Huis & interieur

Interieurtip! | Rietveld licht & wonen

18 mei 2012

Licht is sfeerbepalend voor een ruimte, of het nu de woonkamer is, de badkamer, studeerkamer of de slaapkamer. Je hebt natuurlijk de basisverlichting zoals plafonnières, maar je geeft een ruimte pas echt warmte mee als je ook gebruik maakt van sfeerlicht. Door met vorm, lichtsterkte en plaatsing ervan te spelen kan je zo op een heel gemakkelijke manier een ruimte een compleet andere feel meegeven. Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik me graag bezig hou met interieurstyling en -decoratie. We waren al lange tijd op zoek naar een mooie booglamp om onze zithoek gezelliger te maken en we hebben de perfecte gevonden bij Rietveld licht & wonen.

Via de webwinkel kan je het gehele assortiment vinden, maar je kan natuurlijk ook naar de winkel in Sliedrecht gaan op de lampen van Rietveld van dichtbij te bewonderen. Wij hebben zelf gekozen voor de booglamp in een extra groot formaat zodat hij mooi in onze kamer past, je onder de boog door kan lopen en hij diep genoeg is om van de wand tot boven de salontafel te reiken. We hebben nu een fijn ‘lichtplan’ in onze woonkamer wat heel prettig en warm aanvoelt, onze nieuwste aanwinst heeft dit echt af gemaakt. De booglamp die wij hebben is die van de foto bovenaan dit artikel en kost €249,00.

Bij Rietveld licht & wonen hebben ze echt een gigantisch groot assortiment in verlichting. Of je nu op zoek bent naar hanglampen, plafondlampen, klassieke lampen of juist hele moderne lampen dan kan je hier zeker slagen. Ze hebben er ook een uitgebreide keuze uit led verlichting en zelfs meekleurende/mood lampen. Ze hebben een laagste prijs garantie en als je via de webwinkel bestelt dan betaal je geen verzendkosten. Je kan je bestelling betalen via iDeal en als je vóór 15:00 uur bestelt heb je dit vaak al de volgende dag in huis.

Welke stijl van verlichting vind jij het mooist? Ga je meer voor romantisch en zacht, met natuurelementen zoals hout of de industriële trend?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 24 mei 2012 at 12:58

  Leuke stijl!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 21 mei 2012 at 11:26

  Ideaal, deze winkel is in de buurt van ons,dus we komen er wel eens ( hebben er o.a. ook een klok gekocht, en lampen). Ze hebben inderdaad een erg groot assortiment, een mooie lamp hebben jullie uitgekozen! Wij hebben zelf een beetje mediterraanse stijl, en dus meer natuurlijk en zacht. Industrieel vind ik ook mooi, maar deze mediterraanse stijl bevalt ons wel. :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 mei 2012 at 11:31

   Leuk om te lezen dat je er goede ervaring mee hebt. De mediterraanse stijl spreekt mij ook wel aan :)

 • Avatar van lonneke
  Reply lonneke 18 mei 2012 at 17:26

  Wauw erg leuk !; )
  X

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 18 mei 2012 at 16:51

  Mooi! Ik hou wel van die stijl! xoxo

 • Avatar van Fragrances
  Reply Fragrances 18 mei 2012 at 15:46

  Zeker weten romantisch en zacht!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.