Fashion

Plus Size Shop | MS Mode

13 april 2012


Een winkel die we vast allemaal kennen en waar ik al vaker over getipt heb als aanrader voor fijne basics is MS Mode. Maar, wist je dat ze een webwinkel hebben die naast het complete assortiment aan kleding ook nog eens erg veel leuke informatie en tips bevat? Tijd voor een wat uitgebreider artikel!

Natuurlijk kan je voor de kleding en de nieuwste collecties altijd naar één van de winkels gaan, want MS Mode is door het hele land goed vertegenwoordigd en er is altijd wel een winkel in de buurt. Maar ben je te druk, hou je niet van live shoppen (drukte, parkeren, pashokjes…) dan is de webwinkel natuurlijk een heel fijne uitkomst. Ik ben zelf trouwens enorm fan van online shoppen en bestel van items waar ik over twijfel altijd 2 maten, zodat ik in alle gemak thuis kan passen en in de spiegel kan kijken en de ‘missers’ weer eenvoudig retour stuur/laat ophalen.

Maar, zoals ik al zei heeft de website van MS Mode meer te bieden dan enkel het assortiment. Zo kan je er bijvoorbeeld ook leuke inspiratie opdoen voor outfits voor verschillende gelegenheden en dat doen ze door middel van leuke collages (waarvan enkele in dit artikel). Deze complete looks wisselen ook nog eens, dus als je geen inspiratie meer hebt dan moet je deze looks zeker eens gaan bekijken. Handig is dat alles dan aan te klikken is, waardoor je direct kan zien of het er nog is in de juiste maat :)

Ook leuk zijn de styling tips, waarbij ze op dit moment laten zien hoe je een spijkerjasje op verschillende manieren kunt dragen. Echt enorm handig voor als je wel wilt, maar niet precies weet hoe je het zou kunnen combineren.

Mocht je regelmatig bij MS Mode shoppen dan is het ook erg handig om de Membercard aan te vragen. Je krijgt dan direct €10,00 welkomstbonus en daarnaast krijg je kortingscoupons, exclusieve deals, presale uitnodigingen, kan je kleding ruilen tot 4 weken en krijg je leuke mails met aanbiedingen, nieuwtjes etc. Dit lidmaatschap kost eenmalig €1,00. Op dit moment krijg je met de Membercard bijvoorbeeld nog eens tot 15% extra korting op de artikelen die reeds afgeprijsd zijn. Leuk meegenomen!

Bij MS Mode kan je shoppen t/m maat 52/2XL (sommige items gaan t/m 3XL) en betaal je voor elke maat hetzelfde. Want, ja echt, hoe vreemd ook: regelmatig komt het voor dat je voor kleding in een maatje groter voor hetzelfde kledingstuk een stuk meer betaalt. Ik denk dat veel mensen een verkeerd beeld hebben van MS Mode, want je kan er ook als jongere vrouw leuk shoppen! Het is alleen even kijken hoe je het kan combineren! Sowieso is het een geweldige winkel voor de basics als leggings, panty’s, hemdjes, t-shirts, longsleeves etc.

Via de webwinkel van MS Mode kan je betalen via iDeal, creditcard en na ontvangst. Als je vandaag voor 20.00 uur bestelt, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis en de verzendkosten bedragen €4,95 per bestelling.

Ook leuk is het grote assortiment aan riemen (ook langere modellen voor de curvy ladies), shawls en sieraden waarmee je elke outfit helemaal af kan maken ^^ Shop jij wel eens bij MS Mode?

Kijk voor meer leuke winkeltips voor een maat(je) meer ook eens op de shopspagina.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Roxanne
    Reply Roxanne 19 april 2012 at 17:35

    Ik shop er eigenlijk nooit, maar zie hier wel wat leuke items tussen!

  • Avatar van Mariel
    Reply Mariel 19 april 2012 at 17:00

    Ze hebben er regelmatig leuke dingen! Stapte er vroeger nooit naar binnen maar vind het een leuke winkel!

  • Avatar van Merel | Modeplaza
    Reply Merel | Modeplaza 19 april 2012 at 14:53

    Leuk artikel!!

  • Avatar van Sophie
    Reply Sophie 17 april 2012 at 17:46

    Ik ga ook morgen direct naar MS, supergaaf dit, vooral die prachtige blauwe kleur!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 17 april 2012 at 18:19

      Jaaa, die kleur spreekt mij ook enorm aan! :D

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 16 april 2012 at 10:19

    Ik loop er regelmatig binnen, bij ons is er ook heel fijn personeel, en vind zeker niet alles leuk wat ze hebben, maar er zit regelmatig wat tussen. En dan ook nog eens voor een leuke prijs. :)

  • Avatar van Stacey LoveOrJustLeave
    Reply Stacey LoveOrJustLeave 15 april 2012 at 12:52

    Ja! Ik loop er meestal zo voorbij, omdat ik er een ouderwets idee bij heb, maar niets is minder waar zie ik nu!

  • Avatar van Stacey LoveOrJustLeave
    Reply Stacey LoveOrJustLeave 14 april 2012 at 20:42

    Hmmmm ik ga niet snel naar MS, maar toch eens kijken..
    WAT EEN LEUKE DINGEN!! :D

  • Avatar van Renee
    Reply Renee 14 april 2012 at 00:06

    Prijs is zeker ok, maar wat ik zo fijn aan M&S vindt dat jer er vaak zo prettig geholpen wordt, Ze zeggen ook als iets echt niet staat, en komen met goede suggesties.

  • Avatar van Deborah
    Reply Deborah 13 april 2012 at 22:02

    Ik vind het een fijne winkel, vooral tijdens de sale. 3 broeken/rokken voor 15 euro.

    Nu ik probeer wat gewicht te verliezen vind ik het moeilijk om kleding aan te schaffen. Dus dan gaan we inderdaad voor de uitverkoopjes.

    Ik vond vooral altijd de rossana lima collecties vond ik altijd wel leuk.

  • Avatar van Ellen
    Reply Ellen 13 april 2012 at 13:52

    Ik koop alleen maar bij M&S mode… En eigenlijk de laatste tijd ook alleen online. Het is mooie kleding dat niet duur is…

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 13 april 2012 at 14:03

      Dat is precies zo! Ze hebben veel keuze, leuke kleding en nog van een redelijke kwaliteit ook :)

  • Avatar van paula
    Reply paula 13 april 2012 at 10:44

    eigenlijk mijn favo winkel! t is soms even zoeken, maar ze hebben leuke en betaalbare plussize kleding! ik koop de jeans wel altijd een maatje kleiner want dat rekt altijd wat uit! topjes en jurkjes hebben ze heel leuk!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 13 april 2012 at 13:59

      Ja klopt! Ik koop broeken met stretch ook standaard iets kleiner want na even dragen zitten ze dan perfect! Ook voor vestjes etc. ga ik er graag kijken.

  • Avatar van TasjDutchess
    Reply TasjDutchess 13 april 2012 at 09:50

    Koop vaak bij de M&S mode, maar je moet er wel wat vaker naar binnen lopen, de collecties zijn soms echt truttig of oudbollig, en laatst met kerst vond ik het gewoon ordinair met die panter printjes .

    Het fijne wat ik aan de M&S mode vind, is dat deze een stuk goedkoper is dan de Miss Etam.

    het is soms zoeken, maar je heb soms echt leuke dingen :D
    alleen sommige stofjes daar mogen ze wel beter over nadenken.
    hihi

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 13 april 2012 at 13:59

      Het klopt wel ;) haha. Maar gelukkig wisselen de collecties regelmatig en zit er altijd wel iets leuks tussen, als je tenminste even goed kijkt en weet te combineren :)

  • Avatar van hollandabeauty
    Reply hollandabeauty 13 april 2012 at 08:04

    Ja ik kom er wel eens soms vind ik het vormlooscmaar vaak heel mooi jong en jeugdig vooral de lijn Van Rossana Lima

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 13 april 2012 at 13:58

      Ja inderdaad, niet alles is even goed vormgegeven voor de grotere maten maar er zit zeker genoeg leuks bij. En de collectie wisselt vaak, dus lekker vaak nieuwe dingen kijken ^^

  • Avatar van meike
    Reply meike 13 april 2012 at 07:06

    Ik shop er graag. Leuke vlotte kleding voor een zeer betaalbare prijs. Mensen hebben idd vaak een verkeerd beeld bij de ms mode. Maar deze winkel moet je zeker niet overslaan!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 13 april 2012 at 13:57

      Nee precies! Daarom de winkel maar even in de spotlight gezet want er zijn weer leuke dingen binnen :)

  • Avatar van Christel
    Reply Christel 13 april 2012 at 02:18

    Ik kom er eigenlijk nooit maar dat witte vestje uit de city look vind ik heel erg leuk! Ik was al op zoek naar zo iets dus dit komt als geroepen!
    Hoe werkt de membercard dan precies? Net zoiets als de body shop?(inschrijven in de winkel en dan krijg je 10 euro cadeau?)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 13 april 2012 at 13:57

      Volgens mij kan je hem inderdaad in de winkel direct aanschaffen voor €1,00 en dan krijg je direct (als je wilt) de €10,00 korting. Op de site van MS Mode kan je alle info over de card vinden :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.