Reizen & vrije tijd

Purina One | 21 day challenge (+ filmpje!) #3

13 mei 2012

 

In de vorige artikelen, klik hier en hier, vertelde ik al meer over het Purina One kattenvoer met Actilea en dat mijn poezen de 21 day challenge aan zouden gaan. De 3 weken zijn voorbij en nog steeds is elke dag het voerbakje netjes leeg. Ze vinden het overduidelijk lekker! In bovenstaand filmpje komen Smokey & Bandit nog één keer voorbij en je kan zien dat het tevreden meiden zijn, ze zijn lekker energiek, ondeugend, hebben goede ontlasting en zitten mooi in hun vacht. Wij als kattenbaasjes zijn hierdoor ook tevreden; want wat wil je nog meer? Wij hebben dus ook besloten om het voorlopig maar bij dit voer te houden :)

Purina ONE heeft een uitgebreid assortiment aan kattenvoeding dat bijdraagt aan de zichtbare gezondheid van jouw kat. En omdat elke kat uniek is, zijn er producten voor katten in verschillende levensfasen en verschillende behoeften, speciaal samengesteld door dierenartsen en voedingsdeskundigen. De brokjes van Purina ONE bestaan uit ingrediënten van hoge kwaliteit, en alle varianten zijn rijk aan vlees of vis…behalve gezond dus ook heel erg lekker!


Wil je weten of ook jouw kat er zichtbaar gezonder uit kan zien? Doe dan mee aan de 21 dagen test, kies het juiste product voor jouw kat middels de product selector op de website en ga ook de uitdaging aan.

Veel katteneigenaren die je voorgingen raakten al overtuigd van Purina ONE:
– 85% van de katten is dol op de smaak van Purina ONE*
– 54% van de baasjes heeft gedurende de 21 dagen test een zichtbaar effect op de gezondheid van zijn of haar kat vastgesteld
– slechts 16,8% zei geen verschil te hebben gezien*
– 68% van de testers raadt Purina ONE aan bij vrienden, familie en kennissen**
– 69% van de nieuwe gebruikers zegt Purina ONE beter te vinden dan hun vorige merk*

*Bron: Mid Survey onder 1195 testers, Purina ONE WOM campagne Nederland 2011, The Insiders. **Bron: End Survey onder 1447 testers, Purina ONE WOM campagne Nederland 2011, The Insiders.

Klik hier om naar de Purina One 21 day challenge actiewebsite te gaan.

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 15 mei 2012 at 00:54

  Heb vorig jaar ook van The Insiders Purino One mogen testen voor onze katten en ze vonden het ook heerlijk :-) Leuke filmpjes trouwens :D

  • Avatar van Lisa
   Reply Lisa 15 mei 2012 at 00:54

   Purina One * bedoelde ik natuurlijk

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 mei 2012 at 08:52

   Thanks! :D

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 13 mei 2012 at 22:51

  Wat zijn ze schattig. Zo leuk om te zien. Leuk dat je dit 3 weken hebt getest. Hahaha, mijn kat vind het zo leuk als ik met zijn voer korrels gooit. Dat is echt een sport van hem. haha.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 mei 2012 at 08:11

   Haha, heeel herkenbaar! Hier vliegen ook de brokjes regelmatig de grond over om de beessies rond te laten rennen ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.