Beauty Media

Beautyboek | Dr. Jetske’s Huidboek

29 mei 2012


Ik heb een grote interesse in huidverzorging en lees daarom graag over dit onderwerp om hier zoveel mogelijk van te leren. Sinds april heeft Dr. Jetske Ultee haar eigen huidboek uitgebracht omdat het haar kriebelde aan informatie wat ze op papier moest zetten. Bij haar werk als arts en hoofd van de afdeling Huidtherapie van een privékliniek merkte ze dat ze niet de enige was die worstelde met het gebruik van cosmetica. In dit boek vind je de informatie over de halve waarheden en leugens waarmee we worden bestookt in advertenties, reclamespotjes en op etiketten van de potjes, flesjes en tubetjes, maar ook informatie over producten die je veilig kunt gebruiken. Revolutionaire ingrediënten die ècht iets doen voor je huid en hoe je je huid nu het beste kunt verzorgen.

Jetske Ultee
Dr. Jetske Ultee (1972) voltooide haar artsenopleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, werkse als arts-assistent en onderzoeker bij de afdeling plastische en reconstructieve chirurgie van het Erasmus MC en is nu werkzaam als arts-onderzoeker cosmetische dermatologie. In 2009 lanceerde ze haar skincare-blog JetskeUltee.nl, in 2012 lanceerde ze haar cosmeticalijn Uncover Skincare en in 2012 richtte ze de stichting Skinwiser op die zich bezighoudt met onderzoek naar werkzaamheid en veiligheid van cosmetische producten.

In dit 151 pagina tellende boek neemt Jetske Ultee je mee in de wereld van huidverzorging in 11 hoofdstukken waarin je alles leest over je huid, je huidtype vaststellen, de 5 producten die je nodig hebt om je huid te verzorgen, de inhoud van je product (ingrediënten die echt wat voor je huid doen), acné, pigmentvlekken, huidverzorging voor 40+, een gevoelige huid, zonbescherming, de babyhuid en verkeerde ingrediënten.

Het boek ligt lekker in de hand, is gedrukt op stevig papier en in een fijne lettergrootte gedrukt. Ik heb hem in één ruk uitgelezen en weet zeker dat ik het boek er regelmatig bij zal pakken om wat op te zoeken over bepaalde ingrediënten. Ook zal ik het boek rond laten gaan in mijn kennissenkring, want goede en nuchtere informatie over huidverzorging zoals er in dit boek staat is om te delen!

Het boek is voor €27,95 inclusief verzendkosten te bestellen via Huidboek.nl, je kan betalen via creditcard of iDeal en hebt hem vervolgens binnen enkele dagen in huis.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van lonneke
  Reply lonneke 30 mei 2012 at 20:04

  Het lijkt mij echt een mooi boek !
  xx

 • Avatar van Steffi
  Reply Steffi 29 mei 2012 at 22:22

  staat op mijn wishlist!

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 29 mei 2012 at 20:20

  Lijkt me wel iets voor mij dit boek :) x

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 29 mei 2012 at 20:19

  Klinkt toch wel heel erg interesting moet ik zeggen.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 29 mei 2012 at 09:34

  Lijkt me een interessant boek!

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 29 mei 2012 at 09:28

  Wat een interessant boek! Zo’n weetjes zijn altijd leuk en van haar weet je dat het dan waarschijnlijk wel waar is ook. Ik ga eens een kijkje nemen of ze ook naar België verzenden…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 mei 2012 at 10:55

   Ze verzenden naar België, je betaalt dan voor het boek + verzendkosten €34,30 :)

   • Avatar van Cute as a Cupcake blog
    Reply Cute as a Cupcake blog 29 mei 2012 at 11:04

    Na dit artikel van jou was ik echt geïnteresseerd in haar en heb ik ook de webshop van Uncover Skincare ontdekt. Ik ben van plan daar iets te bestellen en ik heb het boek daar ook gezien, dus dan moet ik maar 1x verzendkosten betalen. Bedankt voor de tip! Het is echt een geweldig artikel ;)

 • Avatar van hollandabeauty
  Reply hollandabeauty 29 mei 2012 at 06:10

  Ook ik ben nog steeds enorm benieuwd naar dit boek en denk ook maar dat ik het boek gewoon ga bestellen. Iedereen is zo enthousiast!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 mei 2012 at 10:58

   Ik ben heel benieuwd wat jij ervan zult vinden :)

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 29 mei 2012 at 01:33

  Ik ben nog steeds ontzettend benieuwd naar dit boek. Eigenlijk wilde ik het eerst inkijken in bijv. de bieb of een winkel voordat ik hem zou bestellen maar hij is nergens te verkrijgen voor zover ik weet. Toch maar een keertje bestellen dan:)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 mei 2012 at 10:58

   Hij is volgens mij inderdaad enkel online te koop..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.