Fashion

Plus Size | Maxidress shopping

24 mei 2012


Regelmatig krijg ik de vraag waar je leuke maxidresses kan kopen als je een maat(je) meer hebt. Ik struinde het internet af op zoek naar de leukste exemplaren en wil er hiervan enkele met jullie delen. Puur als inspiratie waar je ze zou kunnen aanschaffen, mocht je ernaar op zoek zijn. Ik heb er zelf in ieder geval weer koopdrang van gekregen want er zitten een heleboel erg leuke exemplaren tussen!

Laat ik beginnen met Ulla Popken. Een winkel waar je het misschien niet zou verwachten, maar hier verkopen ze diverse leuke maxidresses zoals die van de bovenste afbeelding. De prijzen van de jurken op deze afbeelding varieert tussen de €49,95 en €59,95. De maten gaan t/m 58/60. Als je via de webshop besteld heb je deze bestelling binnen enkele dagen in huis, kan je betalen via verschillende manieren en de verzendkosten bedragen €4,95. Natuurlijk kan je ook naar één van de vestigingen gaan om ze te bekijken, te passen en eventueel aan te schaffen.

Ook bij New Look zag ik een paar heel erg leuke maxidressen tussen de Inspire (grote maten) collectie. Deze jurken zijn verkrijgbaar tot en met maat 52/54 en de prijzen van de jurken op de afbeelding liggen tussen de €24,99 en de €39,99. Er zijn enkele New Look vestigingen in Nederland, maar je kan ook online shoppen via de Engelse webwinkel. Je kan hier betalen via creditcard of PayPal en hebt je bestelling met een weekje in huis. Ik vind zelf de 1e jurk op de afbeelding hierboven helemaal geweldig!

Waar ik, naar mijn smaak, een boel erg leuke jurken en maxidresses tegenkwam was bij Bon’A Parte. De kleding van deze webwinkel is vaak in een vrouwelijke en romantische stijl in natuurlijke tinten en daar hou ik wel van. De prijzen van de maxidresses op bovenstaande afbeelding liggen tussen de €49,95 en de €79,95 en ze zijn verkrijgbaar t/m maat 54/3XL. Je hebt de kleding meestal binnen een weekje in huis en je krijgt een acceptgiro meegestuurd die je binnen 14 dagen dient te betalen.

Ook bij ASOS zou je goed kunnen slagen voor een maxidress, neem dan een kijkje bij de Curve collectie want dit is de grote maten collectie van Asos. De prijzen van de jurken van bovenstaande afbeeldingen liggen tussen de €38,01 en de €81,45 en je kan er terecht t/m maat 54. Betaling gaat via creditcard of PayPal en je hebt je bestelling binnen een weekje in huis. Ik vind zelf de kobaltblauwe versie heel erg mooi. Zo’n t-shirt stof draagt ook nog eens heerlijk met warm weer.

Verder kwam ik ook nog enkele leuke maxidresses tegen bij Otto, Neckermann, MS Mode en Miss Etam. Zo zie je maar: als je goed zoekt en rondkijkt kan je weer een boel leuks vinden, óók als je curvy bent! Voor meer grote maten damesmode neem je een kijkje op de shops-pagina. Tip: met een dun vestje of een bolero camoufleer je je bovenarmen en met een fietsbroekje, korte legging of Sarah’s Sweetie eronder heb je geen last van schurende bovenbenen.

Welke maxidresses vind jij het leukst en zie jij jezelf wel dragen deze zomer?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 16 juni 2012 at 19:23

    Ik vind de jurken van Asos heel erg leuk en dan vooral de tweede

  • Avatar van Dionne
    Reply Dionne 4 juni 2012 at 18:58

    De blauwe van Asos Curve, prachtig! Alleen durf ik zo’n jurk niet aan. Ik ben heel klein (1.63) en heb erg dikke bovenarmen.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 5 juni 2012 at 08:47

      Je zou hem in kunnen korten, met een tailleriempje kunnen dragen om het geheel een beetje te breken en er dan een bolero over dragen die de bovenarmen bedekt? :)

  • Avatar van Janneke
    Reply Janneke 26 mei 2012 at 11:50

    Smaken verschillen, mij zul je er never of de nooit niet in zien. Maar ik moet zeggen, sommige mensen staat het weer heel goed. Maar it’s just not my style.

    Gister sneakpeek op twitter van jouw maxi dress, ben toch benieuwd naar the full pic! ;-)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:21

      Wie weet bij een volgende OOTD? ;)

  • Avatar van Shirley
    Reply Shirley 25 mei 2012 at 17:06

    Er staat dat er enkele vestigingen van New Look in Nederland zitten? Voor zover ik weet is het er maar 1 en dat is in Rotterdam. Nou ben ik 2 weken geleden vanuit Haarlem speciaal naar Rotterdam gegaan voor de New Look. En wat blijkt. De inspire collectie word niet meer in Nederland verkocht omdat het te slecht liep.

    Helaas Helaas

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:24

      Er zijn van New Look ook enkele shop-in-shops te vinden in V&D. Ik hoop dat de Inspire lijn toch niet echt uit de schappen zal verdwijnen, maar anders kan je het nog altijd bestellen via de Engelse webshop :)

  • Avatar van Esther
    Reply Esther 25 mei 2012 at 07:27

    Ze zien er leuk uit, maar ben er zelf niet zo van. Wél van de gewone jurkjes, daar heb ik een kast vol van.

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 24 mei 2012 at 20:13

    Ik vind ze ook erg leuk, maar twijfel nog een beetje. Binnenkort toch maar eens een paar passen. ;) ik vind die van Ulla Popken en New Look erg leuk!

  • Avatar van Madelon
    Reply Madelon 24 mei 2012 at 20:02

    Helemaal top! Ik heb vorige week een prachtige jurk bij de SPS gescoord. Daar wil ik nog een andere halen maar dat ik natuurlijk nog lang niet genoeg haha. Ik hou van lange jurken!

  • Avatar van Paola
    Reply Paola 24 mei 2012 at 19:51

    Er zitten een aantal hele mooie tussen! Helaas vind ik een maxidress niet echt staan bij mezelf..

  • Avatar van Bernadet
    Reply Bernadet 24 mei 2012 at 19:41

    Heel erg leuk!
    Ga zeker binnenkort eens een kijkje nemen maar ben bang dat ik er idd ook zo’n bolletje van word haha!

  • Avatar van MySuperSweetLife
    Reply MySuperSweetLife 24 mei 2012 at 19:13

    Allemaal er mooi! Ik draag het alleen zelf niet zo snel! Word er een klein dik propje van!
    Liefs

  • Avatar van Mirjam
    Reply Mirjam 24 mei 2012 at 18:45

    Ik vind maxidresses heerlijk! Heb er zelf 2 van Zeeman :)

  • Avatar van DalaLuz
    Reply DalaLuz 24 mei 2012 at 18:11

    Ik ben meestal te kort voor maxi dresses, boe :(

  • Avatar van Christel
    Reply Christel 24 mei 2012 at 18:08

    Maxi dresses zijn super mooi voor dames met een maatje meer. Ik vind ze persoonlijk(mits het het juiste model is) juist mooi vormend werken, dus extra curves, niet in gewicht, maar puur in vorm.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:29

      Ja precies! Zo denk ik er ook over :) Ik denk dat veel meer vrouwen ze zouden kunnen hebben dan ze zelf op het eerste moment denken..

  • Avatar van CreaBeaBlog
    Reply CreaBeaBlog 24 mei 2012 at 17:49

    Ik vind de tweede zwarte lekker sexy!

  • Avatar van Claudia
    Reply Claudia 24 mei 2012 at 16:21

    Ik ben ook niet zo gedurfd. Ik denk dat ik het eerst moet zien. Misschien zien we binnenkort nog wel een keer je outfit voorbij komen #leuk

  • Avatar van ValleyDoll
    Reply ValleyDoll 24 mei 2012 at 16:01

    Oh I love maxidresses !

  • Avatar van Lifesplash
    Reply Lifesplash 24 mei 2012 at 15:52

    Ik vind ze zelf niet zo super leuk, maar ze kunnen geweldig zijn als je ze goed combineert. Zie mezelf er alleen niet mee lopen..

  • Avatar van Esther - Blosh Time
    Reply Esther - Blosh Time 24 mei 2012 at 15:42

    Ik vind de meest linker van New Look geweldig! Precies wat ik nog zoek.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 24 mei 2012 at 16:16

      Die vind ik zelf ook heel erg leuk ^^

  • Avatar van Paazzz@hotmail.com
    Reply Paazzz@hotmail.com 24 mei 2012 at 15:40

    Ik vind ze zo leuk maar ik durf ze gewoon niet aan te trekken. Voel me dan net een tent. Ik ben ook nog eens heel klein dus dan denk ik dat ik huge uitzie.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 24 mei 2012 at 16:17

      Een maxidress is door het rechte model wat ze vaak hebben eenvoudig in te korten. Als je ze draagt met een tailleriempje dan breekt het het geheel wat natuurlijk :)

  • Avatar van Make Up For Women
    Reply Make Up For Women 24 mei 2012 at 14:13

    Aaah Maxidresses, Love them so much! Heb er nog maar 2, maar daar komt deze zomer zeker en vast verandering in! Ik hou van maxidresses met opvallende kleuren of prints, lekker zomers. Ik ben fan! xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.