Beauty Media

Curvacious.nl bestaat 2 jaar! (+ winactie)

28 april 2012

Curvacious.nl bestaat 2 jaar! (+ winactie)
Vandaag is het alweer de 2e verjaardag van Curvacious.nl. WOW, wat zijn deze 2 jaar enorm snel voorbij gevlogen en wat heb ik in deze 2 jaar veel meegemaakt, geleerd, leuke en lieve mensen leren kennen en vooral heel erg veel leuke dingen gedaan. Ik ben enorm dankbaar dat mijn site mijn bedrijf heeft kunnen worden waar ik nog steeds elke dag met heel erg veel plezier aan mag werken.

En laat ik eerlijk zijn: zonder al jullie leuke, lieve, eerlijke en enthousiaste reacties/comments, Twitter- en Facebookberichtjes, feedback en mailtjes was het een heel stuk minder leuk! Jullie als lezers zijn heel belangrijk voor me en ik vind het dan ook erg leuk dat er met enkele vaste bezoekers dan ook een leuke band ontstaat. Ik vind het leuk om te weten wie jullie zijn, wat jullie leuk vinden en hoe jullie over bepaalde dingen denken. Dankjewel voor het trouwe bezoeken van mijn site! ♥

Curvacious.nl bestaat 2 jaar! (+ winactie)
En daarom… Wie jarig is trakteert! Er staan al erg regelmatig winacties op Curvacious.nl en daarom geen complete winactie-weken ter ere van mijn blogverjaardag, maar één bijzonder leuke winactie. Ik mag namelijk 4 stuks van bovenstaand Prêt-a-Porter Colour Collection palette van Sephora gaan weggeven! Dit palette is nog niet verkrijgbaar in de winkel, dus je hebt een primeur als je wint ^^

De te winnen prijs bestaat uit een kistje met 6 kleine lades die elke een mini-palette met een blush, 4 kleuren oogschaduw en 2 kleuren lipgloss bevatten. In totaal vind je 42 oogschaduwtinten, 12 lipglosstinten en 6 blushes in de toren om eindeloos mee te combineren, of juist als 6 afzonderlijke looks te gebruiken. Er wordt een vulbaar en afsluitbaar palette meegeleverd waar je gemakkelijk 1 van de 6 laadjes in kan stoppen om mee te nemen voor onderweg. Deze palettekistjes zullen €46,90 gaan kosten en ik mag maar liefst 4 stuks gaan verloten.

Hoe maak je kans op 1 van de 4 palettes?
– feliciteer Curvacious/mij op een leuke, originele manier via de reacties/comments onder dit artikel
– stuur je adresgegevens naar winactie@curvacious.nl o.v.v. blogverjaardag
– volg Curvacious via Bloglovin’ en like dit artikel
– volg Curvacious via Facebook
– volg Curvacious via Twitter en tweet het volgende: WOW! @CurvaciousNL (https://curvacious.nl/) bestaat 2 jaar en viert feest ^^ Maak kans op 1 van de 4 @SephoraNL torenpalettes!

Natuurlijk hoef je niet alle stappen te doorlopen, maar zo maak je wel de meeste kans. Meedoen kan t/m zaterdag 5 mei, 23.59 uur. De winnaars krijgen hierna persoonlijk bericht.

Heel veel succes allemaal!

Veel liefs,
Desirée (die nu aan een welverdiend stukje taart gaat ^^)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Germa
  Reply Germa 5 mei 2012 at 21:42

  Hoi Desiree,
  Beter laat dan nooit zeggen ze toch?! Ik doe niet mee aan de winactie, maar wil je toch van harte feliciteren met het twee jarige jubileum van Curvacious. Ik lees je blog graag! Groetjes, Germa

 • Avatar van Veerle
  Reply Veerle 5 mei 2012 at 16:44

  Alsnog gefeliciteerd!

 • Avatar van Alissa
  Reply Alissa 5 mei 2012 at 12:44

  Gefeliciteeeeeeeeeeeeeerd!

  Hele originele reactie dit.. *kuch*

 • Avatar van Kaylee
  Reply Kaylee 4 mei 2012 at 15:30

  Gefeliciteerd met jullie twee jarig bestaan! Ik ben verslaafd en kan niet meer zonder Curvacious. Succes en natuurlijk nog vele jaren!

 • Avatar van Ilona Beckers
  Reply Ilona Beckers 3 mei 2012 at 23:22

  Ohhhhh wat n concurentie! Je gaat t nog moeilijk krijgen dees xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 mei 2012 at 08:31

   Het gaat inderdaad heel lastig worden om 4 winnaars uit te zoeken…

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 3 mei 2012 at 21:21

  Gefeliciteerd, al weer twee jaar, waar blijft de tijd……en nog heel vele jaren erbij, top.

 • Avatar van Sannie
  Reply Sannie 3 mei 2012 at 16:57

  Improvisatie op de wijs van ‘Dikkertje Dap’

  Curvacious
  is alweer twee…
  O wat gaat de tijd toch snel
  want vermaken doen we ons daar wel!
  Op de site
  van Curvacious
  Curvacious Curvacious krijgt een plus!!

  (niet op FB, Twitter en alle andere social media)

 • Avatar van Jiska
  Reply Jiska 3 mei 2012 at 11:17

  Wouw, 2 jaar al! Gefeliciteerd! Keep up the good work!

 • Avatar van Angelica
  Reply Angelica 2 mei 2012 at 23:12

  Wow, super leuke prijs! Hier is mijn poging tot een originele verjaardagswens

  In 2010 werd jouw site geboren
  Ik heb het sindsdien niet uit het oog verloren
  Ik kwam regelmatig langs om nieuwtjes te lezen
  Veel geweldige, leerzame onderwerpen om uit te kiezen
  Je kon velen plezieren
  Dus hoogtij om te vieren
  Bedankt voor je bestaan!
  Jouw site ontdekken was zeker aangenaam

  Hartelijk gefeliciteerd en nog vele jaartjes blogplezier! Ik verlang al naar al jouw nieuwe posts. Jouw blog lees ik enorm graag, er zijn leuke onderwerpen voor uit te kiezen, voor iedereen is er wat!

 • Avatar van Diny
  Reply Diny 2 mei 2012 at 20:23

  Desiree,dit is inderdaad wel een felicitatie waard.Van harte gefeliciteerd,ik kijk nu al uit naar het derde jaar!!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 2 mei 2012 at 19:26

  Beste Desiree,

  Van harte gefeliciteerd!
  Van curvacious heb ik al heel veel geleerd.
  Hoe ik met een paar grammetjes – okee, kilootjes meer – er toch leuk uit kan zien iedere keer. Dat ik geen dunne spriet hoef te zijn, ik ben zo ook prima, en dat is erg fijn.
  Wat dat betreft ben je als blogster uniek, en snel op weg naar een steeds groter publiek.
  Lief, fijn en echt, dat willen we zien, en daarom dat ik je van deze felicitatie bedien.

  Liefs!

  (¯`•.•´¯) (¯`•.•´¯)
  *`•.¸(¯`•.•´¯)¸.•´ ♥
  ☆ º ♥ `•.¸.•´ ♥ º ☆.¸¸.•´¯`♥

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 2 mei 2012 at 10:48

  Beste Desiree,

  Een originele felicitatie, dat is waar je om vroeg, dus vandaar dat ik eens fijn in mijn fantasie ploeg. Helaas, die laat me weer vet in de steek, maar omdat ik voor de fijne prijs bezweek, denk ik nog even door, o, wat ben ik toch een kletsmajoor……ik zal je dan ook niet langer vervelen, en meer van je kostbare tijd stelen. Ik wil je gewoon van harte feliciteren en hoop dat ik nog vele keren, van al je tips en adviezen gebruik kan maken, anders zou ik helemaal in de war raken. Dankjewel voor al je goede werk, je bent een prachtmens, krachtig en sterk. Nog vele fijne mijlpalen wens ik je toe, want van curvacious.nl wordt ik nooit moe!!

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty, Media
orofluidoset4 - Orofluido | 'Beauty ritual for your hair'
Orofluido | ‘Beauty ritual for your hair’

In oktober 2010 schreef ik al een artikel over de Orofluido haarolie, 4e product op de foto hierboven, en dit...

Sluiten