Beauty Fashion

Let’s catch up! | Favoriete kleding- & beautywinkel

8 mei 2012


De eerste editie van deze nieuwe rubriek op Curvacious.nl is goed bevallen en ik vond het dan ook erg leuk om te lezen wat zoal de hobbies zijn van jullie. Ik kwam erachter dat jullie heerlijk creatief zijn, echte levensgenieters, shopfanaten, graag koken en bakken en op z’n tijd ook heerlijk kunnen ‘huismussen’. Leuk om meer over jullie te weten te komen! Vandaag wat over mijn favoriete beauty- en kledingwinkel en ik ben natuurlijk ook heel benieuwd naar die van jou!


Voor alles wat met beauty te maken heeft ga ik het liefste shoppen bij Sephora. Wat een heerlijke winkel is dat toch! Je kan er de meest prachtige make-up vinden, ook van merken die verder lastig verkrijgbaar zijn in Nederland, heerlijke parfums en ook hun eigen merk make-up en lichaamsverzorging krijgt steeds fijnere nieuwe producten. En dat in een altijd mooi opgeruimde winkel zonder opdringerige verkopers èn regelmatig ge-wel-dige aanbiedingen.

Als ik een favoriete kledingwinkel op moet noemen dan zal dat toch wel H&M zijn. Niet alleen hebben ze op de plussize afdeling regelmatig echt leuke items hangen, ook kan ik er het beste terecht voor de basics zoals sokken en simpele hemdjes en shirtjes. En daarnaast snuffel ik graag tussen de accessoires- en beautyafdeling: soms verrassend mooie make-upjes en leuke sandaaltjes, ballerina’s, shawls, tassen en sieraden om elke outfit mee af te maken.

Wat zijn jouw favoriete kleding- en beautywinkel?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Bobbi
  Reply Bobbi 13 mei 2012 at 11:57

  Ik bestel mijn beauty artikelen regelmatig op internet vanuit het buitenland, scheelt toch een hoop. Anders Douglas. Favoriete kleding winkel? Euhm… Overal en nergens als het maar lekker zit en binnen m’n budget past.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 8 mei 2012 at 21:43

  Ik ben het met je beide keuzes helemaal eens. Ik ben zelf gek op de producten van Sephora (eigen merk) maar natuurlijk ook Urban Decay en Too Faced. Ik vind de H&M online vooral erg leuk! Ik kan nooit zo goed iets vinden in de winkel zelf.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 mei 2012 at 10:25

   En het voordeel is dat je in de winkel de èchte kleur goed kan zien, hoe het valt, hoe het voelt etc. :)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 8 mei 2012 at 21:10

  vind het zo jammer dat hier geen sephora in de buurt zit!
  een h&m hebben we gelukkig wel, al hebben ze bij ons vaak net niet de collecties die ik leuk vind :P

 • Avatar van toadette
  Reply toadette 8 mei 2012 at 20:05

  Kleding: Forever21 is de winkel waarvan ik het meeste bezit :)! Ik loop normaal ook graag Piet Zomers binnen en Didi, Tribute, Coolcat, Coach, Bjorn borg store..enz

  Beauty: DM staat bovenaan omdat ik hier altijd lekker goedkoop make-up kan kopen. (Alverde het natuurlijke huismerk is geweldig =) ) In Nederland ga ik graag naar de Etos.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 mei 2012 at 10:26

   Forever 21 heeft ook echt veel leuks!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 8 mei 2012 at 18:17

  Beauty: ik kan echt niet kiezen tussen Inglot, Sephora en de Kiko in Oberhausen. Ook de DM (duitse drogisterij) is echt goed want ze hebben veel merken en de make-up is veel goedkoper dan in NL.

  Kleding: Ulla Popken, veel plussize kleding, wel wat duurder maar goede kwaliteit.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 mei 2012 at 10:28

   Kiko… Ik krijg spontaan weer zin in een shopdagje CentrO <3 Ulla Popken heeft inderdaad een mooie kwaliteit kleding!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 8 mei 2012 at 18:16

  Ah H&M vind ik ook nice! Sephora ook wel, al zijn de dingen wel wat duur haha, dus ik koop er niet zo vaak. Inglot vind ik ook fijn! En Primark vind ik ook leuk, hoewel je echt moet gaan als het rustig is. De broeken vind ik top en ze hebben ook vaak leuke jassen enz :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 mei 2012 at 10:28

   Ik duim nog steeds heel hard dat Primark ook een plussize collectie zal gaan krijgen…

 • Avatar van Pauline P
  Reply Pauline P 8 mei 2012 at 17:58

  Neckermann is het voor mij qua kleding en Kruidvat voor beauty. Ik winkel bij voorkeur online trouwens.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 mei 2012 at 10:29

   Ik shop mijn kleding, schoenen etc. ook eigenlijk het liefst online. Producten als make-up en verzorging wel liever in een fysieke winkel :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 8 mei 2012 at 13:24

  Mee eens! :D Maar voor beauty ook MAC & Inglot <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 mei 2012 at 10:30

   Oehhh ja, die winkels ook zeker! Maar mocht er maar ééntje kiezen en dan zou ik toch voor Sephora gaan omdat ik dan keuze heb uit meerdere merken LOL

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 8 mei 2012 at 13:04

  kleding ook zeker h&m… voor beauty ga ik voor mac!

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 8 mei 2012 at 11:53

  Sephora is ook definitely mijn favoriete beautywinkel! Al sinds ik er voor het eerst kwam als jong meisje, keek ik mijn ogen uit :) Qua kleding ook wel H&M, maar ook Zara, Mango, New Look, Topshop :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 mei 2012 at 10:31

   En als je qua kleding echt voor één winkel zou moeten kiezen? ;)

   • Avatar van Esther - Blosh Time
    Reply Esther - Blosh Time 9 mei 2012 at 11:06

    Het liefst zou ik al mijn kleding bij Zara (en Vila) kopen, maar vanwege het beperkte budget kom ik toch ook gauw bij de h&m en primark uit :)

 • Avatar van PJ
  Reply PJ 8 mei 2012 at 11:06

  Make up: Sephora voor UD en Too Faced

  Kleding: H&M, Asos (Oasis jurkjes) en sinds kort Lady V(intage) London (retro jurkjes ook in plussize).

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 8 mei 2012 at 11:03

  Mijn favo kledingwinkels zijn toch wel Zara, Vero Moda, Le Ballon en H&M :) Favo beautywinkel heb ik niet echt..

 • Avatar van helen
  Reply helen 8 mei 2012 at 10:55

  Sephora is echt de winkel om te beautyshoppen. Ik kom 1 x per jaar in de VS en daar ga ik eigenlijk altijd naar Sephora. In mijn woonplaats hebben ze erg geen maar zogauw ik in Rotterdam ben stap ik ff binnen. Idd de uitgebreide collectie, ook het huismerk is van goede kwaliteit. De merken zoals Too Faced of Benefit zijn daar gewoon verkrijgbaar. In mijn woonplaats ga ik graag naar Douglas, Ici paris en het kruidvat. Wat kleding betreft shop ik vaak online bij H&M. Steps en Didi breng ik ook graag een bezoekje. Voor het betere budgetwerk ga ik naar de C&A of de Hema.

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 8 mei 2012 at 09:50

  Hier in België hebben we helaas geen Sephora, maar mijn favoriete kledingwinkels zijn H&M, New Look en Forever 21! Daar kan ik echt uurreeeen rondlopen, hihi:D

  xoxo

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 8 mei 2012 at 09:08

  1 winkel? Ehm, je kent me inmiddels he… dat kiezen… ;)
  Qua kleding is het bij mij vooral Miss Etam en ook M&S. Ik vind inderdaad ook dat ze tegenwoordig steeds meer leukere dingen hebben. Maar ook online koop ik bijv. veel bij Wehkamp en H&M.
  Qua beauty, ik koop veel gewoon bij de drogisterijen. Zowel de Catrice lijn, Nyx, als Rimmel, Koh etc.
  Eigenlijk horen douche/bad/verzorgingsproducten toch ook bij beauty of niet? Dan kom ik graag bij Lush, Sabon, en online bij puresoap.nl . (dat koop ik eigenlijk nog veel meer dan make up ;) )

 • Avatar van Tanja
  Reply Tanja 8 mei 2012 at 08:20

  Eens met Sephora, hoewel die in Rotterdam de keren dat ik er was juist een enorm rommeltje was met vreselijk veel lege plekken wat niet echt aantrekkelijk voelt. Waar ga jij?

  En dan, wil ik graag een lans breken voor M&S.. jarenlang hadden zij vooral erg tuttige kleding die vaak niet flatteert, na heel goed zoeken kon ik dan nog weleens iets vinden want ze hebben wel echt grote maten (tot XXXL)

  Er waait echter een nieuwe wind zo vertelde een verkoopster mij. Ze hebben helemaal les gekregen in de verschillende soorten figuren die vrouwen hebben en maken daar kleding voor. Ik heb er een jurk gevonden die zo perfect is voor mijn figuur (grote borsten is vaak een probleem wegens gebrek aan diepe halslijnen wat een must is voor mij) dat ik hem gelijk in alle 7 kleuren heb gekocht. :) En dat voor 20 euro per stuk. Dan hoeven ze ook maar 1 seizoen mee te gaan! :)

  Volgens de verkoopster zou met de herfstcollectie echt duidelijk moeten worden dat ze designers hebben die weten wat ze doen. Ik ben benieuwd!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 mei 2012 at 08:41

   Dat is echt jammer van de Sephora in Rotterdam, toen ik daar was was het juist ook lekker overzichtelijk en opgeruimd. Ik ga meestal in Utrecht, in de V&D :) Ik ben trouwens nu enorm benieuwd naar de nieuwe herfstcollectie van H&M. Heel herkenbaar trouwens; als ik iets in een voor mij perfect model vind dan haal ik dat item ook gelijk in meerdere kleuren LOL

 • Avatar van Marilyne
  Reply Marilyne 8 mei 2012 at 08:00

  Aaah, ik wil echt een Sephora in België!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.