Beauty

hannah | Body Travel Kit

11 april 2012


Ohhh ideaal voor op vakantie, voor weekendjes weg of als je ergens gaat logeren en je toch je favoriete producten mee wilt nemen! hannah komt met deze Body Travel Kit met daarin 3 huidverbeterende lichaamsproducten: Shower Treatment, Body Oil en Body Cream. Ik had 2 van deze producten al in een formaat van 500ml en ben echt heel erg blij dat ik ze nu ook in een kleine verpakking heb, want dat is een heel stuk handiger en zo kunnen mijn favoriete producten overal mee naartoe.


Shower Treatment
Dit product is echt ideaal voor onder de douche als je een droge huid hebt, hij legt tijdens het reinigen namelijk een natuurlijk beschermlaagje op de huid waardoor deze niet uitdroogt. De basis bestaat uit sojaboonolie, welke vochtregulerend werkt en de huid heerlijk zacht maakt, en is aangevuld met o.a. calendula, vitamine C en E en lecithine.

Je kan dit product het beste gebruiken door even onder de douchestraal vandaan te komen en de tijd te nemen je lichaam in te smeren. Je zal merken dat het product, ondanks dat het een olie is, toch heel gemakkelijk uitsmeert. Zodra je het gaat afspoelen wordt het een melkachtige substantie en is het gemakkelijk te verwijderen. Je voelt direct dat de huid lekker zacht is en de geur is heerlijk fris. Deze olie is ook perfect om je mee te scheren trouwens!


Body Oil
Deze lichaamsolie heeft een basis van macadamia-olie gecombineerd met arganolie, waardoor het veel essentiële vetzuren, linolzuur en vitamine E bevat. Dit maakt het een heerlijk voedende, beschermende, herstellende olie die heerlijk aanvoelt op de huid en deze gekalmeerd achterlaat met een heeeeel zachte geur en ook aan te raden is voor na het zonnebaden en ter verlichting van eczeem.

Je hebt maar een klein beetje product nodig per keer en door de handige sprayflacon kan je de hoeveelheid die je wilt gebruiken goed doseren. Je kan deze olie ook gerust gebruiken voor na het scheren waarmee het samen met de Shower Treatment een perfect paar maakt.


Body Cream
Deze rijke crème heeft een basis van macadamia-olie die intens voedingsrijk is en zit vol met antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen. Het bevat ook huididentieke vetten waardoor de kans op huidirritaties minimaal is. Daarnaast zit er cafeïne in, wat een vochtafdrijvende werking heeft en de doorbloeding stimuleert,  sheaboter, wat naast de voedende eigenschappen ook nog eens anti-irriterend werkt en vitamine E. Deze bodycrème heeft ook weer een heerlijke, zachte geur en laat mijn drogere huid lekker soepel aanvoelen.

Alledrie de producten zijn enorm zuinig in gebruik, hebben een zachte geur (niks overheersends, fijn zodat elk parfum ermee te combineren is) en laten in combinatie met elkaar mijn droge en gevoelige huid een heel stuk meer comfortabel aanvoelen. Daarnaast krijgt mijn huid na enig gebruik ook een mooie glow mee en voelt het steeds zachter aan. Ik was al fan van de Shower Treatment en Body Oil en vind het geweldig dat ik hier nu ook handige reisverpakkingen van heb. De Body Cream is een welkome aanvulling op de andere producten en is ook erg fijn om in de tas bij je te hebben om even snel handen, armen en onderbenen in te kunnen smeren als je onderweg bent en voelt dat je huid wel wat extra’s kan gebruiken. Doordat de producten zo voedend zijn zullen ze in de zomer ook perfect zijn voor na het zonnen, dagjes buiten etc. waarna mijn huid altijd wel wat extra liefde kan gebruiken.

Deze Body Travel Kit bevat bovenstaande producten in verpakkingen van 100ml per stuk en is verkrijgbaar voor €49,00 via de hannah huidcoaches en de hannah webwinkel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 12 april 2012 at 21:16

  Ook boven mijn budget, maar ziet er uit als een fijne set.

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 11 april 2012 at 20:37

  Lijkt me echt heerlijk!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 11 april 2012 at 19:19

  Die Shower Treatment klinkt goed!! Fijn setje!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 11 april 2012 at 11:30

  Handige set! Lijken me erg fijn! :D

 • Avatar van LindaB
  Reply LindaB 11 april 2012 at 11:08

  Persoonlijk lijken mij dit hele fijne producten. Vooral omdat ik op sommige plekken (zoals scheenbenen) een zeer droge huid heb.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 april 2012 at 14:34

   Dan zouden dit inderdaad heerlijke producten zijn, ze helpen mij bij mijn droge huid in ieder geval erg goed :)

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 11 april 2012 at 10:38

  Deze kit lijkt me echt heerlijk! xoxo

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 11 april 2012 at 10:36

  Oh lijken me heerlijke producten !

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 11 april 2012 at 10:11

  Dit noem ik nou eens een handig kitje! Fijne producten lijken het me ook..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 april 2012 at 14:35

   Jaaa, echt superhandig voor vakantie omdat de flacons heel handzaam zijn zonder dat er echt superweinig in zit dus je kan er toch ook weer een lekkere tijd mee vooruit! :D

 • Avatar van hollandabeauty
  Reply hollandabeauty 11 april 2012 at 10:06

  Wouh ideaal om mee te nemen en Hannah heeft echt kwaliteit.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 april 2012 at 14:35

   Ik vind de producten van hannah ook erg fijn van kwaliteit, merk direct verschil in mijn huid als ik het even gebruik weer :)

 • Avatar van paula
  Reply paula 11 april 2012 at 10:03

  ik heb bij Silja een hannah set gewonnen dus die kan ik binnenkort gaan uitproberen! Leuke reisset, helaas way over mijn budget! maar het klinkt als heerlijke producten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 april 2012 at 14:36

   Wat heerlijk, gefeliciteerd! Welke producten heb je gewonnen? :)

   • Avatar van Paula
    Reply Paula 11 april 2012 at 14:51

    Ik heb een setje gewonnen twv 95€ (wow!) met
    Een toilettas
    Cleansing Milk
    Sensitive Skin lotion
    Vitamin complex
    24 hour Skin Balancing

    Zoals ik al zei is Hannah voor mij echt ver boven mijn budget (uitwonende student, en sinds er bij mijn vorige baantje bezuinigd werd waardoor ik eruit moest per 1 januari, lukt het me nog steeds niet om een bijbaantje te vinden (ben 22 dus word steeds afgewezen omdat ik te oud ben). Toen ik werkte was het al een ’te duur’ merk voor me, maar nu dus helemaal! Koop helemaal niks meer qua beauty voor mezelf, en daarom ben ik super blij dat ik deze set heb gewonnen :) echt een tof cadeautje en ben ook heel erg benieuwd naar de producten! Want ik lees zoveel positiefs overal er over!

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 11 april 2012 at 15:22

     Ah, die heerlijke set! Ik heb hem een tijd geleden ook enkele keren mogen verloten en enkel positieve berichten gehad van de winnaars. Heb enkele producten hieruit zelf ook en vind ze heerlijk <3 Lekker ervan genieten! ^^

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 11 april 2012 at 08:20

  Wat een mooi setje, zeker handig voor op vakantie of een weekendje weg! Vind de producten van hannah sowieso heel fijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 april 2012 at 14:36

   Fijne producten zijn het he? Met welke heb jij ervaring? ^^ *nieuwsgierig*

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 11 april 2012 at 01:57

  De shower treatment lijkt mij heel erg apart!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 11 april 2012 at 01:46

  het lijken me heerlijke producten.
  de olie die een melkachtige iets veranderd producten vind ik grappig en erg handig.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 april 2012 at 14:37

   Het is vooral zo handig omdat je er dus niet zo glad/vettig van blijft, terwijl het wel zo goed voedt :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.