Reizen & vrije tijd

Plug into the positive energy met Twizy!

18 april 2012

De Renault Twizy is een opvallend, open, 100% elektrisch, 2-persoons vervoersmiddel wat zeker opvalt. Het is een combinatie tussen een auto en een scooter en ziet er superleuk uit, ook omdat er verschillende stickersets verkrijgbaar zijn waarmee je jouw Twizy kunt personaliseren.

Door het formaat is de Renault Twizy natuurlijk perfect voor in de stad: er is bijna altijd wel parkeerplek. Er zijn 2 modellen: eentje die tot 80km per uur kan en waarvoor je een autorijbewijs nodig hebt en eentje die tot 45km per uur kan (Twizy45) waar je met een brommercertificaat in mag rijden. Er zijn 3 verschillende kleuren verkrijgbaar; Urban, Color en Technic.

De Renault Twizy is verkrijgbaar via de exclusieve Twizy shop vanaf €6,990,-, de Twizy45 is verkrijgbaar vanaf €7.690,-. Je betaalt geen BPM, wegenbelasting en bijtelling. Klik hier voor de dichtstbijzijnde Twizy shop.

Bij een innovatief vervoermiddel als de Twizy past David Guetta, 1 van de populairste DJ’s van dit moment, natuurlijk perfect! Niet alleen zit hij samen met zijn vrouw Cathy, organisator van de beruchte feesten op Ibiza, in de nieuwste tv-commercial, bewerkte hij voor de tv-commercial het nummer Alphabeat van zijn laatste album Nothing But The Beat met een uniek 3D-geluid ook is er de videoclip van David Guetta ‘Alphabeat – Plug Into The Positive Energy’.

Van deze videoclip, die gemaakt is door So Me (verantwoordelijk voor clips van o.a. Justice en Kanye West) kan je nu joùw videoclip maken op Facebook via deze link. Natuurlijk kan je ook direct een afspraak maken voor een proefrit om de Twizy zelf te ervaren!

Klik hier om naar de actiewebsite te gaan.

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 18 april 2012 at 22:44

  Ik vind ze erg grappig, maar hou het lekker bij mijn Twingo. ;)

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 18 april 2012 at 14:22

  Haha ik vind dit ding zo wanstaltig, maar mijn vriend vindt hem weer kick. We hebben er al hele discussies over gevoerd!
  Hij lijkt een beetje op zo’n bakje van zo’n break dance kermisattractie!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 april 2012 at 17:17

   Haha! Nu kan ik nooit meer normaal naar zo’n leuke Twizy kijken en moet ik de hele tijd aan een kermisbakje denken ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.