Media

Drop je blog / shop! #3

9 mei 2012


Het is alweer een hele tijd geleden dat ik deel 1 en 2 online had staan en ik heb er al een boel leuke sites, blogs en shops door leren kennen. Tijd voor een 3e deel! Vandaag mag jij jouw blog, website of shop ongegeneerd spammen! Niet alleen omdat ik het zo ontiegelijk leuk vind om nieuwe blogs, websites en shops te leren kennen, maar ook kan jij zo nieuwe sites leren kennen en er zo misschien ook zelf meer bezoekers uit halen. Kijk mee voor meer informatie en de ‘spelregels’.

Om het overzichtelijk te houden en de spambox niet over te laten lopen kan je op 2 manieren een linkje achterlaten; via het website-vakje èn via CommentLuv waardoor zelfs je laatste update een plekje tussen de comments krijgt. Zet dus niet nogmaals de link naar je website in het tekstvak, deze wordt weggehaald. Laat in het tekstvak kort en krachtig achter wie je bent en waar jouw blog, site of shop voor staat. Mocht jouw comment alsnog tussen de spam belanden dan haal ik deze daar zo snel mogelijk weer uit.

Veel spamplezier!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Joanne
  Reply Joanne 16 augustus 2012 at 19:42

  Ik heb mijn eigen webshop!
  Op mijn webshop verkoop ik allemaal sieraden.
  Het meeste is lekker goedkoop,
  meestal zelfs onder de €10,- !

  Neem een keer een kijkje ;)
  http://www.joanne-m.nl/webshop

  ** Als je een leuke blog hebt en je wilt samenwerken met mij kun je altijd mailen

 • Avatar van wondervol
  Reply wondervol 17 mei 2012 at 21:09

  O Dees wat een goed idee dit! Ik spam lekker mee! Ik heb een blog voor en over (wonder-)volle vrouwen, grote maten mode, gewichtsdiscriminatie, zelfvertrouwen enz.

 • Avatar van Pas
  Reply Pas 17 mei 2012 at 19:35

  Leuk om hier nieuwe blogs te ontdekken,

  Mijn blog gaat over random dingen die mij intereseren. Bijvoorbeeld Fashion, lifstyle, muziek, make-up, eten enz…

  Ik ben nog maar net begonnen en vind het erg leuk, ik ga zeker door ookal heb ik niet zo veel lezers…

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 16 mei 2012 at 18:59

  Mijn blog gaat over beauty, lifestyle, films en andere dingen. Ik probeer nu ook wat te schrijven over de aandoeningen die ik heb en vele andere mensen ook hebben. Beetje variatie over beauty, gezondheid en lifestyle dus.

 • Avatar van Geanne Schutter
  Reply Geanne Schutter 15 mei 2012 at 09:29

  Mijn blog heet It’s About Beauty en het gaat dus over beauty, hair en make-up. Kom eens langs en laat een berichtje achter. Ik vind het leuk om van nieuwe followers te horen :)

 • Avatar van Maddie
  Reply Maddie 14 mei 2012 at 10:39

  Leuk dat we even mogen spammen!

  welkom terug trouwens! <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 mei 2012 at 21:42

   Welkom terug? Ik ben nergens heen geweest ;)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 11 mei 2012 at 22:54

  Zo lief dat je dit doet, dank je wel! <3

  Beauty & fashion gericht op budgetproof. Ook flink wat cuteness en eBay te vinden! ^_~

  xoxo

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 11 mei 2012 at 22:31

  Bedankt voor het spammen!! Mijn beauty/lifestyle blog.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 11 mei 2012 at 13:51

  Ah, laat ik dan ook maar mijn site spammen :-)

  Daar komt ‘ie dan! Op het bloggedeelte kun je artikelen lezen over beauty, in het review gedeelte kunnen bezoekers zelfs reviews toevoegen en reviews van anderen teruglezen. (a la MakeupAlley, maar dan Nederlands)

 • Avatar van HollandaBeauty
  Reply HollandaBeauty 11 mei 2012 at 08:06

  O we mogen spammen, super leuk.

  Voor beauty, lifestyle tips met een persoonlijke touch bijvoorbeeld door de diary of reistips

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 10 mei 2012 at 22:04

  Wat leuk!

  Ik ben Steffi, en ik schrijf dagelijks op mijn blog (Belgische) diverse artikeltjes omtrent beauty, make up, huidverzorging en af en toe een klein beetje fashion en lifestyle. Maar hoofdzakelijk ligt de nadruk op beauty. Wat mag je zo allemaal verwachten? Veel reviews, FOTD, filmpjes, how to’s en zoveel meer. Hopelijk kom je eens een kijkje nemen, want ik organiseer zeer regelmatig een winactie!

 • Avatar van Favorietje
  Reply Favorietje 10 mei 2012 at 18:39

  Lief van je, dat we even mogen spammen…

  Ik schrijf voornamelijk over grote maten mode. Op mijn blog vind je ook artikelen over lifestyle en links naar nog niet zo bekende websites. Het is een gezellig blog, waar voor iedereen wel wat te vinden is. Ik zou zeggen….. neem eens een kijkje op mijn blog en ik hoop dat er ook iets voor jou bij staat.

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 10 mei 2012 at 18:27

  Wat lief! Op mijn blog zie je vooral veel fashion maar ook beauty en leuke budgettips!! Helaas doet commentluv het de laatste tijd nooit bij mijn site, maar als je hierboven op mijn naam klikt komt je ook op mijn site trecht!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 10 mei 2012 at 12:33

  Dan ga ik de site van mij en Kim natuurlijk ook laten zien! :)
  Kim en ik hebben een website samen die vooral gaat om nagels en lifestyle! :)

 • Avatar van Jacky
  Reply Jacky 10 mei 2012 at 11:03

  Een online magazine met allemaal onderwerpen waar ik zelf graag over lees: beauty, lifestyle, columns, wonen, werken, fashion en tips en diy’s. dus eigenlijk het leven van een 24jarige kwebbel aan het begin van het grote mensen leven, die weigert op te groeien.

 • Avatar van LinvanT
  Reply LinvanT 10 mei 2012 at 04:50

  Wat leuk om te mogen spammen :) Ik blog graag over nagellak, nailart, oogschaduw en andere beauty. Ook persoonlijke dingen komen aan bod zoals mijn ziekte, mijn konijntje, fotografie, films, celebs, muziek en sieraden. Door op onderstaande link te klikken kan je mijn nieuwste post lezen :)

  Liefs, Lin

 • Avatar van Renée
  Reply Renée 9 mei 2012 at 23:51

  Haha leuk! Bij deze dus mijn blog: A Lazy beauty! De titel is een grote hint over mij. Ik ben lazy, maar dol op beauty. Zoek dan ook altijd de makkelijkste oplossingen. Ik blog over van alles en nog wat dat mijn aandacht trekt, maar dat blijkt erg vaak nagellak te zijn haha! Ik schrijf in het Engels.

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 9 mei 2012 at 23:51

  Wat leuk! :) Ik blog over beauty, mijn leven en liefdes!

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 9 mei 2012 at 23:27

  Is dat hoe Commentluv werkt.. Haha.. Nooit helemaal begrepen, maar goed ik heb het aangevinkt. =)

  Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje kwam nemen op mijn blog. Het gaat over van alles van schattigheid tot aan heel serieuze quotes.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 9 mei 2012 at 21:36

  Mijn blog ken je al.

  Het is een passie, een ambitie voor make-up.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 9 mei 2012 at 21:31

  Ik weet dat jij m’n blog al kent maar wie weet zijn er andere meiden die nog nooit op Wickedskakid hebben gekeken. Dus wie zin heeft in een dosis beauty, vleugje fashion en snufje persoonlijkheid is op mijn blog op het goede adres ;)

 • Avatar van Vwlovinwendy
  Reply Vwlovinwendy 9 mei 2012 at 21:21

  Mijn blog gaat over alles wat ik zo’n beetje meemaak in t leven (zoals mijn maagverkleining) of iets wat mij opvalt.
  Gewoon vanalles en nog wat… :))

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 9 mei 2012 at 20:35

  Op mijn blog schrijf ik vooral over Beauty-Fashion-Lifestyle

  Liefs,Jana.x

 • Avatar van Huisdier Zone
  Reply Huisdier Zone 9 mei 2012 at 20:05

  Huisdier Zone is een online winkel, speciaal gericht op de behoefte van het dier. In onze webwinkel vindt u unieke handgemaakte huisdierartikelen zoals: Slaapzakken,kussens, hangmatten, tunnels enz. Alle producten zijn met grote zorg gemaakt. Zo zijn alle producten goed en netjes afgewerkt, zodat ze aan twee kanten bruikbaar zijn.

  Ben je opzoek naar unieke en leuke producten voor je huisdier, neem dan zeker even een kijkje op onze site ;)

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 9 mei 2012 at 19:56

  Altijd leuk dit, zo kan ik ook weer nieuwe sites ontdekken :)
  Mijn blog heet Pretty Nails en de naam zegt het eigenlijk al;
  gaat over nagellak, nail art, verzorging etc.
  Xxxx

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 9 mei 2012 at 19:44

  Leuk dat we mogen spammen ! :)
  Op mijn blog Redhotjillypeppers vind je de laatste beautynieuwtjes, reviews, how to’s en elke maand een leuke giveaway !

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 9 mei 2012 at 19:26

  Wat een leuke blogs heb ik al ontdekt! Als je graag Engelstalige reviews leest van gekende en minder gekende beauty producten dan moet je zeker eens een kijkje komen nemen op mijn blog!:D

  Alle lieve dames zijn welkom!

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van Anne vdh
  Reply Anne vdh 9 mei 2012 at 19:20

  Leuk! Mijn website heet Blush Much en ik schrijf voornamelijk over beauty. Binnenkort wil ik ook meer fashion erin gaan betrekken. Mijn laatste artikel waren mijn favoriete producten van dit moment.

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 9 mei 2012 at 18:49

  Super leuk! Mijn blog gaat over beauty, lifestyle en anderen dingen die ik leuk vind! Ik vind het belangrijk dat er een positieve sfeer hangt en dat je blij word als je mijn blog bezoekt. :-)

 • Avatar van meike
  Reply meike 9 mei 2012 at 18:33

  Leuk idee zo zeg. Zag al wat leuke blogs voorbij komen.
  Ik wil mijn webwinkeltje graag onder de aandacht brengen.
  Kadoshopjotho met handgemaakte sieraden voor een klein prijsje

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 9 mei 2012 at 17:22

  Super leuk dit! :-)
  Mijn blog is vooral lifestyle met veel inspiration maar ook shoplogs en reviews!

  Liefs

 • Avatar van Fragrances
  Reply Fragrances 9 mei 2012 at 17:20

  Ik heb een foodblog met lekkere ideeën op culinair gebied voor in de alledaagse keuken. Naast variërende recepten met stap-voor-stap bereidingsfoto’s vind je ook handige tips, reviews, leuke filmpjes en smakelijke foto’s.

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 9 mei 2012 at 17:11

  Wat lief dat je dit doet. mijn blog is een Nederlandse beautyblog. Dagelijks vind je hier artikelen zoals product reviews, swatches, looks en meer. Veel plezier met lezen en laat gerust een berichtje achter!
  Liefs Kim.

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 9 mei 2012 at 17:02

  *dropt blog*
  Op de blog van mijn zusje en mij is beauty en meer te vinden! Met een dosis humor :)
  Het zou leuk zijn als jij, en medebloggers een kijkje nemen :)

 • Avatar van Stefanie
  Reply Stefanie 9 mei 2012 at 16:44

  Hey iedereen,

  ik heb nog een vrij nieuwe blog en zou dus wel wat leuke medeblogster willen leren kennen ;-)
  Door mijn persoonlijke interesse en mijn opleiding visagie heb ik nog erg veel beauty spullen liggen om te reviewen !

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 9 mei 2012 at 16:38

  Dees, je bent een topper! Ik blog over de beste, leukste, mooiste producten en adressen ter wereld met de thema’s lifestyle, beauty, reizen en wonen.

  Daarnaast heb ik een gelijknamige webshop waarin ik mijn eigen sieradenlabel verkoop. Natuurlijke materialen staan centraal. Overal is er maar 1 van. Uniek & fashionable!

 • Avatar van Awkward Chicks Etcetera
  Reply Awkward Chicks Etcetera 9 mei 2012 at 16:27

  Leuk dat je zo’n artikel maakt!
  Wij zijn de dames van Awkward Chicks Etcetera en onze blog gaat voornamelijk over het ongemakkelijke studentenleven. Voor vele studenten is het erg herkenbaar en voor aankomende studenten kun je je alvast voorbereiden op het studentenleven. Onze schrijfstijl is lekker sarcastisch en cynisch zodat je met een lach van onze blog afkomt. Onze ongemakkelijke artikelen worden afgewisseld met beauty-artikelen, zodat er voor ieder wat wils is!

 • Avatar van Delphine
  Reply Delphine 9 mei 2012 at 16:07

  Sinds kort ben ik weer aan de slag gegaan met mijn blog. Vroeger had ik namelijk geen goede camera waarmee ik foto’s van goede kwaliteit kon maken maar sinds dit weekend is daar verandering in gekomen. Ik begon het bloggen al wat te missen dus vanaf maandag kwamen er al elke dag artikeltjes online.
  Je kan het al raden, mijn blog (Myplekopdieweb) is een beautyblog maar je vindt er eigenlijk toch wel vanalles,vaak schrijf ik ook over zaken die in mijn hoofd rondspoken en dergelijke.
  Neem zeker en vast eens een kijkje en laat een lief berichtje achter.

 • Avatar van Kylie
  Reply Kylie 9 mei 2012 at 16:03

  Hi!
  Ik ben Kylie en blog sinds februari onder de naam Zusje. Waarom? Ik ben een zusje. Op mijn blog deel ik mijn beauty en foodpassies. Ik hoop je er snel eens te zien..

  Liefs,
  Zusje

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 9 mei 2012 at 15:58

  Here it is, mijn blog gaat over beauty en cosmetica. Vooral reviews maar ook dupes/tips/tricks/looks you name it!

  Neem zeker eens een kijkje als je tijd hebt ^-^

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 9 mei 2012 at 15:55

  heel leuk!
  mijn blog; beauty, nagellak, (beauty/nagel) foto’s

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 9 mei 2012 at 15:52

  Wat ontzettend leuk dat jullie dit doen. Mijn blog gaat voornamelijk over beauty. Ook komen er artikels online wat er totaal niet mee te maken hebben zoals : koken , persoonlijk.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 9 mei 2012 at 15:44

  mijn blog gaat over alles wat mij bezighoud; beauty, make-up, modellenwerk en fotografie. dagelijks zijn er 1 of 2 artikelen online :3

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 9 mei 2012 at 15:38

  Ik schrijf over mijn dagelijkse bezigheden (duhh iedereen tegenwoordig ;-) De onderwerpen zijn heel breed. Come take a look :)

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 9 mei 2012 at 15:24

  Ik blog pas sinds kort openbaar, maar al wel jaren achter een slotje. Mijn blog gaat over het leven, de liefdes en de looks van een Rubensvrouw

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 9 mei 2012 at 15:00

  Wat leuk dat je dit doet Desiree! :D

  Mijn blog over alles wat mij bezig houd! Juicy beautynews, outfits, foodies en persoonlijke verhalen. ^^

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 9 mei 2012 at 14:58

  Dhini.nl is mij blog van personal, fotografie tot alles nog wat

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 9 mei 2012 at 14:58

  Mijn blog gaat over beauty, nagels etc.

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 9 mei 2012 at 14:57

  Dropper de drop! Mijn blog gaat over beauty en make up spant hierbij de kroon maar soms ook wat persoonlijke blogjes :-)

 • Avatar van Imane
  Reply Imane 9 mei 2012 at 14:54

  Ik drop de mijne hier ook maar! Leuke actie! Oriental Styling is een beetje van alles maar vooral veel DIY maskers voor huid en haar. Ik ga maar ook eens kijken op de andere blogs. Gaaf!
  xoxo

 • Avatar van Martina
  Reply Martina 9 mei 2012 at 14:52

  Leuk om even weer mijn blog te kunnen droppen! Op Village Of Beauty staan bijna dagelijks artikelen die beauty, lifestyle en fashion gerelateerd zijn. Beauty artikelen hebben de overhand dus daar zul je het meeste over lezen! :) Ik zou zeggen kom gewoon kijken en oordeel zelf! ^^

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 9 mei 2012 at 14:52

  Oh hier staan al een aantal blogs tussen die ik zeker even wat beter ga bekijken!:D

  Ik ben zelf ook heel recentelijk een eigen blog begonnen dus vind ik het wel leuk om even te spammen:)
  Mijn blog zal voornamelijk entertainment, beauty en lifestyle gaan bevatten en deze week komen er meerdere eerste artikelen online:D

  xx

 • Avatar van joyce
  Reply joyce 9 mei 2012 at 14:51

  Hoi ! Mijn blog gaat over beauty in and outside !
  xdikkekus

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 9 mei 2012 at 14:50

  Wat leuk! Op Teddlicious kun je elke dag een update vinden over beauty, fashion, food, series, films en lifestyle! Ik schrijf over alles wat ik leuk vind. Je kunt ook how-to’s, reviews en persoonlijke artikelen verwachten :) See you soon!

 • Avatar van TBE
  Reply TBE 9 mei 2012 at 14:46

  Ik heb mijn blog nieuw leven ingeblazen dus spam hem hier ook graag even!

  Mijn blog gaat eigenlijk over vanalles en ik wil er geen bepaalde categorie aan koppelen maar er is vooral veel fashion, beauty en lifestyle te vinden! Neem vooral even een kijkje :-)

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 9 mei 2012 at 14:36

  Wat leuk z’n spam je blog-artikel!

  Het gaat vooral over beauty en make-up maar ook shoplogs, personal stuff, lifestyle, kleding en meer!

  Leuk als je komt kijken!

  Liefs Sophie

 • Avatar van Miss Langhaar
  Reply Miss Langhaar 9 mei 2012 at 14:31

  Super leuk artikel :-)

  Er komt elke dag een update over beauty, haarverzorging, of een persoonlijk stukje.
  Er zijn ook bijna wekelijks winactie!

  En ik heb ook een webshop, hier verkoop ik onder andere Sleek make-up, 88 palettes, nagellak, haarextensions, haarverzorgingsproducten en leuke juwelen.

  Gebruik bij aankoop van een make-up palette de code Misslanghaar en krijg 10% korting :-)

  • Avatar van Make Up For Women
   Reply Make Up For Women 9 mei 2012 at 19:24

   Dit is een hele leuke blog!;) xoxo

   • Avatar van Miss Langhaar
    Reply Miss Langhaar 9 mei 2012 at 19:48

    Oh, dankjewel!

 • Avatar van Sofie (thebelgianbeautyreview)
  Reply Sofie (thebelgianbeautyreview) 9 mei 2012 at 14:30

  Leuk! Op The Belgian Beauty Review vind je beautynieuwtjes, beautips, reviews van make up, skincare en haarverzorgingsproducten en nog veel meer!

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 9 mei 2012 at 14:27

  Hi! Ik ben Esther en mijn blog heet Blosh Time. Hierop vind je vooral veel beauty, mode maar ook lifestyle en eigenlijk alle mooie dingen in het leven.

  Op de één of andere manier doet CommentLuv het niet bij mij, dus nog even goed de naam van mijn blog:

  Blosh Time

  Liefs, Esther

 • Avatar van Rianne
  Reply Rianne 9 mei 2012 at 14:26

  Hee ik heb ook een blog, een blog over eten om precies te zijn. Ik probeer iedere week een recept te plaatsen, met stap-voor-stap instructies (met foto’s!) zodat het voor iedereen te volgen is, ook de culinary challenged :)

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 9 mei 2012 at 14:12

  Heey, Ik spam ook graag even mijn blog haha!

  Op mijn beautyblog kun je terecht voor je dagelijkse portie beauty..

  Liefs,

  Maya

 • Avatar van PJ
  Reply PJ 9 mei 2012 at 14:08

  Omdat ik uiteindelijk meer wilde bloggen over eten dan over “lifestyle” heb ik een afsplitsing gemaakt naar een apart foodblog.

  Recepten, hotspots, restaurantjes, producten etc.. van alles en nog wat over eten :).

 • Avatar van helen
  Reply helen 9 mei 2012 at 14:07

  Hallo ik ben Helen en ben sinds februari 2012 beauty blogger. Aan de hand van mijn eigen ervaringen doe ik reviews. Mijn blog gaat met name over make up, nail art en gezichtsverzorging.

 • Avatar van Lydie
  Reply Lydie 9 mei 2012 at 14:06

  Hierbij drop ik ook mijn blog :) met veel beauty en lifestyle en soms wat fashion tussendoor ;) Eigenlijk van alles wat me bezighoudt!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 9 mei 2012 at 14:05

  Dropperdedrop ;). Op mijn blog vind je posts over beauty, maar ook over DIY, fotografie en andere persoonlijke onderwerpen!

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 9 mei 2012 at 14:04

  Wat leuk! Ik heb mijn blog samen met mijn beste vriendin Annemarijn en wij schrijven vooral over beauty. Hartstikke leuk dus neem zeker een kijkje!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.