Reizen & vrije tijd

Purina One | 21 day challenge (+ filmpje!)

26 april 2012

 

Vandaag het eerste filmpje en artikel over de Purina One 21 day challenge die ik ben aangegaan, of nou ja… Mijn poezenmeiden eigenlijk! Ze zijn nu richting het eind van de eerste week met het testen van nieuw deze nieuwe brokjes en zoals je op het filmpje kunt zien vinden ze het heerlijk!

Deze Purina One met de Actilea formule verbetert de natuurlijke weerstand van je kat en is ontwikkeld door dierenartsen en voedingsdeskundigen. De drievoudige werking van de formule helpt het natuurlijke afweersysteem te bevorderen en bestaat uit 3 actieve elementen:

Gist helpt het immuunsysteem te ondersteunen, bestanddelen van de gistcelwand helpen bij de bescherming van het lichaam en kunnen het immuunsysteem activeren en gist zorgt voor een zichtbaar gezonder uiterlijk. Anti-oxidanten helpen het natuurlijk herstel van de cel te versterken en kan helpen celbeschadiging onder controle te houden en zo het verouderingsproces vertragen. Prebiotica heeft een bewezen bevordering van een evenwichtig darmflora omdat ze de groei van goede bacteriën stimuleren en zorgen voor een betere werking van het natuurlijke immuunsysteem.


Onze poezen, Smokey en Bandit, worden deze zomer alweer 10 jaar en testen de ‘Adult’ versie die eigenlijk voor katten tot 7 jaar is. Maar onze dametjes zijn nog zo jong en speels van aard dat we dit voer beter bij ze vonden passen dan het Senior voer ;) Qua smaak hebben we gekozen voor Zalm, omdat ze zo’n visliefhebbers zijn. Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst dan staat zalm ook als eerste vermeldt, dus er zit lekker veel van in.

Op het filmpje bovenaan dit artikel (don’t mind the crazy catlady talk…) kan je goed zien hoe enorm lekker ze deze brokjes vinden, ze vallen er elke dag weer op aan en elke dag is de afgepaste hoeveelheid precies op als het tijd is voor nieuwe brokjes. Goed teken! Dat is alvast een heel goede 1e week denk ik zo. Ik ben benieuwd of ik verandering merk in de komende weken m.b.t. hun vacht, ogen, energie etc.

Klik hier om naar de website van Purina One te gaan. Je kan je hier ook direct opgeven om mee te doen met de 21 day challenge met jouw eigen kat(ten).

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Immi
  Reply Immi 29 april 2012 at 00:45

  Waaaahhh wat een schatjes! Ze lijken echt geen bijna 10 jaar oud! Ik wil ze knuffelen <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 april 2012 at 13:48

   Ze zijn qua gedrag ook echt nog van die kittens, zo cute ^^

 • Avatar van Bobbi
  Reply Bobbi 28 april 2012 at 22:32

  Ik en mijn 2 troetels doen ook mee :-) De brokjes vallen zeker in de smaak. De tunnel is hier zeer populair, naast een andere ritseltunnel die ik al in huis had. Vooral de oudste vind het prachtig om er door heen te stuiven. Doen jullie ook de flyers, proefzakjes e.d invullen/uitdelen? Vind ik zelf erg leuk om te doen, er zijn meer kattenliefhebbers om me heen dan ik dacht :-)

 • Avatar van Daniëlle
  Reply Daniëlle 28 april 2012 at 18:29

  Wat een mooie katten hebben jullie zeg! Mooie foto ook en leuk filmpje! Onze katten doen ook mee aan de challenge en vinden dit voer duidelijk stukken lekkerder dan het oude voer! Mijn katten zouden echt niet in de tunnel durven, haha! Die van jullie zo te lezen in de comments wel! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 april 2012 at 13:49

   Haha ja, eerst werd hij compleet genegeerd maar nu stuiven ze er af en toe eens doorheen ^^

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 28 april 2012 at 11:26

  Wat een leuke katten, erg leuk filmpje. Afgezien van vissen in de vijver hebben wij geen huisdieren. Kindlief was/is astmatisch, en het was niet duidelijk of hij eventueel van huisdieren last zou hebben. Gelukkig valt dat mee, maar huisdieren zijn er niet meer gekomen. ;)

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 26 april 2012 at 20:54

  Aah wat een prachtige witte sokjes hebben ze alle2! Onze kater gaat de challenge zeer binnenkort ook aan, nog even afwachten tot ik het pakket kan gaan ophalen. Ik denk alleen niet dat hij met zijn 14 lentes nog in die kattentunnel gaat kruipen :p Hier zullen we toch de Senior brokjes gaan krijgen denk ik zo.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 april 2012 at 09:32

   Het zal je nog verbazen? Er zit een pluche bolletje aan een elastiek aan de binnenkant van de tunnel. Mijn dametjes van bijna 10jr stuiven er regelmatig doorheen om dit bolletje te pakken te kunnen krijgen :D

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 26 april 2012 at 20:15

  Aaaaaahhh!!! <333 Suki gaat ook meedoen ^^ Ik heb het nog niet ontvangen, maar normaal één dezer dagen :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 april 2012 at 09:33

   Yay voor Suki! Ben benieuwd of ze de brokjes ook zo lekker zal gaan vinden ^^

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 26 april 2012 at 19:18

  Aww, wat een schattige video! Het is normaal om zo tegen je huisdieren te praten, hoor. Niks mis mee, haha! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 april 2012 at 09:33

   Haha, ik durfde het filmpje door m’n geklets bijna niet te plaatsen LOL

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.