Beauty Fashion

Win een wellnessdag voor 2 personen òf 1 van de 10 actiecodes t.w.v. €20,00 per stuk!

2 april 2012

Ik heb al eerder geschreven over Mockai, een online shop voor trendy mode voor curvy, inbetween en plus size vrouwen. Een webwinkel waar lekker in je vel zitten centraal staat. Als je je zelfverzekerd voelt, straal je dat uit en ben je prachtig, ongeacht je maat of lichaamsvorm! Het begin van een mooi mode seizoen willen ze vieren met een geweldige winactie…

Je kan namelijk kans maken op een compleet verzorgde wellness beautydag voor 2 personen bij een beautyresort bij jou in de buurt ìnclusief gebruik van de saunafaciliteiten, massage, gezichtsbehandeling en lunch. Een complete dag om jouzelf èn een goede vriend(in) eens goed te laten pamperen om nog meer te kunnen stralen!

Naast deze geweldige hoofdprijs maak je ook nog eens kans op één van de extra prijzen en mag ik maar liefst 10 keer een actiecode van Mockai verloten t.w.v. €20,00 per stuk. Dat is fijn shoppen met zo’n korting!


Wil jij kans maken op de hoofdprijs of één van de actiecodes?
– Volg @MockaiCurves op Twitter en tweet de volgende dikgedrukte zin + link: Win bij @CurvaciousNL een wellness beautydag voor 2 personen, verzorgd door @MockaiCurves –> http://bit.ly/HqNH6p

en/of

– Like Mockai Curves op Facebook

èn

– laat in de comments onder dit bericht achter waarom juist jij deze verwendag voor 2 personen verdient.

That’s all! Meedoen kan t/m 16 april 2012, 23.59u. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Mockai is een webwinkel waar je als vrouw met rondingen en een zelfverzekerde instelling goed kan slagen. Trendy fashion van maat 42 t/m maat 54/56. Er worden veel bekende merken verkocht als Yppig, MAT Fashion, Colcci, Handberg, Carmakoma en Gets. Je kan er ook terecht voor je accessoires, shapewear en schoenen. Als aanvulling vind je in de shop inspirerende lichaamsadviezen, stylepages en blogs terug waarmee ze een compleet concept aanbieden voor de zelfverzekerde volle(re) vrouw.

Heel erg veel succes allemaal!

Liefs,
Desirée

Klik hier voor de voorwaarden van deze winactie.

Natuurlijk mag je ook altijd mij op Twitter, Facebook en Bloglovin’ volgen en deze winactie liken op Bloglovin’ door op de button hieronder te klikken ;-)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 16 april 2012 at 16:41

  Als alleenstaande moeder is het heerlijk om er even tussen uit te glippen en mijn lichaam en geest de ontspanning te geven die het verdiend!
  Dit komt er namelijk nooit van terecht :((

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 16 april 2012 at 12:57

  Waarom ik zelf een verwendag verdien zou ik zelf niet kunnen verzinnen als ik naar een van mijn beste en liefste vriendinnen kijk. Iedere vrouw verdient het verwend te worden, zonder twijfel! Maar deze vriendin verdient het volgens mij heel erg. Zij is binnen 1 jaar op 21-jarige leeftijd haar moeder en haar grote zus verloren aan kanker. Haar leven bestond de afgelopen jaren alleen nog uit voor anderen zorgen en zorgen maken. Ze is een grote schat met een heel groot hart en een verwendag zou haar vast helpen ontspannen en zelf eens in het middelpunt te staan na een tijd vol wegcijfering van haarzelf. Haar verrassen hiermee zou geweldig zijn.

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 16 april 2012 at 11:28

  De verwendag…daar ben ik echt aan toe. ik heb een drukke en hectische periode achter de rug. Met hoge pieken en diepe dalen. Waaronder een sterfgeval in mijn naaste familie, maar ook het ontmoeten van mijn grote nieuwe liefde. Dus ik prijs mezelf gelukkig. Maar een dag om tot rust te komen, mezelf te verwennen lijkt me heerlijk!

 • Avatar van corina brouwers
  Reply corina brouwers 15 april 2012 at 14:33

  Na me maandenlang inzetten om een fort te redden (http://www.redonsfort.nl) is het tijd voor ontspanning…

 • Avatar van Connie flipse
  Reply Connie flipse 14 april 2012 at 19:28

  Lijkt me echt zo heerlijk om te winnen en dan samen met mijn man te gaan

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 13 april 2012 at 21:10

  Verdienen we het niet allemaal! Een dag verend worden, even tot jezelf komen? Ieder heeft zo z’n verhaal, maar ook allemaal hebben we gelijke kansen. Kan m’n verhaal op gaan schrijven, maar dat is voor mij persoonlij. Ik wil ook grasg winnen en daarom Mikes, shared en hoop echt dat ik win:-)

  Gewoon om wie ik ben…

 • Avatar van barbara de bruin
  Reply barbara de bruin 13 april 2012 at 21:07

  ten eerste wil ik zeggen dat ik dit een geweldige actie vind…TOP
  ja waarom ik graag wil is …ten eerste nog nooit een wellness dag heb meegemaakt en ten tweede het mij erg lekker lijkt voor mijn lijf ben namelijk geopereerd aan een nek hernia het is allemaal goed gegaan maar mijn spieren blijven zo stijf dus lijkt het me heerlijk om eens te ontspannen in van die lekkere baden of wat daar te doen is en dat samen met mijn vriend die na vele therapie een beetje zichzelf weer mag zijn…kortom het zal ons beiden heel goed doen….so en nu keihard duimen!!!

 • Avatar van Mirjam Jaas
  Reply Mirjam Jaas 13 april 2012 at 20:36

  Wat een geweldige actie, ik zou dit super graag willen winnen, wij hebben 2 jonge kinderen van onder de 5 jaar, allebei een drukke baan, een zware studie erbij, goede moeder, goede vrouw willen zijn, een gehaast leven zonder ontspanning, dit lijkt me geweldig om te winnen, om mijn wallen die nu op de grond hangen weg te werken.. heerlijk en er weer uitgerust uit willen zien!!
  Ik ga duimen!!

 • Avatar van Mel
  Reply Mel 12 april 2012 at 15:42

  Vroerger bedacht ik dat ik als mijn dochter groot genoeg is, ik met haar gezellig beautydagjes zou willen doen, zodat ze al vanaf jongs af aan meekrijgt goed voor haarzelf te zorgen en een positief zelfbeeld opbouwt.Mijn bouw is ‘curvacious’, mijn dochter heeft mijn postuur georven. Voor mij betekende dat een hoop onzekerheid in de puberteit, ik hoop dit mijn dochter te kunnen besparen. Helaas hield ik geen rekening met de onvoorziene omstandigheden, zoals het verlies van mijn baan, waardoor ik nu op een minimum moet leven en hier totaal geen budget voor heb. Hoe fantastisch zou het zijn om dit samen met mijn dochter te kunnen winnen?

 • Avatar van Jacques
  Reply Jacques 11 april 2012 at 22:05

  ..nog nooit gedaan
  ..wordt hoog tijd
  ..ga vast nadenken wie ik mee zal nemen
  ..ben benieuwd

 • Avatar van Karin
  Reply Karin 10 april 2012 at 16:48

  Ik zou deze dag wel met mijn moeder willen gaan doen. Zij is net weduwe geworden en heeft mijn vader jaren verzorgd. Nu is het tijd voor haarzelf

 • Avatar van Marrie sterk
  Reply Marrie sterk 9 april 2012 at 21:01

  Ik ben moeder en vrouw, 1 kind moet schoolexamen doen, mama stress, 1 kind moet rijexamen doen, mama stress, 1 kind wil voor het eerst uit, mama stress, papa moet voor controle naar het ziekenhuis, mama stress ik moet nog een berg van 1 meter strijkgoed wegwerken, mama stress, ik zou wel weer eens wat minder aan mijn hoofd willen hebben. Laat mama lekker ontstressen.

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 9 april 2012 at 17:55

  Ik wil dit graag samen met mijn moeder doen. Ik ben nu sinds een jaar het huis uit, en het lijkt me leuk om weer eens wat samen te doen (we wonen niet meer echt om de hoek). Duimen dus!

 • Avatar van Sandrina
  Reply Sandrina 8 april 2012 at 19:43

  Deze wellness dag wil ik graag vergeven aan een vriendin van mij, die in scheiding ligt. Om haar even een relaxt dagje te kunnen geven in de hectische tijd met veel stress.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 8 april 2012 at 19:42

  Ik volg de webshop op twitter en facebook en heb het bericht op twitter geplaatst. Ik zou deze actie heel graag willen winnen omdat ik wel wat ontspanning kan gebruiken tijdens het afstuderen. Ik wil heel graag mijn beste vriendin meenemen die een verwendag ontzettend verdiend. Zij heeft een heftig jaar achter de rug en ik zou haar graag willen verrassen met zo’n verwendag =) (op bloglovin volg ik je al en heb ik dit bericht geliked). Ik vind het erg goed dat er steeds meer plussize winkels komen, zo is er meer keuze voor de wat vollere dames.

 • Avatar van mijke
  Reply mijke 8 april 2012 at 02:48

  Lijkt me heerlijk zo’n dagje, ben ik wel aan toe.

 • Avatar van britt
  Reply britt 7 april 2012 at 18:13

  Het lijkt mij heerlijk om weer eens verwend te worden en al de zorgen opzij te zetten. Ik reis iedere dag 3,5 uur met het openbaar vervoer en zie mijn vriend alleen in het weekend! Heerlijk om dan samen eens te genieten!

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 7 april 2012 at 17:26

  ik ben een supermama, een supervrouw, een supervennoot, een superbuuf, een supervriendin…………. (in Rubensformaat!!) en helemaal klaar voor Welness….

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 7 april 2012 at 17:22

  Ik ben verkouden en heel erg “moe” en daarom wel aan een verwendagje “toe”
  Dit brengt mij weer helemaal tot “rust” en is voor lichaam en geest een “must”!

 • Avatar van Rachel
  Reply Rachel 6 april 2012 at 15:03

  Wauw, super toffe actie! Ik wil graag een dagje ontspannen in een wellnesscenter met mijn mam! Ze verdient het om even lekker uit te rusten en te genieten van massages, gezichtsbehandeling etcetera. Mijn mam heeft het ontzettend druk op haar werk en moet thuis ook nog het huishouden runnen.. respect voor de manier hoe ze het allemaal klaar krijgt. Ik wil graag een keer een leuk uitje met haar.. zodat we samen ook even gezellig bij kunnen kletsen! =) (Twitter: @rassjelll)

 • Avatar van Isabelle De Meyer
  Reply Isabelle De Meyer 6 april 2012 at 14:25

  2012 is voor ons eigenlijk helemaal niet zo goed van start te gaan, om niet te moeten zeggen dat het voor ons een rampenjaar is geworden… De thuissituatie is helaas verziekt, hopende op dat het ooit nog “goed komt” na alles wat er gebeurd is is er bemiddeling ingeschakeld – wat tot hiertoe helaas niet veel heeft geholpen – daarom probeer ik nu voorlopig gewoon de innerlijke rust in mezelf te vinden!

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 6 april 2012 at 13:41

  Een dagje met mijn moeder weg lijkt me heerlijk! Sinds ik op kamers zit zie ik haar minder, vooral nu het me niet lukt om een bijbaantje te vinden, en is het reizen duur! Ik ben ook al een aantal weken druk voor school dus zo’n dagje ontspanning zou heerlijk zijn!

  Heb het getweet; https://twitter.com/#!/paulalacht/status/188229179718909952 en geliked op facebook :) succes met kiezen!

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 6 april 2012 at 12:39

  Heerlijk een dagje ontspannen, zou ik graag willen winnen.

 • Avatar van Frank Zonnenberg
  Reply Frank Zonnenberg 6 april 2012 at 10:58

  lekker even ontspannen en tot Rust komen samen met me vriendin dat lijkt me echt onwijs lekker!

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 6 april 2012 at 00:15

  Heerlijk even uit de stress van alle dag, even lekker doen waar je zin in hebt, lekker genieten !

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 5 april 2012 at 22:53

  Ik zou heel erg graag deze wellnessdag willen winnen voor mijn beste vriendin en mij. We hebben beiden een rotperiode achter de rug incl break-up, verwerkingsproces enz. In die periode hebben we dubbel en dik voor mekaar klaar gestaan. Ik zou haar met deze wellnessdag willen bedanken dat ze zo’n super vriendin is! En tijdens de wellnessdag kan zij ook even wat rust terugvinden, die ze ‘verloren’ is met zich op haar werk te druk te maken

 • Avatar van Gretha Gomes
  Reply Gretha Gomes 5 april 2012 at 20:24

  Voor mij en mijn dochter die een moeilijke tijd achter de rug heeft

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 5 april 2012 at 18:19

  Mijn moeder en ik hebben het afgelopen jaar heel veel meegemaakt en ik zou het hiermee smen met haar willen omkeren naar positieviteit. Deze actie komt als geroepen voor ons.

 • Avatar van Chantal Beerepoot-Bakker
  Reply Chantal Beerepoot-Bakker 5 april 2012 at 16:42

  Lijkt mij gewoon lekker!

 • Avatar van Josien Hillebrands
  Reply Josien Hillebrands 5 april 2012 at 15:01

  Ik ben moe,moe van al het gezeik in Nederland,moe van de bezuinigingen…
  Laat mij even ontspannen en nergens anders aan denken…ik word anders gekker en gekker van de mensen om mij heen. Wat een ontevredenheid…De liefde van mijn leven is hier,heb ik hier gevonden…Maar anders vertrok ik morgen nog naar Peru,om daar te leven…trots,rust.en tevredenheid…Met deze fantastische prijs kan ik me even in deze wereld verplaatsen….Ik wacht in spanning af in Groningen!!!

 • Avatar van Stacey LoveOrJustLeave
  Reply Stacey LoveOrJustLeave 5 april 2012 at 14:57

  Oh oh oh oh, wat een geweldige prijzen zeg! IK DOE MEEEE!
  hihi.. Ik kende Mockai nog niet, maar de site staat nu al tussen mijn favorieten aangezien ik ook ‘Curvy” ben :)
  Ik zou deze verwendag graag winnen, omdat ik onwijs toe ben aan rust. In mijn omgeving (familie) zijn op het moment veel dingen aan de gang die erg veel energie kosten en ik zit hierdoor ook niet erg lekker in mijn vel, omdat het me erg raakt. Dus wat is beter dan lekker even ontspannen?! Als ik win, neem ik dan ook geen vriendin, maar mijn moeder mee. Zij heeft dezelfde stress nu (familie he haha) en loopt nog erger op haar einde dan ik, dus eigenlijk gun ik het haar nog meer dan mezelf. Ik wens iedereen veel succes en de winnaar alvast HEEL VEEL PLEZIER :D Maar gaat vast wel goed komen ;)

 • Avatar van Fatima Boutoutouh
  Reply Fatima Boutoutouh 5 april 2012 at 13:17

  Ik denk dat iedereen wel een verwendag verdient, gewoon: omdat je goed en blij voor jezelf moet zijn. Ik ben in ieder geval blij met de kennismaking met deze site voor volle vrouwen, want na een tijdje begint de H&M BIB/+ afdeling ook te vervelen!

 • Avatar van ina jongsma
  Reply ina jongsma 5 april 2012 at 12:56

  Ik doe mee voor mij en mijn vriendinnetje! zij is september bevallen van een ling(9 weken te vroeg) en ik juli van een zoon(5 weken te vroeg).
  Omdat we elkaar veel te weinig spreken en we het mega druk hebben met onze gezinnetjes, werk, huishouden vind ik dat wij het verdienen! Kunnen we ook eindelijk weer even bijkletsen!

 • Avatar van Peggy
  Reply Peggy 5 april 2012 at 12:52

  Ik verdien deze verwendag omdat ik graag mijn zus eens wil verwennen na alle drukte van het zoeken van een nieuwe baan, het krijgen van een nieuwe baan. heeft ze nu wel een dag vrij verdiend om eens lekker tot rust te komen!

 • Avatar van amy
  Reply amy 4 april 2012 at 07:31

  Omdat ik iemand mee neem die het echt nodig heeft, haar man heeft niet lang te leven en door een verwendagje leid het haar even af.

 • Avatar van mijke
  Reply mijke 3 april 2012 at 23:19

  Ik ben wel toe aan een verwendagje na een drukke periode op werk!

 • Avatar van Steph
  Reply Steph 3 april 2012 at 21:56

  Ik heb de tweet op Twitter geplaatst.
  Ik verdien deze verwendag omdat ik vandaag voor de 3e keer gezakt ben voor mijn praktijkexamen van de auto.. Dit frustreert mij zo, omdat ik in de lessen alles goed doe en op mijn (faalangst)examens krijg ik het om de een of andere reden niet voor elkaar om te laten zien wat ik kan. Probleem erna is echter dat ik het niet los kan laten… Voor mij kan zo’n verwendag wonderen verrichten: even alles loslaten, nergens aan denken en heerlijk genieten. It would mean the world to me.
  Ik zou dan denk ik mijn vriend meenemen en met hem een heerlijk dagje ontspannen, want hij verdient het ook. Hij staat altijd voor me klaar en zou alles voor me doen. <3

 • Avatar van Kristel
  Reply Kristel 3 april 2012 at 21:15

  om gewoon eens lekker met mn vriendje er even tussen uit tegaan, en even ook vriendje en vriendinnetje te zijn ( en niet alleen papa en mama) even wat tijd aan elkaar spenderen. en de accu weer helemaal opladen zodat we daarna weer papa en mama mogen zijn voor onze meest geweldige lieve dochters!!! mijn trotsjes!

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 3 april 2012 at 20:40

  Ik doe mee!
  Ik wil graag winnen omdat ik nog nooit naar de sauna geweest ben, gevalletje koudwatervrees :D
  ik wil mijn zusje graag meenemen, zij is dol op de sauna en kan wel een dagje ontspanning gebruiken omdat ze een veeleisende baan heeft en net mama geworden is.

  Liefs Thea

 • Avatar van Lisette
  Reply Lisette 3 april 2012 at 20:39

  Ik zie hier veel mensen die het veel meer verdienen dan ik. Mijn reden om het te willen is gewoon omdat ik nog nooit in de sauna ben geweest.

  Wie het wel echt verdient is een vriendin van me die momenteel echt alles tegen heeft zitten. Mocht ik winnen, dan neem ik haar mee. Gewoon omdat zij weleens in de sauna is geweest en ik niet, zodat ik geen blotemensenblunders maak. En omdat het ongetwijfeld goed is voor een Goed Verhaal (en daar houden we allemaal van).

  Liefs,
  Lis

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 3 april 2012 at 20:30

  WANT! En waarom ik dit verdien? Omdat ik KEI en KEIHARD aan het werk ben voor mijn scriptie/afstuderen en ik zodra ik aan de deadline denk (8 juni) al in de stress schiet. En omdat ik naast het afstuderen nog een triljoen andere dingen te doen heb waardoor ik eigenlijk nooit meer écht een dag vrij ben/heb. Ik moet mezelf dwingen om even een uurtje op de bank te zitten en mijn ‘rust’ te nemen, maar ook dan malen er nog allerlei dingen mijn hoofd die nog moeten gebeuren.

  Oftewel: I neeeed it ;)

 • Avatar van nicole
  Reply nicole 3 april 2012 at 19:56

  Leuke actie! ik verdien het om deze actie te winnen, omdat ik veel stress heb gehad de laatste tijd met toetsen etc. en ik wel een ontspannend momentje kan gebruiken!

 • Avatar van Norma
  Reply Norma 3 april 2012 at 19:49

  Ik heb ME ben moe Total löss brak ik ga achteruit met kerst in wildwaterbaan geweest kreeg gister te horen dat rug onherstel beschadigd is zal nooit meer kunnen zitten zonder pijn. Mijn “potje” loopt eff over moet weer t positieve gaan zien zoeken

 • Avatar van Lars Steijger
  Reply Lars Steijger 3 april 2012 at 19:48

  Ik wil graag samen met mijn vriendin een dagje gaan ontspannen en ja, dit is ook geschikt voor mannen, want wij harde werkers verdienen een dagje rust en zullen onbewust worden uitgeblust!

 • Avatar van Anniek(smausie)
  Reply Anniek(smausie) 3 april 2012 at 19:31

  Ik zou met mn lieve schoonzusje hier heel graag van gaan genieten, allebie plussize but not ashamed, love life and enjoy to the fullest!!!

 • Avatar van Eline Kreuse
  Reply Eline Kreuse 3 april 2012 at 12:27

  om helemaal tot mezelf te komen na een hectische tijd

 • Avatar van Joelle
  Reply Joelle 2 april 2012 at 23:20

  Lekker zo’n verwendagje ! Kan het wel gebruiken met een zoontje van 22 maanden die volop in de peuterpuberteit zit. Mijn man en ik die alle 2 voltijds werken en dan nog volop bezig ons huisje aan het verbouwen die we 2 j geleden gekocht hebben.

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 2 april 2012 at 22:18

  Op dit moment zit ik in het eerste jaar van mijn opleiding. Behoorlijk wennen en aanpoten dus! Gelukkig gaat tot nu toe alles goed en lijkt het er op dat ik het eerste jaar haal. Jammer genoeg heb ik door de lange dagen op school geen tijd om te werken en een vakantie zit er dus niet in:( Ik zou dus wel een lekker relaxed dagje wellness kunnen gebruiken al zeg ik het zelf.

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 2 april 2012 at 20:06

  Alle onderdelen gedaan, volgen, liken, retweeten en dan nu nog een goede reden…

  De afgelopen maanden hebben mijn man en ik een zware tijd gehad, eerst ging ik door de medische malle molen en vervolgens mijn man ging in en uit het ziekenhuis, meerdere operaties en veel spanningen. Gelukkig waren er lieve vrienden die voor ons klaar stonden. 1 daarvan zou ik heel graag mee willen nemen voor een dagje genieten. Zij hielp met mijn huishouden, terwijl ze zelf hoogzwanger was. Haar man mocht het thuis opknappen, zij deed het voor mij. Inmiddels heeft ze een prachtige dochter en is ze een drukke mama, aangezien ze ook nog een zoontje van 3 heeft. Dus zij kan een dagje wellness goed gebruiken en ik stiekem ook nog wel ;-)

  Groetjes, Carolien

 • Avatar van Veerle
  Reply Veerle 2 april 2012 at 19:43

  Een dagje wellness lijkt me heerlijk! Even alle spanning van werk zoeken, studie-stress en van alles vergeten en gewoon een dagje genieten!

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 2 april 2012 at 15:43

  Wat een geweldige winactie!

  En natuurlijk wil ik mee ‘strijden’ om deze prijs. En waarom? Ik ga nu niet als velen zeggen dat ik altijd veel pech heb en nodig zo’n wellnessdagje kan gebruiken. Nee, mijn motto is: welke vrouw wil dat nou niet?
  Lekker ontspannend de zomer in!

  Ik ben erg benieuwd!

  Liefs Daphne

  (Geliked, Geretweet, Volgend)

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 2 april 2012 at 15:32

  Leuke actie voor de vollere dames!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 april 2012 at 15:34

   De hoofdprijs is natuurlijk ook leuk voor de slanke(re) dames, net als accessoires of schoenen shoppen natuurlijk voor als je een bon mocht winnen ;)

 • Avatar van Joke
  Reply Joke 2 april 2012 at 13:28

  Leuke actie. Een welnessdag zou zowel voor mij als mijn man enorm welkom zijn. Als de jaartjes beginnen te tellen laat dit zo z’n fysieke sporen achter. Wij doen ons best onszelf goed te ” onderhouden” maar heel vaak cijferen wij osn toch weg voor onze kinderen. Als die het uiteindelijk maar goed hebben. Daarom zou het geweldig zijn dat we een keer echt verwend worden

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 2 april 2012 at 12:20

  Wat een leuke actie weer, en wat een ontzettend leuke kledingsite :) Ik heb Mockai Curves geliked op FB. Ik zou heel graag de verwendag of actiecode winnen omdat ik het nog altijd heel erg lastig vind om mijn ‘nieuwe’ lichaam met alle extra ballast te accepteren. Ik zou er inmiddels aan gewend moeten zijn maar ik schrik echt nog altijd wanneer ik mezelf onverwacht weerspiegeld zie in raam of spiegel. Rationeel accepteer ik deze medicatiebijwerkingen wel omdat wat de medicatie voor mij doet die 30 extra kilo’s absoluut waard is, maar ergens is dat knopje binnen nog niet helemaal om. Ik hoop dat zo’n verwendag me misschien zou helpen om ook mijn extra, extra curvy lijf lief te hebben en met zorg te omarmen, tenslotte draagt het me toch nog elke dag en soms vergeet je in al het geploeter om dan juist extra dankbaar te zijn voor alle dingen die je lijf & geest wel goed doen. Toch niet eerlijk om je dan voor je trouwe lijf te gaan schamen! (Stiekem hoopte ik dat er ook een extra curvy welness resort was… erg he) Een beetje liefde, een beetje zorg voor dit lieve lijf van mij dus, omdat elk lijf dat gewoon verdiend!

 • Avatar van tara
  Reply tara 2 april 2012 at 11:41

  Ik doe mee.
  Ik verdien deze winactie niet, maar mijn moeder wel.
  Vorige maand is er kanker bij haar ondekt en ik vind dat ze wel en keer een beautymiddag verdient.
  Ik wil haar dit graag geven en ze mag zelf met een vriendin gaan,
  Ik heb de facebook pagina geliked!

 • Avatar van Yanna
  Reply Yanna 2 april 2012 at 11:02

  Wat een leuke winactie! k doe graag mee omdat mijn vriend en ikzelf nog maar pas zijn gaan samenwonen, met de nodige stress als gevolg. Verder heb ik net de overschakeling gemaakt van de hogeschool (waar ik reeds afstudeerde) naar de universiteit en het is zo een ongelofelijke aanpassing dat ik soms het gevoel krijg dat ik mezelf voorbijloop..Een dagje wellness/ontspanning zou meer dan welkom zijn!

  Hoe dan ook wens ik iedereen die meedoet heel veel succes!!

  Ik volg je uiteraard op elke mogelijke manier en heb deze winactie getweet: https://twitter.com/#!/Makeupfrrwomen/status/186739511668113409

  Lots of Love

  xoxo

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 2 april 2012 at 10:48

  Ik doe mee voor mijn ouders (als dat mag). Mijn ouders hebben zich jarenlang ingezet in het wel en wee voor mijn broer om zijn leven op de rails te krijgen. Daarbij passen zij elke week op onze kleine jongen en staan zij altijd voor anderen klaar en vergeten daarbij letterlijk hun zelf. Ze hebben niet veel te besteden en dat weinige wat soms overblijft gaat naar de kleinkinderen of kinderen. Daarom vind ik dat zij wel een ontspannen tijd verdienen.

  Groetjes Yasmin

 • Avatar van kora
  Reply kora 2 april 2012 at 10:22

  Ik zie hierboven allemaal verhalen dat ik al bijna niet meer durf te reageren, schijnbaar heeft iedereen wel een goeie reden voor een relax dag en ik gun het iedereen dan ook van harte. Mijn reden is dat mijn man en ik allebei even helemaal OP zijn , dit ivm met stress op zijn werk en een ODD dochter thuis die onze energie opvreet. Groetjes Kora

 • Avatar van Deborah Maysa
  Reply Deborah Maysa 2 april 2012 at 09:30

  Waarom ik zo’n dagje verdiend zou hebben? Dat is eigenlijk best een moeilijke vraag. Ik ben moeder van 2 kinderen met een labeltje die beide de nodige zorg extra zorg van mij krijgen, daarnaast werk ik ook nog 32 uur om gewoon alle rekeningen te kunnen betalen. Net als ieder ander. Dat maakt mij in mijn ogen niet specialer dan een ieder ander.

  Als ik het zou winnen dan zou ik het gebruiken om tijdens een dagje dat mijn zoon op de opvang/dagbesteding is gewoon helemaal alleen voor mijzelf te gebruiken en dan mijn vriendin meenemen om eens op een leuke en nornale manier bij te praten. Win ik niet dan moet ik toch maar eens zo’n dagje gewoon inplannen. Zat namelijk net nog even te lezen op je andere post: https://curvacious.nl/blog/2012/03/tijd-voor-jezelf/

  Liefs Deborah

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 2 april 2012 at 08:55

  Wat hebben ze trouwens leuke kleding bij die shop!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 april 2012 at 09:19

   Jaaa, dat hebben ze er zeker! :D

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 2 april 2012 at 08:53

  Echt een leuke actie. :)
  Ik zou graag willen om twee redenen. 1 is dat een vriendin van mij ziek is, en vanaf eind deze maand weer voor een aantal weken bestralingen moet doen. Wat zou het leuk zijn om haar even te kunnen verwennen en mee te kunnen nemen.
  De 2e reden is dat ik inmiddels 8 kilo kwijt ben, en mijn velletje ook wel weer wil laten verwennen. ;)

 • Avatar van Kevser
  Reply Kevser 2 april 2012 at 08:19

  Oh wat een heerlijke winactie!!! Ik zou heel graag een bezoek brengen aan een wellnessoord met m’n moeder. Ik ben momenteel aan het afstuderen en woon sinds 5 maanden nIet meer thuis, gevolg: we zien elkaar veuuul te weinig en hebben nog heel weinig tijd om samen leuke dingen te doen:( balen is dat! Anyways, lijkt me super om zo’n arrangement te winnen en deze dag samen te besteden! Thanks voor deze (alweer) leuke winactie!!:)

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 2 april 2012 at 07:45

  Ik doe mee voor mijn vriendin. Zij is een jaar geleden in de ziektewet gekomen omdat zij een heupafwijking heeft. Binnenkort komt zij in de WIA terecht.

  Omdat ze vaak rust moet nemen en medicijnen moet slikken is ze in een jaar tijd behoorlijk aangekomen en past hij zij al haar kleding niet meer. Dit levert veel spanning voor haar op. Om haar even te laten ontspannen zou ik haar graag meenemen naar een wellness beauty dag. Dit verdient ze ook, omdat ze altijd voor iedereen klaar staat. Ze denkt altijd aan anderen, nu mag ze ook eens aan haarzelf denken :-)

 • Avatar van mirella van Dijk
  Reply mirella van Dijk 2 april 2012 at 07:13

  Ik doe mee eigenlijk voor mijn zus. Zijn beide bevallen in 2011,zij van haar derde en uk van mijn eerste en zijn daar mee bezig en komen maar niet toe aan ons zussendagje.
  Als ik win neem uk haar mee voor een dagje welverdiende pampering.

  Liefs Mirella

 • Avatar van Delphine
  Reply Delphine 2 april 2012 at 06:48

  Sinds kort loop ik als zorcoördinator stage op drie basisscholen. Ik doe daar vooral begeleiding van leerlingen met problemen en dergelijke, ik ben een beetje de psycholoog op school. Afgelopen dinsdag werd ik door mijn werkbegeleider aangepakt en zei hij dat ik moeilijk met mijn emoties om kan. Hij zei dat hij denkt dat ik met een aantal knopen zit en ik deze zal moeten ontrafelen en gebeurtenissen loslaten die zijn gebeurd.

  SInds dinsdag probeer ik steeds op het positieve te letten en op wat ik wel heb ipv wat ik niet heb. Het gaat ondertussen al beter met mij, ook op stage straal ik terug en geniet ik ervan.

  Nu zou zo’n verwendagje echt nog de kers op de taart zijn. Ik ben al bijna 2 jaar samen met mijn vriend en ja hoor ik zaag al 2 jaar dat we eindelijk eens naar een welness gaan. Op zo’n verwendag kan ik dus niet alleen mijn vriend eindelijk dwingen om mee te gaan (iet dat hij het erg zou vinden) ook zou ik rust kunnen hebben en misschien wat knopen los kunnen rafelen.

 • Avatar van Immi
  Reply Immi 2 april 2012 at 00:48

  Waarom ik deze verwendag verdien? Ik zit de laatste tijd met heel veel stress in mijn hoofd en kan wel een rustdagje gebruiken. Maar ik doe vooral mee voor de vriendin die ik wil meenemen. Zij heeft namelijk chronische vermoeidheid en word vrij snel ziek. Echt uitstapjes zijn voor haar dus vooral daardoor beperkt. En ze doet zooo haar best in haar huishouden, haar school, en ze heeft altijd wat over voor anderen. Ik neem al vaker iets kleins leuks voor haar mee, maar dit verwendagje zou haar heel erg blij maken, dat weet ik zeker, en ze verdient het ook. Een superdag voor een supermeid. Dat is mijn motivatie.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.