Fashion

Plus Size | Miss Etam OOTD + winactie!

21 mei 2012


Jaja, vandaag is het dan zover… Iets wat ik al lang wilde doen maar steeds uitstelde wegens te onzeker erover: mijn 1e outfit of the day (OOTD)! Het was mooi weer en ik duwde Paul mijn camera in zijn handen en zo hebben we nog lol gehad ook tijdens het schieten van de foto’s. Vandaag laat ik een Miss Etam outfit van top tot teen zien èn er zit ook nog eens een heel erg mooie winactie aan vast. 

In de outfit zie je de volgende kledingstukken voorbij komen

wijdvallende zwarte broek in een heerlijke, zachte materiaalmix van 95% polyester en 5% elastan €34,95
kobaltblauwe skinnyjeans in een comfortabele materiaalmix van 98% katoen en 2% elastan €34,95
– een dubbeltop waarvan de ondertop een langere, zwarte basistop zonder mouwen is en daarover een transparantere witte top met print die je ook beide apart zou kunnen dragen, van 100% katoen €34,95
wit kort jasje in een linnen/katoen materiaalmix met driekwart mouwen met schattige kanten biesjes op de zakjes en langs de knopenrij €39,95.

Ik vind de kleding echt heerlijk zitten, zoals ik gewend ben van Miss Etam, en waar ik eerder altijd van de broeken met rechte of wijdere pijpen was ben ik nu om. Deze slimfit jeans in de kobaltblauwe kleur zit heerlijk èn staat ook nog eens leuk (al zeg ik het zelf). Ik heb de broek ook direct nog in het donkerblauw aangeschaft, en gezien de comfortabele snit en de vele leuke kleurtjes gok ik dat het niet lang duurt voor ik er meer bij ga halen….

Zoals je ziet is de outfit met de wijdere zwarte broek direct wat netter en met de kobaltblauwe broek wat meer trendy. Sorry trouwens voor de niet perfecte belichting, daar zit duidelijk nog een verbeterpunt, maar voor een eerste keer outfitfoto’s ben ik best tevreden. Het shirt bestaat uit 2 verschillende shirts die je ook nog afzonderlijk van elkaar zou kunnen dragen en je creëert hiermee gelijk veel combinatiemogelijkheden. De zwarte broek is superzacht, lekker elastisch en hiermee voor mij een perfecte ’thuiswerkdag-broek’: een must-have! Het korte jasje is lekker casual en lieflijk en het ligt eraan met welke combinatie je die aantrekt of hij netter staat of wat meer casual. Doordat deze gemaakt is van een linnenmix draagt hij lekker luchtig en is hij hiermee heerlijk voor de zomer.

Het zwarte ondershirt is dus wat langer en een fijn basicshirt van katoen, maar het kortere shirt met print èn pailetten-zonnebril erop verwerkt is ook off-shoulder te dragen en valt wat wijder. Ook al ben ik normaal niet zo van de printjes, het staat wel lekker jong!

In het assortiment hebben ze erg veel verschillende stijlen kleding voor een goede prijs en ik kan er altijd gemakkelijk slagen voor een complete outfit. Of je nu op zoek bent naar leggings, dames denim of meer grote maten damesmode: neem eens een kijkje bij Miss Etam want ik weet zeker dat je er wat leuks tussen zal vinden. Ook hebben ze tegenwoordig een leuk assortiment in schoenen en tassen, maar ook als je andere accessoires zoals riemen, sieraden of shawls zoekt dan kan je dat bij Miss Etam vinden.

In de webwinkel kan je betalen via bankoverschrijving, iDeal en creditcard. Als je ervoor kiest om je bestelling af te halen in een filiaal dan betaal je geen verzendkosten, anders zijn deze €4,95 per bestelling en deze heb je vervolgens binnen 3 werkdagen in huis

Nog even als fijne tip: op dit moment is er een leuke Miss Etam jurken actie waarbij je €5,00 of €10,00 korting krijgt op alle jurken. Wie weet kan je er wat leuks tussen vinden? Ik vind bovenstaande modellen alletwee erg leuk! De linker voor de flaneer en relaxdaagjes en de rechter voor de meer feestelijke gelegenheden ♥

Win 1 van de 2 Miss Etam cadeaubonnen t.w.v. €100,00 per stuk
Ik noemde het in de openingstekst al… Ik heb een mooie winactie die ik aan mag bieden waarbij ik 2 lezers mag blij maken met èlk een Miss Etam cadeaubon van €100,00! Daar kan je vast en zeker een leuke outfit mee samenstellen! Meedoen is gemakkelijk: schrijf je via deze link in voor de nieuwsbrief (waarbij je ook direct een €5,00 kortingscode voor je volgende aankoop ontvangt) en laat in de reacties/comments onder dit artikel achter welke items jij direct aan zou schaffen als je een cadeaubon zou winnen. Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je tips en tricks hebt voor het maken van outfitfoto’s :)

Meedoen met de winactie kan t/m 28 mei 2012, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Heel veel succes allemaal!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Marielle
    Reply Marielle 29 mei 2012 at 16:40

    wat zou ik het leuk vinden om eens lekker voor mezelf te shoppen in plaats van alleen voor de kids.
    ik ga voor:
    Deze top http://www.missetam.nl/geprinte-top-rood/nl/product/21748/
    en deze broek http://www.missetam.nl/7/8-broek-wit/nl/product/12324/
    misschien dat ik dat witte jasje van hierboven er dan bij pak, want dat is erg leuk!

    alvast bedankt voor de leuke tips

  • Avatar van dieetleed@gmail.com
    Reply dieetleed@gmail.com 28 mei 2012 at 19:58

    Mocht ik de cadeaubon winnen dan ga ik mijzelf eens een keertje helemaal te buiten en eens voor kleurijk ipv het wit/zwart/grijs patroon wat ik in mijn kast toch wel erg vaak tegen kom:

    Een leuke jurk: http://www.missetam.nl/jurk-print-zwart/nl/product/21465/

    Maar ik ga ook voor een leuke tuniek: http://www.missetam.nl/tuniek-roze/nl/product/21281/

    en broek: http://www.missetam.nl/broek-citroen-32/nl/product/20849/

    Een leuke slippertje er onder http://www.missetam.nl/teenslipper-roze/nl/product/12060/

    En ik kan op mijn moeder der 70ste verjaardag de hele familie stijl achterover laten staan!

    Dank je wel weer voor de leuke tips.

  • Avatar van Clau-dya
    Reply Clau-dya 28 mei 2012 at 19:57

    Miss etam heeft altijd hele leuke totaaloutfits, mooi kleuren en pasvormen met sjaaltjes en accesoires voor de finishing touch. Ik zou gaan voor een super gaaf zomerjurkje met daarboven een jasje voor als het wat frisser wordt

  • Avatar van Janneke
    Reply Janneke 28 mei 2012 at 12:41

    Okee, allereerst ben ik door deze post dus gewoon weer een keer ‘bewust’ door de Miss Etam gelopen. De laatste keer dat ik er iets had gekocht had ik nog maatje 38 en kocht ik een mooie pantalon en colbert. Eigenlijk heb ik de Miss Etam altijd een ‘ouwe wijven’ winkel gevonden. Jep, want m’n moeder kocht er haar kleren.
    Maar nu ben ik toch SUPER geslaagd. Een off shoulder zwart shirt (wel een maat te groot gekocht voor extra baggy effect ofcourse) en een knal lime groene broek! Hij is zoooo gaaf. En hij zit als gegoten! Als alle broeken zo zitten… Sowieso koop ik hem nog in andere kleuren!

    Dus nu ben ik thuis nog verder gaan kijken op de website. En ik heb de volgende gotta-haves gevonden:

    http://www.missetam.nl/broek-groen-32/nl/product/20977/?CheckoutVersion=B

    Ik heb al een donkergroene broek (die helaas al uit elkaar valt) en nu dus de lime groene broek. Ik vind dat deze absoluut in het groene rijtje thuis hoort!

    http://www.missetam.nl/singlet-wit/nl/product/20675/?CheckoutVersion=B

    Dit hemdje is van hetzelfde stofje met ribbeltjes als mijn offshoulder shirt. Fijn spul, mooi effect met die ribbeltjes. Plus: Lekker luchtig!

    http://www.missetam.nl/blazer-roze/nl/product/20711/?CheckoutVersion=B

    Ik wil heel graag weer een blazer/colbertje. Deze vind ik mooi en ’s zomers! Ik hoop alleen dat ie wel dicht kan aan de voorkant, want dat is waarom ik nog steeds niet geslaagd ben voor zo’n type kledingstuk. Anders vind ik dat witte jasje wat jij hebt ook wel erg leuk! Maar niet in het wit maar in het roze.

    Nou dit is mijn top 3. Maar ik zou ook nog wel een jumpsuit en een mooi jurkje willen ;-)

    Ik heb wat verloren jaren in te halen bij Miss Etam volgens mij!

    Liefs,

    Janneke

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:04

      Wat superleuk om te horen dat je er zo goed geslaagd bent! :D

  • Avatar van Linsey
    Reply Linsey 28 mei 2012 at 12:08

    Wat een supertoffe winactie!
    Als ik de cadeaubon win zou ik sowieso iets uit de kort collectie kopen, omdat ik erg klein ben voor mijn leeftijd en ik bij veel winkels de kinderkleding moet kijken. Dat is niet echt mijn smaak ;)
    Hoe dan ook, als ik de cadeaubon zou willen zal ik meteen deze blazer kopen: http://www.missetam.nl/sweat-blazer-wit/nl/product/20423/ Een (witte) blazer kan altijd, staat heel classy en in de zomer is wit ideaal. Blazers wil ik al heel lang, maar heb ik nooit in mijn maat gezien die ook nog goed aansluit. Verder ook nog deze blouse, omdat ik het patroon én model heel leuk vind, lekker luchtig. http://www.missetam.nl/blouse-print-zwart/nl/product/21122/
    En, ik heb me natuurlijk ingeschreven voor de nieuwsbrief ;)

    Het lijkt me echt super als ik win :) Heel veel liefs! Linsey x

  • Avatar van Jem
    Reply Jem 27 mei 2012 at 23:25

    ik zou gaan shoppen voor een mooie maxijurk voor de zomer! Heerlijk en de jurken zien er super mooi uit op de website. Kan niet wachten!

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 27 mei 2012 at 22:35

    Leuke fotosessie !!! Fijn is dat he dat Miss Etam voor ieder wat wils heeft, zelf heb ik ook een maatje meer maar ik ben ook nog lang…..(oh ja en rondborstig haha) dus lang leve Miss Etam !! Ik vond die jump-suits of harembroeken erg leuk maar zag nu op de site staan dat ze uitverkocht zijn mmmmm heel jammer….. gelukkig hebben ze nog heeeeeeeel veel meer leuke tuniekjes etc. laat mij maar los ;-)

  • Avatar van Kristel
    Reply Kristel 27 mei 2012 at 17:10

    Ik zou heel graag de cadeaubon willen winnen omdat: ik binnenkort met mijn moeder ga shoppen en ik samen met haar een mooie outfit wil vinden en dat doen we altijd bij miss Etam, en dan ook nog een lekker goedkoop ;) en nu kan ik mijn moeder ook wat leuks geven

  • Avatar van Petra
    Reply Petra 27 mei 2012 at 16:41

    Ik zou heel graag de cadeaubon willen winnen. Ik koop zo goed als al mijn kleding bij Miss Etam. Ik val in de groten maten en er zijn maar weinig winkels waar ik kan slagen voor een leuke prijs. Gelukkig is dit wel goed geregeld bij Miss Etam. Ik ben helaas geen type voor jurken (klein dik propje) maar de foto’s met het witte jasje vallen zeer goed in de smaak.

  • Avatar van Sandra Khedr
    Reply Sandra Khedr 27 mei 2012 at 15:57

    Wat zie je er goed uit meid. Top! Dat je dit durft, geweldig. Ik zou zelf graag straks een nieuwe outfit willen. Ik ben bezig met afvallen en als er straks wat meer kilo’s af zijn, zal er weer wat nieuws in de kast moeten hangen he. Ik draag zelf een hoofddoek en het is voor mij altijd een uitdaging om leuke kleding te vinden met lange mouw. Wie weet zal ik slagen bij Miss Etam

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:10

      Dankjewel voor je complimenten Sandra, lief!

  • Avatar van Wikke
    Reply Wikke 27 mei 2012 at 13:39

    pff, ik zie echt super mooie zomerse jurkjes! Echt mooi!

    trouwens een fototip:Probeer anderd een iets rustigere achtergrond! hoewel ik die laatste foto echt mooi vind, die is zo mooi scherp gesteld!

  • Avatar van Renée
    Reply Renée 27 mei 2012 at 09:37

    Wow, dat shirtje is zekerweten supergaaf! die wil ik ook!
    http://www.missetam.nl/laars-sleehak-blauw/nl/product/12067/
    en deze schoenen zijn zeker te weten ook een musthave
    Mijn complimenten aan jou outfit, ik vind hem erg stoer maar toch casual.

    Helemaal top!!!!

  • Avatar van Sherilyn
    Reply Sherilyn 26 mei 2012 at 22:26

    Meestal shop ik bij M&S omdat er geen miss etam bij mij in de buurt is maar als ik zou winnen zou ik echt zeker weten de moeite nemen om naar miss etam te gaan.

    Je kan trouwens ook je OOTD voor een witte muur maken op.
    fuckyeahchubbyfashion staan er een paar voorbeelden van hoe je het kan doen

    http://www.missetam.nl/denim-broek/nl/product/19787/
    http://www.missetam.nl/blouse-wit/nl/product/20841/

    En dan met wedges

  • Avatar van meike
    Reply meike 26 mei 2012 at 21:59

    Super winactie , en wat zie je er leuk uit!! Ik heb me ingeschreven en zou direct bij gebrek aan zomerjas het koraal rode jasje aanschaffen, en ik kwam een leuke 3/4 jeans tegen dat lijkt me een mooie basis broek om in de kast te hebben!

  • Avatar van Nathalie
    Reply Nathalie 26 mei 2012 at 20:45

    Gave foto’s, staat je heel goed! :)

    Zelf kom ik al járen niet meer bij de Miss Etam (zelfs ‘Lang’ is te kort voor mij) maar nu ik even keek zag ik heel veel leuke zomerkleding. Zeker de moeite waard om weer eens een filiaal binnen te lopen :)

    Enfin, hier mijn kleding:
    http://www.missetam.nl/denim-bermuda/nl/product/17339/
    http://www.missetam.nl/jasje-wit/nl/product/19846/
    http://www.missetam.nl/top-streep-turquoise/nl/product/20707/

  • Avatar van Erika
    Reply Erika 26 mei 2012 at 20:09

    Wat een leuke actie.
    Dan zou ik gaan voor dit setje http://www.missetam.nl/kleurenpracht/nl/outfit/368/370/.
    Verder nog een leuk jurkje erbij, of een spijkerbroek die ik daar een tijdje geleden heb gekocht.Zit erg lekker dus daar zou ik er nog wel één van willen.

  • Avatar van Sylvia
    Reply Sylvia 26 mei 2012 at 19:29

    Voor de waardebon van € 100,00 zou ik een mooi zomers setje aanschaffen, met dit weer geen overbodige luxe.

  • Avatar van Josien
    Reply Josien 26 mei 2012 at 16:06

    Een leuke jurk voor mijn mam, en dan is het een ietwat verlaat moederdagcadeau,want ik was het weer eens vergeten dit jaar!!!

  • Avatar van Sylvia
    Reply Sylvia 26 mei 2012 at 15:17

    Ik zou graag de maxi jurk print mint willen. Ik ben namelijk echt van de jurken, maar grijp vaak naar de “veilige” kleuren. Iets meer kleur deze zomer zou echt wel mogen!

    Verder slaag ik vaak bij Miss Etam voor de collectie lang. Ik heb nl. vrij lange benen en bij broeken is dat altijd een probleem. Miss Etam heeft dat mooi voor me opgelost!

  • Avatar van Annemarie
    Reply Annemarie 26 mei 2012 at 15:09

    Ik zou graag bij Miss Etam een leuk zomerjurkje willen kopen en dan met het leuke witte korte jasje erop voor als het ‘s-avonds wat kouder wordt.

  • Avatar van ro
    Reply ro 26 mei 2012 at 12:20

    Miss Etam is de ideale winkel voor mensen met een maatje meer,
    ik voel mij daar erg thuis!En de kleding is ook nog eens heel leuk en betaalbaar!
    Ik zou zoveel leuke dingen kunnen kiezen van 100,- maar ik zou dan toch gaan voor:
    http://www.missetam.nl/geprinte-jurk-wit/nl/product/21682/?CheckoutVersion=B
    gecombineerd met http://www.missetam.nl/3/4-legging-turquoise/nl/product/20663/?CheckoutVersion=B gecombineerd met http://www.missetam.nl/ballerina-roze/nl/product/19878/?CheckoutVersion=B en dan nog een paar leuke accessoires zoals oorbellen of een haarstrik

  • Avatar van Monique
    Reply Monique 26 mei 2012 at 10:56

    Hoi Désirée,

    Ik had gisteren een lange reactie geplaatst (was goedgekeurd) maar ik kan ‘m nergens terugvinden. Is ie weg en moet ik ‘m opnieuw plaatsen of ben ik kippig ;-)?

    Groetjes,
    Monique

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 mei 2012 at 10:58

      Hi Monique, je reactie was tussen de spam beland. Heb hem er direct uitgevist :) Fijn weekend!

      • Avatar van Monique
        Reply Monique 26 mei 2012 at 11:01

        Hahahaha, dat krijg je met die lange verhalen van mij altijd ;-). Jij ook een fijn weekend en hopelijk nog veel outfits die door jou worden geshowd hier!

  • Avatar van Danielle
    Reply Danielle 26 mei 2012 at 10:54

    Wat een leuke actie! Ik zou zeker deze top bestellen van dat bedrag, omdat ik dol ben op blauw en ik het een erg mooi shirt vind van lijkt me goede kwaliteit:
    http://www.missetam.nl/top-rimpel-turquoise/nl/product/21651/?CheckoutVersion=B

    Plus alweer iets met blauw, ik hoef niet meer te vermelden dat dat mijn lievelingskleur is denk ik! Heerlijk lijkt me deze top!
    http://www.missetam.nl/lange-top-lichtblauw/nl/product/21409/?CheckoutVersion=B

    En ja, een blauwe broek! Maar es iets anders dan de spijkerbroeken waar ik altijd in loop. Deze is leuk met iets fris wits erboven!
    http://www.missetam.nl/broek-blauw/nl/product/21252/?CheckoutVersion=B

    Voor op de blauwe broek! En die drie euro die ik dan over de 100 heen zit betaal ik graag bij!
    http://www.missetam.nl/top-rimpeling-wit/nl/product/20233/?CheckoutVersion=B

  • Avatar van Petra Eijkelkamp
    Reply Petra Eijkelkamp 26 mei 2012 at 10:52

    Ik zou het heerlijk vinden om eens een nieuwe outfit voor mezelf te kopen. Het meeste geld gaat nu naar de kids, die gaan voor omdat we het financieel niet breed hebben op dit moment.

  • Avatar van Tamara
    Reply Tamara 26 mei 2012 at 10:39

    Miss Etam is eigenlijk de enige winkel in mijn woonplaats waar je terecht kunt voor grote maten.
    Je merkt de laatste tijd dat ze echt aan het verjongen zijn.Dat zie je ook aan de kleding die je op de foto’s showt,eigentijds,comfortabel,draagbaar en vooral jong.Je hoeft er niet als een verpakte kerstboom bij te lopen ook al heb je een (of misschien wel twee) maatjes meer.
    Heerlijk iemand die zo zelfverzekerd is om dat met ons(“lot”genoten) te delen.

  • Avatar van Mischa
    Reply Mischa 26 mei 2012 at 10:37

    Beste Curvacious,

    Ik zou, als ik zou mogen natuurlijk, een

    E) legante
    T) op kiezen met een bloemen print en daarbij een
    A) rmband in een bijpassende kleur en een
    M) ooie witte pantalon!

    Met vriendelijke groeten,

    Mischa

  • Avatar van Karin
    Reply Karin 26 mei 2012 at 10:33

    ik zou bestellen de tuniek Artikelcode 0122220028001, met de tregging
    Artikelcode 0126420080007 en dan nog de top met artikelcode 0123121365822

  • Avatar van DinyG
    Reply DinyG 26 mei 2012 at 08:38

    Zowiezo een zomerjurk van katoen!! want die worden,jammer genoeg,steeds zeldzamer verkocht,zeker in grote maten!
    Polyester? Brrrrrr daar gruwel ik van,kun je net zo goed in de sauna gaan zitten!
    Dat daar producenten geen rekening mee houden snap ik gewoonweg niet.
    Een mooie fotoshoot bij een waterval lijkt me ontzettend mooi!

  • Avatar van Monique
    Reply Monique 25 mei 2012 at 18:30

    Ow, hahaha… heb ik weer: stel ik een outfit samen en dan kijk ik even later nog een keertje (omdat ik de kleding zo leuk vind) en dan is er al een item uitverkocht :-). Het blauwe denimshort is er helaas niet meer. Althans, online. Bij Etam is soms zo dat ze in bepaalde filialen nog wel verkrijgbaar zijn en anders gewoon pech… zat leuke dingen daar :-)

    Fijne Pinksterdagen allemaal!

  • Avatar van Monique
    Reply Monique 25 mei 2012 at 17:21

    Hoi Désirée,

    Een vriendin schreef gisteren nog op mijn Facebookpagina iets als: “Beauty comes in all sizes”, daarmee doelend op mijn eigen onzekerheid (ik heb maat 50 en ben, na diverse lijnpogingen, weer terug aan het opletten maar de onzekerheid blijft, al wordt deze minder!) en dat ik er volgens haar toch mooi uitzie. Nu ik jouw outfitfoto’s zie, begrijp ik wat ze bedoelt Je straalt van de foto’s af! Die zwarte broek met de top en het lichte korte Miss Etam jackje erop staan je fantastisch; niks om onzeker over te zijn! Dat geeft mij ook weer de bemoediging dat heel veel van onze onzekerheden tussen de oren zitten! Een outfit-fotografietip heb ik helaas niet voor je maar ik heb even op de Miss Etam-site zitten kijken en ik zou hiervoor kiezen:

    – Top blauw met print (XXL) à €24,95 > http://www.missetam.nl/top-met-print-blauw/nl/product/21198/
    Deze kleur past goed bij mijn blanke huid en grijsblauwe ogen
    |
    – Vest streep wit (mt. 50) à €30,- > http://www.missetam.nl/vest-streep-wit/nl/product/17678/ voor over het blauwe shirtje bij koele zomeravonden (en voor de ‘onzekere momenten’ waarop ik mijn bovenarmen te dik vind ;-)

    – Denim bermuda (mt. 50-52) à €29,00 > http://www.missetam.nl/denim-bermuda/nl/product/12268/
    Hoogstwaarschijnlijk zal ik er één van mijn lichte denim rokken (recht model) onder dragen met witte sneakers of slippers maar hé, deze stevige witte benen hebben ook recht op zon dus áls ik het aandurf… :-)

    Witte sneakers dus…. alhowel deze blauwe ballerina’s (mt. 38) ook wel heel erg schattig zijn en bij de top kleuren.> http://www.missetam.nl/ballerina-blauw/nl/product/19879/
    Ze kosten €16,95 en daarmee heb ik, als ik win, voor €0,90 die ik dan nog moet bijbetalen zeer voordelig een prachtige zomeroutfit geshopt LOL :-).

    Het zou fantastisch zijn wanneer ik de waardebon zou winnen want ik heb momenteel zelf helaas niet het budget beschikbaar om zo’n toffe outfit te kopen. Maar vooropgesteld: ik gun het iedereen te winnen. Da’s een beetje het lente- en zomergevoel dat bij deze outfits hoort, denk ik :-)

    Liefs en allemaal een fijne zomer!
    Monique

  • Avatar van JoycevdB
    Reply JoycevdB 25 mei 2012 at 16:00

    I loooooove Miss Etam!

    Ik kreeg van de week de folder binnen en zag mij viel ook meteen het rechter jurkje die je gepost hebt, meteen op! Ik wil ‘m ze-ker we-ten hebben!!
    Daarbij zou ik heel graag deze blazer willen hebben: http://www.missetam.nl/tricot-blazer-wit/nl/product/18068/?CheckoutVersion=B

    En ook willen ik nog een strechy 3/4 broek. Ik heb nu een witte van de Etam Plus afdeling, maar wil graag een donker rode of donker groene. Ze zitten zó fijn.

    Tips om outfit foto’s te maken heb ik niet echt voor je, vind dat je het nu al heel leuk gedaan hebt. Ik denk dat je er gewoon op moeten letten dat je je fotografeert vanaf je ‘goede’ kant, haha! Klinkt gek, maar zo lijk je net wat langer of slanker of….weet ik. Ik heb mijn ‘goede’ kant overigens nog niet echt ontdekt, haha!
    Moet wel zeggen dat ik vind dat je hele mooie foto’s gemaakt hebt en dat je leuke kleding aan hebt. Vooral het shirt zou ik zo aantrekken.

  • Avatar van toadette
    Reply toadette 25 mei 2012 at 12:38

    Wat een leuke shoot en de achtergrond past er ook super bij :)!

  • Avatar van Christa
    Reply Christa 24 mei 2012 at 17:43

    Desirée wat ben je toch een mooie vrouw, je bent een inspiratie!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 mei 2012 at 11:28

      Wow, je maakt me aan het blozen… Dankjewel Christa! :)

  • Avatar van DalaLuz
    Reply DalaLuz 24 mei 2012 at 10:26

    Wat leuk! Ik doe graag mee :) Ik was al lid van de nieuwsbrief en ik zou gelijk dit leuke jurkje (http://www.missetam.nl/overslag-jurk-fuchsia/nl/product/21470/) deze comfi harembroek (http://www.missetam.nl/harembroek-print-zwart/nl/product/21466/) en fijne bermuda (http://www.missetam.nl/bermuda-bruin/nl/product/12328/) in mijn mandje mikken :D

  • Avatar van mariette
    Reply mariette 23 mei 2012 at 19:17

    de nieuwsbrief ontving ik al. Ik heb met periodes dat ik naar de miss etam ga. Op dit moment vind ik de kleding die ze hebben erg leuk en vrolijk.

    Als ik de cadeaubon zou winnen zou ik het denk zo hebben uitgegeven aan het volgende:
    http://www.missetam.nl/tuniek-print-koraal/nl/product/20761/ koraal rode tuniek
    met daaronder deze witte broek: http://www.missetam.nl/3/4-superfitt-denim/nl/product/11455/
    en daarbij een leuke strandtas om de zomerse outfit compleet te maken: http://www.missetam.nl/strandtas-canvas-rood/nl/product/20987/

    ow and: you look good! Leuke combi met die blauwe broek er onder. word het lekker pittig van!

  • Avatar van Paula
    Reply Paula 23 mei 2012 at 13:27

    Wauw wat een toffe actie zeg! Ik vind je eerste OOTD (‘s) heel erg geslaagd :) En het is toch niet eng zo?! De kleding staat je super goed en de foto’s zijn mooi zeg! Die skinnyjeans is echt leuk! Ik zou kopen:

    Deze rode broek: http://www.missetam.nl/broek-rood-32/nl/product/20845/
    Met dit shirtje: http://www.missetam.nl/gestreepte-top-blauw-toppers/nl/product/20340/
    Deze supergave Amerikaanse-vlag tas die ik laatst al zag staan maar helaas niet kon kopen: http://www.missetam.nl/weekendtas-roomwit/nl/product/20687/
    En dit toffe sjaaltje erbij! http://www.missetam.nl/ronde-sjaal-grijs/nl/product/19987/

    Met een paar leuke gympen eronder zou dit echt mijn favo outfit zijn!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 23 mei 2012 at 13:28

      Ahww, thanks! Ik was toch best zenuwachtig hoor, maar met al die lieve complimenten voel ik me zeker gesterkt om vaker een outfit te plaatsen! :)

      • Avatar van Paula
        Reply Paula 23 mei 2012 at 13:34

        Zeker doen, hier haal ik, en ik denk met mij vele andere bezoekers, zeker inspiratie uit! :) Had je mijn mail trouwens ontvangen van het libresse t-shirt? Had niks teruggehad, niet erg hoor, maar wou het gewoon even checken :)

        • Avatar van Desirée
          Reply Desirée 23 mei 2012 at 13:35

          Dankjewel, dat vind ik echt helemaal top om te horen! Ik heb je mail ontvangen en de gegevens doorgestuurd zodat het shirt z.s.m. jouw kant op komt :)

          • Avatar van Paula
            Paula 23 mei 2012 at 13:36

            Oke, helemaal toppie! Dan laat ik het weten als ik ‘m heb ontvangen :) En zoals ik al zei, blijf lekker doorgaan met OOTD’s! :D

  • Avatar van angela
    Reply angela 23 mei 2012 at 10:42

    Leuk met dat witte jasje! Ik shop eigenlijk ALLEEN MAAR bij Miss Etam. Dan weet ik tenminste zeker dat het goed zit en ook mooi blijft.
    Met de bon zou ik lekker gaan snuffelen naar een net en vlot setje want ik ben nogal druk bezig met het zoeken naar ander werk en dan wil je toch leuk voor de dag komen als je eindelijk op gesprek mag komen toch?

  • Avatar van Stephanie van Drunen
    Reply Stephanie van Drunen 23 mei 2012 at 00:01

    Allereerst: je ziet er echt heel erg mooi en stijlvol uit! Sowieso erg leuk om mooie foto’s van jezelf te hebben denk ik! En een maatje meer is helemaal niet lelijk, integendeel! Niets om onzeker over te zijn hoor!

    Mijn deelname aan deze prijsvraag doe ik voor mijn moeder. Zij is al jaren onzeker over haar lichaam, terwijl ze er echt wel mag zijn! Nu is ze hard aan het sporten (curven) en probeert de overtollige kilo’s eraf te trainen! Nu is ze al een heel eind en ik vind het echt enorm knap van haar dat ze zo doorzet! Nu alleen nog een mooie en nieuwe outfit! Voor haar verjaardag heb ik haar al eens een bon gegeven, maar ik ben niet zo rijk dat ik een bon van 100 euro kan geven, al zou ik dit haar juist heel erg gunnen! Nu deze prijsvraag en wat een geweldige kans voor mij om haar samen met Curvacious blij te maken! Ik denk dat ze een jurk zou uitkiezen met vrolijke kleuren en anders een nieuwe witte of zwarte broek! Qua foto’s is het misschien mooi om op een oude locatie (ruïne achtige of kasteelachtige plaatsen) foto’s te nemen, juist omdat de schoonheid van het model en de kleding dan heel goed uitkomt!
    En nu maar duimen!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 23 mei 2012 at 10:37

      Dankjewel voor je complimenten, tof om te lezen!

  • Avatar van Bets
    Reply Bets 22 mei 2012 at 23:12

    De kleding op de fotos zien er leuk. De linker jurk vind ik erg mooi, die zou ik wel willen. Het nadeel is wel als je klein bent dat er altijd een heel stuk af moet en het mooie ervan wegvalt

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 22 mei 2012 at 22:02

    Wat een prachtige foto’s, van jou, ook met die achtergronden en het zonnetje erbij! Ik hoop dat je door alle complimenten meer zelfvertrouwen krijgt en hierdoor vaker een OOTD laat zien, want dat vind ik echt enorm leuk!
    Die blauwe broek staat je echt top en die zou ik o.a. bestellen als ik de gelukkige mag zijn. En een jurkje, want die draag ik steeds meer sinds ik “Sarah”s Sweeties” heb ontdekt.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 23 mei 2012 at 10:38

      Wat lief! Ik zal zeker vaker een OOTD plaatsen :) Sarah’s Sweeties heeft echt heerlijke producten inderdaad, heb er zelf ook een broekje van en eens een artikel over geschreven.

  • Avatar van cynthia
    Reply cynthia 22 mei 2012 at 20:32

    ik volg de nieuwsbrief al dus ik kan hem niet meer volgen XD
    en ik zou de bon aan mijn moeder geven, zij is onlangs veel afgevallen
    en kan wel wat nieuwe kleren gebruiken.
    toffe winactie!!!!
    x cynthia

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 22 mei 2012 at 15:22

    Ik zou de bon aan m’n moeder geven, ze houd van Miss Etam.

  • Avatar van Pauline P
    Reply Pauline P 22 mei 2012 at 12:17

    Ik waag een gokje!
    Ik zou een paarse broek kopen: http://www.missetam.nl/broek-paars-32/nl/product/17250/. Ik wil graag een paar gekleurde broeken en dan wel met wijde(re) pijpen, want skinny staat mij gewoon echt niet. En dan vind ik deze top erbij leuk: http://www.missetam.nl/top-roze/nl/product/20193/. Ik houd niet van tekst op mijn kleding (tenzij het iets over mij zegt), dus dat beperkt de keus enigszins.
    Deze tuniek vind ik trouwens ook erg leuk: http://www.missetam.nl/tuniek-roze/nl/product/20325/. Modellen die net onder de buste strakker vallen passen goed bij mijn figuur (ik heb wel een taille, maar die zit meteen onder mijn borsten!).
    Deze jurk vind ik trouwens ook leuk: http://www.missetam.nl/jurk-overslag-wit/nl/product/17438/, maar helaas is die er niet in mijn maat (en ik wil hem ook niet in het wit, wat wit en ik gaan niet samen).

  • Avatar van Veerle
    Reply Veerle 22 mei 2012 at 11:59

    Leuke foto’s! En een leuke outfit natuurlijk :)

    Als ik zou winnen zou ik een heerlijke zomerjurk kopen. Deze vind ik bijvoorbeeld helemaal geweldig: http://www.missetam.nl/geprinte-jurk-groen/nl/product/21725/
    Vrolijke kleuren en een mooie pasvorm :)

  • Avatar van Anita
    Reply Anita 22 mei 2012 at 11:06

    Wauw, wat een leuke look zo.
    Zelf koop ik regelmatig bij Miss Etam en was dan ook al geaboneerd op hun nieuwsbrief.
    Ik heb zojuist op hun site gekeken en vind deze jurk echt helemaal te gek:
    http://www.missetam.nl/halterjurk-print-wit/nl/product/17417/
    Geprinte halterjurk met sierlijke kreuk en borduur, daar word ik gewoon heel vrolijk van!

  • Avatar van Gerda
    Reply Gerda 22 mei 2012 at 03:21

    Wat een mooie outfit! Vind vooral die blauwe broek en t shirt met print èn pailetten-zonnebril erop heel er mooi! Staat je erg goed! Vind ook je haarkleur zo mooi..prachtig..heb de haarcoupe ook zo..maar de kleur heb ik niet niet zo mooi. Geweldige prijs! Zo heb ik vorig jaar voor het eerst een jurk gekocht bij Miss Etam en wil er zeker nog wel een jurk erbij!
    Ik hou juist van felle kleuren, maar droeg dat niet meestal niet. Deze vind ik http://www.missetam.nl/jurk-print-koraal/nl/product/21118/ heel erg mooi. En dat shirt staat juist leuk met zo’n print..daar moet je voor gaan!! ik probeer juist nu ook meer printjes te dragen i.p.v altijd maar één kleur. Zo wil ik eigenlijk nog een witte broek…dus die komt er zeker en dan met een leuke felle kleurtjes tuniek erop! Tips voor je maken van outfitfoto’s; Men zou bv tegen een boom geleund kunnen staan of een soort gelijke actie foto! Ook kan je foto’s maken vanaf de grond..dan lijk je meestal ook langer zegt men. Van verlichting enzo heb ik geen verstand. Veel plezier met je prachtige outfit!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 22 mei 2012 at 08:57

      Dankjewel Gerda, ik ben er zelf ook heel blij mee. Dit kapsel en deze kleur heb ik nog niet heel erg lang zo, maar denk wel dat het een blijvertje is :)

  • Avatar van Miranda
    Reply Miranda 22 mei 2012 at 01:50

    Wat leuk dat je het gedaan hebt :D en als je het mij vraagt hoef je je echt niet onzeker te voelen je ziet er hartstikke mooi uit.
    Ik zie liever vrouwen met een maatje meer dan en gratenpakhuis ;)

    En ik doe graag mee kan wel wat nieuwe kleren gebruiken.
    Wat ik zou kopen zijn deze 2 items en voor wat over blijft laat ik mijn beste vriendin wat uitzoeken die zwanger is.
    http://www.missetam.nl/maxi-jurk-print-mint/nl/product/21021/?CheckoutVersion=B
    http://www.missetam.nl/rokje-streep-blauw/nl/product/20566/?CheckoutVersion=B

    Aan tips en tricks kan ik je helaas niet helpen maar ik vind persoonlijk de foto’s heel erg geslaagd.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 22 mei 2012 at 08:56

      Dankjewel voor je complimenten, lief!

  • Avatar van Janneke
    Reply Janneke 21 mei 2012 at 23:17

    Whoow! Respect! ik heb ooit gezegd een OOTD te doen, maar de foto’s staan nu nog steeds in een donker hoekje op mijn pc.
    Je ziet er super leuk uit!

    Ik moet ook weer zo’n jasje wat overal over heen kan, die ik heb is te klein geworden ><"

    Ik ga zeker mee doen met de winactie, dus ik ga binnenkort eens rustig in de shop neuzen.

    Verder geen tips voor je foto's. Het weer matcht je outfit en je staat er goed op! Ook de detailfoto's zijn erg goed.

    Liefs,
    Janneke

  • Avatar van ann
    Reply ann 21 mei 2012 at 22:40

    Bedankt om mij etam Plus te laten ontdekken! Ik kende het helemaal niet.. Of bestaat dat niet in België? Ik heb in ieder geval problemen om mij te registreren op de nieuwsbrief. Het lukt niet, en springt steeds terug op Nederland ipv België :(

    In ieder geval! Als Belgjes ook mogen meedingen naar de prijs, dan kies ik deze lange romantische jurk. Ik zie mezelf al op vakantie rondlopen bij zonsondergang ;)
    http://www.missetam.nl/maxi-jurk-print-mint/nl/product/21021/?CheckoutVersion=B

  • Avatar van Mirjam
    Reply Mirjam 21 mei 2012 at 22:22

    Hele mooie foto’s, de outfit staat je super! Miss Etam is echt een fijne winkel. Ik vind de kleding vaak duur, maar als ik er nu aan denk.. De items die ik van Miss Etam in mijn kast heb hangen, zijn de items die ik het meest draag en die ik het langst heb…

    Ik vind je foto’s trouwens erg mooi, je hebt geen storende achtergronden en de ouftit is duidelijk te zien :)

    http://www.missetam.nl/top-print-zwart/nl/product/21673/ Deze top zou ik zeker kopen! Wat een gave print! Ik ben dol op felgekleurde bloemenprints.. Leuk te combineren met een zwart (of fel gekleurd) rokje denk ik :)

    http://www.missetam.nl/tuniek-kant-koraal/nl/product/21311/ Dit kanten tuniekje vind ik erg mooi :) Ik draag graag tuniekjes i.v.m. met mijn brede heupen, waardoor broeken niet goed aansluiten. Hierdoor verdoezel ik dat. Kant is helemaal hip, de koraalkleur is super mooi. Leuk tee combineren met een blazertje :)

    http://www.missetam.nl/harembroek-bruin/nl/product/20725/ Dit is een broek die ik met mijn heupen waarschijnlijk wel aan zou kunnen. Heerlijk voor rustige zomerse dagen :)

    http://www.missetam.nl/bikerjasje-groen/nl/product/20874/ Ik zoek al heel lang een bikerjasje en ik vind deze erg gaaf! Ik zou hem open dragen met een basic top en broek denk ik.. Lekker kleurtje, gewaagd!

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 21 mei 2012 at 22:11

    Dat ziet er goed uit zeg! Goed van je dat je besloten hebt het gewoon te doen. Ik vind de outfit je super staan, ben nu al benieuwd naar je nieuwe outfit :D Ik durf zelf ook geen OOTD te doen terwijl ik al heel vaak foto’s heb gemaakt voor een OOTD maar uiteindelijk durf ik ze nooit te plaatsen :S

  • Avatar van Anita
    Reply Anita 21 mei 2012 at 22:05

    Een leuke spijkerbroek uit de selectie kort, want ik ben klein van stuk en deze gave tuniek: http://www.missetam.nl/tuniek-print-blauw/nl/product/21190/?CheckoutVersion=B

  • Avatar van Roxanne
    Reply Roxanne 21 mei 2012 at 21:35

    In desperate need of nieuwe shirtjes, gezien ik een paar kilo ben afgevallen en flink opgeruimd heb in mijn kledingkast (lelijke oude shirtjes weggegooid dus!)

    Deze tops zijn altijd handig: http://www.missetam.nl/basis-singlet-blauw/nl/product/20719/
    En deze shirts zijn erg leuk: http://www.missetam.nl/top-met-knoop-blauw/nl/product/21136/
    http://www.missetam.nl/top-met-print-mint/nl/product/20547/
    http://www.missetam.nl/top-print-zwart/nl/product/21112/
    http://www.missetam.nl/top-knoopjes-blauw/nl/product/20437/

    Dus ja, ik zou wel weten wat ik zou doen met die cadeaubon ;)

  • Avatar van Sonja
    Reply Sonja 21 mei 2012 at 21:28

    Wat een leuk initiatief. Je ziet er heel leuk uit. En juist gaaf om een vollere vrouw te zien in een outfit of THE day. Ik vind het jasje heel leuk en ook het shirt. Maar wordt dan ook weer benieuwd naar de broeken als ik je blog zo lees. En dan die maxi jurk, te leuk gewoon! Ik zou het wel weten als ik die bon zou winnen…. ( moet waarschijnlijk zelfs nog geld bijleggen ;-) )

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 21:43

      Dankjewel voor je enthousiaste en complimenteuze reactie, super om te lezen!

  • Avatar van silja
    Reply silja 21 mei 2012 at 21:28

    Dees wat zie je er geweldig uit op de foto’s! helemaalt top!
    Ik doe eigenlijk nooit meer mee met winacties, maar een tegoedbon van Miss Etam kan ik wel erg goed gebruiken.

    Ik kan zo moeilijk kleding vinden. Laatst is mijn jas gescheurd en nu moet ik ook nog een jas vinden… Totale ramp situatie! dus als ik de tegoedbon zou winnen zou ik er een jas voor kopen bij Miss Etam en ik vind deze jurk ook wel gaaf. http://www.missetam.nl/maxi-jurk-print-roze/nl/product/21449/?CheckoutVersion=B

    Geniet van het zonnetje!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 21:43

      Dankjewel Silja, wat lief! :D

  • Avatar van Esther
    Reply Esther 21 mei 2012 at 21:18

    Hoi,
    Heb vanmorgen de daad bij het woord gevoegd en het rechter jurkje van de foto besteld. Wilde net mijn man op de site showen wat ik besteld had, was de hele jurk al weg. Uitverkocht!?
    Vanmorgen waren alle maten nog beschikbaar….
    Nu weet ik natuurlijk niet hoeveel voorraad ze hadden, maar ik weet zeker dat je meer dames op een idee gebracht hebt!
    Groetjes.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 21:44

      Wellicht hangt hij er in de winkels nog en/of komt hij online weer op voorraad? Leuk om te lezen dat je direct aan het bestellen geslagen bent en inspiratie hebt gekregen :)

      • Avatar van Esther
        Reply Esther 21 mei 2012 at 21:50

        Nu maar hopen dat ik de goede maat besteld heb…

  • Avatar van Jessica
    Reply Jessica 21 mei 2012 at 21:07

    De outfit gecombineerd met de blauwe broek vind ik het mooist.
    Die staat je echt goed. Zwart is ook maar zwart zeg ik altijd.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 21:45

      Ja precies! Ik draag de laatste maanden steeds minder zwart, een hele omschakeling maar wel heel erg leuk!

  • Avatar van Janny Wijnia
    Reply Janny Wijnia 21 mei 2012 at 20:34

    http://www.missetam.nl/top-print-zwart/nl/product/21673/ en http://www.missetam.nl/tuniek-print-mint/nl/product/20790/ en http://www.missetam.nl/denim-capri-broek/nl/product/17341/ zijn mijn favo’s!! Waarom? De topjes zijn echt geweldig qua kleur en ik zou dolgraag die capribroek voor mn werk willen dragen. Bedekt en toch lekker luchtig. De tops zijn een beetje wijdt en aangezien ik een buikje (lees buiK!) heb is dit de ideale kleding voor de heerlijke zomerse dagen! Daarnaast zou ik de bon graag willen winnen zodat ik weer een beetje in een fleurige mood kan komen. De afgelopen jaren stonden alleen in het teken van herstellen en weer uit de zwarte diepe put klimmen. En hoe kan dat nu nog beter met deze gave kledingbon van MIss Etam. Kwaliteit, kleur en je op en topvrouw voelen ervaar ik met Miss Etam!!!

  • Avatar van Yazylicious
    Reply Yazylicious 21 mei 2012 at 20:23

    Nice nicey spicey :-) Harstikke leuk meid! Leuke outfit en nu ik die foto’s van die jurkjes zie wil ik maar 1 ding hahaha JURKEN!!! Ze zien er super leuk uit dus ik doe ook mooi mee met je winactie (hoe groot is de kans dat ik nog een keertje win hahaha)

    Liefs Yasmin

  • Avatar van Sophie
    Reply Sophie 21 mei 2012 at 20:22

    Hé, leuke outfit! Hoe hoog komen de broeken? Want ik word echt gek van afzakkende broeken :s

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 21:45

      De broeken komen bij mij altijd tot navelhoogte, zeker niet te laag want ik heb ook een hekel aan afzakkende broeken :)

  • Avatar van Jana R.
    Reply Jana R. 21 mei 2012 at 20:09

    Wat een mooie outfit staat je erg leuk :D x

  • Avatar van Bertine
    Reply Bertine 21 mei 2012 at 19:59

    Super leuke outfit heb je aan! Ik doe niet mee met je winactie want ik koop nooit kleding bij Miss Etam!

  • Avatar van Nathalie
    Reply Nathalie 21 mei 2012 at 19:07

    Ook ik heb een maatje meer en slaag heel vaak bij Miss Etam, mocht ik winnen dan vind ik het t-shirt met de blauwe glitterbril wel heel erg leuk……

  • Avatar van Diny
    Reply Diny 21 mei 2012 at 19:02

    Het leukste aan miss etam is de lang collectie.eindelijk kleding die past en vrouwelijk staat!!Dus ik doe mee.

  • Avatar van Elly
    Reply Elly 21 mei 2012 at 18:37

    Ik doe niet mee met de winactie, maar YAY voor je OOTD! Hartstikke goed van je, je ziet er prachtig uit. Ik vind de outfit zonder het jasje het leukst want wat een gaaf shirt!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 21:46

      Dankjewel Elly, superlief! <3

  • Avatar van Frederique
    Reply Frederique 21 mei 2012 at 18:27

    You look fabulous <3!
    Heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief (met het emailadres dat ik heb ingevuld).
    Wat ik graag zou willen kopen; http://www.missetam.nl/bikerjasje-blauw/nl/product/20812/?CheckoutVersion=B ! Ben dol op gave jasjes/blazers en deze kleur vind ik helemaal tegek <3
    Kijk uit naar je volgende OOTD :D!
    Liefs x

  • Avatar van Josephine
    Reply Josephine 21 mei 2012 at 17:26

    Je hoeft nergens onzeker over te zijn, goed dat je dit doet. Ik zie niet vaak plussize meiden/vrouwen die outfits posten, terwijl ik juist denk dat het anderen erg helpt. Ik vind het een leuke outfit, geweldig jasje! :D

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 21:47

      Dankjewel! Ik kreeg ook zo vaak de vraag of ik outfits wilde plaatsen dus moet er maar aan geloven denk ik ;)

  • Avatar van jessica
    Reply jessica 21 mei 2012 at 17:06

    Leuke actie! Ik weet zelf niet wat ik zou kiezen. Pas als ik in de winkel ben zal ik de juiste keuze maken. Dit komt omdat mijn lichaam heel veel veranderd is naar dat ik heel veel ben afgevallen. Ik kon hiervoor alleen nog maar bij Ulla Popken kleding(online alleen verkrijgbaar i.v.m. de maat) kopen en zelfs die was vaak nog te krap…
    Zodoende ben ik nu blij dat ik nu wel naar de Miss Etam kan. Alleen ben ik nog niet geweest, omdat ik gewoon niet weet wat mij nu staat, maar ook ik heb eindelijk keuze! Die had ik niet hiervoor.

  • Avatar van Tina
    Reply Tina 21 mei 2012 at 16:08

    Mooie foto’s! Ik vind vooral de onderste foto erg mooi. En inderdaad, dat broekenprobleem herken ik.. Ik koop eigenlijk al mijn broeken bij Miss Etam, ben afgelopen maand nog geweest voor een nieuwe Fitjeans, ben er erg blij mee. Mijn andere broeken zijn allemaal twee maten te groot (jay, weightwatchers!) dus nu heb ik eindelijk eentje waar ik mij pretty in voel. Helaas kon ik er me maar eentje veroorloven, dus deze winactie is een uitkomst.. *keeping my fingers crossed*

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 16:36

      Dankjewel voor je compliment Tina! :)

  • Avatar van Eline Kreuse
    Reply Eline Kreuse 21 mei 2012 at 15:43

    een mooie zomerbroek en een nieuwe blouse

  • Avatar van Carolien
    Reply Carolien 21 mei 2012 at 15:17

    Superleuk! Moet je echt vaker doen!

    Ik weet niet of ik mee kan doen met de winactie, sta al heel lang op de e-maillijst van de nieuwsbrief van miss etam… zo ja, dan weet ik al wel waar ik het geld aan uitgeef, een mooie maxijurk die momenteel in de collectie is http://www.missetam.nl/maxi-jurk-print-koraal/nl/product/21400/ (mits mijn maat er nog is… :S) En nog wat gave shirts of een tuniekje voor bij mijn zojuist aangeschafte koraalrode skinny (ook van miss etam ;-) ).

    Liefs, Carolien

  • Avatar van Mariel
    Reply Mariel 21 mei 2012 at 15:14

    Leuke foto’s, moet je vaker doen!
    Ik vond miss etam eerst een oude wijven winkel maar toen ik was steviger werd ging ik er vaker kijken en ze hebben leuke dingen! ik zou als ik zou winnen dit jasje <3 en de top aanschaffen: http://www.missetam.nl/bikerjasje-groen/nl/product/20874/?CheckoutVersion=B
    http://www.missetam.nl/top-print-wit/nl/product/20854/?CheckoutVersion=B

  • Avatar van yasmine
    Reply yasmine 21 mei 2012 at 15:00

    1 woord: Wauw!
    Jij bent echt mooi, niks om je over te schamen!
    Ik zeg nog één ding: kwil meer van dit soort blog ziens ^^

    Liefs
    Yasmine

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 15:01

      Ahww wat lief! ^^

    • Avatar van yasmine
      Reply yasmine 27 mei 2012 at 22:33

      Nu wil ik natuurlijk ook kans maken op die cadeaubon. Ik ben echt weg van dit jurkje (en mijn mama ook ^^): http://www.missetam.nl/jurkje-riem-zwart/nl/product/17043/?CheckoutVersion=B . Dus dan zou ik hem natuurlijk 2maal bestellen.
      En tips om te verbeteren: wees gewoon jezelf en amuseer je bij het maken van de foto’s. Dat zal het mooiste resultaat geven. (over lichtinval kan ik je niks vertellen :p ) hihi

      Xx.

  • Avatar van Sharon
    Reply Sharon 21 mei 2012 at 14:38

    Ow! En heel tof dat je LOTD foto’s maakt. En waarom ook niet. Mag je trots op zijn hoor! En de looks staan je heel goed :)

  • Avatar van Sharon
    Reply Sharon 21 mei 2012 at 14:32

    Ik kamp ook altijd met dat maatje meer. Erger nog, negen van de tien keer heb ik een tussenmaat en dat is een hel! Wat ik ook erg vind is dat grote maten kleding vaak zo oubollig, zakkerig en druk is. Ik zit echt niet te wachten op een hortensia print vuilniszak met mijn 29 jaar. Waar vroeger Miss Etam saai en ouderwets was, vind ik het nu een onwijs leuke winkel waar ik vaak wat leuks heb kunnen shoppen. Ik heb echt enorme nood voor zomerkleding, dus dat zou ik echt gaan shoppen. Leuke vlotte jurkjes (bijv. http://www.missetam.nl/jurk-roezel-koraal/nl/product/21229/) , leggings (leef ik in!) en shirts (http://www.missetam.nl/top-met-print-wit/nl/product/19958/) en tuniekjes. De oude meuk van vorige jaren kan echt niet meer.

  • Avatar van linda voskuil
    Reply linda voskuil 21 mei 2012 at 14:31

    een geweldig zomerjurkje en een legging met zomerse kleurtjes….

  • Avatar van Christel
    Reply Christel 21 mei 2012 at 14:27

    Wauw! Je ziet er echt ontzettend leuk uit!:D
    Ik denk trouwens dat die maxidress die je liet zien jou ook heel erg leuk zou staan! Lekker fleurig en zomers:)

  • Avatar van petra
    Reply petra 21 mei 2012 at 14:07

    Het zou fantastisch zijn als ik een bon zou winnen. Het is een hele tijd geleden dat ik iets écht nieuws voor mijzelf heb gekocht. Meestal koop ik in de Kringloop-winkel. Als het nog mooi is en me goed staat kan dat prima. Maar….. helemaal voor mezelf 100 euro uitgeven bij Miss Etam, dat zou natuurlijk geweldig zijn !
    Mocht ik ‘m winnen, dan ga ik voor geprinte top wit: http://www.missetam.nl/geprinte-top-wit/nl/product/21641/ Deze is ook leuk:
    Top bloem turkooise: http://www.missetam.nl/top-bloem-turquoise/nl/product/21645/?CheckoutVersion=B
    Top wit met print: http://www.missetam.nl/top-met-print-wit/nl/product/20553/?CheckoutVersion=B
    Ik denk niet dat ik lang zou hoeven na te denken !

  • Avatar van Suzanne
    Reply Suzanne 21 mei 2012 at 13:55

    Hoi Desirée,

    Helemaal super dat je dit doet! Ben gewoon trots (als lid van de grote maten club :-)).
    En je hebt gelijk, een print maakt jong, ik moet er nog steeds aan beginnen, ik neig toch bijna altijd naar effen (veilig). Maar als ik het zo bij jou zie, klopt het inderdaad, het maakt jong/hip.

    Ik heb op de site van Miss Etam een paar dingen gezien die ik wel zou willen hebben. (Direct aanschaffen is echt niet iets dat ik durf…eerst zien hoe het staat hoor). Ik heb een leuke tuniek gezien (Artikelcode 0124020282751), een mooie spijkerbroek (Artikelcode 0126120487716) en een geweldig roze jasje (Artikelcode 0121050265137).

    Dank voor de actie en heel veel succes met je site!

  • Avatar van Jacques
    Reply Jacques 21 mei 2012 at 13:47

    ..het roze jasje van 49,95 , daarmee is de helft van 100,- euro al op.
    De rest van het tegoed laat ik dan door mijn lief bepalen..
    Eerst maar ff winnen..
    Ben benieuwd..

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 21 mei 2012 at 13:03

    hele leuke outfit! vind je haar ook echt heel leuk zitten, mooie kleur ook :)

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 21 mei 2012 at 12:24

    Gaaf dat je een OOTD hebt gedaan! Heel stoer van je! Je ziet er goed uit meis! Ik heb eigenlijk geen tips voor outfit foto’s want maak ze zelf eigenlijk bijna nooit en heb er weinig ervaring mee. Maar het is super goed gedaan voor een eerste keer. Waarschijnlijk wist je dit al, maar let vooral op de de stand van de zon, zodat er geen schaduw over je gezicht is.
    Ik koop af en toe wat bij Miss Etam, leuke vrolijke kleren hebben ze. Ik vind dit koraal jurkje helemaal geweldig: http://www.missetam.nl/jurk-roezel-koraal/nl/product/21229/ en verder ook nog deze erg leuk: http://www.missetam.nl/geprinte-jurk-wit/nl/product/21682/ (helaas al uitverkocht, online althans) en deze is ook top: http://www.missetam.nl/jurk-print-turquoise/nl/product/21765/ (ook uitverkocht, maar hij is pas later in mei beschikbaar, foutje op de site wellicht). Ik zou dus wel weten wat ik met dat shoptegoed zou doen!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 12:50

      Dankjewel voor je complimenten, heel spannend maar wel erg leuk en het gaat nu zeker vaker gebeuren :)

  • Avatar van Michelle Kaiser
    Reply Michelle Kaiser 21 mei 2012 at 12:23

    Ik zou meteen opzoek gaan naar een leuke hippe gekleurde broek met een leuk mouwloos topje. Leuk voor de zomer, die, als je het mij vraagt, wel wat gekleurder en gezelliger mag voor ons, plussize girls.
    En oh wat wil ik graag wat leuke nieuwe items hebben voor deze zomer. Heerlijk lijkt me dat.

  • Avatar van Trienke
    Reply Trienke 21 mei 2012 at 12:22

    Je bent fotogeniek! EN je hoeft echt nergens onzeker over te zijn.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 12:50

      Dankjewel, wat enorm lief gezegd! :)

  • Avatar van Agnetha
    Reply Agnetha 21 mei 2012 at 12:11

    Super leuke outfit!! En echt hele mooie foto’s :D ik slaag ook wel eens bij Miss Etam, niet altijd.. maar veel wel.

  • Avatar van Esther
    Reply Esther 21 mei 2012 at 12:03

    Wat een geweldige outfit Desiree, en wat straal je weer!

    Ik doe graag mee met de winactie. Ik vind het fijn dat Miss Etam een lijn heeft voor kleine mensen. Met mijn 1,56 is het gewoon verdomd lastig om een fatsoenlijke broek uit te zoeken die gelijk past zonder dat hij eerst 20 centimeter korter gemaakt moet worden. Ik kan broeken zelf niet kleiner maken, dus gebeurd het ook nooit. Ook zeker een van de redenen waarom ik nooit broeken draag. Het kopen is gewoon een ramp, terwijl ik dolgraag eens een broek zou willen dragen.

    Ik zou daarom deze broek gelijk kopen: http://www.missetam.nl/salsa-denim-28/nl/product/12202/?CheckoutVersion=B

    Hij is bedoeld voor korte mensen en hij zit wat hoger, ideaal!!

    Hetzelfde geld voor maxi dresses. Ik vind ze enig, maar ze slepen bij mij altijd over de grond. En nu heeft Miss Etam gewoon verdorie Maxi Dresses voor kleinere mensen onder ons.
    http://www.missetam.nl/maxi-jurk-print-zwart/nl/product/21020/?CheckoutVersion=B Deze vind ik helemaal ge-wel-dig!

  • Avatar van Make Up For Women
    Reply Make Up For Women 21 mei 2012 at 11:58

    Je hoeft helemaal niet onzeker te zijn, je staat prachtig op de foto’s! Wees maar trots! xoxo

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 12:04

      Je maakt me aan het blozen, dankjewel! ^^

  • Avatar van Lisette
    Reply Lisette 21 mei 2012 at 11:54

    You rock!

  • Avatar van helen
    Reply helen 21 mei 2012 at 11:50

    Leuk outfit, die kleurcombinatie is super. Ik ben echt helemaal weg van het shirt.

  • Avatar van Germa
    Reply Germa 21 mei 2012 at 11:47

    Wauw, vet gave outfit Desiree! Staat je goed. Leuke omgeving ook! Als je een vollere maat hebt, is het altijd lastig om een hippe outfit te vinden. Goed gedaan! Bij Miss Etam slaag ik ook altijd. Vooral jurkjes, broeken en leggings haal ik graag bij Miss Etam. Ik doe daarom graag mee met de winactie! Ik ben al lid van de nieuwsbrief. Als ik zou winnen, dan ging ik voor de rechter jurk (39,95), een witte 3/4 legging met rimpeldetails (14,95) en een witte bolero jasje met kant detail (44,95). Links: jurkje: http://www.missetam.nl/overslag-jurk-fuchsia/nl/product/21470/ legging: http://www.missetam.nl/3/4-legging-wit/nl/product/19779/ jasje: http://www.missetam.nl/bolero-jasje-wit/nl/product/19914/
    Ik zou het leuk vinden als je meer OOTD’s zou maken, al snap ik ook dat het een drempel is… Heb ik zelf namelijk ook last van. ;-) Groetjes!

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 21 mei 2012 at 11:47

    Wat een leuke outfit, staat je goed. Ik vind je haarkleur trouwens erg mooi zeg, en het glanst zo pretty!

  • Avatar van Suzanne
    Reply Suzanne 21 mei 2012 at 11:47

    Natuurlijk moet ik meedoen als plus-sizer! Leuk dat je nu ook outfit-foto’s doet – FLAUNT IT GIRL!

    Ik zou deze 2 kopen:
    http://www.missetam.nl/tuniek-zwart/nl/product/20324/?CheckoutVersion=B, http://www.missetam.nl/tuniek-grijs/nl/product/20326/?CheckoutVersion=B

    met deze legging:
    http://www.missetam.nl/legging-zwart-28/nl/product/819/?CheckoutVersion=B

    deze bermuda:
    http://www.missetam.nl/bermuda-zwart/nl/product/19809/?CheckoutVersion=B

    En dat was de €100! ;-)

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 21 mei 2012 at 11:42

    Wat een leuke outfits en wat zie je er mooi uit op de foto’s. :) Op de foto gaan is ook niet mijn ding, ik ben ook zo onzeker wat dat betreft, dus knap dat je het wel hebt gedaan, een resultaat om trots op te zijn hoor! :) Heel veel van mijn kleding komt ook bij Miss Etam vandaan, maar ik doe deze keer niet mee, aangezien ik helemaal blij ben dat ik de Skechers hakken heb gewonnen, nogmaals heel erg bedankt! :)

  • Avatar van Sandy
    Reply Sandy 21 mei 2012 at 11:11

    Wat een leuke OOTD, eindelijk eentje waar ik wèl wat mee kan ;-)
    Die zwarte broek heb ik ook, die zit lekker he! Ik draag m wel op hakjes want anders zijn de pijpen ietsje te lang, haha! Zelf shop ik dus ook bijna alles
    bij de Miss Etam. Mooie, leuke kleding waar ik me prettig in voel, ondanks mijn figuur.
    Ik ga ook meedoen met deze winactie, heb me net aangemeld:

    voor jouw aanmelding!

    Vanaf nu ontvang je de e-mailnieuwsbrief van Miss Etam en ben je altijd op de hoogte van leuke acties, mooie aanbiedingen en onze nieuwste collecties.

    Als ik zou winnen zou ik absoluut wat zomers in huis halen. Ik heb nog maar één driekwart broek over dus wellicht dat ik dan voor zoiets zou gaan kijken.

    Een hele mooie dag gewenst!

  • Avatar van Sabine
    Reply Sabine 21 mei 2012 at 10:38

    Oh wat een leuke winactie! Ik ben al ingeschreven voor de nieuwsbrie
    f want de helft van mijn kleding komt van Miss Etam.
    Met een waardebon van 100 euro zou ik zeker broeken kopen. Hun broeken passen altijd gegoten en ik wil heel graag fel gekleurde broeken voor de komende zomer om te combineren met mijn vele zwarte topjes.
    Ik hoop heeeeel erg dat ik win (iedereen natuurlijk) hihi

    Groetjes Sabine
    Power to the Plussize girls!

  • Avatar van Adriana de Ruiter - Vissering
    Reply Adriana de Ruiter - Vissering 21 mei 2012 at 10:23

    Wat een superleuke blog en mooie foto’s!
    Ik doe graag mee voor de bon van Miss Etam, heb al jaren een plusmaat, maar durfde nooit écht aan wat ik mooi vond… Heb nu kortgeleden een stijl en kleur advies gehad en met dat als uitgangspunt heb ik met verschillende mensen gepraat over mijn kledingstijl en er kwam ineens uit dat mijn man het heel jammer vind dat ik nooit jurken of rokken draag… (durf ik dat wel???) Dus als ik win, ga ik meteen een mooie jurk halen en die ga ik dan ook dragen!!! (zal een foto sturen!! ;)) Spannend hoor! :D

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 21 mei 2012 at 10:23

    O wat een heerlijke actie, echt iets voor mij. Voor die nieuwsbrief van Miss Etam had ik me toevallig gisteren al ingeschreven, en ik heb de 5 euro korting gelijk gebruikt voor een bestelling, heb namelijk mijn allereerste zomerjurk sinds jaren besteld. Kon me niet bedwingen, wat een fantastische collectie momenteel. Tips & trics voor outfitfoto’s vind ik moeilijk, vind je foto’s namelijk al erg mooi. Misschien is het een idee om een keer een soort foto’s te maken net als de foto’s van de Miss Etam kleding onder je eigen foto’s, dus tegen een neutrale “studio” achtergrond. Als ik de bon zou winnen zou ik helemaal hyperdepyper zijn…zo vind ik het jurkje op de rechterfoto helemaal geweldig en die komt gelukkig uit de Plus collectie, dus ook ideaal voor mij. Verder zou ik een fijne jeans uitzoeken, de pasvorm is altijd perfect en ik draag de jeans van Miss Etam altijd met veel plezier. Tot slot, zou ik me te buiten gaan aan leuke accessoires en/of een tas, zeg nou zelf, daar wordt zelfs het simpelste shirtje helemaal hot van! Kortom, superleuke actie, supergave foto’s van jou en superveel zin om te winnnen!!

  • Avatar van Annebeth
    Reply Annebeth 21 mei 2012 at 09:55

    Hoi!
    Wat een ontzettend leuke foto’s! Lekker zomers met het zonnetje!
    Die zwarte broek heb ik ook! En ik draag ‘m ook veel als ik lekker thuis aan het werk ben of even snel iets moet aanschieten. Is hij bij jou ook zo lang? ;-)
    Wat leuk dat dat shirt jou zo tof staat. Ik heb ‘m ook gepast, maar helaas niet het figuur ervoor..

    Als ik zou winnen zou ik de maxidress kopen, de koraalkleurige skinny en ik denk dat ik ook nog wel een paar schoenen wil. Nu vind ik ze wat prijzig, maar wat een beauties! :-)

    Groetjes uit Lurkerville! ;-)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 10:55

      De broek is inderdaad een klein beetje aan de lange kant, even kijken hoe dat na een keer wassen is en anders even een klein stukje inkorten.. De koraalkleurige skinny is ook erg leuk inderdaad! :D

  • Avatar van Nathalie
    Reply Nathalie 21 mei 2012 at 09:54

    Je ziet er heel mooi uit hoor in je eerste ootd! Mag je trots op zijn :)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 10:55

      Dankjewel Nathalie, wat lief!

  • Avatar van Esmay
    Reply Esmay 21 mei 2012 at 09:49

    YAY voor de outfit :D! Zeker vaker doen hoor!
    Ik vind je jasje heel leuk!

  • Avatar van Sanne
    Reply Sanne 21 mei 2012 at 09:46

    Wieeeh wat leuk een OOTD :D, moet je absoluut vaker doen en wat zie je er prachtig uit! En ik ben helemaal verliefd op je sandaaltjes <3

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 09:48

      Ahww dankjewel, wat lief! De sandaaltjes zijn ook mijn nieuwe liefde ^^

  • Avatar van Suzanne
    Reply Suzanne 21 mei 2012 at 09:45

    super stoer dat je het gedaan hebt! helemaal geen slechte foto’s!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 09:48

      Dankjewel! Tof om te horen van iemand die zelf vaak outfits plaatst :D

  • Avatar van Jacoba
    Reply Jacoba 21 mei 2012 at 09:37

    O, ik dacht dat ik net een reactie had geplaatst… maar nu zie ik hem niet meer….
    Nou ja… foutje..

    Heel erg leuke actie!! MissEtam heeft gewoon heel leuke dingen en echt voor iedereen, welke maat je ook draagt….

    Leuk: de OOTD (net schreef ik geloof ik: LOOD ? :-))… Ziet er goed uit.

    Mócht ik winnen, dan wordt het hoogstwaarschijnlijk die leuke kobaltkleurige blazer, met een roze tregging en print-top erop…..

  • Avatar van Jacoba
    Reply Jacoba 21 mei 2012 at 09:32

    Wat een superleuke actie weer!!
    Nou, mócht ik winnen, dan ga ik voor deze kobaltkleurige blazer (http://www.missetam.nl/blazer-kobalt/nl/product/21224/) , met deze leuke felroze tregging (http://www.missetam.nl/tregging-roze/nl/product/20620/) en een leuk t-shirt (http://www.missetam.nl/print-top-wit/nl/product/21424/)…
    En nu maar afwachten…

    En: heel leuk hoor, de LOOD!! Echt super. Ik ben niet echt deskundig op fotogebied dus heb niet echt tips voor jullie, helaas… maar het ziet er toch goed uit?

  • Avatar van Renske
    Reply Renske 21 mei 2012 at 09:07

    Oeeeeh die maxi jurk met bloemen vind ik helemaal geweldig!
    ga straks voor drie weekjes naar malta en zie me er al helemaal in rond flaneren :)
    De nieuwsbrief krijg ik natuurlijk al een tijdje en tips and tricks?
    een foto van bovenaf (zo schuin naar boven kijkend) is heel voordelig voor je eventuele onderkinnetje.
    suc6 en vind de site helemaal leuk!

  • Avatar van Kim Joosten
    Reply Kim Joosten 21 mei 2012 at 08:55

    Oeh super leuk! IK zou deze broek kopen http://www.missetam.nl/broek-zwart-32/nl/product/11875/ omdat ik echt een nieuwe nodig heb! Een broek is gewoon versleten er zit nl een gat in (net naast de kontzak :S)

    Oh en foto’s maken vanuit verschillende hoeken bijv. vanaf een bankje en jij op de grond, jij op een bankje en foto maken vanaf de grond!

  • Avatar van inge van den berg
    Reply inge van den berg 21 mei 2012 at 08:51

    Wat een leuke outfit heb je aan. Het staat je echt heeeeeeeeeel mooi. Ook ik heb een maatje meer en het geeft me ook inzicht hoe het niet saai hoeft te zijn. Ik vind de Geprinte koraalkleurige blouse met driekwart mouwen die opgerold kunnen worden helemaal top, van luchtig katoen en heel fleurig voor in de zomer. Ik loot graag mee voor de waardebon en ga me gelijk aanmelden voor de nieuwsbrief. groetjes van Inge

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 09:28

      Dankjewel voor je compliment, super om te lezen! Met een maat(je) meer kan je vaak veel meer dragen dan je op het eerste moment denkt. Het is maar net hoe je het combineert :)

  • Avatar van Ilja
    Reply Ilja 21 mei 2012 at 07:48

    Die laatste foto van jou is echt super! Tof shirt trouwens ^_^

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 09:28

      Thanks mop! ^^

      • Avatar van Ilja
        Reply Ilja 21 mei 2012 at 20:22

        p.s OHH nog even meedoen met de winacite natuurlijk! I like €100,- shopping monieees bij Miss Etam!

        Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief en van het geld zou ik een zwart blazertje kopen (Want die heb ik nog niet) en een gezellig zomer jurkje! ^_^ (om er vervolgens natuurlijk zelf een OOTD van te maken, want dat is ook erg lang geleden voor mij!)

  • Avatar van Esther
    Reply Esther 21 mei 2012 at 07:28

    Je ziet er top uit!.
    De Miss Etam jurkjes ook, trouwens.
    Je hebt me weer op een idee gebracht.Thnx.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 09:28

      Dankjewel! En veel jurkjes-shopplezier ;)

  • Avatar van CreaBeaBlog
    Reply CreaBeaBlog 21 mei 2012 at 07:26

    Leuke actie! Ik zou gelijk deze kopen: http://www.missetam.nl/geprinte-jurk-roze/nl/product/17443/
    Helemaal mijn model en lekker fleurig!

  • Avatar van Anita H.
    Reply Anita H. 21 mei 2012 at 07:17

    De nieuwsbrief kreeg ik al. Mijn favoriet: groene tricot blazer (0114620286187). Tips en tricks heb ik helaas niet.

  • Avatar van Alyssa
    Reply Alyssa 21 mei 2012 at 02:14

    Wat zie je er mooi uit! Helemaal niet nodig om onzeker te zijn. Zeker vaker doen, ontzettend leuk om te zien!

  • Avatar van Sarah
    Reply Sarah 21 mei 2012 at 01:18

    Ohh wat leuk! Je ziet er goed uit, poeperdje <3

  • Avatar van Liliane
    Reply Liliane 21 mei 2012 at 01:01

    Staat je leeeeeuk!
    Vooral die blauwe broek vind ik superhip :D

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 09:29

      Dankjewel! Ik ben ook helemaal happy met de broek; zit heerlijk en staat lekker fris :)

  • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 21 mei 2012 at 00:55

    Tof dat je een ootd doet, al vind ik je sowieso een powervrouw en hoef je echt niet onzeker te zijn, maar juist een bron van inspiratie! :) Ik vind zelf de blauwe broek wel een stuk leuker dan de zwarte, ik vind zo’n los model niet mooi haha ;). En de kleur is leuker! Ennn ik vind je haar leuk, zo wat langer :D

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 09:30

      Dankjewel voor je superlieve en mooie complimenten meis, doet me heel erg goed <3

  • Avatar van Vera
    Reply Vera 21 mei 2012 at 00:41

    Mooie outfit! Ik vind je t-shirt super tof ook :)

  • Avatar van Maya
    Reply Maya 21 mei 2012 at 00:39

    Haay!
    Wat een leuke actie! Ik vroeg me af of ik mee kon doen voor mijn moeder?
    Mijn moeder is alles voor mij en heeft al tijden geen nieuwe kleren gekocht omdat er gewoon simpel weg niet zo veel geld is! Ik zou het heel leuk vinden om mijn moeder te verassen met een cadeaubon! Ik vind namelijk dat mijn moeder zich wel wat hipper mag kleden en vind de kleding in het artikel echt heel leuk!

    Groetjes Maya

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 mei 2012 at 09:30

      Natuurlijk kan je meedoen voor je moeder! :)

      • Avatar van Maya
        Reply Maya 21 mei 2012 at 18:41

        Leeeuuk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.