Huis & interieur

Kruidvat geurstokjes (budget interieur tip!)

18 april 2012


Ik hou er van om mijn huis, of een kamer, subtiel een fijne geur mee te geven zonder dat daarvoor een apparaat in een stopcontact moet of er hitte bij moet komen zoals bij een oliebrandertje. Geurstokjes zijn hiervoor een fijne uitkomst en je hebt ze van veel verschillende merken en in veel verschillende prijsklasses. Kruidvat heeft ook van deze geurstokjes in het assortiment, in 5 verschillende geuren: jasmijn, vanille, rozen, groene thee en orchidee.

Ik heb op mijn werkkamer boven mijn bureau de orchidee variant al zo’n anderhalve maand staan en je ziet dat deze pas op de helft is. Ik gok dat een verpakking geurstokjes dus zo’n 3 maanden mee zal gaan en als je elke week even de stokjes omdraait heb je echt continue een subtiele geur in een ruimte. Heerlijk! De stokjes zijn gemaakt van riet, waardoor ze de gemengde geurolie gemakkelijk opnemen en kunnen afstaan. Ze zitten in het vaste assortiment van Kruidvat en kosten slechts €1,99 per stuk.

Naast de heerlijke subtiele geur vind ik het ook nog eens erg leuk staan op een plankje of in een kast ^^ Welke geur lijkt jou het lekkerst?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 25 april 2012 at 14:01

  Deze heeft me moeder gister gekocht voor een vriendin van haar als klein cadeautje, zelf hebben we meestal geur kaarsen.

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 24 april 2012 at 16:54

  Hmmm. Jammer dat ze geen frisse geur hebben zoals ‘katoen’ of iets dergelijks. Ik vind geuren zoals vanille al snel te zwaar worden!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 april 2012 at 23:10

   De orchidee en groene thee zijn best subtiel nog, misschien staan er snuffelflacons in de winkel?

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 20 april 2012 at 19:32

  Leuke tip, die ga ik denk ik maar eens inslaan :)

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 20 april 2012 at 10:54

  Hoo daar ga ik zeker eens naar zien
  ik volg je trouwens via bloglovin,
  volg je me terug? xx

 • Avatar van Kevser
  Reply Kevser 19 april 2012 at 15:33

  Oe!! Jasmijn, groene thee en orchidee lijken me heerlijk!!! Ga vanavond meteen kijken!

 • Avatar van Interieurstyling
  Reply Interieurstyling 19 april 2012 at 09:15

  Leuke tip, er zit inderdaad altijd veel prijsverschil in de geurstokjes. Deze is helemaal niet duur, ben benieuwd of de geuren sterk zijn.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 april 2012 at 08:32

   Ik vind ze zelf sterk genoeg voor een fijne geur in huis :)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 18 april 2012 at 22:47

  Vanille en orchidee lijken mij lekker, maar manlief houdt niet van vanille, dus wordt het denk ik orchidee. (mijn favoriete bloem ;) ). Weer een leuke tip!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 18 april 2012 at 21:01

  Ik denk dat ze allemaal wel fijn ruiken!

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 18 april 2012 at 20:52

  Ik heb ze nog niet gezien maar ik wil ze wel erg graag hebben. Het nieuwe assortiment van kruidvat(wat op dat bloggersevent werd gepresenteerd) is sowieso heel fijn en ben vandaag de Master Perfumer luchtjes tegen het lijf gelopen en die zijn ook al heel erg lekker:D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 april 2012 at 22:33

   Er zitten inderdaad veel fijne producten aan te komen van Kruidvat eigen merk. Welke van de geuren vind jij het lekkerst ruiken? :)

   • Avatar van Christel
    Reply Christel 19 april 2012 at 02:03

    Eigenlijk vond ik ze allemaal heel erg lekker, ook voor de heren. Maar ik denk dat ik Amber nr. 53 de lekkerste vond.
    Ik was ook wel even verbaasd dat ik Orange blossom nr. 15 ook erg lekker vond. Ik houd normaal gesproken helemaal niet van mandarijn, sinaasappel of neroli maar toch wil ik deze ook graag hebben. Bovendien kan dat ook makkelijk voor zo’n klein prijsje. Net als deze geurstokjes^^

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 18 april 2012 at 20:51

  Ik ben dol op geurstokjes! Ik heb op dit moment stokjes van de AH, ook erg lekker! Als deze op zijn probeer ik deze van Kruidvat denk ik.

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 18 april 2012 at 20:46

  wat een leuke tip :D

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 18 april 2012 at 19:59

  Wat een fijne tip! Daar ga ik zeker eens even naar kijken :)

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 18 april 2012 at 19:32

  Klink lekker!

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 18 april 2012 at 19:27

  Bedankt voor je leuke budget-tip. Jasmijn en orchidee lijkt me heerlijk. Het staat nog mooi ook. Ga ik kopen!

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 18 april 2012 at 19:25

  Ik wou ze afgelopen weekend meenemen maar toen kon ik ze niet vinden. Ze lijken me wel erg lekker!
  Liefs

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 18 april 2012 at 17:46

  ik heb ze nog niets gezien want ik wou ze wel kopen.
  maar de kruidvat waar ik altijd lijken ze een beetje achter te lopen met alles.
  alle geuren vind ik wel interessant

 • Avatar van deijsprinses
  Reply deijsprinses 18 april 2012 at 17:30

  Geen geld! Moet ik aanschaffen!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 18 april 2012 at 17:23

  Wat staat dat super leuk! Als ik een eigen huisje had, dan had ik ze ook zeker aangeschaft!

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 18 april 2012 at 17:12

  Oké dat is niet duur! Heb staan twijfelen van zal ik het doen of niet, want heb ze wel zien liggen. Nu heb ik zoiets van had ik ze toch maar meegenomen. Aan de andere kant ik heb nu een aromabrander en dat is ook wel lekker en heb heel veel van die soy wax gekocht dus ik kan eigenlijk voorlopig voort.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 april 2012 at 17:16

   Welke geurtjes heb je allemaal gekocht van de soy wax? :)

   • Avatar van Agnetha
    Reply Agnetha 18 april 2012 at 17:34

    Oeh heel veel XD winter rose, candy, american dream 2, strawberry rhubarb, oriënt, winter woods, creamy candy, out on a limb, honeywash (ook een sugar scrub van) en nog veel meer… te veel XD.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 18 april 2012 at 16:17

  Goeie tip, indeed. Ik hou van die geurstokjes in mijn kamer :D! Rose lijkt me heerlijk!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 18 april 2012 at 15:59

  Groene thee en jasmijn lijken me heerlijk!

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 18 april 2012 at 15:36

  Die met groene thee lijkt me wel wat !

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 18 april 2012 at 15:32

  de groene thee versie lijkt me erg lekker :)

  heb ze helaas nog niet kunnen vinden bij “mijn” kruidvat.

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 18 april 2012 at 15:26

  Ik hou er ook van! Ik heb wel van die voor in het stopcontact maar niet genoeg stopcontacten dus moet ie er steeds uit. De geurstokjes en geurkaarsen vind ik ook veel gezelliger! Ik ben heel benieuwd hoe de groene thee ruikt, daar kan ik me geen voorstelling van maken. Daarnaast zou ik de jasmijn kiezen, lijkt me lekker!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 april 2012 at 17:14

   Ik ben ook gek op geurkaarsen, maar daar moet je wel continue bij in de kamer blijven vanwege het vuur wat erbij komt kijken en de stopcontactdingen vreten stroom en worden vaak zo warm. Van deze geurstokjes vind ik daarom erg prettig, omdat er geen warmte en/of vuur bij komt kijken :)

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 18 april 2012 at 15:25

  Vanille en groene thee klinken wel lekker! Zelf brand ik soy wax melts, maar die geurstokjes zullen misschien ook wel leuk staan in de vesterbank :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 april 2012 at 17:16

   Het voordeel is dat deze geurstokjes veiliger zijn omdat er geen vuur bij komt kijken, maar soy wax melts zijn ook heerlijk ^^

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.