Huis & interieur

Maak jouw balkon of terras zomerklaar!

12 april 2012

De lente is begonnen, de zomer is in aantocht… Dè tijd om je tuin, terras of balkon eens even lekker op te fleuren zodat je er vele gezellige uurtjes kan doorbrengen. Je hoeft er niet eens heel erg groene vingers voor te hebben om je tuin, terras of balkon een vrolijke update te geven. Met leuke tuinbloeiers als lobelia’s, margrieten, begonia’s of primula’s in een mooie pot kom je al een heel eind. Wissel af met potten in verschillende groottes en tuinbloeiers in verschillende kleuren: lekker vrolijk! Of kies juist voor alles in natuurlijke potten en rustige kleuren voor een complete zennnn-tuin: klaar om in te relaxen.

Welke stijl past bij jou? Welke tuinbloeiers zijn er allemaal? Wat zijn handige tips & tricks om je tuin, terras of balkon zo mooi mogelijk te houden? Op deze en meer vragen vind je antwoord op deze website. Laat je inspireren, maak een boodschappenlijstje en duik het dichtsbijzijndste tuincentrum in om inkopen te doen. Vergeet dan ook niet enkele leuk geprinte kussentjes, geurkaarsjes, wat te drinken en wat lekkers en nodig je vriendinnen uit voor een gezellig onderonsje ^^

In ieder geval… Een heel mooi buitenzitseizoen toegewenst!

Wij hebben zelf een romantische stijl op ons balkon met veel wit, rood, roze en qua tuinbloeiers vind ik viooltjes heel erg leuk omdat ze in veel kleuren verkrijgbaar zijn en direct voor vrolijkheid zorgen. Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd hoe jouw tuin, terras of balkon eruitziet en welke tuinbloeiers het meest bij jouw stijl passen?

 

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evy
  Reply Evy 2 februari 2016 at 10:24

  Klinkt altijd zo goed he veel tijd door brengen in je tuin. Helaas ben ik niet geschonken met een mooie grote tuin waar ik mooie boompjes in kan laten groeien. Mijn balkon is niet klein dus daar mag ik ook niet over klagen. Ik heb afgelopen herfst mijn balkon flink aangepakt! Nieuwe bank, nieuwe wandjes, nieuwe tafel, nieuwe stoelen noem het maar op. Ik ben zo’n iemand die het balkon mee neemt in de tijd van het jaar dus mijn balkon is nu echt een beetje Scandinavisch. Ik vind het echt fantastisch in de zomer was ik niet van plan veel te gaan veranderen maar misschien wel wat fleurige planten.

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 12 april 2012 at 21:24

  Wij hebben een tropische tuin, met een grote palboom erin, en een vijver. Ons huis is een beetje mediterraans sfeertje, wij houden erg van het zomerse gevoel. ;) Verder een heerlijke loungebank, waar we ook erg blij mee zijn.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 april 2012 at 22:41

   Oh, dat klinkt als een heerlijke zomerse tuin :D

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 12 april 2012 at 19:43

  Mijn moeder heeft pas een nieuw tuin set gekocht. Een eettafel (om vooraan te zetten in de tuin) en een lounge set wat verder naar achter. Onze tuin is best lang en zo hebben we de hele dag een plek waar de zon staat. :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 april 2012 at 22:42

   Dat klinkt heerlijk, zo de hele dag in het zonnetje kunnen zitten ^^

   • Avatar van Samantha
    Reply Samantha 12 april 2012 at 22:42

    Dan moet er wel een heerlijk, warm zonnetje komen, haha!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.