Fashion

Your Feather Fashion | Veren haarextension

17 april 2012


Het is alweer een half jaar geleden dat ik over de verenoorbellen van Your Feather Fashion schreef en sinds die tijd heeft deze webwinkel een nieuwe layout gekregen en is het assortiment uitgebreid met o.a. veren haarextensions. Leuk om als extra accessoire in je haar te dragen om je outfit helemaal af te maken en er een lekkere zomerse, bohémian draai aan te geven.

Je bevestigt deze veerextensions met een knipje wat niet uit je haar glijdt door het rubbertje en je ziet er niks van als je dit onder een andere pluk haar doet. Zo valt de extension tussen het haar, soepeltjes en als een leuk detail. Doordat er zoveel verschillende formaten en kleuren te bestellen zijn kan je er altijd eentje op dezelfde lengte als je haar vinden want dat valt wel net zo mooi. Kies voor een contrastrerende kleur zodat je extension goed opvalt, of kies juist voor de natuurlijke kleuren voor een subtiele twist.

Ik kreeg het effect bij mijzelf amper op de foto, maar je kan het idee goed zien zo denk ik ;) Erg mooie kleuren en veren ook weer deze keer, mooi afgewerkt ook met de lederen koordjes ertussen. Ik dit echt een leuk accessoire voor de zomer en als ik de overvliegende trends vanuit Amerika moet geloven dan hebben we deze zomer allemaal veren in onze oren, aan onze tassen hangen, in ons haar en als hangertjes aan armbanden en kettingen. Als het niet allemaal tegelijk gedragen wordt dan vind ik dit een erg leuke trend.

De feather extensions kosten tussen de €12,50 en €28,95 per stuk en zijn eenvoudig te bestellen via YourFeatherFashion.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 19 april 2012 at 01:46

  Erg leuk!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 18 april 2012 at 22:40

  Erg leuk, maar het is niet mijn ding. ;)

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 17 april 2012 at 23:05

  Leuk, maar niets voor mij ;-)

 • Avatar van Calendula
  Reply Calendula 17 april 2012 at 17:05

  Mooi, ik heb zelf ook zo iets, maar dan de hoogte in. Soort zwarte veren die je op de zijkant van je hoofd kan spelden en dan heb je een “soort” hoedje van veren dat omhoog staat of over je gezicht hangt. Very stylish, alleen draag ik het nooit :D Te lui, vrees ik :$

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 april 2012 at 18:19

   Voor zover ik er een beeld bij kan creëeren.. Klinkt leuk!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 17 april 2012 at 15:17

  hmm nee ik denk niet dat ik het zelf snel zal dragen.

 • Avatar van Yara
  Reply Yara 17 april 2012 at 14:52

  Ik vind het erg leuk, ik wil het ook nog erg graag!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 17 april 2012 at 14:27

  Ik vind ’t wel leuk! :D Beetje boho chic!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 april 2012 at 18:20

   Ja precies, dat vind ik zo leuk voor de lente/zomer qua stijl ^^

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 17 april 2012 at 14:16

  Ziet er leuk uit maar helemaal niets voor mij. Kzou me wss een grote idioot voelen met zo’n veer in mijn haar :p !

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 17 april 2012 at 14:14

  Deze zijn wel heel erg leuK! Ben erg benieuwd hoe deze staat bij mijn haarkleur

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 april 2012 at 18:20

   Ze hebben ze in verschillende kleuren natuurlijk :)

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 17 april 2012 at 14:10

  Ik vind het er echt super schattig uit zien!:)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.