Eten & drinken

Win jij 50 OLA ijsjes voor jouw zomerfeest?

14 maart 2012

Voor je het weet schijnt het zonnetje alweer volop en is het tijd voor gezellige tuinfeesten, BBQ’s met familie en vrienden en/of lekker picknicken in een park (of je grote achtertuin natuurlijk). Een lekker ijsje tijdens zo’n dag kan natuurlijk niet ontbreken, daarom mag ik van OLA maar liefst 50 ijsjes weggeven aan de winnaar van deze winactie.


Hoe maak je kans op deze geweldig lekkere prijs?
1. Volg OLA op Twitter en tweet de volgende, dikgedrukte, zin: Ik maak kans op 50 @OLA_Nederland ijsjes voor mijn zomerfeest @ http://bit.ly/ytJqmn :)
2. Beschrijf jouw perfecte zomerfeest in de comments.

Als je wint mag je zelf aangeven welke ijsjes je graag zou willen ontvangen, met een max van 5 dozen per soort. Je mag natuurlijk ook je denkbeeldige perfecte feestje doorgeven en de ijsjes voor jezelf houden om de hele zomer lang van te kunnen smullen sssst ;-) Klik hier om het complete OLA assortiment te bekijken.

Meedoen met deze winactie kan t/m woensdag 21 maart 2012, 23.59u. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Heel erg veel succes allemaal!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Pepilien
  Reply Pepilien 23 maart 2012 at 14:29

  Hier is het iedere dag feest, zomer en winter. Maar in de zomer kan het niet op. Een tuin vol kinderen, veel mee-eters, veel gezelligheid, het kan niet op. Hier hoort ook regelmatig een lekker ijsje bij. Niet aan te slepen, maar heel de buurt zorgt voor elkaars kinderen. Dus in de tuin, waar het iedere dag feest is komen ze goed van pas!

 • Avatar van nicole
  Reply nicole 21 maart 2012 at 04:31

  onze jongste dochter is altijd jarig in de zomervakantie, reden genoeg om weer eens lekker feestje te organiseren met haar vriendinnetjes onder het genot van een ijsje. vaak wordt haar feestje uitgesteld omdat veel vriendinnetjes op vakantie zijn, maar dit jaar wordt een knalfuif, met misschien een heerlijke verkoeling met een ola verrassing, wie weet …

 • Avatar van Desi
  Reply Desi 20 maart 2012 at 21:11

  Mijn vaders vriendin wordt eind mei 50 en verdient zij voor elk jaar een ijsje!
  Ik zou het echt ontzettend leuk vinden haar met de ijsjes te verrassen,
  zodat het het leed om Sara te zien verzacht…Oh nee, omdat het met OLA echt een topfeestje gaat worden! Lekker in de zon in de tuin en iedereen aan de OLA.

 • Avatar van susanne
  Reply susanne 20 maart 2012 at 19:13

  mijn PERFECTE zomerfeest zou zijn;
  s ‘ avonds, met lekker warm weer op het strand, gezellig met ál je vrienden.
  super veel eten; in het begin een bbq en later ijs/chips/popcorn en alles wat lekker is ! en harde muziek door de boxen !
  ook zou ik bekendheden uitnodigen die kwamen optreden, bijvoorbeeld Beyonce of Adele ofzo.
  ik zou een mooi strandjurkje dragen met mn bikini dr onder zo dat we ook lekker met zn allen konden zwemmen. ook zou ik veel knappe jongens uitnodigen ^^.
  x

 • Avatar van Joy
  Reply Joy 20 maart 2012 at 08:37

  mijn tweet: https://twitter.com/#!/GewoonGezellie/status/182007234241380353

  Ik zou graag de ijsjes winnen omdat wij deze zomer veel te vieren hebben!
  Ik verwacht binnen 4 weken ons eerste kindje. Daarna zijn wij beiden jarig EN gaan we trouwen! Dus reden genoeg voor feest deze zomer hier :)

  Ik heb niet veel eisen, voor mij is een zomerfeest geslaagd als het weer meewerkt, er vrolijke kleuren om mij heen zijn en er een BBQ met lekkere hapjes is ;) En natuurlijk dan een ijsje na!

 • Avatar van Pleun
  Reply Pleun 19 maart 2012 at 22:54

  Oh, helemaal vergeten wanneer dat feestje is… De eerste zaterdag van de zomervakantie!

 • Avatar van Pleun
  Reply Pleun 19 maart 2012 at 22:52

  Mijn zomerfeest is de straatbbq, waar we met onze buren ieder jaar een gezellig feestje van maken. Normaal gesproken krijgen alleen de kinderen een ijsje, maar met 50 ijsjes kunnen ook de grote kinderen onder ons (tussen de 18 en 83) genieten van een ijsje!!
  Ik twitter onder @schuijtje75

 • Avatar van Nathalie Bosman
  Reply Nathalie Bosman 19 maart 2012 at 22:49

  Wij hebben altijd 1 keer per jaar groot feest, iedereen maakt wat , er is ook muziek etc. Super gezellig! Zou leuk voor de Kids zijn (en de volwassen natuurlijk )

 • Avatar van Nathalie Bosman
  Reply Nathalie Bosman 19 maart 2012 at 22:47

  Lijkt me super voor ons jaarlijkse straatfeest ♥
  @nathaliebosman

 • Avatar van Greetje
  Reply Greetje 19 maart 2012 at 19:39

  Ik ben begin augustus jarig en houd dan altijd een gezellig tuinfeest met familie en vrienden . Ijs is er nooit genoeg , dus deze prijs komt helemaal op !

 • Avatar van Annie Dewitte
  Reply Annie Dewitte 19 maart 2012 at 11:58

  Wij hebben een hele grote tuin en veel familie. We hebben 6 kinderen !
  Dus elke zomer zijn er hier heel veel feestjes !!
  Die Ola ijsjes zouden hier met veel liefde en plezier opgegeten worden !
  Elke zomer koop ik liters ijs en 10 tallen dozen ijsjes.

 • Avatar van Nibras Al-Saor
  Reply Nibras Al-Saor 19 maart 2012 at 11:26

  Vorig jaar hebben wij een huis gekocht maar omdat er nog veel werk aan was hebben wij dan geen house warming party of zomerfeestje gegeven. Nu ons huis & tuin bijna in orde is en het weer ook beter word zouden wij graag een feestje geven met bbq en ijsjes voor de kinderen !

 • Avatar van Joelle Goethals
  Reply Joelle Goethals 19 maart 2012 at 10:41

  Mijn zoontje betekend alles voor mij en alles wat ik doe, doe ik dan ook voor hem. Hij is dol op ijsjes ! In Juni wordt hij 2 jaar en dan geven we een groot feest met heel veel kindjes die allemaal graag ola ijsjes lusten.

 • Avatar van ellen
  Reply ellen 19 maart 2012 at 10:01

  onder het genot van een hele hoop zon , vrienden familie een lekker barbeque en veel fun een fantastisch zomerfeest er van maken en als de kers op de taart een lekker ola ijsje dan kan ons zomerfeest niet meer stuk natuurlijk .

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 19 maart 2012 at 09:17

  perfecte zomerfeest is mijn beste vrienden uitnodigen voor een sushifeest in de tuin met dj en japanse aankleding… en het toetje is… JUIST!

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 19 maart 2012 at 00:06

  Mijn perfecte zomerfeest is natuurlijk in onze mooie achtertuin en het thema is “1001 nacht”. De zon schijnt, mooie Arabische muziek, een toverachtige Arabische decoratie en sfeer. Natuurlijk ook lekker Arabische eten en muntthee. De kinderen hebben ruimte om lekker te spelen en een verhalenverteller vertelt mythen en sprookjes uit de 1001 nacht. ´s avonds is tijd voor een fantastische Orientaalse buikdansshow. Omdat buikdans hot is, hebben we wel een ijsje nodig, toch? ;)

 • Avatar van Wilma
  Reply Wilma 18 maart 2012 at 22:56

  lekker met een boek liggen in de hangmat in de zon en nog een hand vrij hebben om een heerlijk ijsje te eten,ideaal toch ;)

 • Avatar van Sonja van Strien
  Reply Sonja van Strien 18 maart 2012 at 20:46

  Mijn ideale zomerfeest zal in onze tuin plaats vinden, waar ook de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken bij de glijbaan en de zandbak. Familie en vrienden worden uitgenodigd en uiteraard is het heerlijk zonnig weer. Daarbij heb ik de prijs van de OLA ijsjes gewonnen en dat is de perfecte combinatie: familie,OLA ijs én heerlijk weer. Eindelijk kunnen wij de mensen om ons heen eens trakteren op een geweldig feest !

 • Avatar van natasja kroneman
  Reply natasja kroneman 18 maart 2012 at 17:49

  echt een te gekke aktie, volg via twitter en RT…mijn ultieme zomerfeest…ben niet veel nodig gewoon een lekker zonnetje en een ijsje van OLA in mijn hand…dat is genoeg voor een ECHT zomergevoel…..met OLA is het ALTIJD feest…..als de vriezer vol OLA ligt komen de vrienden altijd “spontaan”” langs…XX

 • Avatar van Marlies
  Reply Marlies 18 maart 2012 at 17:43

  Op mijn zomerfeest schijnt natuurlijk de zon, staat er een klein beetje wind voor een beetje verkoeling en gaan we lekker met z’n allen in de tuin zitten om te bbq-en en drinken daar wat lekkers bij. En als toetje nemen we een overheerlijk ijsje van Ola, lekker, lekker, en nog eens lekker.

 • Avatar van karen
  Reply karen 18 maart 2012 at 16:25

  mijn perfecte zomerfeest wordt natuurlijk gevierd onder een stralende zon in onze eigen tuin. Alle clubkinderen mogen komen, we doen spelletjes, springen op de trampoline, hebben een waterballonnengevecht en rusten met elkaar uit onder het gezond van zo’n heerlijk Ola-ijsje. Voor ieder wat wils, niets moet, alle aardige dingen mogen. Dat moet echt een perfect feest zijn!

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 18 maart 2012 at 13:59

  Oa ijsjes zijn de lekkerste magnuns heerlijk!

 • Avatar van Ellen Nijpels
  Reply Ellen Nijpels 18 maart 2012 at 13:08

  Mijn feest zou zijn met de kinderen van Scouting. Een bbq erbij en ’s avonds gezellig met zijn allen blijven slapen. IJsjes lust iedereen en zouden dit een super feest maken.

  https://twitter.com/#!/Elleke23/status/181351310111678465

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 18 maart 2012 at 12:17

  https://twitter.com/#!/Anneliese70/status/181337558045818880

  Voor een goed feeest heb je alleen nodig = Mooi weer in de tuin, met vrienden/buren en familie, barbecue en als toetje OLA ijs, de kinderen zijn gek op een raket.

 • Avatar van Lis
  Reply Lis 17 maart 2012 at 22:58

  Mijn twitternaam is: @LisCoppus

  Ik werk op een kinderdagverblijf en zou het te gek vinden om voor al ”mijn” kids een super, coole, summer party te organiseren. Heerlijk met de kids zwemmen en water spelletjes spelen en samen genieten van de heerlijke OLA ijs en lekker opsmikkelen!

 • Avatar van Rachel
  Reply Rachel 17 maart 2012 at 22:52

  Een tof zomerfeest bevat deze ingredienten:

  – OLA ijsjes #jammie
  – 25 graden #lekker
  – zwembad #fris
  – vrienden en familie #gezelligheid
  – goede muziek #sfeer
  – chille stoelen #relaxen
  – heel veel plezier #lol

  Hopelijk kan ik mijn verjaardagsparty vieren i.s.m. OLA!

  Kan ik al mijn vrienden en familie optrommelen voor een te gekke party &
  is OLA de hoofdsponser van mijn party; 21 years party!

  Erg toffe actie van OLA!

  Mijn tweet; https://twitter.com/#!/rassjelll/status/181133706528964608 =)

 • Avatar van Lia
  Reply Lia 17 maart 2012 at 22:45

  Mijn perfecte zomerfeest is met alle (schoon)broers, (schoon)zussen, neefjes en nichtje, een fietstocht houden, Onderweg regelmatig stoppen om te picknicken en een ijsje te eten. Daarna naar de visvijver met z’n alleen een visje vangen en daarna heerlijk het visje barbecuen, een ijsje als toetje en daarna met een gevuld buikje heerlijk naar huis.
  Kids na bed, en wij nog even nakletsen met een wijntje. Heerlijk!

 • Avatar van rilana
  Reply rilana 17 maart 2012 at 20:13

  Wat een super super lekkere prijs! ik ben helemaal weg van cornetto’s… zeker dat onderste laagje nog even die punt met dat hapje chocolade!!

  Mijn perfecte zomerfeest???
  Ik woon 5 minuutjes lopen van het strand, dus ja daar zou ik mijn zomerfeest dan zeker gaan houden.
  MIjn familie nodig ik zeker uit samen met mijn lieve vrienden en buren. Mensen die veel voor mij betekenen zouden niet gemist mogen worden op dit feest.
  Heerlijk genieten van de ijsjes hoort zeker bij dit feest, nadat we een strandbarbeque hebben gehouden! Laat de zomer maar komen (ook al ben ik geboren op de lentedag 21maart!)
  Hier mijn tweet:
  https://twitter.com/#!/rilana213/status/181094821094625280

  Nu rest mij nog een ding: heel hard duimen en wie weet straks de lucky woman???
  groetjes
  Rilana

 • Avatar van louisakaas
  Reply louisakaas 16 maart 2012 at 17:33

  Mijn perfecte zomerfeest is in het zwembad in mijn tuin. 26 graden, lekker zonnetje, klein briesje. Veel vrienden en vriendinnen. BBQ aan, lekker eten en drinken. Ja perfect feestje!

 • Avatar van Maikel Frijters
  Reply Maikel Frijters 16 maart 2012 at 13:24

  Mijn ideale zomerfeest zou de volgende elementen moeten hebben:
  * lekker weer
  * mooie natuurlijke omgeving
  * leuke mensen
  * lekker eten en drinken

  Het liefste zou ik dan feesten in een mooi park, op een niet al te warme dag. Je moet comfortabel zonder jas kunnen lopen, maar je niet kapot zweten. Daarnaast zou ik al m’n vrienden en familie uitnodigen en aan hen vragen om ook hun vrienden mee te brengen. In het ideale scenario gaan er ook mensen heerlijk voor ons bbq-en. En dan natuurlijk afsluiten met een heerlijk ijsje! Krijg er al helemaal zin in!

  Bericht getwitterd via Mikey_EL.

 • Avatar van Adriana de Ruiter
  Reply Adriana de Ruiter 16 maart 2012 at 13:20

  Mijn perfecte zomerfeestje is een feestje met zon, warmte, vrienden, slingers, lampions, bbq, vrolijk rondrennende kinderen, stoere mannen, lieve vriendinnen, fijne muziek en lekker veel ijs!!

  Ieder jaar hebben we in de zomer een buurtBBQ, de ijsjes zouden daar in een mum van tijd op zijn, dus van harte welkom!!! :D

 • Avatar van HollandaBeauty
  Reply HollandaBeauty 16 maart 2012 at 08:22

  Super leuk idee maar ik gun het de rest

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 16 maart 2012 at 00:05

  Jammer dat je alleen mee kan doen als je stupide twittert.
  Aan het eind van het zomerkamp zou de scoutinggroep op het afsluitingsfeest ook heel blij
  zijn geweest met een ijsje.

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 15 maart 2012 at 21:37

  Ik heb getwittert :-) Ik wil (en ga) een zomerfeest organiseren voor mijn eigen 3 kinderen en alle kinderen in de straat. Een straatfeest dus, goed voor de sfeer in onze straat! En dan zijn de ijsjes van Ola natuurlijk een super aanvulling. En de grote mensen kunnen dan een lekker glaasje wijn drinken (en desnoods ook een ijsje :-) )

 • Avatar van Janny Wijnia
  Reply Janny Wijnia 15 maart 2012 at 11:57

  Mijn perfecte zomerfeest ga ik houden op mn werk. De Buitenschoolse Opvang in Mantgum! Samen met de kinderen naar het veldje in de zon en allemaal lekkers mee. Maar ook de bal, speelgoed, emmers water en waterspelletjes spelen in het zomerzonnetje. Goed smeren van buiten en na het spelen die heerlijke Ola ijsjes ophalen uit de vriezer en de binnenkant goed verzorgen!! Het liefst zou ik dus ook de 50 ijsjes laten smelten in alle kindermondjes! Zie je al die heerlijke smullende kids al voor je.. Ik wel!!!!!

 • Avatar van Chantal Beerepoot-Bakker
  Reply Chantal Beerepoot-Bakker 15 maart 2012 at 11:34

  @echantyb , beide kinderen van mij zijn in de witermaanden jarig. Wij geven dus ieder jaar een zomer-kinderfeestje zodat ze evengoed een geweldige feestje in de tuin kunnen vieren. Pinata in de boom, zwembad, tuinsproeiers, je kent het wel. En daar mag het ijs uiteraard niet bij ontbreken, het zou toch geweldig zijn als wij deze geweldige prijs mochten winnen! Dubbelfeest!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 15 maart 2012 at 08:41

  Ik doe mee! Een perfect zomerfeest beschrijven is niet zo moeilijk voor me, de locatie maakt niet zoveel uit (al zou een strand met kampvuur wel fantastisch zijn, onze heerlijke tuin is ook perfect), fijne vrienden, heerlijke cocktails, sangria en fruitsapjes met gesneden vruchten, geweldige zomermuziek van Bob Marley en de Buena Vista Social Club en lekker eten. Dat zou echt de perfecte dag zijn voor me.

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 14 maart 2012 at 21:11

  Ahhh! Echt super leuk!!! Ik ben gek op ola ijs, zoals solero’s en alle cornetto’s (al ben ik ook dol op de perenijsjes!)! ^^ Mijn perfecte zomerfeest is het feest wat we jaarlijks houden met alle vrienden en familie. Onder onze nieuwe prieeltje, bqq aan, muziek op en lekker weer. Als het mooi weer is kunnen mijn neefje van 4 en nichtje van 7 lekker zwemmen in het zwembad. Ijsje in de hand en je hebt geen werk van ze! haha

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 14 maart 2012 at 20:53

  Ik krijg een heel speciaal zomerfeest, en het is gelukkig niet denkbeeldig!!
  Op 9 augustus ben ik uitgerekend van de eerste, een zoon!! Dat wordt natuurlijk 1 groot feest.
  Maar ik denk dat ik voor die tijd ook al een beetje ga smikkelen…met zo.n dikke buik, de zomer in, dan heb je wel trek in een lekker ijsje!!

 • Avatar van mushu1978
  Reply mushu1978 14 maart 2012 at 20:07

  Wij hebben 1x per jaar een pleinfeest met alle buren waarbij we het parkeerterrein leeg maken en allerlei leuke spelletjes voor de kids organiseren. Als het budget het toelaat huren we zelfs een springkussen!! Yegen de avond komen alle bbqs het plein op en gaat het avondprogramma beginnen met heerlijke muziek gezellig knus met elkaar. De ijsjes zouden natuurlijk een perfecte afsluiting vormen van zo een gezellige dag!

 • Avatar van Marian Radius
  Reply Marian Radius 14 maart 2012 at 17:03

  Mijn perfecte zomerfeest is een aantal plekken afhuren op een kampeerboerderij samen met de kinderen en een groep van hun vrienden, Gezamelijk een BBQ met heerlijk vlees en zelf gemaakte salades, bier wijn en limonade en heerlijk ijs toe. Een optreden van mijn zoon en zijn breakdance groep, goede live muziek en heel veel plezier

 • Avatar van Veerle
  Reply Veerle 14 maart 2012 at 16:38

  Mijn perfecte zomerfeest zal zijn met mooi weer en een zonnetje. Heerlijke muziek aan en veel vrienden. Met z’n allen genieten van het weer en lekker in het park picknicken. Iedereen heeft iets lekkers gemaakt en als toetje een heerlijk ijsje van Ola :).

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 14 maart 2012 at 15:33

  **Oooh sinds ik zwanger ben heb ik alleen nog maar trek in ijsjes!!! (Zelfs toen het zo enorm koud was!)**
  Mijn Tweet: https://twitter.com/#!/Melissa_v_k/status/179935788321083392

  Mijn perfecte zomerfeest:

  Mijn perfecte zomerfeest
  is er eentje waar je moét zijn geweest!

  De tuin vol met mijn lieve vrienden
  Die al die gezelligheid verdienden!

  Wij hebben geen hekel aan de warme zon,
  Helemaal niet omdat ik 50 ijsjes van Ola won!

  Muziek en BBQ aan,
  Niemand die eerder naar huis wilt gaan!

  Daar zit ik te smikkelen met een Ola ijsje en mijn buik helemaal rond,
  Het laatste zomerfeestje voordat de baby komt!

  Liefs,
  Melissa

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 14 maart 2012 at 15:15

  Ooh mijn god, dit is dus echt geweldig! Zie hier, le tweet: http://twitter.com/Younaxx/statuses/179932002135453696

  Mijn perfecte zomerfeest? Lekker bij ons in de tuin richting de avond met een barbeque en een groot zwembad met de hele familie lekker relaxen :) En natuurlijk super veel lekkere ijsjes eten haha! Als het donker word een aantal fakkels aanmaken en lekker blijven kletsen totdat het tijd is om te gaan slapen :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 14 maart 2012 at 14:58

  Oeh, ik krijg al helemaal zin in ijs als ik dit zie.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Inge Stoop
  Reply Inge Stoop 14 maart 2012 at 14:53

  Mijn zomerfeest begint allereerst met het stralen van de zon! Op mijn feest komen alle mensen die belangrijk voor mij zijn! Het zwembadje (ja, badje, mijn tuin is helaas niet heel groot) staat klaar, de cocktails worden gemixt en de barbeque is warm! Op de achtergrond een lekker zomers muziekje en feesten maar. Het belangrijkste zou ik bijna vergeten, de OLA ijsjes! Als afsluiter van een knalfeest krijgt iedereen een ijsco mee naar huis!

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 14 maart 2012 at 14:13

  Jammer, ik zou graag meedoen, maar ik heb alleen google en facebook, maar veel geluk voor de andere kandidaten, groetjes irene

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.