Beauty

Duo Review | H2O+ Sea Salt skin smoother & hydrating body butter

26 mei 2012


H2O Plus is het eerste gezichts-en huidverzorgingsmerk dat haar producten baseert op mineralen, gezuiverd water en natuurlijke ingrediënten uit de zee. De zee heeft de kracht om te helen, te beschermen en te vernieuwen en H2O+ heeft verschillende lijnen voor lichaam, gezicht en haar. Alle producten zijn niet getest op dieren en zitten in milieuvriendelijke verpakkingen. Vandaag een duo-review over de Skin Smoother en Hydrating Body Butter uit de Spa Sea Salt lijn.


Skin Smoother 680gr, €29,00
Deze grote pot scrub zit vol met zeezout en andere zee-ingrediënten die je huid effectief ontdoen van dode huidcellen en ervoor zorgen dat je een zijdezachte huid krijgt. Het zeezout, de algen extracten en de vochtinbrengende mix uit de zee en de macadamia notenolie, paardenbloem olie en zoete amandelolie zorgen er ook nog eens voor dat je huid heerlijk zacht wordt en een prachtige glow krijgt.

Ik gebruik deze scrub zelf door hem voor gebruik even goed door te roeren en dan enkele lepels in een apart schaaltje mee onder de douche te nemen, zodat er geen water in de pot kan komen. Nadat ik mijn lichaam heb gewassen stap ik even onder de douchestraal vandaan en neem ik de tijd om mijn huid met de scrub in te masseren. Ik heb naast een droge huid ook een gevoeligere huid en de scrub is best pittig, dus ik gebruik weinig duwkracht tijdens het inmasseren. Precies goed zo voor mij. Na het afspoelen zie ik dat mijn huid een olie-achtig laagje heeft en na het afdrogen voelt mijn huid dan ook lekker gevoed en soepel aan. Met deze lekkere grote pot kan je wel een lekkere periode vooruit ♥


Hydrating Body Butter 240ml, €23,00
Deze bodybutter in handige en niet te harde tube (waardoor je dus gemakkelijk het product op je hand krijgt) bevat een vochtregulerende mix van zee-extracten, groene thee extract, vitamine C, E en gotu kola waarmee je je huid optimaal voorziet van voeding en vocht zodat huidirritaties worden verminderd en je huid weer zacht aan voelt. De substantie is niet te dik, het zit eerder tussen een bodymilk en een bodybutter in, smeert lekker uit en trekt alsnog redelijk vlot in.

Ik vind deze producten, zeker in combinatie met elkaar, fijn om te gebruiken en door de heerlijke ‘wellnessgeur’ kom je helemaal tot rust. Deze geur blijft op mijn huid ook nog redelijk lang subtiel ruiken. Ook Elly heeft deze producten uitgebreid getest, lees vandaag op PrettyHappy.nl haar review.

De producten van H2O+ zijn verkrijgbaar bij ICI Paris XL en via de H2O Plus webwinkel, waar je gratis samples bij je bestelling krijgt, kan betalen via iDeal en creditcard en bij een bestelling boven de €75,00 geen verzendkosten betaalt (anders zijn de verzendkosten €8,50). Je hebt je bestelling vervolgens binnen enkele werkdagen in huis.

Heb jij ervaring met de producten van H2O Plus?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 18 juni 2012 at 10:59

  Ik heb een hands & nail-crème van H2O+

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 27 mei 2012 at 10:27

  Die scrub lijkt me echt heerlijk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:18

   Die vind ik ook zeker een aanrader om eens te proberen :)

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 26 mei 2012 at 21:44

  Ken ik niet :) Lijken me heerlijke producten :D x

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 26 mei 2012 at 19:41

  Ik heb geen ervaringen met h2o, maar het ziet er wel veelbelovend uit. Die scrub klinkt echt not bad!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:20

   Ik vind hem zelf heerlijk! Al moet ik er wel even voorzichtig mee te werk gaan en de scrub het werk laten doen (dus zonder teveel ‘druk’ gebruiken), dan is hij perfect ^^

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 26 mei 2012 at 13:33

  Klinkt goed zeg! Die geur lijkt me ook heel ontspannend!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:20

   Dat is de geur ook zeker, echt zo’n luxe wellnessgeur waarvan je helemaal tot rust komt :)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 26 mei 2012 at 12:10

  Hier ook geen ervaring, maar deze producten zien er goed uit. :)

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 26 mei 2012 at 10:36

  Nog geen ervaring met dit merk maar lijken me wel hele fijne producten!:) xoxo

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 26 mei 2012 at 10:06

  Ik heb nog geen ervaring met het merk maar ziet er heel erg fijn uit. Vooral de scrub die een olie laagje achterlaat lijkt me heerlijk !

 • Avatar van hollandabeauty
  Reply hollandabeauty 26 mei 2012 at 08:40

  Nee ik heb nog weinig ervaring met H20 maar t ziet er heerlijk uit!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.