Beauty

Glossybox | April

25 april 2012


Mocht je de Glossybox nog niet ontvangen hebben, lees dan niet verder! Heb je hem al wel ontvangen òf ben je te nieuwsgierig, lees dan zeker verder en kijk mee naar het uitpakken van mijn Glossybox van deze maand. Deze keer is het een lente editie vol met producten om spring-proof voor de dag te komen.

Dit is de inhoud van mijn box, leuk! De inhoud van deze maand wisselt ook weer, dus niet iedereen heeft dezelfde inhoud. Alle abonnees ontvangen een mascara van Yves Saint Laurent, en afwisselend daarnaast een shampoo van Kérastase, een hand- & nagelcrème of een bodybutter van H2O+, wimperserum van RevitaLash, een haarproduct van Indola, drie geurstaaltjes van Robert Piguet en/of een nagellak van Essie.

“De zon begint voorzichtig te schijnen, de stadsparkjes staan in bloei en de eerste officiële rokjesdag heeft zich al aangediend. Kortom: het is lente! Voor echte beauty liefhebbers betekent dit dus ook nieuwe en verfrissende cosmeticatrends. Voor het nieuwe seizoen presenteren wij daarom een originele selectie van diverse luxe merken en verzorgingsproducten waarmee je helemaal spring-proof je eerste zonnegroet kan maken. Door alle producten eerst op je gemak te testen, zal je deze lente geen miskopen op cosmeticagebied doen en ben je helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!”

Deze handcrème van H2O Plus is lekker lichtgewicht van textuur, waardoor hij snel intrekt en geen plakkerig of vet gevoel achterlaat. De crème is verrijkt met zee-extracten, zijdeproteïne, vitamine E en aloë vera. Deze samenstelling herstelt de vochtbalans, waardoor je handen weer zijdezacht aanvoelen.

In de box zit een tube van 15ml (handig voor in de handtas!), een fullsize van 244ml kost €15,75.

Deze unieke geuren van Robert Piguet worden gedragen door sterren zoals Madonna, Kim Basinger en Uma Thurman. Robert Piguet is de meest Parijse ontwerper van alle modeontwerpers en de geuren zijn heel bijzonder. Bandit (frisse groene bloemen, houtsoorten, leder en kruiden) is de favoriet van mijn man en Baghari (levendige citrus, rozen, jasmijn, sinaasappelbloesem, iris, amber en vanille) en Fracas (tuberose, jasmijn, jonquil, gardenia, lelietje van dalen, iris, witte bloemen) vind ik alletwee lekker, maar de laatste spreekt me net wat meer aan.

In de box zitten 3 samples van 0.8ml, een fullsize Eau de Parfum van 100ml kost €125,00.

Van Kérastase ben ik op dit moment de hele Cristalliste lijn aan het testen en de eerste ervaring is positief. Leuk dus dat er een handige reisflacon van de shampoo in de box van deze maand zit. Deze producten bevatten het LIquid Light Complex waardoor je haar wordt getransformeerd tot een luchtig geheel, met een gladde, glanzende en vederlichte touch.

In de box zit een flacon van 80ml, een fullsize van 250ml kost €16,50.

Een product wat ik altijd eens wilde gaan testen, maar eerlijk gezegd niet het geld voor over had was een wimperserum waarvan je wimpers dikker en langer moeten worden. In deze box zit een sample-verpakking van RevitaLash, dus kan ik het toch eens gaan proberen. Ik ben heel benieuwd!

In de box zit een verpakking van 1ml, een fullsize met 3,5ml kost €99,95.

De perfecte mascara heb ik in al mijn jaren mascaragebruik nog nooit gevonden, dus een nieuwe mascara uitproberen vind ik dan ook helemaal geen probleem! Deze volume effet faux cils shocking mascara van Yves Saint Laurent belooft veel moois: buitensporig veel volume èn langere, gekrulde wimpers. Klinkt goed!

In de box zit een sample van 2ml, een fullsize met 6,4ml kost €30,48.

Ik vind het weer een erg leuke inhoud deze maand, al moet ik eerlijk zeggen dat ik ook wel graag een mooi lakje van Essie erin terug had willen vinden ;) Ach, je kan niet alles hebben natuurlijk! Voor meer informatie inclusief tips & tricks over bovenstaande producten en waar je ze kan kopen kan je een kijkje nemen op de website van Glossybox.

De Glossybox is een maandelijkse cadeaubox die je als abonnement ontvangt voor €12,50 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Voor eerdere artikelen over de Glossybox kan je gebruik maken van de zoekfunctie rechtsbovenin deze website, of neem een kijkje op Glossybox.nl voor meer informatie.

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 28 april 2012 at 11:16

  Leuke inhoud, ik heb geen abonnement op de boxen.

 • Avatar van Kim Joosten
  Reply Kim Joosten 26 april 2012 at 08:55

  Hallo
  Ik vind de inhoud van mij eerste glossybox best leuk. Vooral de make up kwam als geroepen aangezien ik alleen nog maar een beetje mascara in huis heb. Ik ben niet zo’n make up gebruiker maar door deze box vind ik het weer leuk! :-D

  Iemand ervaring met andere boxen als: truly yours, beauty en blend box?
  Laat even weten want deze lijken me ook leuk :D

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 25 april 2012 at 19:50

  Leuke inhoud :D x

 • Avatar van ramona
  Reply ramona 25 april 2012 at 18:51

  In mijn box zaten: de 3 geurtjes. Een Essie nagellak. leave-in conditioner spray. Ysl mascara. En een hand/ nagelcreme

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 25 april 2012 at 18:38

  Jeetje leuke inhoud zeg, nu krijg ik toch wel weer een beetje spijt dat ik mijn account heb opgezegd :( Geniet van de producten!!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 25 april 2012 at 14:58

  denk da tk hem deze maand tot nu toe het leukst vind (alleen dan wel met essie nagellak ipv de parfum testertjes..)

  toch ben ik nog steeds blij dat ik hier geen abbonnement op genomen heb…

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 25 april 2012 at 14:53

  I like! Ik vind de inhoud nu leuker dan de vorige keren denk ik!

 • Avatar van Brigitta
  Reply Brigitta 25 april 2012 at 14:37

  Ik heb sinds kort de nieuwe Beautybox en daar zitten tot nu toe nog 3 fullsize producten in voor diezelfde 12,50, nu heb ik natuurlijk nog maar pas 2 keer deze box ontvangen want hij is nog vrij nieuw dus moet ook nog afwachten of hij zo blijft met de fullsize uitvoeringen. Ik vind dus tot nu toe de Beautybox beter ten opzichte van de Glossybox en las dat er ook al veel overgestapt zijn naar de Beautybox ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 april 2012 at 14:57

   In vorige edities van Glossybox zaten ook fullsize producten, ik denk dat het deze keer door de duurdere mascara en wimperserum allemaal samples zijn? Alsnog erg leuk want het zijn ruime samples ^^ Ben trouwens ook wel benieuwd naar de andere boxxen!

   • Avatar van Brigitta
    Reply Brigitta 25 april 2012 at 17:28

    Inderdaad het blijft zowiezo leuk, lijkt elke maand weer een cadeautje wat je krijgt haha. Ik zou zeggen, neem een kijkje op mijn blog ;) daar kan je de inhoud van de eerste 2 Beautyboxen zien :)

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 25 april 2012 at 13:44

  Die van jou is goed gevuld, bij andere meiden zag ik minder goed gevulde boxen, zelf heb ik hem deze maand niet, vraag me wel af of het wimper serum echt werkt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 april 2012 at 14:58

   Als het goed is zou elke box toch zeker 5 verschillende producten moeten hebben? Het serum ga ik zelf nu uitgebreid testen de komende tijd :)

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 25 april 2012 at 13:30

  Toffe spulletjes! Ik ben benieuwd of het serumspul voor je wimpers echt werkt :)

 • Avatar van Amy
  Reply Amy 25 april 2012 at 12:58

  Ik ben erg benieuwd naar de Revitalash!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 25 april 2012 at 10:44

  Wat jammer dat je 3 staaltjes krijgt OF een Essie lak. Niet echt een leuke verrassing lijkt mij.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 april 2012 at 15:00

   De inhoud is inderdaad heel wisselend. Een Essie lakje was ook erg tof geweest, maar ik ben wel blij dat ik deze bijzondere geuren nu eens heb kunnen besnuffelen en een paar keer kan dragen ^^ *geurenmens*

 • Avatar van Yara
  Reply Yara 25 april 2012 at 10:27

  Ah leuke inhoud!!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 25 april 2012 at 10:26

  Dat ziet er leuk uit allemaal. Ik was dus zo nieuwsgierig om te komen spieken ;-)

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 25 april 2012 at 10:20

  Leuke inhoud ! Hoop dat het gauw naar België komt, het duurt wel erg lang !

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 25 april 2012 at 10:19

  Ik heb hem nog niet binnen, kennelijk doet de postbode in Enschede het rustig aan, vooral op de campus! Denk dat het nog wel een dag of 2 duurt voor ik mijn box binnen heb…
  Maar zit mooi spul in zeg! Ik denk dat dat wimperserum wel iets is voor mijn moeder, die heeft echt heel weinig en heel dunne wimpers, die kan dat veel beter testen dan ik denk ik ;-)

 • Avatar van Blosh Time
  Reply Blosh Time 25 april 2012 at 10:16

  Leuk! Ik denk dat de mijne vandaag wordt gebracht maar ben gewoon aan het werk dus even afwachten wanneer hij echt afgeleverd wordt. In ieder geval leuk om alvast te weten wat erin zit, ik was zo nieuwsgierig ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.