Media

Speel Hi WallTV en maak kans op een HTC One X of een Volkswagen up!

25 april 2012

Hi komt met nieuwe messaging abonnementen en brengt daarom het welbekende belspelletje terug. Hoe leuk is dat? Ik kan me nog herinneren dat ik er uren naar kon kijken en veel plezier had met de inkomende telefoontjes en de pogingen van de gastvrouw of –heer om het programma aan elkaar te praten. Waarom de belspelletjes compleet van TV geband zijn weet ik niet, maar ik vind het daarom juist leuk dat Hi heeft besloten om dit terug te brengen. Je kan meespelen zònder dat je hoeft te bellen! Want zeg nu eerlijk, wie belt er nu nog?

CallTV wordt WallTV, het eerste interactieve Facebook spel! Iedereen die meespeelt maakt elke week, 5 weken lang, kans op een HTC One X. Als absolute hoofdprijs kan elke Facebooker die het woord goed raad een gloednieuwe Volkswagen up! T.w.v. €10.645,00 winnen.

Elke woordpuzzel begint met een filmpje waarin de gastvrouw (als jij vroeger ook naar belspelletjes keek dan herken je haar vast) vraagt om het woord te raden. Je kan jouw inzending gewoon achterlaten in de comments onder zo’n filmpje. De WallTV gastvrouw reageert meteen door te zeggen of het door jou gerade woord goed is (of niet) en zal via de comments ook enkele hints geven. Er zijn verschillende puzzels en filmpjes en ze zijn ook nog eens erg leuk in elkaar gezet.

Klik hier om Hi WallTV te spelen.

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.