Beauty

Maak kans op 1 van de 2.000 John Frieda haarkleuringen!

16 mei 2012

Met de John Frieda Precision Foam Colour kan je je haar thuis kleuren met een salon-kwaliteit resultaat. Tot en met 10 juni 2012 kan je meedoen met de winactie om één van de 2.000 gratis verpakkingen Precision Foam Colour te ontvangen. Dit is de eerste premium, permanente haarkleuring die door middel van foamtechnologie thuis een salon-kwaliteit haarkleuring garandeert, waarbij je de keuze hebt uit meer dan 20 verschillende kleuren!

Je hoeft de foam enkel door je haar te masseren en kan zo eenvoudig, zonder druppels of vlekken, je haar binnen 30 minuten een mooie, intense kleur geven waarbij zelfs de meest weerbarstige grijze haren worden gedekt. Door middel van deze geweldige actie waarmee in totaal 2.000 verpakkingen worden weggegeven kan je ervaren hoe gemakkelijk en snel je thuis een salon-kwaliteit haarkleuring creëert.

Wat moet je doen om kans te maken? Ga naar salonkleuringthuis.nl en geef aan door wie jij één van de 2.000 gratis verpakkingen thuisbezorgd zou willen krijgen. Ben je fan van een bepaalde zanger of acteur? Zie je graag jouw Prins Charming aan komen rijden op het witte paard? Of ga je liever voor die langverloren schoolliefde of voor een top-hairstylist? Laat jouw inzending achter op de actiewebsite en wie weet win jij een gratis verpakking John Frieda Precision Foam Colour.

Klik hier om naar de actiewebsite te gaan. Succes! En, mocht je je haar een nieuwe kleur hebben aangemeten dan ben ik natuurlijk enorm benieuwd naar het resultaat en jouw ervaring met deze haarkleuring.

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 18 mei 2012 at 16:50

  Ik heb meegedaan! Hopelijk kan ik het eens uitproberen, lijkt me fijn! xoxo

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 17 mei 2012 at 17:15

  Nice!

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 16 mei 2012 at 07:18

  Wat een leuke actie! Ik heb meegedaan. Ik vind dit 1 van de fijnste haarkleuringen die er is. =)

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 16 mei 2012 at 03:07

  Ik doe niet mee. Ik geef mijn haar en hoofd even rust. Maar heb wel van meerdere mensen gehoord dat ze de haarverf van John Frieda erg goed vonden dus ik ben ook benieuwd!:)

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 16 mei 2012 at 00:45

  Ik horde van een vriendin dat ze deze haarverf echt niet fijn vind, maar ik doe mee! Mijn haar mag wel weer een iets stralendere kleur. :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 mei 2012 at 08:48

   Ik ben benieuwd naar jouw ervaring ermee als je het ontvangen en gebruikt hebt :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.