Beauty

Babyliss haardrogers met krachtige AC-motor

4 april 2012


Na een erg enthousiasmerend gesprek met fashion hairstylist Emy el Ghalbzouri vorige week bij een PR bureau werd ik helemaal enthousiast gemaakt door haar passie voor haar en wat je zoal uit je föhn zou kunnen halen om er de beste en mooiste resultaten mee te kunnen bereiken. Ze is ambassadrice van Babyliss geworden en liet enkele föhntechnieken en nieuwe haardrogers van Babyliss zien.

In deze nieuwe haardrogers voor consumenten zit namelijk de professionele AC-motor die hiervoor enkel te vinden was in de haardrogers van hairstylisten en kappers. Met deze nieuwe föhns zou je dus je haar in zo’n 25% minder tijd moeten kunnen drogen en 2x sneller kunnen stylen. Wie wilt dat nu niet? De AC motor heeft een langere levensduur en zorgt voor een grotere luchtdruk, luchtsnelheid en luchtstroom. Ze zijn wel wat prijziger in aanschaf, maar ze gaan dan ook gemiddeld 5x zo lang mee als een normale haardroger. De combinatie van de sterke luchtdruk en de smalle blaasmond zorgt voor een snelle, gerichte en precieze styling en zo wordt je haar ook nog eens efficiënter en milder gedroogd. De ionische functie voorkomt daarnaast kroezend en pluizend haar en heeft een antistatische werking.

Zoals je kan begrijpen ben ik heel nieuwsgierig geworden naar deze föhns en dan vooral het fancy rode model van de afbeelding. De haardrogers variëren in wattage (van 2000 tot 2300 watt) en ze kosten tussen de €54,99 en €89,99. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op Babyliss.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van lonneke
  Reply lonneke 4 april 2012 at 23:29

  Klinkt erg fijn!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 4 april 2012 at 19:30

  Klinkt goed. :)

 • Avatar van Yanna
  Reply Yanna 4 april 2012 at 16:03

  klinkt erg veelbelovend! Nu ben ik nieuwsgierig! xoxo

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 4 april 2012 at 14:52

  Nu word ik inderdaad ook erg benieuwd naar dez föhn!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 4 april 2012 at 14:43

  Klinkt goed. Ik doe het al 15 jaar met mijn föhn van 25 gulden en die leeft nog steeds. Maar het zal binnenkort wel eens tijd worden voor een nieuwe.

 • Avatar van Fragrances
  Reply Fragrances 4 april 2012 at 14:40

  Ziet er erg indrukwekkend uit! Ik ben benieuwd..

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 4 april 2012 at 14:20

  Wow, dat klinkt erg fijn! Ben benieuwd

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.