Fashion

I’m in love with… BY-BAR!

12 april 2012

Soms loop je tegen een merk aan waar je daarvoor nog nooit van had gehoord (shame on me!) maar waarvan je direct weet dat het een merk is wat bij je past. Zo had ik dat met BY-BAR, een kleding-, sieraden- en accessoireslabel waar ik kennis mee maakte bij een PR bureau. Na een leuk gesprek gehad te hebben met de ontwerpster zelf en het zien van een deel van de collectie was ik om en ondertussen heb ik al een flinke wishlist met tassen, accessoires en sieraden die ik graag zou willen hebben. *oops*…

BY-BAR is het label van Barbara wat ontstond in 2008. Vanwege haar eerdere werk als inkoopster maakte ze veel reizen, kwam ze telkens weer geïnspireerd terug en nam ze producten mee die vervolgens erg in de smaak vielen bij vriendinnen. Zo ontstond het idee om hier iets mee te gaan doen en ontwierp ze een paar oorbellen met materialen uit Jaipur, India. Dit eerste paar oorbellen is uiteindelijk uitgegroeid tot een totaal op elkaar afgestemde collectie van kleding en bijbehorende accessoires. Barbara kan al haar impulsiviteit, ondernemerschap en creativiteit kwijt in haar label BY-BAR waarbij omgeving, cultuur en ambachtelijkheid centraal staan. Elk item is door Barbara zelf ontwikkeld en het grootste gedeelte van de productie vindt plaats in India, Portugal en Italië. Enkele keren per jaar reist ze af naar India om zo het persoonlijke contact met de fabrikanten te onderhouden en nieuwe inspiratie op te doen.

Hierboven zie je een klein deel van de collectie waarmee ik kennis maakte bij het PR bureau van BY-BAR. De kleding is voor mij persoonlijk wat minder interessant omdat ik een plussize dame ben en deze kleding hier niet voor gemaakt is, al moet ik wel zeggen dat de kleuren, afwerkingen en modellen me wel heel erg aanspraken. Ik ben bij dit merk compleet gevallen voor de tassen, sieraden en prachtige shawls.

Je ziet over het algemeen zachte, vrouwelijke en aardse kleuren en modellen waarbij de eenvoud siert en waarbij je veel met elkaar kunt combineren. Zo kan je natuurlijk enkele ringen en/of armbanden bij elkaar dragen in de kleuren en modellen die jij het mooist vindt, zodat het helemaal bij je past. De producten zijn allemaal gemaakt van mooie materialen en als je er op de juiste manier mee omgaat kan je erg lang plezier hebben van je aankoop.

Ik kreeg bovenstaand armbandje mee wat perfect draagt bij m’n geliefde Triwa horloge en heerlijk zomers is. Bij het armbandje zat een lint met de opdruk: “I hope this new BY-BAR piece will give you lots of joy & happiness in life. Treat with care & wear with confidence.” Naast dat de producten allemaal van een mooie kwaliteit zijn en mooi zijn afgewerkt, zijn ze ook nog eens erg betaalbaar. Zo liggen de prijzen van de sieraden op maximaal €40,00 per stuk, maar heb je al oorbellen voor €14,95 en een ring vanaf €19,95.

Ik ben verliefd! Dit is echt mijn stijl sieraden en ook nog eens in de kleuren die mij erg aanspreken ♥ De items van BY-BAR zijn verkrijgbaar bij deze verkooppunten, homesales en via de webwinkel. Je kan in de webshop betalen via bankoverschrijving, iDeal en PayPal, de verzendkosten bedragen €6,50 per bestelling en je hebt deze binnen enkele werkdagen in huis. BY-BAR is ook te volgen via Facebook en Twitter.

Spreekt deze stijl van sieraden jou ook zo aan of ben je meer van de uitbundigere accessoires?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 15 april 2013 at 21:23

  Wat een prachtige sieraden, vooral de armband is schitterend!

 • Avatar van Laura Spring
  Reply Laura Spring 15 april 2012 at 23:01

  Wauw wat prachtig zeg!!!

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 15 april 2012 at 16:23

  Leuk armbandje :)

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 13 april 2012 at 17:01

  Leuk armbandje!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 12 april 2012 at 21:23

  Ik heb eens even rondgesnuffeld uiteraard, het is niet helemaal mijn stijl, maar de webshop ziet er prachtig uit. Verzorgd en lekker licht, fris en overzichtelijk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 april 2012 at 22:41

   Ik vind zulke webwinkels ook zo heerlijk rondneuzen en shoppen ^^

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 12 april 2012 at 21:20

  Hier ga ik ook snuffelen, wat een leuke dingen. Armbandje is ook echt mijn ding, de tas vind ik erg leuk, en zie veel meer leuke dingen. :-)

 • Avatar van toadette
  Reply toadette 12 april 2012 at 15:40

  Ik vind dat armbandje echt prachtig :)! Ik hou van deze stijl :)! Ik ga nu gelijk even verder kijken op de site van BY-BAR ;)!

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 12 april 2012 at 12:25

  Dat armbandje is echt prachtig ! Zo’n mooie, zomerse kleur !

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 12 april 2012 at 11:52

  wat een mooi armbandje! helemaal mijn smaak :)

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 12 april 2012 at 11:25

  heb even snel gekeken. Super leuk! Vanavond even rustig verder snuffelen :)

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 12 april 2012 at 11:21

  wat een leuke sieraden :) ik ga zo snel eens even een kijkje op de site nemen!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 12 april 2012 at 10:31

  Omg, mint en goud.. wat een prachtige combinatie! Ik ben helemaal weg van BY-BAR haar style, vooral dit armbandje is echt pretty!

 • Avatar van Brenda Oosterbaan
  Reply Brenda Oosterbaan 12 april 2012 at 10:30

  Ik heb een tijdje terug een kadobon gewonnen van by bar. En heb er toen een super mooi vest(ben ook een plussize lady) en gave armbanden besteld. Super kwaliteit. Echt een aanrader!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 april 2012 at 10:59

   Wat enorm leuk dat je een kadobon gewonnen had! Ik vind het ook echt prachtige producten :)

 • Avatar van Fragrances
  Reply Fragrances 12 april 2012 at 10:10

  Ik vind deze stijl eigenlijk ook heel leuk. Cute!

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 12 april 2012 at 10:08

  Oh wat een leuke spulletjes !

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.