Beauty

Michael Todd | Fortress, On Target & Boom Boom

28 mei 2012


Helaas houdt Michael Todd Cosmetics ermee op, omdat dit merk zich vanaf nu zal gaan richten op het ontwikkelen en op de markt brengen van organic skincare (waar ik nu direct heel erg nieuwsgierig naar ben vanwege mijn voorliefde voor natuurlijkere verzorgingsproducten!). Maar dit betekent ook dat je de make-up van dit merk, wat normaal best wel aan de prijs is, tegen een heel erg leuke prijs kan inkopen. Dus sla je slag zal ik zeggen! Kijk mee naar de laatste nieuwe producten van dit merk die ik aan mijn verzameling heb mogen toevoegen.

Ik had al enkele make-up producten van dit merk in mijn bezit en vind deze allemaal erg fijn in gebruik. Iets waar ik nog geen ervaring mee had waren de oogproducten en ik vond het dan ook erg leuk om een pakketje te mogen ontvangen van Enchantra met enkele oogproducten hierin. Ik kreeg de volgende 3 producten toegestuurd, die ook nog eens perfect bij mijn ‘koele’ huidtype passen:

– long wear creme shadow in Fortress
– frosted eyeshadow in Boom Boom
– matte eyeshadow in On Target.


Laat ik beginnen met de matte oogschaduw in de kleur On Target (een prachtige, middenpaarse tint met een koele ondertoon) en de frosted oogschaduw in de kleur Boom Boom (een intense, middenblauwe tint met een mooie glans en koele ondertoon). Beide oogschaduws komen in een verpakking met een inhoud van 3 gram en dat is veel! De verpakkingen sluiten goed en hebben een prachtige dieppaarse tint met een venstertje waardoor je de kleur van de oogschaduw zelf goed kan zien. Handig als je meerdere kleurtjes hebt en op zoek bent naar een bepaalde kleur. De oogschaduw heeft van zichzelf een mooie pigmentatie, helemaal als je er ook nog een crème oogschaduw of een oogschaduwbasis onder zou gebruiken. Zelfs de matte kleur laat zich nog gemakkelijk blenden. Kortom: ik ben meer dan tevreden!

De crème oogschaduw in Fortress heeft een lichtpaarse, koele kleur en een prachtige glans. Je kan dit product op zichzelf gebruiken, al moet je dan wel voorzichtig zijn met het eventueel creasen van het product, maar je kan hem ook heel erg goed als basis onder een ooglook gebruiken. Hierdoor krijgt de oogschaduw die je erover heen plaatst meer intensiteit en zal deze langer blijven zitten. Dit is voor mij de manier waarop ik een crème oogschaduw het liefst gebruik. Het potje bevat 4,5gr aan product en heeft een goed te sluiten schroefdeksel.

Van links naar rechts zie je de long wear crème shadow in Fortress, matte eye shadow in On Target en frosted eye shadow in Boom Boom. Allen zonder oogschaduwbasis op een droge hand. Impressive! Voor de look hieronder gebruikte ik de crème oogschaduw als basis, On Target op mijn ooglid, Boom Boom als lijntje onder mijn oog en ik maakte de look af met een dun zwart oogpotloodlijntje langs de bovenste wimperrand en op de onderste waterlijn èn natuurlijk een zwarte mascara. Ik vind deze kleuren echt heel erg mooi staan bij de kleur van mijn huid en ogen ♥

De oogschaduws kosten normaal €14,95 per stuk maar zijn nu in de outlet van Enchantra verkrijgbaar voor slechts €5,00 per stuk. De crème oogschaduw kost normaal €21,95 maar is nu verkrijgbaar voor slechts €5,00. Mocht je je make-up verzameling graag uitbreiden met mooie, kwalitatieve producten van Michael Todd Cosmetics dan zou ik deze snel een kijkje nemen in de outlet van Enchantra of er nog wat voor jou tussen zit en bedenk wel… op = op!

Heb jij ervaring met producten van dit merk? Mocht je echt een favoriet hebben dan hoor ik het graag zodat ik nog even in de outlet kan snuffelen ernaar ^^

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Arantxa
  Reply Arantxa 1 juni 2012 at 12:33

  Ik vind de ooglook die je gemaakt hebt erg mooi en ik denk dat de kleuren ook erg complementair zouden staan bij mijn oogkleur, echter dit zijn kleurtjes die ik niet zelf uit zou zoeken. Ik moet eens afleren naar felle kleurtjes te grijpen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 juni 2012 at 08:28

   Dankjewel! Ik denk dat het inderdaad ook kleurtjes zijn die heel mooi bij jou zullen staan :)

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 28 mei 2012 at 21:02

  Ziet er mooi uit!

 • Avatar van Jana R.
  Reply Jana R. 28 mei 2012 at 20:18

  Mooie oogschaduws :D x

 • Avatar van Amy
  Reply Amy 28 mei 2012 at 13:00

  Wat jammer dat het merk er mee ophoudt! Ik ben echt fan van de Michael Todd producten! Ik ben wel erg benieuwd naar de nieuwe lijn ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:03

   Dan is het inslaan geblazen met de outletprijzen waarmee de producten nu verkrijgbaar zijn ;) Ik ben ook erg benieuwd naar de organic skincare waarmee dit merk zal komen!

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 28 mei 2012 at 12:45

  Staat je erg mooi!!!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 28 mei 2012 at 11:40

  De kleurtjes zijn niet zo m’n ding, maar bij jou staan ze pracchttiigg! xoxo

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 28 mei 2012 at 11:25

  Wat een mooie kleurtjes en toffe look heb je ermee gemaakt!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 28 mei 2012 at 10:27

  Mooie producten zeg! Jammer dat ze gaan stoppen met hun make-up lijn :(

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 28 mei 2012 at 10:08

  Dit merk spreekt me totaal niet aan. Ik weet niet wat er mee is maar die verpakkingen zien er zo saai uit. Al zijn de kleuren en je ooglook wel heel mooi hoor !

 • Avatar van Cute as a Cupcake blog
  Reply Cute as a Cupcake blog 28 mei 2012 at 10:08

  Wat een leuke tip! Die crème oogschaduw ziet er heel mooi uit! Net zoals de ooglook ;)

 • Avatar van hollandabeauty
  Reply hollandabeauty 28 mei 2012 at 07:38

  Fijne review, mooie kleuren de ooglook is erg mooi geworden!

 • Avatar van Paola
  Reply Paola 28 mei 2012 at 07:29

  Mooie ooglook!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 28 mei 2012 at 01:08

  Mooie oog-look! (:
  Ik zal morgen even kijken of er iets leuks tussen zit voor mij haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:07

   *Nieuwsgierig* Heb je wat leuks kunnen vinden? :)

   • Avatar van Sanne
    Reply Sanne 29 mei 2012 at 13:02

    Ik zag 2 leuke dingetjes, maar toen ik dacht laat ik ze bestellen viel het me op dat er ook nog 5/6 euro verzendkosten bij kwamen dus nu twijfel ik nog een beetje want de plaatjes zijn niet super duidelijk dus ik weet niet eens zeker of de kleur klopt.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 28 mei 2012 at 00:56

  Mooie look, de kleuren passen goed bij je oogkleur!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:08

   Dankjewel meis! Ik hou ook echt van ‘koele’ tinten omdat ze mijn ogen vaak mooi uit laten komen ^^

 • Avatar van Beautinista
  Reply Beautinista 28 mei 2012 at 00:30

  Lekker leesvoer om half 1!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.