Beauty

Glossybox | Mei (unboxing)

24 mei 2012


Vandaag is het weer tijd voor het uitpakken (unboxen) van de nieuwste Glossybox. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze mei-editie zit: lees dan zeker verder! Deze keer is het eens een compleet andere inhoud dan we gewend zijn: geen luxe- of niche-merken, maar de toegankelijk verkrijgbare favorieten van het Glossybox team.

“Al brainstormend over de inhoud van deze Glossybox, ging het gesprek al snel over onze eigen favoriete beautyproducten voor een mooie prijs. Waslijsten werden opgesomd en al snel ontstond het volgende idee: in mei willen we jullie graag kennis laten maken met onze eigen ‘affordable favourites’. Met veel plezier heeft iedereen van ons team op geheel eigen wijze een bijdragen aan deze Glossybox geleverd, door een favoriet toe te voegen. We hopen dan ook dat jullie net zo blij met de box zijn als wij!”

Ik vind het een enorm leuk idee! Natuurlijk zullen de Glossyboxxen onderling weer een beetje verschillen qua inhoud, maar je kan de volgende merken verwachten in deze editie: Garnier, No-Ad, Dr. van der Hoog, Zoeva, Max Factor, John Frieda en Gliss Kur. In mijn Glossybox van mei zitten de volgende producten:

NO-Ad aftersun lotion 100ml, €4,99 (fullsize)
“Ik probeer mijn huid altijd goed te beschermen tegen de zon. Zo gebruik ik de No-Ad aftersun. Deze ruikt lekker en smeert gemakkelijk uit.” Aldus Jurriaan, COO van Gloxxybox.

Ik heb zelf nog geen enkele ervaring met producten van No-Ad en ik ben er dan ook heel nieuwsgierig naar geworden. Als ik naar de ingrediëntenlijst kijk dan word ik erg vrolijk want er zitten veel voedende en verfrissende ingrediënten in als aloë vera, vitamine A, C en E, calendula, kamille, honing en zeewier. Het product heeft een heerlijke frisse geur, smeert gemakkelijk uit en trekt snel in zonder een vettig laagje achter te laten. Je voelt direct een fijn verkoelend effect.

Garnier Mircale Skin Perfector BB Cream 50ml, €9,99 (fullsize)
“Dagcrème, primer, concealer, foundation, ik heb er soms gewoonweg geen tijd voor. De oplossing: BB Cream van Garnier. De crème smeert heerlijk en je hebt binnen een handomdraai een zomerse egale tint en een verzorgde huid!” Aldus Rachelle, Customer Suppert/Operations bij Glossybox.

Wil je meer informatie over dit product inclusief foto’s, een swatch en een review, lees dan dit artikel wat ik er september vorig jaar over schreef.

Dr. van der Hoog Purity reinigingsdoekjes 25stuks, €4,99 (fullsize)
“Ik vind de doekjes van Dr. van der Hoog lekker fris en heel handig als ik mijn gezicht wil reinigen, maar niet veel tijd heb. Ze bevatten geen parfum, parabenen of kleurstoffen en zijn dus heel puur.” Aldus Meerle, Managing Director bij Glossybox.

Ik ben zelf, om dezelfde reden als Meerle, ook gek op reinigingsdoekjes. Als het bijvoorbeeld erg laat is geworden na een feestje wil ik mijn make-up verwijderen zonder dat ik daar mijn normale handelingen en stappen voor hoef te gebruiken. Even snel de make-up eraf, een crème op en het bed in is wat ik dan wil! Hiervoor zijn reinigingsdoekjes een uitkomst. Deze van Dr. van der Hoog zijn erg fijn, mijn gevoelige en droge huid verdraagt ze zonder problemen en ze doen goed hun werk. Ze hebben een fijn formaat, zijn stevig en precies vochtig genoeg.

Zoeva forever eye crayon €4,50 (fullsize)
“Het oogpotlood van Zoeva is een van mijn absolute favourites. Het blijft goed zitten, zelfs na een avondje feesten.” Aldus Floor, PR Manager bij Glossybox.

Erg leuk om dit potlood in de box aan te treffen want ik ben hier al een tijdje erg nieuwsgierig naar. Dit kleine, dikkere potlood is waterproof, heeft een mooie pigmentatie en deze ‘Late Night Show’ heeft ook nog michroshimmers erin verwerkt zitten wat zorgt voor een leuk effect. Creamy potloden als deze vind ik ook altijd erg prettig om te gebruiken als basis onder bijvoorbeeld een smoky eye.

John Frieda full repair perfect ends deep infusion 50ml, €9,99 (fullsize)
“Als beautyaddict heeft mijn haar veel te verduren: kleuren, föhnen, stylen. Het Full Repair Perfect Ends serum van John Frieda maakt mijn haar weer superzacht en glanzend.” Aldus Zelda, Brand Account Manager bij Glossybox.

Als je benieuwd bent naar meer informatie, foto’s en een review van deze productlijn van John Frieda, lees dan dit artikel wat ik er in januari over schreef.

Max Factor masterpiece max high volume & definition mascara 7,2ml, €15,99 (sample van 5,3ml)
“Deze mascara geeft lengte en volume, blijft goed zitten na een lange dag, droogt snel op, maar droogt mijn wimpers niet uit. Kortom, mijn wimpers best friend!” Aldus Ivona, Junior Marketeer bij Glossybox.

Ik heb deze mascara zelf al eerder gehad en was hier zeker tevreden over. Leuk om er een handige travelsize van te hebben voor op vakantie!

Al met al vind ik dit een erg leuke editie van de Glossybox en krijg je voor €12,50 een totale waarde aan producten van zo’n €46,23. Goede deal toch?! De Glossybox is een maandelijkse cadeaubox die je als abonnement ontvangt voor €12,50 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Voor eerdere artikelen over de Glossybox kan je gebruik maken van de zoekfunctie rechtsbovenin deze website, of neem een kijkje op Glossybox.nl voor meer informatie.

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 8 juni 2012 at 13:10

  Nee ik heb mijn abonnement op de Glossybox vorige maand opgezegd om de Truly Yours box uit te proberen. Ik moet zeggen dat de inhoud van de Glossybox er deze keer erg goed uitziet.

 • Avatar van britt
  Reply britt 2 juni 2012 at 11:21

  ik heb precies dezelfde weer als jou! En wat ben ik blij met de bb cream en het oogpotlood echt super!

 • Avatar van roos
  Reply roos 2 juni 2012 at 01:44

  Ze hebben nu allemaal full-size dingen erin gedaan na de teleurstelling van vorige keer:) Jammer dat het allemaal goedkope drogisterij artikelen zijn (die ik nooit zou kopen.) Ik vind de boxen juist zo leuk omdat je dan vaak high end artikelen kan testen, spullen die je niet eerder hebt gekocht omdat ze toch wat duurder zijn om zomaar te kopen en je vaak bij je eigen favorieten blijft hangen. Ik heb liever kwaliteit dan kwantiteit :)

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 25 mei 2012 at 19:11

  Eindelijk eens een goed gevulde! leuk :)

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 24 mei 2012 at 20:23

  Mooie inhoud :D x

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 24 mei 2012 at 20:18

  Leuke inhoud inderdaad!

 • Avatar van Geanne Schutter
  Reply Geanne Schutter 24 mei 2012 at 20:16

  Ik heb ‘m vandaag ook gekregen en ben er erg blij mee! Ik had de reinigingsdoekjes en de No-ad al van de Beautygloss Party maar ben erg blij met de andere producten. Mijn zoeva potlood heeft een bronzen kleur, erg mooi!

 • Avatar van Paola
  Reply Paola 24 mei 2012 at 19:55

  Ik heb nog geen abonnement, maar wil hem nog wel nemen! De inhoud van deze keer vind ik erg leuk!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 24 mei 2012 at 14:20

  Leuke inhoud! Heb zelf geen glossybox maar vind het toch altijd fijn om de artikels te lezen:) xoxo

 • Avatar van Laura Louise
  Reply Laura Louise 24 mei 2012 at 13:31

  Heerlijk producten zeg.
  Leuk om ook een keer wat bekende merken in de box te hebben!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 24 mei 2012 at 13:24

  Yaaay ik heb de box binnen!

  Het ziet er echt goed uit!

  Ik ben echt SUPERblij met het oogpotlood. Ik heb hem in het donkergroen, precies de kleur waar ik op hoopte. De doekjes ben ik ook erg blij mee! Komen altijd goed van pas!

  De BB creme, ik hoor er verschillende verhalen over. Toch denk ik dat ik er blij mee ben. Ik bedacht me dat ik met mooi weer toch geen zin heb in foundation, dus dan komt dit me wel mooi uit :-)

  De mascara lijkt ok tot nu toe. Ik heb moeilijke wimpers dus ben niet zo snel tevreden, maar hij valt me in ieder geval niet tegen.

  Ik heb in plaats van de John frieda haarserum de Gliss Kur Direct repair mousse gekregen. Alleen die zat vorige maand ook in de Beautybox, dus die had ik al :-)

  Oh ja en de aftersun had ik vorig jaar al gekregen van iemand. Ik kan er niks aan doen, maar ik word echt misselijk van die lucht :s

  Verder dik tevreden!!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 24 mei 2012 at 13:02

  Er zitten echt leuke dingen in deze maand!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 24 mei 2012 at 12:57

  Bij mij ligt deze doos ook op mij te wachten. Ben benieuwd wat er bij mij in zit. Hopelijk dezelfde inhoud. Ziet er leuk uit deze maand.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 mei 2012 at 16:18

   Ik ben heel benieuwd wat jij erin hebt zitten :)

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 24 mei 2012 at 12:55

  Leuk!! Ik ben benieuwd wat er bij mij in zit. Ik hoop alleen niet de BB cream, die kwam niet zo goed uit de test bij mij *puistjes everywhere*.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 mei 2012 at 16:18

   Oehhh ik ben benieuwd naar jouw inhoud! ^^

  • Avatar van Loes
   Reply Loes 24 mei 2012 at 16:48

   Ik heb de BB cream er helaas ook inzitten.. Die vind ik helemaal niks, ik krijg er juist een onrustige huid van met veel pukkeltjes.. Dat is wel weer jammer!

   • Avatar van Desirée
    Reply Desirée 24 mei 2012 at 16:56

    Misschien kan je er iemand anders blij mee maken waarvan de huid er wel goed op reageert? :)

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 24 mei 2012 at 12:34

  Ik baal dat ik deze niet heb haha, hij is super, weet jij toevallig waar die potloden te krijgen zijn? :D Ze zijn supermooi en niet eens duur namelijk maar kende het merk niet eens voor ik ze in de box zag zitten.

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 24 mei 2012 at 12:27

  Ziet er weer erg leuk uit allemaal!

 • Avatar van Marilyne
  Reply Marilyne 24 mei 2012 at 11:50

  Dat oogpotlood van Zoeva is mooi!

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 24 mei 2012 at 11:23

  Oeh de pakjesbezorger mag van mij nu wel heel snel komen! :D

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 24 mei 2012 at 10:35

  Ik zit met smart op de postbode te wachten! Ziet er goed uit! :-)

  Ik zag overigens net ook een unboxing filmpje van iemand die toch een wat andere inhoud heeft, dus ben erg benieuwd wat ik zal ontvangen.

 • Avatar van Daniëlle
  Reply Daniëlle 24 mei 2012 at 10:18

  Erg leuke inhoud weer! :)

 • Avatar van Yazylicious
  Reply Yazylicious 24 mei 2012 at 10:14

  Oooo postbode kom snel kom snel! Ziet er weer tof uit :-)

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 24 mei 2012 at 10:03

  Oh leuk ! Das wel een fijne inhoud !

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.