Beauty Fashion

Newsflash! | Etos scoort met oranje

28 mei 2012

Vanaf vandaag kan je bij Etos heel erg veel oranje goodies vinden om jezelf van top tot teen uit te kunnen dossen in oranje, zodat jij helemaal klaar bent voor het EK voetbal. Met deze items moedig je het Nederlands elftal aan met oranje een rood-wit-blauwe musthaves (en zorg je dat tijdens het kijken van de wedstrijd ook nog eens de ogen op jou gericht zijn).

Het assortiment bestaat uit armbandjes, tops en shirts, haaraccessoires, een hoedje, teenslippers, zonnebrillen, haarclips, waaiers, corsages, elastiekjes, oorringen, een tasje, lipstick, oranje mascara, nagellak, haarmascara, nagelstickers, haarbandjes, pruiken, oranje haarspray, een toeter en schmink en de prijzen liggen tussen de €0,79 en €6,99.

Vanaf vandaag tot en met 24 juni 2012 krijg je bij besteding van elke €15,00 bij Etos een unieke Oranje clip cadeau. Leuk voor in je haar, maar je kunt de Oranje clips ook aan je slippers, tasje of kleding bevestigen. Scoor ze alle 5! (OP = OP!)

Ik kon het niet laten om het leuke strohoedje (€2,49) en de oranje lipstick (€2,89) te gebruiken voor een leuke foto, best leuk toch?! ^^ Normaal gesproken ben ik absoluut geen voetbalfan, maar met zoiets als EK’s vind ik het dan wel leuk om te kijken en enthousiast mee te ‘oehhhh-en’ en ‘ahhhhh-en’ en natuurlijk mee te joelen als er door ‘ons’ elftal gescoord is. Ga jij het EK volgen?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Mariel
    Reply Mariel 1 juni 2012 at 14:34

    Superleuke dingen! De sfeer om het voetbal vind ik leuker dan het voetballen zelf haha!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 2 juni 2012 at 08:25

      Haha, heel herkenbaar! De gezelligheid, iedereen in oranje-stemming etc. LEUK!

  • Avatar van Francisca
    Reply Francisca 31 mei 2012 at 13:35

    Nee, ik ga het EK niet volgen. Maar zoals altijd ontkom je er niet aan. Overal zal het oranje zijn en de televisie zal het alleen maar over voetbal hebben. ^^

    Gelukkig is oranje zo’n vrolijke kleur!

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 29 mei 2012 at 13:27

    Ik zit er klaar voor hoor. :) Zeker het EK en WK vind ik altijd leuk om te volgen, maar zeker nu zoonlief sinds een paar jaar voetbalt, is het alleen nog maar meer voetbal geworden hier. ;)
    En ja dan wordt er ook wel oranje gedragen natuurlijk, volgens mij hebben ze bij de Etos nu wel leuke armbandjes, ik ga eens kijken.

  • Avatar van Jana R.
    Reply Jana R. 28 mei 2012 at 20:18

    Lijkt me leuk :D x

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 mei 2012 at 10:59

      Dus jij gaat ook lekker in het vrolijk rood-wit-blauw-oranje de wedstrijden kijken? ^^

  • Avatar van Cute as a Cupcake blog
    Reply Cute as a Cupcake blog 28 mei 2012 at 17:18

    Ik vind het geweldig hoe jullie in Nederland zo kunnen opgaan in het EK! Het werkt erg aanstekelijk! Vorige keer met het WK zaten ik en mijn vriendje ook op het puntje van onze stoel en ik denk dat we nu ook wel gaan volgen!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:00

      Haha ja het is echt zo he? Als er een EK is dan breekt de oranjegekte weer aan ^^

      • Avatar van Cute as a Cupcake blog
        Reply Cute as a Cupcake blog 29 mei 2012 at 11:07

        Gezellig toch :) Ik vroeg overlaatst nog aan mijn vriend waarom dat bij ons niet zo was. Hij zei dat onze voetbalploegen daar niet goed genoeg voor zijn… Dan moeten we maar gezellig meedoen met jullie he ;) Ik zag in de Ici paris xl een lakje ‘Lucky Dutch’ van Only you. Ik heb al spijt dat ik het niet heb meegenomen!

  • Avatar van MySuperSweetLife
    Reply MySuperSweetLife 28 mei 2012 at 14:42

    Ziet er leuk uit, maar ik denk niet dat ik iets aan ga schaffen van de producten..
    liefs

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.