Beauty

Céleste Originals | Pretty Nails pads & glasvijl

22 mei 2012


Ik schreef al eens eerder over de producten van Céleste Originals, zoals de handige voetendoekjes, intiem verzorgingsdoekjes en de anti-cellulite handschoenen, en het assortiment van dit merk blijft maar uitbreiden met handige producten. Zo kan je vanaf nu ook een glasvijl en de Pretty Nails pads aanschaffen. Iedereen kent wel de (oog)make-up pads doordrenkt met lotion of reinigingsolie waarmee je je make-up kunt verwijderen, in ditzelfde principe zijn er nu deze handige pads met een alcohol- en acetonvrije nagellakremover.

Een glasvijl vind ik persoonlijk een erg fijne uitvinding, omdat je deze zo goed als nooit hoeft te vervangen. Tenzij hij eventueel door midden zal breken… Er treed namelijk nauwelijks tot geen slijtage op zoals je met een kartonnen vijl hebt en je kan deze tussen de vijlbeurten door gewoon afspoelen zodat je altijd hygiënisch te werk kunt gaan. Dit model van Céleste heeft aan beide kanten een vijl-oppervlak, heeft een handzaam formaat en werkt gewoon erg prettig. Ik krijg hiermee ook mijn nagels sneller in model dan met een kartonnen vijl. Deze glasvijl kost €4,99.


Deze nieuwe Pretty Nails pads komen in een handig en goed afsluitbaar potje met een inhoud van 25 stuks. De pads zelf hebben een frisse citrusgeur, geen hinderlijke nagellakremovergeur te bekennen en dat vind ik persoonlijk een groot voordeel! Er zit geen alcohol en aceton in de vloeistof waarmee de pads zijn doordrenkt. Dit, samen met de toegevoegde vitamine E, zorgt ervoor dat je nagels en nagelriemen niet uitdrogen tijdens het nagellak verwijderen.

De pads zijn stevig, pluizen amper, lekken niet en zijn toch lekker vochtig zodat je goed je nagellak kunt verwijderen. Met één pad kan je gemakkelijk alle 10 de vingernagels ontdoen van nagellak, tenzij je eventueel een hardnekkige glitternagellak op zou hebben. Ik was hiermee aangenaam verrast! Je drukt de pad enkele seconden op een nagel, haalt hem met een zacht wrijvende beweging van de nagel af en je nagels zijn nagellakvrij. Je merkt ook direct dat je nagels en nagelriemen er niet droog uit zien, maar juist een glans hebben door de verzorgende ingrediënten.

Mocht je na het gebruik van een pad direct een nieuwe kleur nagellak aan willen brengen dan is het wel aan te raden om je handen even te wassen of even te wachten tot de verzorgende ingrediënten ingetrokken zijn.

Hierboven zie je een pad nadat ik hem gebruikt heb tijdens een nagellakswatchsessie met 4 verschillende kleuren nagellak op één hand. Ik vind dit echt een enorme uitkomst! Het werkt snel, zonder geknoei, zonder pluisjes, zonder vieze geurtjes en zonder dat het je nagels of nagelriemen uitdroogt. Ik ben om! Helaas zijn de producten van Céleste Originals nu nog enkel te koop via de webwinkel van Céleste Originals en via Drogisterij.net, zeker bij gebruiksvoorwerpen als deze zou het handig zijn als je het gewoon in de winkel zou kunnen aanschaffen. De Pretty Nails pads kosten €5,99 per potje.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 27 mei 2012 at 11:55

  De glasvijl en de nagellakremoverpads zien er beide heel prettig uit. Ik heb van die pads gekocht bij de Action, maar daar ben ik niet zo heel blij mee. Misschien deze maar eens uitproberen.

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 23 mei 2012 at 12:03

  Handig van die pads!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 23 mei 2012 at 09:59

  Ik gebruik al sinds mijn jonge tienerjaren een metalen vijl (dus al meer dan 15 jaar), die zijn ook super fijn. Hoewel ik het niet kan vergelijken, want heb nog nooit een glasvijl gebruikt. Ben daar erg benieuwd naar. Ik heb pads van de Etos, en dat duurt een stuk langer dan wanneer ik acetonvrije uit een potje gebruik, maar je ziet wel dat het mijn nagels niet uitdroogt. Deze zin zit volgens mij een foutje: ‘De pads zijn stevig, pluizen amper, lekker niet en zijn toch lekker vochtig zodat je goed je nagellak kunt verwijderen.’ (gedeelte pluizen amper lekker niet)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 mei 2012 at 10:02

   Dankjewel voor het doorgeven, dat moest ‘lekken niet’ zijn. Gelijk even aangepast :)

 • Avatar van Ilda
  Reply Ilda 23 mei 2012 at 08:23

  Ik heb nog nooit een glasvijl geprobeerd, doe het altijd met een diamantvijl. Ben benieuwd!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 mei 2012 at 10:36

   Nu ben ik heel nieuwsgierig geworden naar een diamantvijl *schrijft op*

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 22 mei 2012 at 23:40

  De nail pads zijn echt een uitkomst.
  Ziet er goed uit.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Miss Langhaar
  Reply Miss Langhaar 22 mei 2012 at 20:54

  Ben wel benieuwd naar de glasvijl, maar ik dacht dat dat veel duurder was!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 mei 2012 at 10:39

   Ik vind de prijs van deze glasvijl sowieso netjes, maar ik heb er ook eentje van Herôme en die is ook niet zo heel erg duur :)

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 22 mei 2012 at 20:17

  Ik ga ook eens een glasvijl kopen denk ik :D x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 mei 2012 at 10:39

   Ik vind ze persoonlijk erg fijn werken, ben benieuwd naar jouw bevindingen als je er eentje aangeschaft hebt :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 22 mei 2012 at 16:47

  Glasvijl is ideaal! Zulke nagellakremoverpads ben ik trouwens minder te spreken, ik hou daar gewoon niet zo van (a)

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 22 mei 2012 at 14:55

  Ik heb ooit bij een ebay bestelling zo’n soortgelijk potje removerpads maar dan van KleanColor gekregen. Moet zeggen dat ik het nog steeds liever gewoon met aceton en wc papier eraf haal MAAR dit is wel heel handig als je on the go bent of op vakantie ofzo.
  En jaaa glazen vijlen zijn heerlijk <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 mei 2012 at 10:41

   WC-papier?! Wat slim bedacht! Ik wil al eeuwen zo’n rol celstofdeppers bestellen of halen ergens, maar vergeet het steeds. Ga wc-papier eens proberen, thanks voor de tip!

   • Avatar van Paula
    Reply Paula 23 mei 2012 at 13:40

    Ik gebruikte vroeger (toen ik nog geen watjes had ontdekt ;-) ) altijd keukenrol! Net iets steviger als wc papier, wat bij mij (kluns) nog wel eens scheurde. Ideaal! Ik kan trouwens écht niet tegen het gevoel van een glasvijl, krijg ik echt zo’n nagels-over-het-schoolbord gevoel bij! Brrrr!

   • Avatar van Claudia
    Reply Claudia 23 mei 2012 at 14:45

    Ja joh is echt handig! En anders inderdaad even langs de PAK om Celstofdeppers te kopen, die zijn inderdaad NOG fijner ;)

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 24 mei 2012 at 09:49

     Ik wist niet dat ze dat daar ook verkochten, rennennnnnn ;)

     • Avatar van Claudia
      Claudia 24 mei 2012 at 13:34

      Hihi ik moet ze ook gauw weer kopen maar pfffft met dit weer ga ik niet rennen ;P

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.