Eten & drinken

Win jij 50 OLA ijsjes voor jouw zomerfeest?

14 maart 2012

Win jij 50 OLA ijsjes voor jouw zomerfeest?

Voor je het weet schijnt het zonnetje alweer volop en is het tijd voor gezellige tuinfeesten, BBQ’s met familie en vrienden en/of lekker picknicken in een park (of je grote achtertuin natuurlijk). Een lekker ijsje tijdens zo’n dag kan natuurlijk niet ontbreken, daarom mag ik van OLA maar liefst 50 ijsjes weggeven aan de winnaar van deze winactie.

Win jij 50 OLA ijsjes voor jouw zomerfeest?
Hoe maak je kans op deze geweldig lekkere prijs?
1. Volg OLA op Twitter en tweet de volgende, dikgedrukte, zin: Ik maak kans op 50 @OLA_Nederland ijsjes voor mijn zomerfeest @ http://bit.ly/ytJqmn :)
2. Beschrijf jouw perfecte zomerfeest in de comments.

Als je wint mag je zelf aangeven welke ijsjes je graag zou willen ontvangen, met een max van 5 dozen per soort. Je mag natuurlijk ook je denkbeeldige perfecte feestje doorgeven en de ijsjes voor jezelf houden om de hele zomer lang van te kunnen smullen sssst ;-) Klik hier om het complete OLA assortiment te bekijken.

Meedoen met deze winactie kan t/m woensdag 21 maart 2012, 23.59u. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Heel erg veel succes allemaal!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Pepilien
  Reply Pepilien 23 maart 2012 at 14:29

  Hier is het iedere dag feest, zomer en winter. Maar in de zomer kan het niet op. Een tuin vol kinderen, veel mee-eters, veel gezelligheid, het kan niet op. Hier hoort ook regelmatig een lekker ijsje bij. Niet aan te slepen, maar heel de buurt zorgt voor elkaars kinderen. Dus in de tuin, waar het iedere dag feest is komen ze goed van pas!

 • Avatar van nicole
  Reply nicole 21 maart 2012 at 04:31

  onze jongste dochter is altijd jarig in de zomervakantie, reden genoeg om weer eens lekker feestje te organiseren met haar vriendinnetjes onder het genot van een ijsje. vaak wordt haar feestje uitgesteld omdat veel vriendinnetjes op vakantie zijn, maar dit jaar wordt een knalfuif, met misschien een heerlijke verkoeling met een ola verrassing, wie weet …

 • Avatar van Desi
  Reply Desi 20 maart 2012 at 21:11

  Mijn vaders vriendin wordt eind mei 50 en verdient zij voor elk jaar een ijsje!
  Ik zou het echt ontzettend leuk vinden haar met de ijsjes te verrassen,
  zodat het het leed om Sara te zien verzacht…Oh nee, omdat het met OLA echt een topfeestje gaat worden! Lekker in de zon in de tuin en iedereen aan de OLA.

 • Avatar van susanne
  Reply susanne 20 maart 2012 at 19:13

  mijn PERFECTE zomerfeest zou zijn;
  s ‘ avonds, met lekker warm weer op het strand, gezellig met ál je vrienden.
  super veel eten; in het begin een bbq en later ijs/chips/popcorn en alles wat lekker is ! en harde muziek door de boxen !
  ook zou ik bekendheden uitnodigen die kwamen optreden, bijvoorbeeld Beyonce of Adele ofzo.
  ik zou een mooi strandjurkje dragen met mn bikini dr onder zo dat we ook lekker met zn allen konden zwemmen. ook zou ik veel knappe jongens uitnodigen ^^.
  x

 • Avatar van Joy
  Reply Joy 20 maart 2012 at 08:37

  mijn tweet: https://twitter.com/#!/GewoonGezellie/status/182007234241380353

  Ik zou graag de ijsjes winnen omdat wij deze zomer veel te vieren hebben!
  Ik verwacht binnen 4 weken ons eerste kindje. Daarna zijn wij beiden jarig EN gaan we trouwen! Dus reden genoeg voor feest deze zomer hier :)

  Ik heb niet veel eisen, voor mij is een zomerfeest geslaagd als het weer meewerkt, er vrolijke kleuren om mij heen zijn en er een BBQ met lekkere hapjes is ;) En natuurlijk dan een ijsje na!

 • Avatar van Pleun
  Reply Pleun 19 maart 2012 at 22:54

  Oh, helemaal vergeten wanneer dat feestje is… De eerste zaterdag van de zomervakantie!

 • Avatar van Pleun
  Reply Pleun 19 maart 2012 at 22:52

  Mijn zomerfeest is de straatbbq, waar we met onze buren ieder jaar een gezellig feestje van maken. Normaal gesproken krijgen alleen de kinderen een ijsje, maar met 50 ijsjes kunnen ook de grote kinderen onder ons (tussen de 18 en 83) genieten van een ijsje!!
  Ik twitter onder @schuijtje75

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Eten & drinken
Win 1 van de 5 Céréal pakketten vol lekkere en gezonde producten!

Céréal heeft een breed aanbod van producten waarbij ruime aandacht is besteed aan een evenwichtige samenstelling, natuurlijkheid en een lekkere...

Sluiten