Beauty

Newsflash! | Urban Decay zomer 2012

27 mei 2012


Deze zomer komt Urban Decay met enkele zeer leuke nieuwtjes die ik graag met jullie wil delen. Urban Decay staat voor beauty with an edge en dit kan je goed terug zien in de verpakkingen en de kleuren van de producten. Ik ben zelf fan van dit merk en dan vooral van de oogschaduws en de mascara’s, ik ben dan ook heel erg blij met de zomernieuwtjes van 2012.

Build your own Palette €20,00
Urban Decay heeft fashionista Rachel Zoe in de arm genomen om dit palette samen te stellen. Je kan hierin eenvoudig in totaal 6 los te kopen kleuren oogschaduw samenstellen tot jouw ultieme palette. Nouja, eigenlijk 5 want je krijgt van Urban Decay de 1e oogschaduw (een neutrale kleur, Walk of Shame) alvast cadeau. Daarnaast krijg je er ook een travel size Karma oogschaduwpenseel bij. Zo betaal je voor het palette, de kwast en de oogschaduw hetzelfde als een losse kleur oogschaduw normaal kost. Aan de binnenzijde van het deksel zit een grote spiegel en dit maakt het handig voor onderweg, vakanties etc. Het oogschaduwassortiment van Urban Decay bestaat uit 36 verschillende kleuren met verschillende finishes die elk €20,00 per stuk kosten. Ik ben zelf fan van deze oogschaduws omdat het pigment gewoonweg geweldig is en ze veel mooie en unieke kleuren hebben om uit te kiezen.

Showboat nail kit €24,00
Voor deze zomer heeft Urban Decay weer een leuke collectie samengesteld met 6 nagellakjes in de kleuren van dit seizoen. In de kit vind je de volgende kleuren terug: radium, covet, perversion, fishnet, woodstock en showboat. De finishes van radium en covet zijn licht shimmery (zonder glitter) en de overige 4 kleurtjes hebben een creamy finish. Ik vind dit echt een leuk setje voor de zomer met de leuke neonkleurtjes erin!

Big Fatty Mascara €25,90
Ik ben fan van de mascara’s van Urban Decay, vaak is het wel even oefenen omdat de borsteltjes groot zijn maar ze geven op mijn korte, rechte wimpers een mooi resultaat. Oefenen is het ook zeker even met deze nieuwste mascara van Urban Decay maar het borsteltje pakt gemakkelijk alle haartjes, tot en met de kleinste, goed mee. De mascara bevat hennepolie, vitamine E en jojoba olie die de wimpers voeden.

De nieuwe zomerproducten van Urban Decay zijn exclusief te koop bij Sephora en ook te bestellen via de Franse webwinkel.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Lovethatmakeup
    Reply Lovethatmakeup 28 mei 2012 at 08:54

    Ben benieuwd naar de mascara!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:06

      De mascara heb ik in huis en ik vind hem erg prettig werken en een mooi effect geven, maar het is wel eventjes wennen met zo’n grote borstel :)

  • Avatar van Esther - Blosh Time
    Reply Esther - Blosh Time 27 mei 2012 at 23:01

    Heel leuk dat oogschaduwpalet!

  • Avatar van Jana R.
    Reply Jana R. 27 mei 2012 at 20:28

    Erg mooie producten ;D x

  • Avatar van DalaLuz
    Reply DalaLuz 27 mei 2012 at 19:02

    Fijn zo’n palette, maar inderdaad wel erg duur. Maar aan de andere kant ook wel lekker om een mooi mat palette mee samen te stellen.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:09

      Ja inderdaad, je kan zo natuurlijk een perfect palette samenstellen precies zoals je het wilt hebben :)

  • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 27 mei 2012 at 14:04

    Dat palette is zo ziek duur :’) In Amerika al, maar hier helemaal. Voor het geld van 1 vol palette kan je makkelijk 2 al gemaakte palettes van UD kopen, dan heb je zeker 20 kleuren als het niet meer is. De nagellakjes vind ik wel leuk, lekker vrolijk ^^

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:11

      Als je het vergelijkt met de standaard-palettes is het inderdaad vrij prijzig, maar als je kijkt naar de losse oogschaduws en een eigen palette wilt samenstellen dan is het wel leuk natuurlijk :) De nagellakjes vind ik ook erg leuk! Hoop dat ze er nog zijn als ik weer eens bij Sephora kom ^^

  • Avatar van Liliane
    Reply Liliane 27 mei 2012 at 13:24

    Het palette vind ik wel een mooie aanvulling!

  • Avatar van Kelly
    Reply Kelly 27 mei 2012 at 13:00

    Wat een toffe lakjes!

  • Avatar van Bellachique
    Reply Bellachique 27 mei 2012 at 12:37

    De oogschaduws staan op mijn wishlist, maar ik denk dat ik ze gewoon lost ga kopen. Ze zijn trouwens ook op beautybay te vnden voor 18 euro per stuk, dat scheelt toch eventjes 2 euro per kleur :)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:13

      Dat scheelt inderdaad, zeker omdat ze ook gratis wereldwijze verzending hebben ^^ Bedankt voor de tip!

  • Avatar van Miranda
    Reply Miranda 27 mei 2012 at 12:35

    Oh wat een mooie producten.

  • Avatar van Agnetha
    Reply Agnetha 27 mei 2012 at 12:25

    Oh dat palette vind ik wel heel erg gaaf :D

  • Avatar van ValleyDoll
    Reply ValleyDoll 27 mei 2012 at 12:22

    Oh zo’n palette wil ik wel ! Urban Decay heeft echt hands down de beste eyeshadows ever !

  • Avatar van deijsprinses
    Reply deijsprinses 27 mei 2012 at 12:17

    Graag van alles eentje!

  • Avatar van Christel
    Reply Christel 27 mei 2012 at 12:13

    Ik heb de showboat nailkit pasgeleden zien staan bij Sephora. Het zijn best wel mooie kleurtjes maar ik twijfel. Christine van Temptalia heeft ze geswatched maar volgens mij waren ze niet allemaal goed gepigmenteerd.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:17

      Ik heb zelf verschillende swatches en reviews gezien waar ik toch wel enthousiast van werd, maar ben wel benieuwd naar Christine’s artikel nu. Kan hem alleen niet vinden..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.