Beauty

oolaboo nutricosmetics

9 april 2012

Op de Beauty Brands United maakte ik kennis met het nieuwe Nederlandse merk Oolaboo en sindsdien is het in mijn hoofd blijven hangen. Niet alleen zien de matzwarte verpakkingen er prachtig uit met de donkerhouten doppen en de minimalistische opdruk, maar juist omdat dit merk echt wat anders brengt dan enkel huidverzorgingsproducten; namelijk nutricosmetics.

Oolaboo levert producten voor inner èn outer beauty en bestaat uit een combinatie van waardevolle, resultaatgerichte voedingsstoffen om de huid van binnenuit te verzorgen (nutraceuticals) die in samenwerking met de aansluitende cosmeticaproducten met actieve werkstoffen in hogere concentraties (cosmeceuticals) zorgen voor een optimale huidverzorging. Het is namelijk bewezen dat 70% van je huidverzorging te maken heeft met wat je tot je neemt en 30% met hoe je je huid verzorgt van buitenaf. Oolaboo is daarom van mening dat de combinatie van slikken en smeren het beste resultaat geeft.

De huidverzorgingsproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met biochemici, cosmetologen en dermatologen en zijn dermatologisch getest. De producten bevatten geen PEG, parabenen, minerale oliën, siliconen en ftalaten. De voedingssupplementen zijn ontwikkeld in samenwerking met promovendi en laboratoria en zijn ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. De supplementen bevatten zoveel mogelijk pure en natuurlijke actieve nutriënten, zonder kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of overbodige vulstoffen en zijn verpakt in 100% vegetarische capsules.

Dit merk zal binnenkort verkrijgbaar zijn bij verschillende salons in Nederland. Ik ben in ieder geval heel nieuwsgierig geworden! Bekijk ook zeker bovenstaand filmpje met meer uitleg over de producten, supplementen en de denkwijze achter het merk. Voor meer informatie en de verkooppunten kan je terecht op Oolaboo.com.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Carlien
  Reply Carlien 14 april 2012 at 22:35

  Wendy van Beautyscene heeft hier van de week iets over geschreven. Klinkt erg goed!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 10 april 2012 at 08:54

  De verpakkingen zien er erg mooi uit vind ik, ik ben ook erg benieuwd. :)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 9 april 2012 at 19:42

  Hihi, wat een leuke naam! Ik kende dit merk nog niet, ik ben er best wel benieuwd naar!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 april 2012 at 09:24

   Ik vind de naam ook erg leuk gevonden, lekker origineel en zeker eentje die blijft hangen :)

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 9 april 2012 at 09:47

  Hé wat leuk, dit merk kende ik nog niet! Wat een grappige naam inderdaad, hihi…

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 9 april 2012 at 09:36

  Klinkt veelbelovend, ben erg benieuwd naar dit merk geworden. Leuk om weer eens nieuw merk te ontdekken via je site.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 april 2012 at 09:27

   Ik hou er zelf ook zo van om nieuwe merken te ontdekken, vooral als ze me dan zo aanspreken als oolaboo bijvoorbeeld :D

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 9 april 2012 at 00:05

  Wat een grappige naam, ik ken het niet… ik ben benieuwd :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.