Huis & interieur Mama & Kind

Cuteness! | Dotalicious

16 mei 2012


Oehoe! Als je gek bent op uiltjes en van handgemaakte items dan ben je bij Dotalicious helemaal aan het juiste adres. Je kan hier namelijk je eigen uiltje samenstellen en hebt hierbij de keuze uit veel verschillende speciale design printjes. Maak hem daarna zo groot (of klein) als je zelf wilt, laat er labeltjes aan hangen, belletjes in stoppen en/of een naam op zetten en hij komt per post naar je toe. Ik ben verkocht! ♥

“Wat begon als ‘zomaar een leuk cadeautje’ voor een vriendin veranderde al snel in een volle mailbox met vragen over de Dotties. Een groot gedeelte van de mailtjes kwam van moeders en mensen die op zoek waren naar een leuk (kraam)cadeau. Naast dat de Dotties leuke design accessoires zijn voor in huis, blijken ze uitermate geschikt en voor baby’s en kinderen. De extra opties zoals belletjes, labels en geluidjes zorgen ervoor dat een Dottie al snel het favoriete maatje word. Wat designs betreft zijn de mogelijkheden eindeloos. Alle stoffen zijn limited en speciaal geselecteerd.

Naast de Dotties liggen er nog een hoop ideeën op de plank. Bijvoorbeeld speciale stoffen en maten op aanvraag, thema Dotties, geboorteposters en een aantal business-to-business ideeën. Maar voor de komende periode wilt Dotalicious zich focussen op het basis idee; Mooie handgemaakte uiltjes van speciale design stoffen die je zelf kunt combineren.”


Toen ik het aanbod kreeg om zelf een ‘Dottie’ samen te stellen kon ik dit natuurlijk niet weigeren; ik ben namelijk gek op handgemaakte items en helemaal als het zo’n hoog cuteness-gehalte heeft. Ik koos voor een vrolijk oranje stofje voor de gehele uil, een lief hartjesprintje voor het buikje, bijpassende labeltjes voor aan de buitenkant en een lekkere onverschillige stand van de oogjes. Want ja, zelfs daarin heb je nog verschillende keuzes. Zo heb ik mijn eigen Dottie in een formaat van 15x10cm. Dit formaat kost normaal €16,95 en voor opties als labels, belletjes, naam etc. betaal je wat extra (dit is afhankelijk van de grootte van je uiltje).

De formaten van de uiltjes gaan van Baby Dottie (sleutelhanger, 8x5cm) t/m XL Dottie (30x20cm). De verzendkosten bedragen €6,95 per bestelling, je kan betalen via bankoverschrijving en hebt je Dottie binnen enkele dagen in huis. Wil je hem extra snel in huis hebben, bijvoorbeeld als gepersonaliseerd kraamcadeau, dan kan je zelfs gebruik maken van een spoedservice tegen een kleine meerprijs. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op Dotalicious.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 21 mei 2012 at 22:24

  Oooooh, hoe lief is dit! <3 Smelt smelt, hihi

 • Avatar van Ehlana
  Reply Ehlana 17 mei 2012 at 19:26

  Keischattig!

 • Avatar van Tim
  Reply Tim 17 mei 2012 at 12:22

  Aah dat is schattig zeg! Me want!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 16 mei 2012 at 20:15

  Cute! xoxo

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 16 mei 2012 at 20:02

  Ooh schattig :D x

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 16 mei 2012 at 18:57

  Awh wat een schattig uiltje zeg! <3

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 16 mei 2012 at 17:48

  Heel erg cute!

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 16 mei 2012 at 14:17

  Wat super schattig gemaakt! Echt leuk:)

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 16 mei 2012 at 14:14

  Wat super schattig! Een vriendin van me is bijna jarig en die is net als mij gek op uiltjes! Zeker even de website in gedachten houden!:)

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 16 mei 2012 at 12:33

  Wat schattig!!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 16 mei 2012 at 12:28

  Ahhh! <3

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 16 mei 2012 at 12:26

  Awhh, hoe lief zeg!!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.