Huis & interieur

Kruidvat geurstokjes (budget interieur tip!)

18 april 2012

kruidvatgeurstokjes2 - Kruidvat geurstokjes (budget interieur tip!)
Ik hou er van om mijn huis, of een kamer, subtiel een fijne geur mee te geven zonder dat daarvoor een apparaat in een stopcontact moet of er hitte bij moet komen zoals bij een oliebrandertje. Geurstokjes zijn hiervoor een fijne uitkomst en je hebt ze van veel verschillende merken en in veel verschillende prijsklasses. Kruidvat heeft ook van deze geurstokjes in het assortiment, in 5 verschillende geuren: jasmijn, vanille, rozen, groene thee en orchidee.
kruidvatgeurstokjes1 - Kruidvat geurstokjes (budget interieur tip!)
Ik heb op mijn werkkamer boven mijn bureau de orchidee variant al zo’n anderhalve maand staan en je ziet dat deze pas op de helft is. Ik gok dat een verpakking geurstokjes dus zo’n 3 maanden mee zal gaan en als je elke week even de stokjes omdraait heb je echt continue een subtiele geur in een ruimte. Heerlijk! De stokjes zijn gemaakt van riet, waardoor ze de gemengde geurolie gemakkelijk opnemen en kunnen afstaan. Ze zitten in het vaste assortiment van Kruidvat en kosten slechts €1,99 per stuk.

Naast de heerlijke subtiele geur vind ik het ook nog eens erg leuk staan op een plankje of in een kast ^^ Welke geur lijkt jou het lekkerst?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 25 april 2012 at 14:01

  Deze heeft me moeder gister gekocht voor een vriendin van haar als klein cadeautje, zelf hebben we meestal geur kaarsen.

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 24 april 2012 at 16:54

  Hmmm. Jammer dat ze geen frisse geur hebben zoals ‘katoen’ of iets dergelijks. Ik vind geuren zoals vanille al snel te zwaar worden!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 april 2012 at 23:10

   De orchidee en groene thee zijn best subtiel nog, misschien staan er snuffelflacons in de winkel?

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 20 april 2012 at 19:32

  Leuke tip, die ga ik denk ik maar eens inslaan :)

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 20 april 2012 at 10:54

  Hoo daar ga ik zeker eens naar zien
  ik volg je trouwens via bloglovin,
  volg je me terug? xx

 • Avatar van Kevser
  Reply Kevser 19 april 2012 at 15:33

  Oe!! Jasmijn, groene thee en orchidee lijken me heerlijk!!! Ga vanavond meteen kijken!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Huis & interieur
prettypleasewinactie11 - Win een heerlijk verwenpakket van Pretty Please!
Win een heerlijk verwenpakket van Pretty Please!

Vandaag is het feest voor Pretty Please want deze webwinkel bestaat vandaag alweer precies 1 jaar! Om dit te vieren...

Close