Beauty

Essie | Navigate Her lentecollectie 2012

3 april 2012

essie2012spring2 - Essie | Navigate Her lentecollectie 2012
De lakjes van Essie zullen vanaf nu een heel stuk gemakkelijker verkrijgbaar zijn, want vanaf april is dit mooie merk ook verkrijgbaar bij Etos en DA. Essie heeft een uitgebreide collectie nagellakjes van meer dan 100 basiskleuren en daar komt regelmatig een trendcollectie bij, zoals deze voor het voorjaar van 2012: Navigate Her. Uit deze collectie heb ik 3 lakjes om te laten zien: To buy or not to buy, Navigate her en A crewed interest. Drie zachte pasteltinten die perfect passen bij dit nieuwe seizoen.
essie2012spring1 - Essie | Navigate Her lentecollectie 2012
Essie is in 1981 opgericht door Essie Weingarten en het merk heeft haar thuishaven in New York. Naast de nagellakjes kan je in het assortiment ook producten vinden voor hand- en nagelverzorging en voor het herstel van nagelproblemen. Alle lakjes zijn vrij van DBP en formaldehyde. Essie lakjes komen in een flacon van 13,5ml met een witte dop en een plat kwastje, waardoor het lakken erg gemakkelijk en streeploos verloopt.

Voor deze voorjaarscollectie heeft Essie zich laten inspireren door sterke vrouwen die ernaar streven het meeste uit hun leven te halen. Het is tijd voor kleur op de nagels om de winterblues van ons af te schudden!

“Fortune favors the bold” aldus Essie oprichter en Global Creative Director Essie Weingarten, ofwel ‘geluk is de dapperen gunstig gezind’. ”Ik raak enorm geïnspireerd door vrouwen die groots durven denken, dromen waarmaken en hun instinct volgen. Vrouwen die er alles aan doen om het beste in zichzelf naar boven te halen en tot uiting brengen. Het type dat nooit blind vaart op haar charmes. Deze selfmade woman weet wat ze wil en hoe ze het moet krijgen. Ze vaart haar eigen koers, zit zogezegd op de plek van de bestuurderstoel en navigeert op die manier haar eigen weg door het leven. Met veel lef, humor en een neus voor stijl en de laatste modetrends.”
essie2012spring3 - Essie | Navigate Her lentecollectie 2012
A Crewed Interest
“Hoge ogen gooien, headturning momenten uitlokken en complimentjes vangen? Het lukt je gegarandeerd met deze delicate perzik tint.”

Normaal ben ik nooit zo van de nudekleuren, omdat ze bij mijn erg lichte huidskleur vaak een beetje viezig staan. En waar deze tint voor velen een licht peachy kleurtje is, maakt het voor mij een perfecte frisse nudekleur die heel chique staat. Nu al één van mijn favoriete kleurtjes ^^ Deze dekt in 3 dunne laagjes het mooist.
essie2012spring4 - Essie | Navigate Her lentecollectie 2012
Navigate Her
“Zij weet exact welke kant ze op moet gaan. Haar natuurlijke zelfvertrouwen is net zo verfrissend als het ontluikende groen van de lente.”

Een frisse, lentegroene tint die in 3 dunne laagjes het mooist resultaat geeft en opdroogt met een hoogglans. Perfect voor pasen of elke andere dag dat je lekker fris en ‘clean’ voor de dag wilt komen. Deze tint past ook weer perfect bij de pasteltrend voor deze lente.
essie2012spring5 - Essie | Navigate Her lentecollectie 2012
To Buy Or Not To Buy
“Zoveel keuzes, zoveel beslissingen te nemen. Gelukkig ben je van één ding zeker: deze bijzondere lila glans op de nagels charmeert iedereen.”

Ah, weer zo’n prachtige pasteltint maar deze keer met een bijzondere touch! Er zitten namelijk blauwe microshimmers in verwerkt die op de nagels in de zon echt een prachtig accent geven en deze lilatint net wat meer ‘shwung’ geeft. I love it! Ook deze kleur dekt in 3 dunne laagjes het mooist.
Packs range - Essie | Navigate Her lentecollectie 2012In de complete voorjaarscollectie vind je ook nog 3 meer opvallendere kleuren terug, het rode Olé Caliente, het oranje Orange, It’s Obvious en het roze Tour De Finance. Ook weer erg mooi als contrast met de zachte pasteltinten en weer perfect voor bij de andere trend op dit moment: colourblocking!

De lakjes van Essie lakken erg prettig, drogen snel op en hebben een creamy finish met een mooie glans. Deze Navigate Her lentecollectie is nu verkrijgbaar bij Etos en DA voor €9,95 per flacon met 13,5ml inhoud.

Welk kleurtje uit deze collectie spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 8 april 2012 at 21:18

  Wat een prachtige pastel kleurtjes, Essie lijkt me echt een heel fijn merk. Heb er nog niks van maar hopelijk komt daar binnenkort verandering in. Anyway, fijne swatches, en wat een mooie kleuren zijn het!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 april 2012 at 09:31

   Ik vind het echt fijne lakjes ook en de potjes zijn zo pretty <3

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 6 april 2012 at 17:07

  Wauw ze zien er allemaal supermooi uit! Ik denk dat ik die eerste ga kopen haha, echt een prachtig kleurtje <3

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Heb jij het mooiste haar van Nederland?

Dan zijn Andrélon, Thijs Willekes en Grazia op zoek naar jou! Surf naar de website van Andrélon of doe mee via de...

Sluiten