Beauty Fashion

Win een wellnessdag voor 2 personen òf 1 van de 10 actiecodes t.w.v. €20,00 per stuk!

2 april 2012

mockai21 - Win een wellnessdag voor 2 personen òf 1 van de 10 actiecodes t.w.v. €20,00 per stuk!

Ik heb al eerder geschreven over Mockai, een online shop voor trendy mode voor curvy, inbetween en plus size vrouwen. Een webwinkel waar lekker in je vel zitten centraal staat. Als je je zelfverzekerd voelt, straal je dat uit en ben je prachtig, ongeacht je maat of lichaamsvorm! Het begin van een mooi mode seizoen willen ze vieren met een geweldige winactie…

Je kan namelijk kans maken op een compleet verzorgde wellness beautydag voor 2 personen bij een beautyresort bij jou in de buurt ìnclusief gebruik van de saunafaciliteiten, massage, gezichtsbehandeling en lunch. Een complete dag om jouzelf èn een goede vriend(in) eens goed te laten pamperen om nog meer te kunnen stralen!

Naast deze geweldige hoofdprijs maak je ook nog eens kans op één van de extra prijzen en mag ik maar liefst 10 keer een actiecode van Mockai verloten t.w.v. €20,00 per stuk. Dat is fijn shoppen met zo’n korting!

Mockai vrouw wellness web - Win een wellnessdag voor 2 personen òf 1 van de 10 actiecodes t.w.v. €20,00 per stuk!
Wil jij kans maken op de hoofdprijs of één van de actiecodes?
– Volg @MockaiCurves op Twitter en tweet de volgende dikgedrukte zin + link: Win bij @CurvaciousNL een wellness beautydag voor 2 personen, verzorgd door @MockaiCurves –> http://bit.ly/HqNH6p

en/of

– Like Mockai Curves op Facebook

èn

– laat in de comments onder dit bericht achter waarom juist jij deze verwendag voor 2 personen verdient.

That’s all! Meedoen kan t/m 16 april 2012, 23.59u. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Mockai is een webwinkel waar je als vrouw met rondingen en een zelfverzekerde instelling goed kan slagen. Trendy fashion van maat 42 t/m maat 54/56. Er worden veel bekende merken verkocht als Yppig, MAT Fashion, Colcci, Handberg, Carmakoma en Gets. Je kan er ook terecht voor je accessoires, shapewear en schoenen. Als aanvulling vind je in de shop inspirerende lichaamsadviezen, stylepages en blogs terug waarmee ze een compleet concept aanbieden voor de zelfverzekerde volle(re) vrouw.

Heel erg veel succes allemaal!

Liefs,
Desirée

Klik hier voor de voorwaarden van deze winactie.

Natuurlijk mag je ook altijd mij op Twitter, Facebook en Bloglovin’ volgen en deze winactie liken op Bloglovin’ door op de button hieronder te klikken ;-)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 16 april 2012 at 16:41

  Als alleenstaande moeder is het heerlijk om er even tussen uit te glippen en mijn lichaam en geest de ontspanning te geven die het verdiend!
  Dit komt er namelijk nooit van terecht :((

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 16 april 2012 at 12:57

  Waarom ik zelf een verwendag verdien zou ik zelf niet kunnen verzinnen als ik naar een van mijn beste en liefste vriendinnen kijk. Iedere vrouw verdient het verwend te worden, zonder twijfel! Maar deze vriendin verdient het volgens mij heel erg. Zij is binnen 1 jaar op 21-jarige leeftijd haar moeder en haar grote zus verloren aan kanker. Haar leven bestond de afgelopen jaren alleen nog uit voor anderen zorgen en zorgen maken. Ze is een grote schat met een heel groot hart en een verwendag zou haar vast helpen ontspannen en zelf eens in het middelpunt te staan na een tijd vol wegcijfering van haarzelf. Haar verrassen hiermee zou geweldig zijn.

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 16 april 2012 at 11:28

  De verwendag…daar ben ik echt aan toe. ik heb een drukke en hectische periode achter de rug. Met hoge pieken en diepe dalen. Waaronder een sterfgeval in mijn naaste familie, maar ook het ontmoeten van mijn grote nieuwe liefde. Dus ik prijs mezelf gelukkig. Maar een dag om tot rust te komen, mezelf te verwennen lijkt me heerlijk!

 • Avatar van corina brouwers
  Reply corina brouwers 15 april 2012 at 14:33

  Na me maandenlang inzetten om een fort te redden (http://www.redonsfort.nl) is het tijd voor ontspanning…

 • Avatar van Connie flipse
  Reply Connie flipse 14 april 2012 at 19:28

  Lijkt me echt zo heerlijk om te winnen en dan samen met mijn man te gaan

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 13 april 2012 at 21:10

  Verdienen we het niet allemaal! Een dag verend worden, even tot jezelf komen? Ieder heeft zo z’n verhaal, maar ook allemaal hebben we gelijke kansen. Kan m’n verhaal op gaan schrijven, maar dat is voor mij persoonlij. Ik wil ook grasg winnen en daarom Mikes, shared en hoop echt dat ik win:-)

  Gewoon om wie ik ben…

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty, Fashion
cacaoboter1 - Cacaoboter
Cacaoboter

Als je een droge(re) huid hebt dan ben je vast een groot liefhebber van dit ingrediënt: cacaoboter, oftewel Theabroma Cacao....

Sluiten