Media

LIS mind- en lifestylemagazine

22 april 2012


Vandaag wil ik even een kleine tip geven: LIS Magazine; “over de leuke dingen in het leven en diepgaand geluk. Met artikelen vol inzichten, inspirerende vrouwen, bijzondere levensverhalen, authentieke bestemmingen, good mood food en heel veel to do, to get & to go tips. Life is what you make it!” Het is een nieuw magazine en in dit 2e nummer komen er weer verschillende onderwerpen aan bod zoals interviews, psyche, reizen, columns, shoppingtips, recepten etc. Lekker afwisselend!


Je vindt er bijvoorbeeld een heel interessant artikel in terug over irritatie op de werkvloer en handige tips om meer voldoening uit je werk te halen, een artikel over ‘good mood food’ wat gaat over het boek (Comfort Food) van Janneke Vreugdenhil wat vol staat met recepten voor instant geluk. Ook vind ik de inspiratiepagina’s vol shoppingtips op het gebied van wonen, je tuin, mode en kids erg leuk!

LIS Magazine is los te koop voor €4,95 per uitgave, maar je kan natuurlijk ook een (proef)abonnement nemen. Voor meer informatie: LIS-Magazine.nl.

Welke tijdschriften lees jij graag?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lisanneleeft
  Reply Lisanneleeft 11 juli 2012 at 14:35

  Klinkt als een ontzettend tof magazine! Denk dat het wel wat voor mij is, volgende keer in de winkel zeker even kijken :-) Want is hij gewoon in elke winkel te koop waar ze tijdschriften verkopen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 juli 2012 at 14:49

   Volgens mij wel, heb hem al op verschillende plekken zien liggen :)

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 23 april 2012 at 19:19

  Leuk, dit tijdschrift! Ga ik kopen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 april 2012 at 21:20

   Leuk om te horen dat het je zo aanspreekt! :)

 • Avatar van Blosh Time
  Reply Blosh Time 22 april 2012 at 18:44

  Oeh deze kende ik nog niet! Wat is de doelgroep ongeveer? Ziet er op zich best leuk uit. Ik lees heel veel tijdschriften! Heb een abbo op Glamour, Vogue NL en Linda, had eerst ook Vogue USA en aantal jaar geleden ook abbo’s op Cosmo, Marie Claire en Elle… Haha dat werd een beetje teveel, ik kwam er maar niet aan toe alles te lezen ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 april 2012 at 08:28

   Ik gok dat de doelgroep de hogere opgeleide jonge tot middelbare vrouw is? Het staat nergens direct vermeld, maar dat denk ik zo n.a.v. de artikelen die erin staan :)

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 22 april 2012 at 16:40

  Leuk nieuw blad he? Ben fan! Ik ga maar eens vragen of ze nog een freelancer zoeken? ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 april 2012 at 08:29

   Succes voor als ze iemand zoeken! :)

 • Avatar van Sandra3619
  Reply Sandra3619 22 april 2012 at 14:37

  Ik ga zeker eens even kijken naar dit tijdschrift, klinkt leuk!

  Ik las altijd de Jackie maar ik vind het een beetje een fashion tijdschrift worden, leest niet meer lekker. Ik koop vaak Vrij NL of HP de tijd (of Parool op zaterdag voor PS Magazine) en heb een abonnement op Computer idee (NERD!). Verder lees ik uiteraaaard Vogue NL maar of het een blijfertje is kan ik nog niet zeggen na 1 nummer :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 april 2012 at 08:29

   Ah, echt een lekkere variatie ook tussen de verschillende bladen. Leuk om te zien ^^

 • Avatar van Deborah
  Reply Deborah 22 april 2012 at 14:33

  klinkt super. Ben weg van magazine flow en happinez dus dit lijkt me een goede aansluiting.

  Ga hem van de week eens meenemen om te lezen. Heerlijk voor in bad ofzo :d

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 april 2012 at 08:30

   Als je Flow en Happinez leuk vindt, dan is LIS ook wel wat voor jou denk ik inderdaad :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 22 april 2012 at 09:04

  Ik ben al 5 jaar abonnee van de Glamour en verder lees ik ook de Marie Clair en soms de Cosmo en Grazia en heeeeel af en toe een Elle, Jackie etc. Heb wel de eerste Nederlandse Vogue gekocht =)

 • Avatar van hollandabeauty
  Reply hollandabeauty 22 april 2012 at 08:12

  Ook ik kende het magazine nog niet dus bedankt voor de tip want hetlijkt me een boeiend magazine

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 april 2012 at 08:30

   Graag gedaan natuurlijk, zo’n leuk blad deel ik graag ^^

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 22 april 2012 at 02:39

  Wat een leuk tijdschrift. Zelf kende ik het nog niet. Ziet er lekker uit dat gerecht.
  Liefs, xxx

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.