Fashion Huis & interieur

Plus Size Shop | Bonprix

20 april 2012


Een webwinkel waar ik eerder regelmatig bestelde, maar daarna een beetje in de vergetelheid raakte is toch wel Bonprix. Nu was ik op zoek naar wat inspiratie voor leuke, frisse lentemode en moest ik ineens weer aan deze webshop denken. En hoe erg werd ik verrast toen ik door het assortiment heen klikte! Ze hebben de grote maten collectie flink uitgebreid en er ook leuke foto’s aan toegevoegd van vollere modellen: helemaal geweldig! Ik kan het niet laten om wat items te laten zien die ik erg leuk vind…


Ze hebben echt veel verschillende kleding en voor elke stijl wel wat, als je hier niet kan slagen dan weet ik het ook niet meer. En dat allemaal voor ook nog eens erg leuke prijzen! Ik raad wel aan om even goed op het materiaal te letten en te kijken van welke stof een item is gemaakt, maar over het algemeen is ook de kwaliteit vooruitgegaan. Kies voor de natuurlijkere stoffen voor meer draagcomfort en langere duurzaamheid.

De kleding gaat t/m maat 56 en er zijn ook riemen in grotere maten verkrijgbaar, leuk om een outfit mee af te maken door er eentje in de taille te dragen bijvoorbeeld zoals bij de outfit met het rode vestje hierboven.

Ook hebben ze bij Bonprix lingerie in grote maten en ook hierbij zijn weer de vollere modellen gebruikt, iets wat ik een enorm groot pluspunt vind omdat kleding er op een slank model toch heel anders uitziet dan op iemand met rondingen. Naast kleding en lingerie kan je er ook terecht voor sieraden, accessoires, schoenen en zelfs woonaccessoires.

Betalen bij Bonprix.nl gaat via acceptgiro die je bij je bestelling krijgt meegeleverd, iDeal, creditcard of onder rembours. Je betaald €4,95 verzendkosten per bestelling (onder rembours €5,95) en je hebt je bestelling met een weekje in huis.

Op zoek naar meer leuke plus size shops? Neem dan een kijkje op de shopspagina!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 23 april 2012 at 16:40

  Ik heb wel eens iets besteld bij Bon Prix, 3 kleding stukken, heb er twee terug gestuurd en wat ik heb gehouden nog nooit aangetrokken. Het viel me heel erg tegen, de kwaliteit van de stof en de pasmaat heb maat 38/40). Maar misschien heb ik pech gehad.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 april 2012 at 21:23

   Ai, dat is wel een teleurstelling kan ik me indenken…

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 21 april 2012 at 17:45

  Ik bestelde er ooit een bikini

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 21 april 2012 at 12:50

  Bon Prix heeft leuke kleding :) Wat vind je zelf van de kwaliteit?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 april 2012 at 08:33

   Dat is heel wisselend eigenlijk, maar de laatste tijd wel beter dan ‘vroeger’. Ik merk vooral dat het handig om op de site even goed te kijken naar het materiaal waar een item van gemaakt is, dat scheelt vaak een miskoop :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 20 april 2012 at 11:53

  Er zit zeker mooie kleding tussen hoor! Dit is ook meer iets wat je dagelijks tegenkomt dan die magere modelletjes. DIt is meer realistisch vind ik.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 april 2012 at 14:21

   Ja precies, met zulke modellen kan je tenminste zien hoe het er op een ‘normaal’ lijf uit ziet en hoe de kleding dan valt :)

 • Avatar van Merel | Modeplaza
  Reply Merel | Modeplaza 20 april 2012 at 11:38

  Mooie kleding zeg!! En die modellen zijn ook veel beter dan die graatmagere planken die je normaal ziet!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 april 2012 at 14:22

   Dat vind ik dus ook een groot voordeel, zulke modellen zijn veel realistischer :)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 20 april 2012 at 11:29

  Ik ga ook weer eens kijken, in het verleden vond ik de kwaliteit niet altijd even goed, en hoorde in mijn omgeving ook een paar verhalen over pakketten die kwijt waren geraakt, waar de ontvanger de schuld van kreeg dat het wel ontvangen moest zijn. Maar dat is al aardig wat jaren terug, dus best kans dat het nu veel beter is en gaat. :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 april 2012 at 14:23

   Ai, dat is wel slechte reclame natuurlijk… Mag er toch van uit gaan dat de service goed zit nu :)

 • Avatar van Blosh Time
  Reply Blosh Time 20 april 2012 at 10:47

  Ben over de kleding niet super enthousiast maar vind het geweldig dat ze volle modellen gebruiken! Wat zijn ze mooi!

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 20 april 2012 at 06:45

  Wat ontzetten leuk! Ik zag gister al een paar foto`s op de facebook van Bon prix. Maar de kleding is ook nog eens hartstikke leuk!
  Liefs

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 april 2012 at 08:29

   *gaat BonPrix opzoeken op Facebook* Dankjewel voor de tip!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.