Beauty

Celine Dion | Signature EdT

25 april 2012


Sinds deze maand ligt de nieuwste geur van Celine Dion, Signature, in de winkel. Eerlijk? Bij het zien van de verpakking en de flacon had ik eerder het idee dat ik te maken had met een wat ouderwetse geur want het doet op mij wat gedateerd aan… Maar goed (don’t judge a book by it’s cover) het gaat natuurlijk om de inhoud. En die inhoud verraste me! Het is een tijdloze, klassieke en vrouwelijke geur die het voor de zomer erg goed zal doen.

De flacon bevat 30ml aan inhoud en is hiermee van handig formaat om mee te nemen in je handtas om zo halverwege de dag de geur nog eens op te kunnen sprayen om zo de hele dag door ernaar te blijven ruiken. De inkerving van een lange, slanke vrouw (Celine Dion?) is een leuk detail op de fles en de ronde dop maakt de feeling van de flacon nog vrouwelijker.

De geur opent met mimosabloesem, Pink Lady appel en fruitige aroma’s van guave fruit, gaat over in een hart van Indiaanse jasmijn, rozen en magnoliabloesem en eindigt in een basis van sensuele muskus, amberhout en sandelhout. Het maakt zo een klassieke geur die lekker fris opent maar lekker bloemig en musky draagt en me hiermee flink verrast heeft.

Celine Dion’s 15e parfum, Signature, is verkrijgbaar in een Eau de Toilette van 15ml (€15,00) en 30ml (€22,00) en er is ook een bodylotion (200ml, €10,00) verkrijgbaar bij drogisterijen, parfumeriën en warenhuizen.

Het is lang geleden dat ik zo verrast ben door een parfum. En dan bedoel ik vooral omdat ik toch een bepaalde voorstelling maak bij een geur als ik een verpakking of een flacon zie (kleur en vorm verraad vaak veel over de geurnoten). Maar als je Signature in de winkel tegenkomt dan kan ik je zeker aanraden hem eens te besnuffelen want hij is verrassend lekker!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 25 april 2012 at 20:50

  Klinkt goed! Dit weekend maar even laten lezen aan een vriendin van mij, zij is dol op CD’s parfums!

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 25 april 2012 at 19:49

  Lijkt mij heerlijk :D x

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 25 april 2012 at 19:36

  Hij lijkt me erg lekker hoor!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 25 april 2012 at 19:00

  Ik ben nieuwsgierig!:D xoxo

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 25 april 2012 at 17:18

  Klinkt goed!

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 25 april 2012 at 15:01

  Nu heb je me toch benieuwd gemaakt hoor !

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 25 april 2012 at 15:00

  De geurnoten klinken best lekker, maar om eerlijk t zijn staat de verpakking (en celine zelf..) me te veel tegen om hier aan te gaan ruiken.. best stom eigenlijk :P

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 25 april 2012 at 14:28

  Oh klinkt wel lekker eigenlijk! Zeker een geurtje die ik in m’n hoofd moet houden om te ruiken!

 • Avatar van Blosh Time
  Reply Blosh Time 25 april 2012 at 14:19

  Klinkt heel lekker! Ik ga zo in de stad even ruiken :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 april 2012 at 14:57

   Ik ben benieuwd wat je ervan zult vinden :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.