Beauty

Thierry Mugler | Angel aqua chic

9 april 2012

Alweer een tijdje geleden vertelde ik over de nieuwste zomervarianten van enkele geuren van Thierry Mugler en vandaag wil ik de Angel aqua chic graag van iets dichterbij laten zien en er meer over vertellen. Niet alleen is de flacon werkelijk waar prachtig, ook is de geur heerlijk! Kijk mee naar één van mijn nieuwe favorieten, een frisse, zomerse variant van de klassieke Angel.

“De originele oriëntaalse geurnoten van Angel en het frisse bloemenwater ontmoeten elkaar in Aqua chic en hierdoor ontstaat een weelderige alchemie. Om de meest glamorous Mugler creatie te verfrissen heeft de parfumeur gekozen voor delicaat en teder korenbloemwater. In het hart van de geur mengt het water zich met roze pepers en citroen. Deze originele combinatie laat het wulpse patchoeli-vanille facet stralen en transformeert Angel in een frisse, oriëntaalse bloemengeur.”

Als je fan bent van de originele versie van Angel dan moet je deze variant zeker eens proberen en zal je merken dat je hem vast en zeker lekker zult vinden, alleen dan meer geschikt voor de lente- en zomerdagen. Precies de bedoeling! Wat ik hieraan prettig vind is dat de warmte van het originele parfum ook in deze lichte versie terugkomt zodat je er dezelfde geurbeleving bij hebt. De geur is te omschrijven als oosters, bloemig en mysterieus.De flacon is precies hetzelfde als de originele variant, alleen iets lichter van kleur en deze bevat zilverkleurige glittertjes. De flacon is misschien wat onhandig omdat je hem niet neer kan zetten, maar het is zeker een eye-catcher tussen de parfumverzameling. Fijn voordeeltje? In deze zomervariant is de alcohol vervangen door een hydrolaat waardoor je dit parfum gerust in de zon kunt dragen zonder dat je vlekken op je huid en/of kleding zult krijgen èn mensen met een gevoelige huid zullen dit parfum beter kunnen verdragen.

De geuren van Thierry Mugler zijn geen standaard geuren omdat ze best specifieke geurnoten en -combinaties bevatten. Mijn tip is om deze geur op je pols te spuiten bij een parfumerie en daarna lekker door te gaan winkelen zodat je wat later op de dag de ontwikkeling van de geur op de huid en de definitieve geur goed ruikt: zo doe je veel minder snel een miskoop. Angel aqua chic (eau de toilette) is inmiddels verkrijgbaar voor €61,00 en komt in een flacon van 50ml.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Carlien
  Reply Carlien 14 april 2012 at 22:25

  Ik vind de meeste geuren van Thierry Mugler lekker. Ik ga binnenkort even ruiken bij de parfumerie. Inderdaad handig om bij jezelf wat op te spuiten. Ik vind die geurstrookjes nooit zo veelzeggend. Het nadeel is dat je dan maar twee geuren kan proberen.

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 13 april 2012 at 14:18

  Dit geurtje lijkt me wel wat voor mij. Zelf heb ik de Alien al in huis, ik ben er dol op! (maarre, niet meer dan 2 keer sprayen, anders wordt ie te heftig voor me) Ik zal binnenkort eens bij de parfumerie gaan snuffelen… :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 april 2012 at 14:31

   Dat is inderdaad zo, met de geuren van Thierry Mugler kan je beter spaarzaam sprayen ;)

 • Avatar van anja
  Reply anja 12 april 2012 at 17:19

  een heerlijke zomerse geur ben echt fan van thiery mugler

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 11 april 2012 at 16:44

  Volgens mij zijn grofweg alle Thierry Mugler geuren echte love-it-or-hate it geuren. Heel uitgesproken. Of je vindt ze fantastisch, of verschrikkelijk!

  Deze ken ik (nog) niet, dus binnenkort maare even aan gaan snuffelen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 april 2012 at 10:26

   Dat denk ik ook, dat je of liefhebber bent van zijn geuren of ze verschrikkelijk vindt. Bij welke groep hoor jij? ;)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 10 april 2012 at 14:01

  Ik vind Angel net iets minder, niet echt mijn geur. Daarentegen heb ik wel Alien, en die is absoluut een van mijn favorieten!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 10 april 2012 at 08:56

  Klinkt goed!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 10 april 2012 at 07:57

  Heb hem laatst bij de da eens opgespoten, maar het is toch niet echt mijn geur. Ik heb het idee dat er één geurnoot inzit die ik niet lekker vind, ik weet alleen niet welke..

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 10 april 2012 at 03:36

  Ik vind ze toch iets te zoet voor mezelf.

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 9 april 2012 at 16:52

  Het lijkt me een heerlijk geurtje en wat is die flacon ook prachtig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 april 2012 at 09:25

   Ja he? Echt een pareltje op de parfumplank <3

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 9 april 2012 at 15:54

  Wat toch een ontzettend gave fles! Ik wil heel graag Alien in de zomerse variant proberen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 april 2012 at 09:25

   Die lijkt me ook heerlijk! Heb sowieso wel iets met de geuren van Thierry Mugler ^^

 • Avatar van xElegance
  Reply xElegance 9 april 2012 at 15:15

  Wauw, ziet er erg mooi uit. Ben benieuwd naar de geur!

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 9 april 2012 at 14:58

  Hij is heerlijk he?! Echt een onwijs fijne geur!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 april 2012 at 09:27

   Jaaa, hij is echt heerlijk! <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.