Beauty

Een schone en verzorgde huid met Nivea + filmpje!

24 april 2012

Dat het belangrijk is om je huid goed te reinigen en te verzorgen om zo je huis in haar beste conditie te behouden weten we allemaal, maar toch doen we het lang niet elke dag 2 keer. En dit terwijl je er slechts enkele producten voor nodig hebt en je zo ’s ochtends en ’s avonds maar een paar minuten kwijt bent aan je huidverzorging. Zo krijg èn houdt je een stralende huid! Nivea heeft in haar Essentials-lijn enkele zeer fijne producten zitten voor elk huidtype.

Ik kies voor mijn gezichtsreiniging liever producten die ik zonder water kan gebruiken, omdat water mijn droge en gevoelige huid uitdroogt. Zo heeft Nivea een op elkaar aanvullende verzachtende reinigingsmilk en een verzachtende tonic voor de droge of gevoelige huid. Met de milk verwijder je make-up en vuil van je gezicht en met de lotion verwijder je de laatste restjes milk en make-up/vuil van je gezicht. Hierna ben je klaar voor je dag- en/of nachtverzorging en heb je je huid in slechts enkele minuutjes gereinigd en verzorgd. Wel gebruik ik om mijn oogmake-up te verwijderen een los product, in dit geval de waterproof oogmake-up remover. De voedende dagcrème geeft vocht en hydratatie aan de huid en bevat een factor 8. In onderstaand filmpje laat ik zien hoe ik de producten van de bovenste foto gebruik *blottebillengezicht-alert*

Zo zie je dat een basisverzorging in slechts enkele stappen gedaan kan zijn: eventueel oogmake-up verwijderen, make-up en vuil verwijderen (milk), laatste restjes milk, make-up en vuil verwijderen en de poriën sluiten (lotion) en als laatste een dag- en of nachtverzorging aanbrengen. Je bent hier ’s ochtends en ’s avonds slechts enkele minuutjes aan kwijt en zorgt er zo wel voor dat je huid in haar beste conditie blijft. Natuurlijk kan je dit basisprogramma aanvullen met een scrub/peeling, serum, nachtcrème en een masker naar gelang de behoefte van de huid.

Ook heeft Nivea in de Essentials-lijn enkele producten voor de normale tot gemengde huid, zoals een verfrissende reinigingsmilk, verfrissende tonic en een hydraterende dagcrème. Zo is er voor elk huidtype wel een basisreiniging en -verzorging te vinden. De producten voor de droge of gevoelige huid en de waterproof oogmake-up remover maken mijn huid snel schoon, geven een fris gevoel, ruiken lekker, mijn huid voelt zacht aan èn het is ook nog eens eenvoudig te verkrijgen en budgetproof!

De prijs van de reinigingsproducten ligt vaak onder de €5,00 en de verzorgingsproducten ligt de prijs rond de €6,00 per stuk.

Heb jij ervaring met producten uit de Nivea Essentials lijn? En met welke stappen reinig en verzorg jij je gezicht?

Klik hier voor de actiewebsite van Nivea met alle informatie over het reinigen van je gezicht èn waar je kans kan maken op 1 van de 300 pakketten!

 

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 25 april 2012 at 13:56

  Ziet er goed uit, ik heb net een nieuwe make-up remover van mac gekocht omdat me huid heel gevoelig werd van mijn vorige remover, zou deze eens proberen als die op is. :D

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 25 april 2012 at 09:57

  Je maakt altijd superleuke filmpjes! Ik gebruik zelf niets van Nivea, maar heb toch even op de site gekeken, Jammer dat er geen ingrediënten bij staan, daar ben ik wel altijd nieuwsgierig naar.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 april 2012 at 10:10

   Dankjewel! IK wil ze ook echt vaker gaan opnemen (heb er ook veel ideetjes voor) maar telkens komt het er niet van… *shame on me*

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 24 april 2012 at 15:53

  Bedankt voor de link, interessant, maar zelf zou ik het dus niet doen (werk in een drogisterij/parfumerie zaak)

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 24 april 2012 at 15:27

  Leuk filmpje maar ik zou niet de dagcreme over je ogen gebruiken.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 24 april 2012 at 14:58

  Ik vind Nivea vaak wel erg fijn en prettig in gebruik! Gebruik nu ook een aantal producten , alleen dan van een andere lijn! :)

 • Avatar van Sals
  Reply Sals 24 april 2012 at 12:26

  Komt mooi uit! Mijn gezichtsverzorging is bijna op en ik heb geen zin meer om 50 euro eraan uit te geven.

  Hoe zit dat eigenlijk in de ochtend? Moet je dan ook de reinigingsmelk gebruiken of kan je deze achterwege laten? Ik heb het gevoel dat reinigingsmelk alleen voor het verwijderen van makeup is

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 april 2012 at 13:49

   Ik zou deze stap zelf niet overslaan, je haalt er toch het vuil wat ’s nachts uit je poriën komt en de ‘slaap’ mee van je gezicht. Daarnaast duurt het maar een minuutje in de ochtend om deze stap te doen, moet lukken toch? ;)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 24 april 2012 at 10:43

  Ik heb geen ervaring met deze serie, maar zeker wel met Nivea, ik vind het fijne producten.
  Ik maak mijn huid meestal schoon met een reinigigingsgel, en een lotion, daarna een dagcreme of s’avonds een nachtcreme. Maar ik wissel nog wel eens met producten, dan weer eens reinigingsmelk, dan weer een gel.
  Leuk filmpje overigens!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 april 2012 at 13:52

   Dankjewel! Vond het wel even spannend om van zo close-up mijn make-up te verwijderen op camera haha.

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 24 april 2012 at 09:07

  Grappig ik reinig op dezelfde manier, eerst met de vingers en daarna met een watje :]
  Je zou yogales moeten gaan geven…je stem is zo heerlijk ontspannend.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 april 2012 at 09:46

   Ah, vaker een filmpje opnemen dus? ;)

   • Avatar van Christa
    Reply Christa 24 april 2012 at 10:55

    Zekers……dat hoef je niet eens te vragen ;]]

 • Avatar van Laralaurentia
  Reply Laralaurentia 24 april 2012 at 08:26

  Ik gebruik de dagcreme! Daar ben ik erg tevreden over en zal ik ook zeker weer opnieuw kopen.

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 24 april 2012 at 08:07

  Deze producten heb ik al vaker gebruikt, zijn best wel fijn. Mijn favo oogmake-up remover is van Nivea.

 • Avatar van Yanna
  Reply Yanna 2 april 2012 at 14:55

  Lijken me heerlijke producten! Je hebt inderdaad een speciale manier van reinigen, maar het lijkt me wel een hele zachte manier! Misschien probeer ik het ook wel eens! Ik heb al helemaal zin om m’n make up er af te halen, haha:D

  xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 april 2012 at 15:18

   Lekker gevoel is dat altijd aan het einde van de dag he, je make-up eraf halen? ^^

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 2 april 2012 at 14:40

  Ik gebruik alleen maar nivea producten. Heb een hele schap vol.Zulke fijne producten.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 2 april 2012 at 14:19

  Ik heb de dagcreme voor de normale/gemengde huid en daar ben ik erg tevreden over.
  Inderdaad, zoals je zegt, fijne basisproducten, meer hoeft dat voor mij echt niet te zijn.
  Ik denk ik, wanneer mijn dagcreme op is, ik die dagcreme voor de gevoelige/droge huid eens ga uitproberen.

  • Avatar van Jessica
   Reply Jessica 2 april 2012 at 14:20

   Enig idee eigenlijk van de prijzen van de producten?

   • Avatar van Desirée
    Reply Desirée 2 april 2012 at 15:18

    Hi Jessica, ik heb de prijzen aan het artikel toegevoegd :)

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 2 april 2012 at 14:14

  Jeeeej een filmpje :)

  Ik gebruikte voorheen veel spullen van Nivea maar helaas kan ik er niet meer tegen. Ik vind Nivea echt een supermerk, alle producten zijn op elkaar afgestemd etc en het ruikt idd lekker. Mijn BFF is dus blij met alle Nivea producten die ik aan haar gegeven heb :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.