Beauty

L’Oréal Professionnel breidt Mythic Oil assortiment uit

21 mei 2012


Alweer bijna een jaar geleden schreef ik over de L’Oréal Professionnel Mythic Oil en nog steeds gebruik ik deze, afwisselend met mijn andere geliefde haaroliën, regelmatig. Het L’Oréal Professionnel Mythic Oil assortiment zal uitgebreid gaan worden met een colour glow variant voor gekleurd haar en een milk variant voor fijner haar. Ik ben zelf heel erg blij met deze uitbreiding, zo is er voor ieder haartype een passende haarolie. Fijn!

De originele Mythic Oil is geschikt voor alle haartypes, bevat o.a. avocado olie en druivenpitolie en staat ervoor om het haar intens te voeden, een mooie glans mee te geven en het haar soepel te maken. De olie geeft een intense voeding voor glanzend en soepel haar. De olie kan gebruikt worden als verzorger voorafgaand aan het föhnen. De verzachtende textuur vergemakkelijkt het borstelen en zorgt voor een look die langdurig in model blijft zitten. Mythic Oil The Original kan ook gebruikt worden als finishing voor glanzend, soepel en zacht haar met anti-frizz bescherming.

Mythic Oil colour glow is geschikt voor gekleurd haar, bevat o.a. lijnzaadolie en cranberry olie en staat er voor de haarkleur te beschermen en zorgt voor een schitterende glans. De olie geeft het gekleurde haar een schitterende glans en biedt bescherming. Mythic Oil Colour Glow Oil kan gebruikt worden als glansversterker voor het föhnen of als finishing. Tevens heeft Mythic Oil Colour Glow Oil een UV-filter waardoor de olie de kleur beschermt tegen schadelijke effecten van de zon. Tevens kan de Mythic Oil Colour Glow Oil gebruikt worden als finishing. Het verzacht het haar en geeft het een geweldige glans.

Mythic Oil milk is geschikt voor fijn tot normaal haar, bevat o.a. royal actine en passiebloem olie en staat ervoor het haar sterk te maken zonder het te verzwaren. De proteïne-rijke melk versterkt het haar zonder het te verzwaren. Mythic Oil Milk kan op verschillende manieren worden gebruikt. Voor gemakkelijke ontwarring na het wassen of als verzorger voor het föhnen. Het biedt extra glans, zachtheid en een anti-frizz bescherming als resultaat. Daarnaast kan de Mythic Oil Milk ook worden gebruikt als finishing. Het verzacht het haar en laat gespleten haarpunten verdwijnen.

Ik heb zelf de originele variant inmiddels vervangen voor de colour glow variant, omdat ik zelf met gekleurd haar door het leven ga en deze kleur zo lang mogelijk mooi wil houden. Ook deze werkt weer heerlijk als haarolie en heeft een geweldige geur. Als je niet teveel product gebruikt dan verzwaart het je haar niet en wordt het ook niet sneller vet. De milk variant vind ik fijn voor ‘de periode van de maand’ waarbij ik altijd wat sneller last heb van vet haar. Deze wat lichter qua textuur en zorgt dat mijn haar heerlijk zacht aanvoelt en mooi glanst, zonder dat het zwaar of vet aanvoelt. Ik gebruik Mythic Oil zelf op handdoekdroog haar en laat het dan zo opdrogen of met behulp van de fohn. Een haarolie gebruik ik zelf hooguit in de droge punten, maar nooit geheel door droog haar. Ik ben blij met de aanvullingen en ik denk dat vooral de Mythic Oil Milk veel aanhang zal krijgen.

Alle Mythic Oil varianten zitten in een flacon van 125ml en kosten €23,95 per stuk en zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de L’Oréal Professionnel kapper. Edit 22 mei: ik heb zojuist doorgekregen dat de prijs verlaagd is naar €19,00.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 21 mei 2012 at 21:52

  Zo deze olie is nog duurder dan mijn kappersmerk olie! Dan moet het vast wel heel goed zijn :)

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 21 mei 2012 at 20:20

  Jaaa, lekkerr!!! Ik vind ‘m helaas wel wat prijzig.
  Al gebruik ik nog altijd die uit de Glossybox een paar maanden geleden, ik vind ‘m echt érg fijn..
  Misschien als een cadeautje voor mezelf eens..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 mei 2012 at 21:46

   Het scheelt inderdaad dat je er een hele tijd mee vooruit kan omdat je er maar zo weinig van nodig hebt per keer :)

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 21 mei 2012 at 20:10

  Lijkt me heerlijk :D x

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 21 mei 2012 at 15:47

  Wat fijn dat ze uitbreiden! Die Milk lijkt me fijn, maar die olie ook haha!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 21 mei 2012 at 14:31

  klinkt erg goed! Ben op zoek naar producten die m’n droge haren een beetje kunnen verzorgen, dus deze wil ik wel eens uitproberen! xoxo

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 21 mei 2012 at 14:27

  Oh klinkt goed ! De Mythic Oil wil ik al lang es aanschaffen, moet ik gauw maar es doen.

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 21 mei 2012 at 14:11

  Yes, eindelijk! Ik ben helemaal weg van de Mythic Oil!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 21 mei 2012 at 14:03

  Heerlijk, olie voor je haar! I

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.