzende bruine haren die mee gaan op het ritme van de wind. En ’s avonds als ik buiten zit zingen de vogels als nachtegaaltjes en vliegen er allemaal vuurvliegjes rond waardoor een donkere avond een beetje verlicht wordt en je de schoonheid van de natuur en het heelal kan aanschouwen ^^ <3

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 20 maart 2012 at 16:35

  Ik doe mee!
  Mijn ultieme lentegevoel is wakker worden als de zon door de ramen schijnt en je de vogels hoort fluiten. Je stapt uit bed en kleed je aan.Een simpel shirtje en broek/rokje is genoeg. Je stapt in je slippers, waarin je pas gelakte teennagels volop zichtbaar zijn! Je gaat de deur uit zonder jas en word vrolijk begroet door iedereen. De dag vliegt voorbij omdat het zulk mooi weer is en je bent eigenlijk de hele dag buiten geweest. S`avonds stap je weer in bed wetende dat het de volgende dag weer zo`n prachtige dag is! En dit vrolijke Lush pakketje kan dat gevoel alleen maar versterken!
  Laat die prachtige lente dagen maar snel komen!
  Liefs

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 20 maart 2012 at 16:04

  Wat leuk! Ik doe mee.

  Mijn ultieme lentegevoel is als ik het pasgemaait gras, de bloeiende rozen, paardenbloemen en aanverwante artikelen weer kan ruiken(met hooikoorts, dat wel helaas) Als ik de vogeltjes weer hoor fluiten, als ik weer zonder jas kan lopen met de hond die blij rondspringt om de vogeltjes te vangen, als ik de paarden, koeien en schapen weer buiten zie lopen blij aan het gras grazend die zo zolang moeten hebben missen, als ik weer met blote voeten buiten kan lopen zonder dat die bevriezen vanwege sneeuw en ijs, als ik weer met de fiets naar school kan zonder dat ik eraf vries, als ik weer dat leuke rokje aan kan doen zonder er 3 maillots onder aan te hoeven doen, als ik mijn hippe zomerjas weer aan kan doen, als ik weer lekker buiten kan zwemmen, als ik mijn skibril kan veruilen voor een zonnebril, en als ik mijn gelakte teennagels weer kan showen in mijn nieuwe sandaaltjes.

  Succes allemaal:)

 • Avatar van frederique
  Reply frederique 20 maart 2012 at 16:03

  Mijn ultieme lente gevoel is toch wel wanneer je met je winterjas buiten loopt maar je kan wel al je zonnebril op zetten door dat warme zonnetje. het moment dat je weet dat de winter voorbij is met de knopjes aan de bomen die elke dag een beetje meer uitkomen. heerlijk lente!!

 • Avatar van didi
  Reply didi 20 maart 2012 at 16:01

  erg weinig kans dat ik win, maar ik ga toch een gokje wagen.. mijn ultieme lente gevoel is dat ik overal waar ik langs kom vrolijke mensen met een zonnen bril zie, leuke dieren en allemaal bloemen zie. en natuurlijk dat het heel warm is.. ook vind ik het erg leuk als iedereen er kleurrijk uit ziet en extra aardig tegen elkaar is ( een wereld vol kleur en vrede dus.) dat is mijn ultieme lentegevoel! en nu hopen dat ik win .. xxxx

 • Avatar van dewi vis
  Reply dewi vis 20 maart 2012 at 15:57

  Mijn ultime lentegevoel is als ik ’s ochtends vroeg wakker wordt gemaakt door de fluitende vogeltjes en een heerlijk warme zonnenstraal op mijn gezicht. Om me vervolgens in mijn paardenkleren te hijsen en heerlijk op het fietsje, met een muziekje en mijn camera achter op mijn rug, naar stal te fietsen. Daar aangekomen te worden verwelkomt door de hond en haar pups en toe te worden geroepen door de paarden, die na een lange, koude winter weer voor het eerst het land in kunnen om daar de gekste bokkensprongen te maken. Wat is er mooier om dat dan op de foto te zetten! Als ik geluk heb lopen er dan ook nog 2 net op de wereld gezette veulens achter hun moeder aan, die voorzichtig de wereld aan het bekennen zijn.

  En om dan het uitermate ultieme lentegevoel te krijgen halen ik mijn paard uit de wei en maken we de langste buitenrit die we ooit gemaakt hebben en haar daarna te verfrissen met de eerste wasbeurt van het jaar. Om vervolgens bij thuiskomt ook mezelf te verwennen met een heerlijke wasbeurt, uiteraard met de daarvoor meest geschikte producten van Lush!

 • Avatar van Ehlana
  Reply Ehlana 20 maart 2012 at 15:29

  Mijn ultieme lentegevoel is, wanneer ik samen met een ander ijs eet op een teras. Als ik om me heel kijk zie ik narcissen en een hemelsblauwe lucht met een lekker zonnetje. We eten van het ijsje en fietsen daarna zonder jas naar huis. Thuis kruip ik in de hangmat met een goed boek.
  Liefs, Ehlana

 • Avatar van Maureen
  Reply Maureen 20 maart 2012 at 15:05

  Mijn ultieme lente gevoel is: ’s Ochtends opstaan met de zon in je kamer, dan op de fiets naar school en de volgens horen fluiten, en allemaal vrolijke muziek op. ’s Middag zonder jas maar MET zonnebril naar huis en allemaal mooie bloemen langs de weg. Zo kan ik nog heel lang doorgaan! maar ik denk dat je met begrijpt. :d Ik hou echt van de lente en ben dan ook erg blij dat de winter voorbij is! super gave winactie! Liefs Maureen.

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 20 maart 2012 at 14:51

  Mijn ultieme lentegevoel is wanneer het lekker lang licht blijft en ik mijn zolderraam open doe en de heerlijke zon me tegemoet schijnt. En met het uitzicht op de licht oranje lucht en ondertussen mensen met zonnebrillen op hun gezicht zien langs fietsen. Heerlijk.

 • Avatar van Puck
  Reply Puck 20 maart 2012 at 14:46

  Mijn ultieme lentegevoel is met pasen. Mijn broer en ik zijn allang oud genoeg om te weten dat de paashaas niet meer bestaat, maar het blijft genieten! ’s Ochtends staan mijn broer en ik op om een heerlijk ontbijtje voor onze ouders te maken. Als we eenmaal met z’n allen aan tafel zitten, wordt er de jaarlijkse foto gemaakt aan tafel. Het is zo leuk om die foto’s terug te zien van vroeger, onze eerste pasen en hoe we opgroeien. Als het mooi weer, is gaan we daarna genieten in de tuin. Aan het eind van de middag duiken mijn moeder en ik de keuken in om een lekker diner te maken. Als het tijd is om te eten, gaan we als gelukkig gezinnetje aan tafel, zo leuk om met z’n allen (zeker nu mijn broer sinds 3 jaar uit huis is) te genieten van het eten en samen zijn. ’s Avonds lig ik dan met een voldaan gevoel in bed, heerlijk genoten van deze dag :-)
  Helaas is mijn vader dit jaar met pasen voor zijn werk in het buitenland, maar zijn foto komt op tafel! Dan is hij toch een beetje bij ons.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 20 maart 2012 at 14:43

  Mijn ultieme lentegevoel is uit onze school komen lopen, het trappetje af, de bruggers in de ‘stenen cirkel’ ontwijken en met onze groep als eerste naar de drie treurwilgen in het midden van het grasveld sprinten om je daar tussen te installeren, terwijl de gemeente net het gras heeft gemaaid en het dus heerlijk ruikt <3 Zonnetje erop, iedereen de zonnebril uit de tas, lekkere lunch, lente!

  • Avatar van Marieke
   Reply Marieke 20 maart 2012 at 14:44

   Doodzonde dat onze oude school nu gesloopt is en we in krakkemikkige TBS-look-a-like noodbouw zitten. Dit is mijn examenjaar, dus de nieuwe school zal ik helaas nooit meemaken..

 • Avatar van debora
  Reply debora 20 maart 2012 at 14:34

  wat een leuke winactie !
  ultiem lentegevoel :

  Je word wakker en door een kiertje van de gordijnen komt een straaltje zonlicht die heerlijk warm op je gezicht aan het schijnen is onder gezang van de vogels. Je loopt naar beneden en ziet een pakketje op tafel liggen. YES het is je H&M pakketje met de nieuwe lentecollectie erin, snel maak je het pakketje open en stel je een geweldige lente- outfit samen. Je hebt trek in een ijsje, dus rijdt naar de dichtstbijzijnde snackbar om een grote hoorn softijs te komen, als onbijt ja, gewoon, omdat het kan ! Daarna ga je naar huis en ga je lekker in de tuin liggen, met je -net iets te grote- zonnebril en een tijdschrift, heerlijk die zon ! Van al dat zonnen ben je wel een beetje gaan zweten, dus besluit je te gaan douchen, met de heerlijke spulletjes van de lente collectie van Lush. Jou dag kan niet meer stuk !

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 20 maart 2012 at 14:32

  Het ultieme lentegevoel: van een saaie, verplichte schooldag toch nog een topper maken.
  Samen met wat studiegenootjes tijdens onze springuren een ijsje eten of een milkshake drinken op een terrasje.
  Of samen een picknickje op het gras.
  Zolang we maar even vergeten dat we een uur later alweer op school verwacht worden.

  Bij thuiskomst, me niet meteen met mijn studieboeken opsluiten op mijn kamer, maar de laptop en boeken mee naar buiten sleuren om daar aan de studie te gaan.
  Nog nooit ging het studeren dan zo goed vooruit!

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 20 maart 2012 at 14:27

  Oh mijn god wat gaaf!
  Mijn ultiem lentegevoel is lekker wandelen in het bos met de hond en mijn vriendje. Dan even lekker op een bankje gaan zitten en na 10 minuten weer verder wandelen. Bij thuiskomst lekker in de tuin gaan zitten en barbequen :)

 • Avatar van Diny Frijters
  Reply Diny Frijters 20 maart 2012 at 13:57

  Mijn ultieme lentegevoel begint al met het wakker worden ’s morgens en de vogels te horen zingen. De zon straalt buiten en je kunt eindelijk eens wat anders uit de kast pakken dan een trui. Daarna heerlijk de stad in, wat winkelen en daarna met een vriendin afspreken om even een terrasje te pakken. Kan al niet wachten!

 • Avatar van Deborah
  Reply Deborah 20 maart 2012 at 13:46

  Mijn ultieme lente gevoel is wanneer het zonnetje mijn kamer in schijnt, wanneer ik vogeltjes hoor fluiten, de geur van gemaaid gras, wanneer een winterjas niet meer nodig is, pastelkleurtjes, bloemetjes die uitkomen en gewoon het warme gevoel van de zon. :) Ik hou van de lente!

 • Avatar van Paula Metselaar
  Reply Paula Metselaar 20 maart 2012 at 13:39

  De lente, die heb ik vandaag ultiem gevoeld! We zijn vanochtend met de klas van onze dochter (5 jaar) naar de kinderboerderij geweest! Heerlijk in het zonnetje, met die kleine beestjes en hun jonkies. Geweldig!!

 • Avatar van annemie vdT
  Reply annemie vdT 20 maart 2012 at 13:27

  Mijn ultieme lentegevoel is aan de ene kant heel cliche… Lekker met zonder jas op de fiets en dan de geur van pas gemaaid gras en de vogels horen fluiten!

  Maar waar ik helemaal gelukkig van wordt is de eerste keer dat je op zondag, geheel onverwacht, na een heerlijke hockeywedstrijd lekker in het zonnetje kan genieten! Dat je nog net je jas aan moet als de zon weg is en dat je eigenlijk helemaal niet gerekend had op zulk lekker weer maar dat je, omdat het zo lekker is, uiteindelijk de hele dag met een biertje in je hand van het zonnetje zit te genieten! Dat is mijn ultieme lentegevoel!
  Groetjes, Annemie

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 20 maart 2012 at 13:13

  Mijn ultieme lentegevoel is terrasjesweer. Heerlijk met een jurkje aan op het terras in een stad mensen kijken. Kijken hoe anderen genieten van de lente!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 20 maart 2012 at 13:12

  Mijn ultime lente gevoel is lekker in het zonnetje een terrasje pakken. Of op de fiets in het zonnetje naar mijn paard fietsen, het gemaaide gras ruiken en wanneer ik klaar ben omkleden en een ijsje halen… mmmm Lente kom maar op!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 20 maart 2012 at 13:00

  Mijn ultime lente gevoel is de vogeltjes horen fluiten bootjes horen varen door de sloot lekker van het zonnetje genieten ,, lekker stukje wandelen met m’n vriendje ,, heerlijke ijsjes kopen en opeten naturlich.

  Vrolijke nummers vrolijke kleding in allemaal felle en vrolijke kleuren.
  En nog veel meer !

  Gewoon de kleine dingen die laten zien hoe mooi de wereld is als het lente is!

  Schrijf ik hier lachend met lekkere muziekje op in de zon genietend met de vogeltjes die vrolijk fluiten !

  Love de lente <3 <3

 • Avatar van TIN
  Reply TIN 20 maart 2012 at 13:00

  In het veld wandelen en dan bij de weide waar de madeliefjes bloeien de kievitten horen fluiten en de lente ruiken.

 • Avatar van Lindsy
  Reply Lindsy 20 maart 2012 at 12:59

  Het ultieme lentegevoel is voor mij lekker genieten van de kleine dingen in het leven en dat wordt alleen maar beter wanneer er een zonnetje schijnt en je veel leuke kleuren om je heen ziet !!

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 20 maart 2012 at 12:54

  Gaaf, ik doe mee! Mijn ultieme lentegevoel is… In het parkje naast de vijver zitten, in het zonnetje, kleedje, boekje, vriendje met boekje, fles drinken en tapas :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 20 maart 2012 at 12:43

  ik doe zeker weten mee :D heb nog nooit de kans gehad om iets van lush aan te schaffen of te winnen!

  mijn ultieme lente gevoel is om op een luie zondag wakker te worden door de zon op mijn gezicht, lekker en uitgebreid ontbijtenof lunchen op balkon en voor de rest van de dag lekker niks doen en buiten zijn :D

 • Avatar van Irma
  Reply Irma 20 maart 2012 at 12:09

  Mijn ultieme zomer gevoel is lekker een eind fietsen en een ijsje halen! Of op een terrasje zitten!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 20 maart 2012 at 12:08

  Lente = het eerste witbiertje op een terras.
  Lente = zonder jas naar buiten en de zon op je blote armen voelen.
  Lente = met blote voeten in het gras.
  Lente = de geur van hyacinten.
  Lente = zoveel mogelijk excuses bedenken om lekker buiten te zijn.
  Lente = een goed humeur ook al gaat alles mis.

  Dit zorgt bij mij voor het ultieme lentegevoel!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 20 maart 2012 at 12:06

  Awwwh wat een superschattige spulletjes!

  Mijn (ons) ultieme lentegevoel is op dagen zoals vandaag (met een heerlijk zonnetje erbij) met ons zoontje (http://i102.photobucket.com/albums/m96/phoebe-amaris/Baby/ruben67.jpg) aan de wandel. Papa houdt het ene handje vast, mama houdt het andere handje vast, en dan gezellig met zijn drietjes op blote voeten stap door de tuin, zodat we lekker in het gras kunnen kriebelen met onze tenen. Zoonlief die voor het eerst bewust is van bomen en dieren en dan ineens heel enthousiast ‘gogel!!” roept. Hij geniet net zo hard van de fluitende vogeltjes als papa en mama ;-)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 20 maart 2012 at 11:57

  Ik doe heel graag mee!

  Mijn ultieme lentegevoel is om heerlijk je haartjes te laten wapperen in een cabrio, met leuk gezelschap en heerlijke muziek!

  Vroeger deed ik dit altijd samen met mijn zus en gingen we helemaal los op ”’Zombie” van The Cranberries. Niet een erg vrolijk nummer, maar heerlijk om mee te schreeuwen en je helemaal te laten gaan!

 • Avatar van Maryse Hocks
  Reply Maryse Hocks 20 maart 2012 at 11:34

  Mijn lente gevoel is heel simpel als de eerste zonnestralen op je gezicht voelt prikkelen mmmm laat de lente maar komen!

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 20 maart 2012 at 11:29

  Mijn ultieme lentegevoel: Lekker in het zonnetje zitten of lopen, ik heb het gevoel dat ik weer wakker wordt en energie krijg na een winterslaap! Totale ontspanning, en dat zelfde ontspannen gevoel zou Lush ook wel voor kunnen zorgen met zulke lekkere lente-produkten.

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 20 maart 2012 at 11:23

  Wat een lieve spulletjes! ik word helemaal happy van die mooie producten.
  Mijn ultieme lentegevoel: De eerste zonnestralen die op het gras vallen en daardoor alle kleuren van de natuur mooier maken. Ik woon in Limburg en ons landschap is echt prachtig wanneer de zon schijnt, het is bijna te vergelijken met een tochtje door Frankrijk (alleen de zonnebloemen ontbreken). Daarbij een heerlijk muziekje op de radio en voor het eerst met open ramen rijden, instant happiness!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 20 maart 2012 at 11:06

  Mijn ultieme lentegevoel: Een heerlijk dagje shoppen naar zomerse topjes, korte broekjes en fleurige jurkjes! Vervolgens met een zonnebril en mijn zomerjas naar buiten toe en lekker met de hond buiten rennen in het zonnetje. Wat een fijn gevoel is dat! En lekker ergens buiten op een terrasje zitten met een koude cola. Hier verlang ik altijd naar.

 • Avatar van Eline Kreuse
  Reply Eline Kreuse 20 maart 2012 at 10:52

  Zodra de eerste zonnestralen op mijn balkon vallen met een bakkie koffie en de poes op schoot een gezellig tijdschrift lezen

 • Avatar van Yanna
  Reply Yanna 20 maart 2012 at 10:45

  Heerlijke winactie! Het ultieme lentegevoel kreeg ik deze ochtend toen ik en m’n vriend in bed lagen te soezen en de zonnestralen door de gordijnen kwamen piepen..Toen de zon vooral mijn deel van het bed verwarmde en niet zozeer dat van m’n vriend, is er spontaan een kussengevecht ontstaan om het beste plekje in bed te veroveren! Haha, heerlijk toch? Heel veel succes aan iedereen en geniet van de lentezon! Lots of Love xoxo

 • Avatar van Jilke
  Reply Jilke 20 maart 2012 at 10:42

  Het ultieme lentegevoel is voor mij zonder jas met de hond gaan wandelen en de geur van pasgemaaid gras opsnuiven! Heerlijk!

 • Avatar van Kylie Ponsen
  Reply Kylie Ponsen 20 maart 2012 at 10:40

  Mijn nieuwgevonden ultieme lente-gevoel is met mijn blote zwangere buik in de zon! Een alcoholvrij rose-biertje erbij en mijn dag kan niet meer stuk!
  Het is heel apart om te zien hoe alles om mij heen groeit en bloeit, en er tegelijkertijd een wonder groeit in mijn buik! Hij moet nog wel even wachten en warm blijven zitten tot eind Juni!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 20 maart 2012 at 10:40

  Mijn ideale lentegevoel krijg ik wanneer ik s’ochtends mijn winterjas niet meer aan hoef. Het zonnetje langzaam zie opkomen terwijl ik naar mijn werk rij en mijn zonnebril nodig heb.. :-D
  Het fijne gevoel van het tuinieren in onze tuin. De tuinstoelen en kussens weer tevoorschijn gehaald kunnen worden. De eerste flesjes rosé gekoeld kunnen worden. Bezoekje aan het terras of park. Na een lange werkdag de schoenen uit, slippertjes aan, de tuindeuren open en een glaasje rose erbij.. De vogeltjes die je hoort fluiten. De geur van versgemaaid gras. En zo kan ik nog wel even doorgaan.. Kortom allerlei dingen waarvan ik stiekem een klein glimlachje op mijn gezicht krijg en besef dat de (mijn) wereld eigenlijk gewoon heel mooi, bijzonder en kostbaar is..

  Fijne lente iedereen..:-D

 • Avatar van ici
  Reply ici 20 maart 2012 at 10:39

  de rokjesdag geeft mij het ultieme lentegevoel;weg met die winterverpakking en licht en vrij naar buiten.

 • Avatar van Kim Joosten
  Reply Kim Joosten 20 maart 2012 at 10:37

  Mijn ultieme lentegevoel is als ik ‘s-morgens mijn krantenwijken (2 wijken) bezorg de vogeltjes hoor fluiten, de jonge eentjes in de vijver met pa en ma zie zwemmen en het zonnetje wat doorbreekt in de frisse buitenlucht!!!

  Weer een SUPER ACTIE (!!!!) Desiree….!

 • Avatar van kim
  Reply kim 20 maart 2012 at 10:21

  Mijn ultieme lentegevoel is als ik ’s morgens buiten kom en gewoon ruik dat het lente is.
  Ook de vogeltjes die vrolijk fluiten en niet meer opstaan als het nog donker is!
  Daarbij ben ik ook nog eens jarig in de lente.
  Dus dit is mijn ultieme lentegevoel!

 • Avatar van kora agema
  Reply kora agema 20 maart 2012 at 10:20

  Mijn 6 konijnen geven mij het lente gevoel, ze zijn de hele dag treintje aan het spelen haha, echt de lente in de bol.

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 20 maart 2012 at 10:11

  Mijn ultieme lentegevoel is weer mijn korte broeken/rokjes en alles aandoen, heerlijk! Verder.. de kleine diertjes, zo zacht en schattig, lekker wandelen en eendjes voeren. Maar ook samen met mijn vriend op het gras liggen en op het strand, kan niet wachten!

 • Avatar van Shannen
  Reply Shannen 20 maart 2012 at 10:09

  Mijn ultieme lentegevoel is het gevoel van vrij zijn in de zon, en het ruiken van de heerlijke frisse lentegeuren, nieuwe bloemen, het verse gras en de frisse lucht. Het voelt dan aan alsof er een bubble bar van lush in me zit, wat het geluk in me doet bruisen!

 • Avatar van Rosuzan
  Reply Rosuzan 20 maart 2012 at 10:05

  Mijn lente gevoel is kijken naar de bloemen en de vlinders die van bloem naar bloem verspringen. Mijn lente gevoel is met gezellige gelakte teentjes in het gras lopen met je favoriete outfit aan en je zonnebril op voor het ultieme gevoel. Mijn lente gevoel is de zon op je toet en het gevoel hebben dat de wereld je toelacht. Mijn lente gevoel is samen met mijn vriendinnen zitten in een park en een “Room Eleven op hebben staan op je mp3 met La,la,la love” zodat je de echte lentekriebels krijgt! Met dat nummer krijg je zelfs op de fiets een heel fijn gevoel! Daarbij komt als ik bij de Lush ben langs geweest en mijn hele mandje weer vol heb geshopt met spulletjes, dan kan mijn geluksgevoel dagen lang duren!

  Turn that frown upside down!

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 20 maart 2012 at 10:02

  Mijn ultieme lentegevoel krijg ik als de eerste bollen bloeien en de vogeltjes weer beginnen met hun vrolijke gefluit!

 • Avatar van chantal
  Reply chantal 20 maart 2012 at 09:52

  Mijn ultieme lentegevoel is als ik door amsterdam heen fiets met de zon op me gezicht en mijn lievelingsjurkje aan, op weg naar het park om te picknicken met vriendinnen. Waar ik terug denk aan de lentes dat ik als klein meisje nog tussen de huppelende lammetjes samen met mijn vader liep.

 • Avatar van kim
  Reply kim 20 maart 2012 at 09:46

  Lente kriebels? Ik heb alleen lente kriebel-hoest.
  Gisteren was het al heerlijk weer helaas heb ik dit alleen van horen zeggen. ik lig namelijk sinds gisteren plat met een flinke griep. ook nu kijk ik naar buiten en baal ik er zo ontzettend van dat ik nu, uitgerekend op mijn vrije dagen, met dit mooie weer zo ziek moet worden. oké, niet een héél vrolijk lente gevoel verhaal maar iets anders kan ik er niet van maken, snif snif

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 20 maart 2012 at 09:43

  Mijn ultime lentegevoel is die eerste keer om lekker op bloten voeten door het gras in het Stadspark te lopen en daar heerlijk in het zonnetje gaan liggen om te beseffen dat het leven nog niet zo heel slecht is :)

 • Avatar van Rian
  Reply Rian 20 maart 2012 at 09:41

  Mijn ultieme lentegevoel is heel simpel. Bij mij begint dat al als ik het niet meer super koud heb als ik mijn bed uit moet komen. Helaas duurt dit meestal maar een week en daarna heb ik het weer koud, door gewenning en verlang ik al weer naar de zomer :(

 • Avatar van Robin de Witte
  Reply Robin de Witte 20 maart 2012 at 09:37

  Mijn ultieme lente gevoel…In het zonnetje zitten, kijkend naar de eerste lammetjes en ander klein spul wat ter wereld komt en dan lekker buiten in de zon mag spelen.

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 20 maart 2012 at 09:36

  ow heerlijk, het lentegevoel
  zondag even na lunchtijd, kinderen in bed, man die snurkt op de bank en ik in de tuin met laptop op schoot, zonnetje op mijn snoet, lekker wat drinken er bij. De vogeltjes die een liedje fluiten, een vroeg lieveheersbeestje dat langs komt wandelen. Van mij mag het altijd lente blijven :D

 • Avatar van danielle zaat
  Reply danielle zaat 20 maart 2012 at 09:34

  Ik zou heeel graag dit lentepakket willen winnen, lente en Lush is het mooiste wat er is, jullie gaan samen hand in hand met jullie geweldige geuren en kleuren…Ik ben zelf een bijna lente-kind, ik was gisteren namelijk jarig, dus lente is voor mij het mooiste seizoen wat er is!

 • Avatar van Uniflame
  Reply Uniflame 20 maart 2012 at 09:22

  Mijn ultieme lente gevoel is energie!!! Ik kan eindelijk weer dingen doen! (ik ben chronisch ziek en mijn symptomen zijn altijd veel erger in de winter) Dus ik ben altijd super blij een vrolijk als de lente er weer is. Ook geniet ik enorm van de natuur die weer tot bloei komt! Ik hou van lente bloemen!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 20 maart 2012 at 09:18

  Het ultieme lentegevoel: wakker worden en de vogeltjes horen fluiten terwijl de zon door de gordijnen piept!

 • Avatar van Jitte
  Reply Jitte 20 maart 2012 at 09:16

  Mijn ultieme lentegevoel is zomerjas aan en mijn zonnebril op maar ook winkels binnenkomen en alleen maar pastel kleurtjes zien. Highlighters en bronzer uit de kast halen en natuurlijk een excuus hebben om zoveel mogelijk nieuwe make-up / kleren aan te schaffen voor het nieuwe seizoen!

 • Avatar van Joy
  Reply Joy 20 maart 2012 at 09:15

  hhhmm, lentegevoel.. eigenlijk een beetje hetzelfde als wat al gezegt is. Als het zonnetje schijnt. Er overal vrolijke kleuren te zien zijn door bloemen. En ook heerlijke geuren hangen in de lucht. ’s avonds buiten zitten met vuurkorf aan en kop thee zonder te vergaan van de kou..hahaha
  Gewoon genieten dus ;)
  Maar vooral geuren en kleur geven voor mij aan als het echt lente is geworden.. nu voel ik het nog niet zo. Vanmorgen moesten we ijs van de autoruit krabben namelijk..bbrrr

 • Avatar van anouk
  Reply anouk 20 maart 2012 at 09:12

  Ik wil al heel lang LUSH proberen. alleen zit er helaas geen LUSH winkel in de buurt.

  Wat wel grappig is dat ik deze winter een zeep winkeltje binnenliep in duitsland ik was aan het kerstshoppen. Ik zag zoveel leuke dingetjes maar nam uiteindelijk niks mee(had al veel te veel geshopt). Toen ik 2 dagen later op de LUSH site zat, herkende ik allemaal spulletjes van LUSH en ging me dus bedenken shit ik was in de LUSH winkel. Had ik nu maar wat mee genomen

 • Avatar van gretha
  Reply gretha 20 maart 2012 at 09:06

  mijn lente gevoel is begonnnen toen de narcissen begonnen te bloeien en de vogels vroeg begonen te zingen .de bomen knoppen begonnen te krijgen en het dan de geur van gemaaid gras .het mooiste zou zijn als de lente geur in huis verder kon gaan met dit mooie pakket

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 20 maart 2012 at 08:54

  Mijn lente gevoel ontstaat doordat het buiten naar lente gaat ruiken doordat de zon schijnt en dan lekker in de tuin zitten met een zonnebril op, een goed boek erbij en een grooooot glas wijn. Perfect!!

 • Avatar van Fatima Boutoutouh
  Reply Fatima Boutoutouh 20 maart 2012 at 08:42

  Kort maar krachtig: mijn verjaardag op 21 maart. Vanaf dan is het lente voor mij. Maar stiekem hou ik meer van de herfst en de winter. Lekker guur en knus.

 • Avatar van Els
  Reply Els 20 maart 2012 at 08:40

  Mijn ultieme lentegevoel is om voor het eerst zonder jas vanuit school naar huis te fietsen. Er staan narcissen en krokusjes langs de kant en er staat een zacht windje. Natuurlijk doe ik er dan zo lang over om thuis te komen ;)

 • Avatar van CalendulaWeb
  Reply CalendulaWeb 20 maart 2012 at 08:37

  Mijn ultieme lentegevoel is vroeg opstaan en de eerste zonnestralen door de bomen zien verschijnen terwijl ik op het terras sta met een kop dampende kamillethee. Ik bak vervolgens zuiverende kruidenpannekoeken met de eerste kruiden die hun kopje opsteken en ga dan voldaan naar mijn bijenkorf alwaar het druk lente-gezoem klinkt als muziek in de oren na een lange winterslaap. Ik wied wat in de tuin en plant de eerste plantjes van het jaar…. Ahhh, welkom, lente!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 20 maart 2012 at 08:27

  Mijn ultieme lentegevoel kreeg ik gisteren. Ik wandelde over de dijk, zag van die prachtige wolkenstraatjes (Gerrit Hiemstra wist me na het achtuurjournaal te vertellen dat dat nou typisch lentepatronen zijn voor wolken) en ik zag lammetjes, narcissen en de bomen allemaal in knop. Het Zwarte Water bij Zwolle weerspiegelde de blauwe lucht en was blauwer dan ooit. Ik voelde me 10 kilo lichter en wandelhuppelde een uur lang door de lente heen. Voor het avondeten bereidde ik sla. Ik krijg altijd zin in sla als het lente wordt. Van die gewone Hollandse kropsla. En uit de wind, in de laatste zonnestralen, aten we buiten. Dat is lente voor mij.

 • Avatar van ellen
  Reply ellen 20 maart 2012 at 08:24

  mijn ultieme lentegevoel,smorgens wakker worden met de vogeltjes die fluiten en de zon die naar binnen schijnt. De was die buiten hangt te wapperen. Heerlijk in het zonnetje een boek lezen. De tuin weer van mooie bloemetjes voorzien enz

 • Avatar van HollandaBeauty
  Reply HollandaBeauty 20 maart 2012 at 08:22

  Wat een super leuke winactie.Het ultieme lente gevoel van mij is de geur van versgemaaien gras. Deze geur (heerlijk voorjaarslucht) associeert mij met de weilanden met schattige lammetjes die blij om zich heen huppen. Iedereen krijgt een smile op zijn gezicht omdat de natuur opmerkelijk en onverwacht mooi is (heerlijk bloesem bomen), vrolijke mensen zorgen voor een blij gevoel. En de lente maakt mij blij!!! Love the spring. Liefs Marieke

 • Avatar van nicole
  Reply nicole 20 maart 2012 at 08:15

  Mijn ultieme lentegevoel is, dat ik mijn mosterd gele jas weer uit de kast kan halen. lekker lente kleurtje, en iedereen kijkt naar me om! Heerlijk lente gevoel dus als ik door de straten loop met mijn jas aan een fluitende vogeltjes en mooie bloemen op de achtergrond!
  leuke winactie!! :)

 • Avatar van layla
  Reply layla 20 maart 2012 at 08:09

  mijn ultieme lente gevoel is dat de zon weer tevoorschijn komt, de bloemen weer lekker ruiken naar de lente en ‘smorgens vroeg de vogels fluiten… dan kan ik zeggen het is lente!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 20 maart 2012 at 07:49

  Wat een leuke prijsvraag weer. Mijn ultieme lentegevoel is als ik met mijn verjaardag ( a.s. zaterdag 24 maart) heerlijk even buiten kan zitten met mijn vrienden en familie in het zonnetje. :) Mijn verjaardag echt buiten vieren komt er natuurlijk niet van, maar zo even in de middag heerlijk even in de tuin zitten, al is het met een trui aan, heerlijk, daar kan ik echt van genieten.

 • Avatar van Maartje
  Reply Maartje 20 maart 2012 at 07:45

  Mijn ultieme lentegevoel krijg ik als ik in de achtertuin zit…
  Ik hoor de kinderen uit onze buurt buiten spelen en plezier maken, ik hoor de vogeltjes fluiten…
  Ik zie dat de bloemen in de tuin alweer beginnen te bloeien, en dat de zon alweer begint te schijnen…
  Ik ruik de geur van alle bloemen en de zonnestralen warmen mijn huid op…
  Als er dan een fris lentebriesje over mijn huid strijkt, weet ik pas echt weer dat het lente is!

  (en weer je wat ook helpt? Al die leuke artikelen curvacious!daarvan kom ik ook weer helemaal in lentesferen!)

  Liefs en zonnige groetjes,
  Maartje

 • Avatar van Jaimy
  Reply Jaimy 20 maart 2012 at 07:36

  wat leuk!
  mijn ultieme lente gevoel is de dag dat het lente is en je dit echt merkt! de heerlijke zon, lachend en blij worden door de vogeltjes. lente is zowiezo een leuk en vrolijke tijd. Pasen komt er ook al weer aan^^
  liefsx

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 20 maart 2012 at 07:35

  Ultieme lentegevoel, da’s nu 07:30 ….berefris buiten, 1graad, maar je ziet nu al dat het een mooie dag wordt. De vogeltjes fluiten, ik ruik het gras dus hup wandelschoenen aan, en even een rondje maken en dan vanmiddag, als het zonnetje hoog aan de hemel staat even lekker relaxen in de tuin, wel een fikse beschermingsfactor op mijn snoet natuurlijk. Van zulke lentedagen wordt ik vrolijk, laadt ik op. Helemaal lekker, helemaal fijn.

 • Avatar van Monique Rutten-Heijnemans
  Reply Monique Rutten-Heijnemans 20 maart 2012 at 07:07

  Mijn ultieme lentegevoel is als de vogels beginnen te fluiten,de krokussen,hyachinten,blauwe druifjes en de krokussen langzaam weer naar boven komen en hun prachtige kleuren weer laten zien en ons de geur van van lente laten ruiken!Heelijk genietend in de tuin op het terras,soms nog met een jas,de vogeltjes druk bezig zijn om hun nestjes te bouwen en de mensen weer vollop wandelen in de natuur waar alle knoppen van de bomen/bladeren weer uit beginnen te schieten,kinderen die weer vrolijk op straat spelen steeds wat later omdat het langer ligt blijft,de achterdeur kan weer even open en de verwarming uit,dan denk ik…heerlijk de lente begint weer!

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 20 maart 2012 at 06:54

  heee!
  wat een te gekke winactie!
  mijn ultieme lente gevoel is heel speciaal want ik heb 5 jaar het gevoel lente niet gehad. ik heb 5 jaar op curaçao gewoond en daar kende ze geen seizoenen
  fijn! eindelijk na 5 jaar weer lente!
  vrolijke vogeltjes, een heerlijk zonnetje, de superleuke trends van mode en makeup Pastel!
  mijn lentegevoel is zo magisch<3
  ik word er helemaal blij van!
  en daar hoort zo"n lush pakket helemaal bij om het nog magischer te maken hihi.

  liefs!xxx

 • Avatar van Henne
  Reply Henne 20 maart 2012 at 00:53

  Mijn ultieme lentegevoel is als ik Nederland weer mooi ga vinden, in de winter heb ik vaak gedachtes van woonde ik maar ergens anders, in zonnige Italie ofzo. Maar zo gauw de zon gaat schijnen en alles heeft weer een kleur in plaats van depressief makend grijs dan ben ik blij dat ik in Nederland woon en zou ik nergens anders willen zijn:)

 • Avatar van
  Reply 'an 20 maart 2012 at 00:34

  Mijn ultieme lentegevoel is.. als ik ’s ochtends vroeg de vogeltjes hoor fluiten. Dat als ik buiten in de frisse lucht fiets, de bloembollen uit zie komen. Wanneer de mensen vrolijker zijn, wanneer mensen zich weer levendig voelen.. En wat natuurlijk ook niet kan ontbreken, is dat de temperatuur weer gaat stijgen. Dat is voor mij het ultieme lentegevoel :)

 • Avatar van Yazylicious
  Reply Yazylicious 20 maart 2012 at 00:20

  Mijn ultieme lentegevoel kreeg ik eigenlijk al vorige week. Ik zat heerlijk in de tuin met een zonnetje op mijn gezicht, op de achtergrond hoorde ik bootjes ronken op de Rijn en ik zag meeuwen in de lucht, druk aan het kwetteren. Ik voelde een intens gevoel van liefde en vrolijkheid toen ik dacht aan het peutertje wat in bed lag te slapen en mijn lief die hard aan het werk was en de lente en zomer die aan onze voeten ligt.

  Lang stukje, maar echt gebeurd ^^

  Groetjes Yasmin

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.