Beauty

Lavera | Orange Feeling showergel, bodylotion & body oil

18 april 2012


Als je op zoek bent naar betaalbare natuurlijke, organische en veganistische producten met een heerlijke, zomerse geur dan kan ik je deze Orange Feeling verzorgingslijn van Lavera zeker aanraden. De producten bevatten sinaasappel- en duindoornextracten en dit samen zorgt voor een verkwikkende geur die je een fijne oppepper geven. Zo als set bij elkaar kan je jezelf van top tot teen in de heerlijke geur hullen en ruik je er de hele dag door lekker subtiel naar.


Shower & Bath Gel 150ml, €5,85
Dit is een zachte douchegel die zuinig in gebruik is en waarvan mijn huid niet gaat trekken zoals het met veel douchegels helaas wel voorkomt. Ik kan je aanraden om hierbij een puff te gebruiken zodat je veel schuim krijgt om optimaal van de showergel te kunnen genieten. De geur van deze douchegel vind ik echt heerlijk voor in de ochtend, het maakt me vrolijk en zo begin je de dag goed! Ik vind het daarnaast persoonlijk ook handig dat het product in een tube met klapdeksel zit die je op de kop bewaart; zo zal je tot aan de laatse druppel geen problemen hebben de douchegel uit de verpakking te krijgen.


Bodylotion 150ml, €8,33
Deze bodylotion bevat veel fijne, verzorgende ingrediënten en bevat ook weer de subtiele en opwekkende geur van sinaasappel en duindoorn. Ondanks dat het een bodylotion is die mijn droge huid de hele dag door comfortabel laat aanvoelen, trekt hij wel lekker vlot in en laat hij geen vettig laagje achter. Je kan je na enkele minuutjes dan ook al aankleden en dat vind ik een groot pluspunt. Ook deze bodylotion zit in de handige tube met klapdeksel.


Body Oil 50ml, €8,33
Hou je van masseren? Of heb je een droge huid die wel wat extra’s kan gebruiken? Dan is deze lichaamsolie echt wat voor jou. De olie heeft een basis van olijf-, zoete amandel en jojoba olie en dat maakt het een geweldig product voor een droge huid. De olie is zuinig in gebruik en laat een mooie glow achter op de huid, zonder heel vet aan te voelen.

Ik vind de geur van deze producten echt perfect voor de lente en zomer, het is instant vrolijkheid! Daarnaast verzorgen ze mijn drogere en gevoeligere huid ook nog eens op een zachte, maar doeltreffende manier. Lavera producten zijn in nog veel meer fijne, ‘stemmingsgeuren’ verkrijgbaar bij EssentialSkin.nl. Bij deze webwinkel kan je betalen via bankoverschrijving, iDeal of PayPal, de verzendkosten liggen tussen de €1,95 en €4,95 en je hebt de bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Welke geur is voor jou instant zomer en vrolijkheid?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Blosh Time
  Reply Blosh Time 22 april 2012 at 19:56

  Lijken me heerlijke producten dit! Fijn dat er geen SLS of SLES in zit :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 april 2012 at 08:26

   Je merkt tijdens het gebruik ook echt dat het lekkere zachte producten zijn :)

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 20 april 2012 at 18:45

  Mmmmm, klinkt heerlijk!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 18 april 2012 at 22:42

  Klinkt ook weer erg lekker. :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 18 april 2012 at 17:59

  Klinkt heel erg goed :D! Heb ook een aantal samples van Lavera, en vond die ook fijn!

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 18 april 2012 at 13:09

  Ik ben helemaal fan van de Lavera geuren. Heb je al eens de eau de parfum van dit merk geprobeerd? Die ruikt echt net zo lekker als de verzorgingsproducten!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 april 2012 at 13:43

   Oehhh nu maak je me wel heel nieuwsgierig ernaar! Dankjewel voor de tip :)

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 18 april 2012 at 12:09

  Hihi wat grappig, ik vind citrusgeuren zo opdringerig, vind ze dan ook niet lekker :( Maar ieder z’n ding natuurlijk ;)
  Ik heb meer met zo’n geurtje als Moringa van de Bodyshop, lekker zoet, licht en bloemig :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 april 2012 at 13:44

   Oh, de Moringa lijn van TBS vind ik ook heerlijk! <3

   • Avatar van Claudia
    Reply Claudia 18 april 2012 at 16:42

    Ja verukkelijk he? Ik vind het zo jammer dat daar geen parfumlijn van is!

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 18 april 2012 at 17:13

     Oehhh dat zou een goede tip zijn voor ze inderdaad! Met een lekkere bodyspray erbij ook ^^

     • Avatar van Claudia
      Claudia 18 april 2012 at 17:14

      Oh man dat en misschien ook een pillow en hairmist enzo, ik vind het zo’n heerlijke geur! Hihi speel jij ’t even aan ze door? ;)

     • Avatar van Desirée
      Desirée 18 april 2012 at 17:15

      Wie weet wat ze er mee doen? *hoopt*

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 18 april 2012 at 12:06

  citrus geuren maken mij meestal wel blij ja :D maar eigenlijk doen alle fruit geuren dat wel haha

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 18 april 2012 at 10:32

  Mijn zusje heeft die douchgel thuis staan, en als ik mijn eigen zeepje ben vergeten, grijp ik heel gauw naar die van haar! :)

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 18 april 2012 at 09:10

  Ik denk dat de geur niet helemaal mijn ding is, ik houd niet zo van citrusgeuren..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 april 2012 at 09:12

   Wat voor geuren spreken jou meer aan? :)

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 18 april 2012 at 08:56

  Hmmm ik ben dol op citrusgeuren, dus dit zou een topper kunnen zijn. Als het er op aan komt is neroli als geur voor mij vaak de winnaar.
  Ik ga eens kijken of ik Lavera ergens kan gaan besnuffelen ;]]

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 18 april 2012 at 06:37

  Ik word altijd erg vrolijk van citrusgeuren dus deze moet ik echt wel eens proberen ! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 april 2012 at 08:09

   Dan kan ik je deze productlijn zeker aanraden eens te proberen: fijne producten en de geur is echt ‘happy’ ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.