Beauty

Innéov | Voedingssupplementen voor huid en haar

16 april 2012


Een paar weken geleden was ik aanwezig bij een persmeeting waarbij ik onder andere kennis maakte met de voedingssupplementen van Innéov. Dit is een merk wat is ontstaan uit een samenwerking tussen L’Oréal en Nestlé om zo het beste van huid- en haarbiologische research en voedingsresearch te combineren tot het beste van beide werelden. In verschillende landen slikken mensen al jaren supplementen voor huid en haar en het komt nu ook in Nederland langzaam binnen. Interessant!

De producten van Innéov bevatten micronutriënten die zijn geselecteerd vanwege hun effectieve werking, in de juiste doseringen. Probiotica, fytonutriënten en essentiële aminozuren doen zo hun werk om de schoonheid en de gezondheid in de kern van het menselijk lichaam te activeren, met betere, duurzamere en completere resultaten. De actieve ingrediënten zijn geselecteerd om elk huid- en haarprobleem doelgericht aan te kunnen pakken, in voedingsdoses waarvan de werking op de bewuste problematiek is aangetoond in het laboratorium of tijdens klinisch onderzoek.

Dankzij unieke transformatieprocedés is de opname van deze actieve ingrediënten verbetert, waardoor er van elk ingrediënt een voldoende hoeveelheid aankomt in de huid of in het haar om daar effectief te kunnen zijn. Er zijn meer dan 50 klinische bewijzen van effectiviteit en huidtolerantie, onder toezicht van dermatologen en voedingsdeskundigen. Behalve de zonneproducten duurt het zo’n 3 maanden voor je resultaat ziet van de supplementen, maar je kan daarvoor ook al veranderingen waarnemen in huid en/of haar.

Er zijn 6 verschillende supplementen:

Anti Haaruitval-mannen: formule voor mannen met Dennen-fytosterolen en gepatenteerde Taurine om te helpen van binnenuit de 4 biologische oorzaken van haaruitval bij mannen te bestrijden. Belofte: -29% haar in de uitvalfase, +14% meer haar per cm²

Anti huidveroudering & versteviging: voedingsconcentraat met lacto-lycopeen gericht op elke cm² van de huid voor een doeltreffende anti-huidveroudering, zichtbaar op het gezicht en het lichaam. Belofte: +11% meer stevigheid, -26% minder rimpels, +14% meer hydratatie.

Haarvolume: exclusieve formule met gepatenteerde taurine dat helpt het haarzakje extra te versterken en te beschermen, om haaruitval te helpen tegen te gaan. 64% van de vrijwilligers constateerden minder haaruitval.

Intensieve Zon Antiox: de eerste antioxidante zonvoorbereider met vruchtenextract van Emblica, om stralend en egaal bruin te worden, met minder zichtbare pigmentvlekken. Helpt de huid voor te bereiden op de zon, helpt cellen te beschermen tegen vrije radicalen door blootstelling aan de zon en zorgt voor een subliem bruin en stralende homogenere huid voor 92% van de vrouwen. Dit supplement vervangt geen antizonnebrandcrème met SPF!

Zongevoeligheid: de eerste zonvoorbereider met Skin-Probiotic™ die helpt het weerstandsvermogen van de huid tegen de zon te verbeteren. Belofte: minder overgevoeligheid bij 93% van de vrouwen. Helpt de celbescherming van de huid van binnenuit te verbeteren, zorgt voor minder overgevoeligheid voor de zon en de gebruinde kleur blijft homogeen en de huid is minder uitgedroogd. Dit supplement vervangt geen antizonnebrandcrème met SPF!

Anti-Aging Huidcellen: helpt celveroudering vertragen van diep in het organisme tot aan het huidoppervlak. Met selenium, Vitamine C en Hesperidine, die het cel-DNA helpt beschermen tegen schade ten gevolgen van dagelijkse stress en zorgt voor een globale vertraging van de celveroudering in lichaam en huid.

Van alle varianten slik je 1 a 2 tabletten per dag en zoals je aan de grootte van de tabletten/capsules hierboven kunt zien is dit goed te doen. De linker (Zongevoeligheid) lijken heel groot, maar zijn gewoon normale capsules.

Aangezien ik een erg lichte huid heb leek het mij de juiste keuze om te beginnen met de Zongevoeligheid capsules zodat ik mijn huid van binnenuit voorbereid op de zon en wie weet, voor de verandering, wel eens een heel licht tintje zal krijgen en niet zoveel irritatie etc. door de blootstelling aan fel zonlicht de komende lente/zomer. Natuurlijk zal ik me ernaast ook nog in blijven smeren met antizonnebrandcrème, maar ik ben heel benieuwd of ik een verschil zal gaan merken.

Voor meer informatie over de verschillende producten en de verkooppunten kan je een kijkje nemen op Inneov.nl. De prijs van de producten ligt tussen de €16,95 en €29,95 per verpakking waar je een maand mee kan doen.

Slik jij supplementen die voor verbetering van haar, huid, nagels o.i.d. moeten zorgen en merk jij verschil?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van inneov
  Reply inneov 11 april 2013 at 19:11

  goed artikel over fijne producten

 • Avatar van Blosh Time
  Reply Blosh Time 22 april 2012 at 19:48

  Ik slik niet van dit soort specifieke elementen maar drink iedere dag een glas met een portie Green Superfood, dat is een poeder met allemaal hele gezonde groenten zoals tarwegras e.d. Eén zo’n portie staat gelijk aan 8 porties groente/fruit. Ik geloof dat als je lichaam van binnen gezond is, je dat van buiten ook ziet aan je huid en je haar. En ik moet zeggen dat mijn huid inderdaad een gezonde glow heeft de laatste tijd!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 april 2012 at 08:26

   Oeh, je maakt me wel heel nieuwsgierig naar dat Green Superfood. Waar haal je dat?

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 18 april 2012 at 16:00

  Ben hier erg benieuwd naar!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 16 april 2012 at 18:35

  Nee, dat slik ik niet. Op dit moment wel antibiotica haha, maar dat heeft naast mij (hopelijk) beter maken geen ander positief effect :P

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 april 2012 at 09:07

   In ieder geval heel erg veel beterschap toegewenst dan! :)

   • Avatar van Vera
    Reply Vera 17 april 2012 at 09:10

    dankjewel! :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 16 april 2012 at 16:28

  Ik zou ’t zelf niet zo snel doen, zulke supplementen :) Ik hou het puur natuur haha!
  Oke, stiekem nagelharder voor sterkere nagels enzo, maar that’s it.

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.