Beauty

Paula’s Choice gaat groen met de Earth Sourced huidverzorgingslijn

23 mei 2012


Nieuw in het assortiment van Paula’s Choice is deze Earth Sourced huidverzorgingslijn op basis van 98 tot 99% natuurlijke ingrediënten. Alle werkstoffen die voor deze lijn zijn gebruikt zijn gegarandeerd veilig en effectief, bevatten geen synthetische verbindingen, irriteren de huid niet en zijn geschikt voor verschillende huidtypes. Er zijn 3 producten in deze lijn te vinden; een reinigingsgel, toner en een moisturizer.

De reinigingsgel ‘Perfectly Natural Cleansing Gel’ (200ml, €21,50) is een milde, in water oplosbare gel die voor 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Er zit o.a. natuurlijke kokosextract en aloë vera-sap in, verwijdert zelfs oogmake-up en is 100% vrij van geur- en kleurstoffen.

De toner ‘Purely Natural Refreshing Toner’ (148ml, €21,50) verfrist, hydrateert en tonifïeert de huid optimaal na het reinigen en bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten. Het product heeft een bijzondere gel-achtige textuur en bevat krachtige antioxidanten waaronder druivenpit- en olijfolie, groene thee, goji- en vlierbessen, granaatappel– en zwarte bosbes- extract en vitamine E. Ze helpen de huid herstellen, de collageenproductie te stimuleren en tekenen van huidveroudering te verminderen. Daarnaast zitten er ook kalmerende, hydraterende en herstellende ingrediënten in als kamille- en haverextract, zonnebloem- en zoete amandelolie en diverse aminozuren zoals proline, serine en arginine. Ook dit product is 100% vrij van geur- en kleurstoffen.

De vochtinbrengende crème ‘Antioxidant-enriched Natural Moisturizer’ (60ml, €25,50) voorziet de huid van vocht, voeding en bescherming tegen vrije radicalen en bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten. De crème zit in een handige tube en bevat krachtige antioxidanten (waaronder natuurlijke oliën van teunisbloem, borago, acerola, cranberry, lijnzaad, druivenpit, koolzaad, framboos en rozenbottel) die de collageenproductie in de huid stimuleren. Daarnaast zitten er verstevigende en herstellende ingrediënten als sheabutter, lecithine, cacaoboter, essentiële aminozuren, hyaluronzuur en vitamine E in. Ondanks dat de crème rijk is qua ingrediënten voelt hij toch licht aan op de huid en trekt hij snel in. Ook dit product is 100% vrij van geur- en kleurstoffen.

De producten van Paula’s Choice zijn aan te schaffen via PaulasChoice.nl waar je kan betalen via bankoverschrijving, iDeal, creditcard of PayPal.

Ik ga de producten zelf uitgebreid testen want ik ben er heel erg nieuwsgierig naar, maar ik wilde de informatie over de producten alvast met jullie delen omdat ik helemaal enthousiast ben over de hoge concentratie natuurlijke werkstoffen en de mooie ingrediënten die erin zitten. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe mijn huid op de producten zal reageren.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 2 juni 2012 at 21:35

  Ziet er goed uit

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 24 mei 2012 at 20:19

  En hier nog een nieuwsgierige. ;)

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 24 mei 2012 at 10:30

  Dat klinkt goed, ik vind de producten van Paula’s Choice er fijn dus ik ben benieuwd hoe deze lijn jou gaat bevallen. Allen wel jammer dat deze producten niet ECO gecertificeerd zijn o.i.d., ‘natuurlijke ingredienten’ is natuurlijk een beetje vaag begrip.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 23 mei 2012 at 20:56

  De Moisturizer klinkt goed. Vooral omdat het 98 % natuurlijke ingrediënten bevat.
  Liefs, xxx

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 23 mei 2012 at 20:11

  Toevallig verwacht ik morgen een pakketje van Paula’s Choice! Ik heb niets uit deze lijn besteld, want ik wil dus eerst een paar reviews afwachten. Wat fijn dat jij ze gaat testen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 mei 2012 at 09:46

   Ik ben ook heel benieuwd wat jij van Paula’s Choice producten zult vinden :)

 • Avatar van Liliane
  Reply Liliane 23 mei 2012 at 17:54

  Oh ik houd van natuurlijke producten! Kom maar op met die review! ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 mei 2012 at 09:46

   Eerst even heeeel goed testen, huidverzorging testen heeft namelijk echt een periode van enkele weken nodig :)

   • Avatar van Liliane
    Reply Liliane 25 mei 2012 at 18:47

    Ja neem je tijd hoor ;) Ik test huidverzorging ook altijd minimaal 2 – 3 weken :)

 • Avatar van Marilyne
  Reply Marilyne 23 mei 2012 at 15:16

  Ik ben heel nieuwsgierig naar je review!

 • Avatar van Esther - Blosh Time
  Reply Esther - Blosh Time 23 mei 2012 at 14:46

  Ik ben benieuwd naar je ervaringen! Lijken me erg fijne producten

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 23 mei 2012 at 14:43

  Ik ben ook heel erg benieuwd wat je er van gaat vinden!

 • Avatar van Bellachique
  Reply Bellachique 23 mei 2012 at 14:07

  Ik ben een groot fan van de producten en was enorm blij toen ik ze gisteren op de webshop tegenkwam! De ingredienten zijn enorm goed, impressive zelfs, dus ik ga ze zeker ook kopen! Ben echt zo blij dat ze met die lijn zijn uitgekomen! :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.