Beauty

Ciaté | Oil Slick, Holiday Blues & Iced Frappe

11 april 2012


Ah, Ciaté… Als er één merk is wat qua verpakkingen en kwaliteit van de lakjes mijn hart een beetje gestolen heeft dan is het wel Ciaté. Vandaag wil ik graag 3 lakjes aan jullie laten zien: Iced Frappe (uit de lentecollectie van 2012), Holiday Blues (een nieuw, zomers lakje) en Oil Slick (een bijzonder duochrome lakje). Kijk mee naar meer foto’s van deze kleuren.

Ciaté heeft haar logo vernieuwd en ik vind deze persoonlijk erg fris en jong, leuk! Waar eerder de strikjes op de flesjes geplakt zaten (zoals hier bij Holiday Blues) en ze nog wel eens los lieten na enige tijd, hebben de andere 2 lakjes nu een elastiekje om de hals waar het strikje aan vast zit. Ik hoop dat dit een blijvend iets is, want dat strikje hoort echt bij Ciaté (en zonder strikje zien de lakjes er gelijk minder leuk uit).

Holiday Blues is een vrolijk, blauw lakje wat het perfect zal doen in de zomer bij zongebruinde handen (en voeten). Hierboven draag ik 2 laagjes, al zou een 3e laagje de dekking helemaal perfect maken.

Iced Frappe is een taupey-nude kleurtje wat gelukkig zo’n nude kleur is die ik met mijn lichte huidskleur goed kan hebben. Ook hier zou een 3e laagje zorgen voor de mooiste dekking. Dit is echt een favoriet kleurtje van mij de laatste tijd voor nette gelegenheden of dagen dat ik ga voor een rustige look.

Oil Slick is het meest bijzondere lakje van deze 3, een duochrome nagellak waarin je duidelijk goud èn groen terug ziet komen. Als je goed kijkt komt er ook nog een blauwe gloed tevoorschijn en in bepaald licht ook nog wat oranjigs. Ik vind dit een prachtige nagellak! Wil je bekijks hebben en veel complimentjes krijgen over je nagellak dan moet je deze zeker eens dragen ^^ HIerboven draag ik 2 laagjes en dit dekt volledig. Hij droogt een heel klein beetje streperig op, maar door de prachtige kleurschakering valt dit amper op en is het niet storend.

De lakjes van Ciaté komen in een flesje met 13,5ml inhoud, hebben een plat kwastje waardoor het lakken snel en gemakkelijk gaat en de nagellak droogt vrij vlot op. De nagellak blijft met gemak dagen mooi zitten zonder te chippen en dit verleng je met een goede base- en topcoat. Alle nagellakken van Ciaté zijn vrij van parabenen, formaldehyde en tolueen èn zijn niet op dieren getest. Ze kosten €11,99 per stuk en zijn verkrijgbaar via Ciaté-Nederland.nl. Je kan er betalen via bankoverschrijving of iDeal en je hebt je bestelling binnen 48 uur in huis.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 18 april 2012 at 19:06

  Alle 3 de lakjes zijn echt wel lakjes die ik graag terug zou willen. Houd er wel van en ja de verpakking blijft erg mooi en uniek.

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 12 april 2012 at 21:17

  Ik vind het ook altijd zulke leuke flesjes. De eerste twee kleuren vind ik heel erg mooi.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 12 april 2012 at 18:39

  Wauw, mooie kleurtjes zeg!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 12 april 2012 at 13:12

  Oeh dat zijn weer hele mooie kleurtjes.

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 12 april 2012 at 10:23

  Wat zijn die flesjes gaaf hè, echt zo schattig! Mooie lakjes ook zeg!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 april 2012 at 10:25

   Jaaa, de flesjes zijn echt prachtig en liggen ook zo lekker in de hand <3

 • Avatar van Evelyne Colourblogs
  Reply Evelyne Colourblogs 12 april 2012 at 00:42

  Oil Slick lijkt verdacht hard op Peridot als ik het zo zie.
  Waar Catrice meer goude tonen had, heeft deze Ciate meer groene, en kan het mss een goede dupe zijn van Chanel Peridot?

  Liefs,
  Evelyne Colourblogs

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 april 2012 at 10:25

   Hij lijkt er inderdaad heel erg op, mooi he? :)

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 11 april 2012 at 20:48

  Mooie kleurtjes :D x

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 11 april 2012 at 17:38

  Ik vind de blauwe het mooist!

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 11 april 2012 at 17:34

  Holiday blues is een mooi kleurtje !

 • Avatar van Immi
  Reply Immi 11 april 2012 at 16:37

  Ik vind Holiday Blues echt supermooi! <3

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 11 april 2012 at 14:51

  de bovenste twee vind ik echt heel mooi!
  de onderste vind ik ook wel mooi, maar begin een beetje genoeg te krijgen van al die merken die peridot (almost)dupes maken. het origineel is al neit zo mijn ding (staat me ook totaal niet), maar nu al die dupes er van komen heb ik het helemaal wel gezien.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 april 2012 at 10:28

   Er komen inderdaad steeds meer merken met zo’n lak in hun collectie. Ach, hij is volgens mij wel heel populair dus ik snap die keuze wel ;)

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 11 april 2012 at 14:38

  Wat een mooie kleurtjes!

 • Avatar van deijsprinses
  Reply deijsprinses 11 april 2012 at 14:37

  De zijn allemaal prachtig!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 11 april 2012 at 14:35

  die blauwe vind ik mooi!
  ik heb nog geen ciate lakjes in mijn bezit maar dat komt vast nog wel een keer.

 • Avatar van Kylie
  Reply Kylie 11 april 2012 at 14:33

  De flesjes blijven leuk om naar te kijken, hoe vaak ze ook voorbij komen! Vooral Iced Frappe vind ik schattig..

  Liefs

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 11 april 2012 at 14:20

  Wat een mooie kleuren! Vind vooral Iced Frappe erg mooi :)

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 11 april 2012 at 14:16

  Wat is Oil slick een bijzondere kleur :). Ik ben zelf heel erg tevreden over de Ciaté nagellakjes, ze blijven zo goed zitten!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 11 april 2012 at 14:16

  Ik vind vooral de eerste twee héél erg mooi! :D En die flesjes… pretty!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.